Как да гледате US Open Tennis 2023 на Kodi – безплатен поток на живо

Как да гледате US Open на Kodi

US Tennis Open 2023 ще се проведе от 26 август до 8 септември. Тази година Уилямс, Осака и женският свят № 1 Барти са някои от най-големите имена. Докато достъпът до поточно предаване на живо онлайн ще бъде ограничен, вие ще можете да гледате US Tennis Open 2023 на Kodi в САЩ, Великобритания, Канада или в чужбина с правилната комбинация от добавки и услуги. Докато някои зрители могат дори да могат да гледат поне част от турнира безплатно. Безплатни опции може да не съществуват за всички, така че ще разкрием как всеки може да предава на живо от платени и безплатни Kodi добавки.

Важна забележка: Ръководството ни препоръчва само официални добавки от Kodi. US Tennis Open 2023 е едно от най-големите спортни събития на годината. Ограниченият достъп за гледане може да изкуши някои фенове да се обърнат към неофициални потоци, за да предприемат действието. Налични са обаче няколко опции за стрийминг, които ще ви позволят да гледате американския тенис отворен 2023 на Kodi. С тези официални източници няма да се налага да се притеснявате за ненадеждни потоци и да излагате на риск вашата лична сигурност и сигурност.

Прочетете, за да научите как да гледате турнира US Open на Kodi (и евентуално безплатно)!


В зависимост от местоположението ви, може да се наложи да използвате VPN, за да видите отворените САЩ. Ще обясним как и кои от тях работят.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Как да гледате US Open Tennis Open 2023 на Kodi безплатно с VPN

Американските зрители могат да гледат US Open 2023 чрез ESPN. Зрителите в континентална Европа могат да предприемат действието чрез Eurosport. Ще трябва да имате абонамент за Eurosport или ESPN, за да гледате потока на живо. Въпреки това, с ESPN има няколко услуги, които предлагат ESPN потоци. Някои услуги предлагат безплатни изпитания. Ако сте извън поддържаните географски региони на Eurosport или ESPN, все още може да имате достъп до тези услуги, въпреки че ще се изисква VPN. Като цяло, VPN може да помогне да се предотврати заглушаване на скоростта на ISP и други действия, засягащи поверителността, предприети от интернет доставчиците.

  A Kodi 18 vagy a Kodi 17.6 letöltése és telepítése

Ето как да гледате US Tennis Open 2023 на Kodi:

  1. Създайте акаунт с надеждна VPN услуга. Препоръчваме IPVanish за потребителите на Kodi. Други опции, които трябва да вземете предвид са: ExpressVPN, NordVPN или CyberGhost.
  2. Инсталирайте приложението VPN на същото устройство като вашето Kodi приложение. Въпреки че имате възможност да инсталирате своя VPN на вашия рутер, като по този начин покривате всичките си устройства, това обикновено е сложен процес. Препоръчваме ви да съхранявате приложението VPN на същото устройство, където използвате Kodi.
  3. Свържете се със базиран в САЩ сървър (Свържете се със сървър в континентална Европа, ако използвате абонамент за Eurosport). Свържете се с VPN сървър на поддържано място за достъп до желания поток.
  4. Инсталирайте и поток от добавката Kodi, която предлага ESPN и US Tennis Open 2023.

Няма гаранция, че всичко ще работи перфектно при опит за достъп до потока US Tennis Open 2023. Поради тази причина препоръчваме да тествате вашите опции преди началото на турнира в случай на проблеми. Това ще ви даде достатъчно време да изгладите някакви проблеми или да проучите алтернативи, ако е необходимо.

Как да гледате US Open Tennis Open 2023 на Kodi

ESPN ще осигури достъп до US Tennis Open 2023 на американски клиенти, докато Eurosport е ексклузивен партньор за излъчване на US Open в континентална Европа. Междувременно Prime Video ще предава събитието във Великобритания и Ирландия. Налични са добавки Kodi за всички тези опции, въпреки че не е ясно дали добавката Prime Video Kodi ще предлага предавания на живо.

Ако сте в САЩ или имате достъп до метод за плащане, базиран в САЩ, можете да създадете безплатна пробна версия на който и да е Sling TV (оранжев пакет) или Playstation Vue (пакет за достъп). И двете услуги предлагат ESPN и могат да бъдат достъпни чрез добавки на Kodi. Ако сте във Великобритания или Ирландия, можете да използвате добавката за Prime Video. Други в цяла Европа могат да използват добавката на Eurosport Kodi.

  Можете ли да гледате Bellator 223: Мусаси срещу Ловато на Kodi?

Междувременно всеки свят може да получи достъп до ESPN чрез USTVNow, който предлага ESPN чрез абонамента си за всички канали.

Всички тези опции са достъпни за изтегляне незабавно на Kodi чрез официалното хранилище на добавки Kodi.

USTVNow Kodi addon - Международен достъп

ustvnowkodi

USTVNow е достъпен за всеки, който се намира извън САЩ. Можете да получите достъп до услугата дори без да използвате VPN. Въпреки че това е солидна опция, за получаване на ESPN има такса $ 19 / мес.

Можете да получите достъп до USTVNow с добавката USTVNow Kodi, налична в официалното хранилище Kodi.

Насочете се към USTVNow, за да започнете да създавате своя акаунт. Отидете на планове, след това изберете Всички канали опция. Не забравяйте да се регистрирате с имейл адреса си. Ако използвате Регистрирайте се във Facebook опция, няма да можете да влезете в добавката на Kodi, тъй като тя не предоставя удостоверяване чрез Facebook.

Eurosport Player - Международен достъп с VPN

евроспорт играч

Eurosport е на разположение на клиентите в континентална Европа. Това е чудесна новина за тези, които искат да гледат US Tennis Open 2023. Месечните абонаменти са налични на цена от 9,99 евро / месец.

Можете да получите достъп до Eurosport чрез коди Addon на Eurosport Player, който е достъпен чрез официалното хранилище на Kodi addon.

Свържете се с VPN в Европа, насочете се към europortplayer, сменете езика на английски и натиснете Абонирай се за да започнете с вашия Eurosport план.

PS Vue Kodi addon - Предлага се безплатен пробен абонамент (САЩ)

ps vue господари голф

Playstation Vue (PS Vue) е жизнеспособна опция за феновете на тениса в САЩ да хванат US Open Tennis Open 2023. Има няколко канала, достъпни чрез тази поточна услуга на Sony, включително ESPN. Можете също така да получите достъп до функционалността на услугата чрез добавка на Kodi, който се свързва с вашия PS Vue акаунт.

Отидете до уебсайта на Playstation Vue и изберете достъп пакет. Ще можете да гледате безплатно през 5-дневната безплатна пробна версия. Турнирът продължава 13 дни, така че може да се наложи да изберете периода, който наистина искате да гледате, ако искате да гледате безплатно.

  Шесть лучших аддонов для просмотра легальных, бесплатных фильмов на Kodi

Добавката PS Vue Kodi е налична в официалното хранилище на Kodi addon.

Ако имате метод за плащане, базиран в САЩ, може да е възможно да създадете акаунт в Playstation Vue извън САЩ. Ако това е така за вас, можете да опитате да се свържете с американски VPN сървър, за да създадете акаунт за безплатен достъп до US Tennis Open 2023.

Sling TV Kodi addon - Предлага се безплатен пробен абонамент (САЩ)

Sling TV kodi ни господари

Sling TV е друга услуга за стрийминг на интернет телевизия, подобна на PS Vue, която ви дава достъп до различни канали, включително ESPN.

За да получите ESPN през Sling, отидете на Sling.com и се регистрирайте за оранжев абонамент. Не избирайте 40% отстъпка, тъй като това изисква предварително плащане и не предлага безплатна пробна версия. Редовният абонамент ще ви даде достъп до 7-дневна безплатна пробна версия.

Можете да изтеглите добавката на Sling TV Kodi от официалното хранилище на добавки Kodi. Влезте в addon със същия имейл адрес и парола, които сте използвали при настройката на абонамента си.

Кутия Zattoo - Безплатен достъп до Eurosport чрез VPN

zattoo кутия kodi addon

Zattoo Box е европейска услуга за стрийминг на телевизия, която предлага достъп до няколко телевизионни мрежи на живо от целия ЕС, включително Eurosport. Налична е безплатна версия на Zattoo Box, за която можете да се регистрирате дори и извън ЕС, въпреки че може да се нуждаете от VPN, за да се регистрирате и поточно, ако сте извън Еврозоната, където Zattoo Box е наличен.

Има добавка на Kodtoo Box Kodi, която можете да изтеглите от официалното хранилище на Kodi addon.

Ще трябва да се регистрирате в Zattoo.com за безплатен акаунт. Ако сте извън ЕС, свържете се с VPN сървър в страна, в която е наличен Zattoo Box, например Швеция или Германия. Когато влезете и сте готови да предавате US Open 2023 на Eurosport, уверете се, че сте свързали VPN в държава от ЕС. Може също да се наложи да стартирате браузъра си в частна или инкогнито сесия.

Открихме смесени резултати с достъп до съдържание до Zattoo Box чрез VPN. Ако обаче можете да го накарате да работи, това е най-добрият ви вариант за безплатен достъп до събитието.

Открита история на тениса в САЩ

От 1881 г. US Open Tennis Open е един от най-старите тенис турнири в света и в момента носи най-голямата кесия за победа. Тази година портмонето е предвидено да достигне рекордните 57 милиона долара. Появата между Наоми Осака и Серина Уилямс през 2023 г. беше епична, а 2023 г. обещава страхотно действие, както в мъжкия, така и в женския сингъл.

Вижте също: Kodi 18.3 Ръководство: Създава, добавя и актуализира

About the author

Comments

  1. 23 на Kodi

    Бих искал да споделя, че US Tennis Open 2023 ще се проведе от 26 август до 8 септември. Тази година очакваме да видим някои от най-големите имена в тениса като Уилямс, Осака и женският свят № 1 Барти. Въпреки че достъпът до поточно предаване на живо онлайн ще бъде ограничен, има няколко опции за стрийминг, които ще ви позволят да гледате US Tennis Open 2023 на Kodi. Важно е да се отбележи, че ръководството препоръчва използването на официални добавки от Kodi. Не забравяйте, че Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство. Благодаря!

Comments are closed.