Как да гледате Висшата лига на Kodi и без кабел

Как да гледате Висшата лига на Kodi и без кабел

Английската Висша лига или EPL може да е изключително популярна и да се разраства с бързи темпове извън Обединеното кралство, но това не означава, че достъпът е лесен. За щастие, можете да гледате Висшата лига онлайн, използвайки различни методи.

Страхотните опции включват услуги за рязане на кабели, които предават EPL на Kodi и различни други начини за гледане онлайн. Kodi е безплатен и отворен код медиен плейър и развлекателен център. Kodi може да се използва за всичко - от Amazon Firestick, iPhone, Mac, Android TV кутии, Apple TV и други. Истинската сила на Kodi идва от инсталираните от потребителя добавки, които предават съдържание директно към зрителя.

Когато избирате добавка на Kodi, за да гледате играта си във Висшата лига, важно е да знаете кои добавки предлагат официално съдържание и кои доставят неофициални потоци. По този начин нашето ръководство не само ще препоръча официални добавки на Kodi, но ще ви предостави преглед на добавките на трети страни, от които трябва да се избягвате, за да избегнете гаден злонамерен софтуер и правни проблеми.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Как да гледате Висшата лига онлайн безопасно и насаме

При толкова много различни начини да гледате Висшата лига, възникват някои рискове за сигурността и безопасността, особено за тези, които се насочват към Kodi. Виртуална частна мрежа или VPN често се препоръчва както за онези, които гледат Висшата лига през Kodi, така и за тези, които се опитват да получат достъп до игри във Висшата лига, които са географски заключени.

С виртуална частна мрежа вашият уеб трафик се криптира и пренасочва през сървър в избрано от вас местоположение, което в крайна сметка крие вашето местоположение и идентичност. Независимо дали използвате официални или неофициални добавки на Kodi, предаването на телевизионни източници на живо чрез Kodi може да не е разрешено от вашия доставчик на интернет услуги. Доставчиците на интернет услуги имат дори възможността да намалят скоростите за клиентите, използващи услуги за стрийминг на видео.

Когато изтегляте и стартирате добавка на Kodi, често го правите чрез незащитени връзки. Добавката може да бъде заплашена от похитител и да се използва за наблюдение на вашите интернет данни, кражба на пароли и потребителски имена и дори за достъп до твърдия диск на компютъра ви. За да избегнете тези заплахи, се препоръчва VPN, когато използвате Kodi.

VPN ще запази вашите данни защитени и неекспонирани при поточно предаване. И тъй като стриймингът изисква голямо количество честотна лента, препоръчваме да използвате надежден, бърз и сигурен VPN доставчик, като IPVanish.

IPVanish е популярен избор в общността на Kodi и осигурява здрава връзка, голям обем на капацитета и превъзходна защита на поверителността, така че вашият интернет доставчик да не може да се подслушва върху вас. Работи с всички добавки на Kodi, които сме тествали и е една от малкото VPN, достатъчно бързи, за да предотврати проблеми с буферирането.  

Сделка за четене: спестете до 60% от IPVanish планове тук.

Извън Kodi, VPN може да ви помогне да получите достъп до географски заключени поточни услуги и сайтове. Особено с игрите във Висшата лига, стрийминг услугите често заключват съдържание в определени региони. С помощта на VPN можете да отворите тези гео-заключени услуги и да гледате видео на живо по-лесно. Ако не искате да използвате IPVanish, имаме пълен кръг от най-добрите VPN за Kodi.

Висша лига онлайн без кабел

Има много алтернативи, към които можете да се обърнете, ако нямате достъп до кабел. Тези алтернативи са безопасни за използване и осигуряват достъп до вашите футболни игри законно и без нужда от кабел.

FuboTV

fubo live Premier League мачове

FuboTV е приложение за видео плейъри, което предоставя на потребителите поточно предаване на живо от всяко устройство, включително телефони с Android, таблети, айфони и други. Можете да гледате спортове на живо директно онлайн с това приложение, тъй като то има достъп до много спортни канали, като NBC Sports Network, където можете да гледате мачове от Висшата лига. Приложението е достъпно в Roku и всеки магазин на Apple или Google Play. Тук има безплатна пробна версия на FuboTV.

Sling TV

sling tv Premier League онлайн

Често наричана „A la carte TV“, Sling TV е интернет услуга, създадена от Dish Network, която излъчва почти всеки канал, който искате. Ако искате да избегнете някога да пропуснете някоя игра отново, това е услугата за вас. С Sling TV потребителите могат да избират кои канали искат да предават, което означава, че можете да изберете канали като NBCSN и NBC, които излъчват игрите във Висшата лига и да ги предавате на телевизионния екран, всичко това за малка месечна такса.

PlayStation Vue

ps vue Premier League

PlayStation Vue е телевизионна услуга на живо на Sony, която ви предоставя възможност да гледате всякакви спортни, телевизионни предавания или новини. С PlayStation Vue можете да гледате всички игри на Висшата лига, които искате, тъй като тази услуга на живо се предлага с цифров DVR. Услугата може да бъде закупена срещу малка месечна такса без ангажимент за годишен договор. Важно е да се отбележи, че в момента, ако искате да видите игрите във Висшата лига през PlayStation Vue, тогава ще трябва да платите допълнителна такса за пропуск във Висшата лига отгоре на абонамента за тази стрийминг услуга.

Sportsnet Now

sportsnet Висша лига

Достъпно в Kodi, тази услуга за стрийминг осигурява достъп на живо до всяка спортна игра, която искате да гледате. Можете да предавате на живо Висша лига, ФА Къп, Бундеслига, AVIVA, NHL, MLB, NBA и други! Разликата между добавката Kodi и услугата Sportsnet е, че можете да получите достъп до версията на услугата на множество устройства като Apple TV, Xbox или на смартфон. Тази услуга обаче е изключително за жители на Канада.

NBC Sports Gold

NBC Sports Gold Premier League

Приложението NBC Sports Gold осигурява живото покритие на различни спортни организации, по същество мачове от Висшата лига. Директно свързан с NBC, на това приложение потребителите могат да имат изключителен достъп до 130 мача във Висшата лига. Това приложение може да бъде изтеглено и използвано с всяко приложение за телефон или телевизия, включително магазина на Apple, Google Play, Xbox One и Amazon FireTV. Всичко, което ще трябва да направите, е да създадете акаунт и да закупите пропуск за Висшата лига само за $ 50 и можете да предавате на живо пълна програма от Висшата лига направо от приложението.

ДИРЕКТИВ СЕГА

directv сега Висша лига

Пакет за стрийминг, подобен на кабелната телевизия, но без натрупаните разходи и годишни договори. DIRECTV NOW предлага предаване на живо плюс функции On On Demand, до които можете да получите достъп до вашия телевизор, компютър или смартфон. За феновете във Висшата лига услугата ви позволява да гледате всички игри в NBCSN, CNBC и САЩ. Можете да изберете всички спортни канали, които искате да предавате на живо и да анулирате пакета по всяко време.

HULU Live

hulu live Premier League

HULU Live е услуга за стрийминг, която ви позволява да гледате телевизия на живо и да предавате по поръчка по всяко време. Можете да получите достъп до услугата си HULU Live от всяко устройство и услугата е достъпна като приложение на вашия телефон. С HULU Live, феновете на Висшата лига могат незабавно да предават и гледат Barclays Premier League онлайн. Най-хубавото е, че можете да гледате Висшата лига навсякъде, където искате и когато пожелаете, за разумна месечна такса.

Вижте също: Най-добрите VPN за Hulu.

Официални добавки Kodi за Висшата лига 

Ако искате да хванете игра на Висша лига на Kodi, можете да търсите свързани добавки чрез официалния хранилище за добавки на Kodi, както и на други места. Препоръчваме следния избор на добавки, тъй като те са далеч по-малко рискови от някои от алтернативите. Тези добавки са законни и не предоставят пиратско съдържание.

USTVNow Plus

kodi_ustvnow_install

USTVNow Plus е услуга на интернет протокол за телевизия (IPTV), предназначена за американски емигранти и военни членове, която предоставя на потребителите множество американски канали на живо, които могат да бъдат гледани на устройства като Roku, iOS устройства, устройства с Android и вашия компютър. След като инсталират добавката, потребителите ще трябва да се регистрират за акаунт и след това да изберат плана, който искат (който определя колко канала получавате за поточно предаване и колко или ако трябва да платите). Потребителите могат да инсталират тази добавка от официалния хранилище за добавки Kodi. Добавката е в състояние да осигури живото покритие на различни спортни организации, включително Висшата лига, НБА, MLB, NFL и други. Просто не забравяйте да изберете плана с най-спортните канали на живо, за да можете да гледате мачовете от Висшата си лига!

Можете да прочетете нашето ръководство за инсталиране на USTVNow тук.

BBC iPlayer

iplayer

С добавката на BBC iPlayer, потребителите могат да гледат на живо игри на Висшата лига, наваксване на други телевизионни програми и дори да слушат радио съдържание. Тази добавка е достъпна чрез официалното хранилище за добавки Kodi. Той е достъпен само във Великобритания и изисква валиден лиценз за телевизия на BBC. Освен това, IP адресът във Великобритания е необходим за преглед на съдържание в iPlayer и чрез разширение на добавката за iPlayer WWW. Ако сте жител на Обединеното кралство, но пътувате в чужбина, препоръчва се VPN да промените IP адреса си на такъв от Обединеното кралство.

Вижте също: Как да използвате BBCiPlayer на Kodi.

Sportsnet Now

Sportsnet Висша лига

След като се регистрират за услугата, потребителите на Kodi могат да получат достъп до тази популярна добавка, която предава на живо достъп до всички емисии на Sportsnet 24/7 в Kodi от хранилището SuperRepo. Въпреки че няма да можете да видите действителната игра във Висшата лига, потребителите могат да се запознаят с всички подробности за играта с тази добавка за новини, която включва акценти, победи и загуби и статистика на играчите. Тази добавка е достъпна само във Великобритания.

Неофициални добавки на Kodi за Висшата лига

Въпреки че може да са популярни и да се похвалят положително от други сайтове, добавки на трети страни, които не се намират в Официалното хранилище за добавки на Kodi или друга законна библиотека, често съдържат пиратско съдържание, което не е безопасно за гледане. Споменатите по-долу са няколко добавки, които открихме, че съдържат пиратски, които препоръчваме да се избягват.

cCloud TV

ccloud TV

Какво е: cCloud TV е добавка, която дава на потребителите на Kodi достъп до различни видове съдържание, включително спорт. Повечето съдържание обаче се бракува от редица различни онлайн източници, повечето от които са пиратски.

Защо трябва да го избягвате:  Въпреки че cCloud TV има няколко правни опции, те са ограничени конкретно до държави, които не ограничават повторното излъчване. Въпреки това, най-популярните спортни потоци, като тези от САЩ, Великобритания и Канада, не се ретранслират законно. cCloud TV се фокусира повече върху пиратския стрийминг, поради което не препоръчваме тази добавка за потребителите на Kodi.  

GoodFellas 2.0

goodfellas 2.0

Какво е: Goodfellas 2.0 е добавка за IPTV Kodi, която получава своите живи потоци от различни спортни канали. Тези потоци обаче се придобиват чрез уебсайтове, които получават съдържанието от схематични източници.

Защо трябва да го избягвате: Като добавка за IPTV, почти никой от съдържанието на Goodfellas не съдържа пиратско съдържание. Тази добавка стриктно предоставя пиратски потоци и няма права на официално ретранслатиране от притежателите на авторски права. Препоръчваме да използвате официална добавка като тези, изброени по-горе.

квант

квантова премиер лига

Какво е: Quantum е огромна добавка на Kodi, съставена от различни други добавки. Разработчиците, които стоят зад търсенето на Quantum и вземат други добавки, които са загубили поддръжката си за програмисти. Въпреки че повечето стрийминг в Quantum е телевизия на живо, добавката има възможност да извършва стрийминг по заявка, което означава, че потребителите имат възможност да гледат футболни мачове на живо или „при поискване“.

Защо трябва да го избягвате: Quantum не се препоръчва по същите причини като гореспоменатите добавки на трети страни. Въпреки че Quantum съдържа някои законови опции, неговата специалност разчита на пиратски стрийминг. Едва ли има налични потоци в Quantum, които се предават с правилни права за препродаване. Поради тези причини препоръчваме да се обърнете към друга спортна добавка, която е без пиратско съдържание.

SportsDevil

Какво е: Sports Devil е популярна добавка за Kodi, която е повече от стрийминг доставчик. Добавката ви предоставя достъп до няколко поточни уебсайта и връзки по категория. Например, ако погледнете под секцията „Спортна телевизия“ на добавката, ще ви бъдат предоставени множество връзки към различни уебсайтове, които биха ви дали достъп до игра във Висшата лига. Съдържанието, предавано чрез тази добавка, често е нефункционално със своите връзки, водещи към един и същи уебсайт и съдържание.

Защо трябва да го избягвате: Тази добавка със своите дефектни връзки за стрийминг също предава пиратско съдържание в по-голямата си част. Не препоръчваме да използвате тази добавка по тази причина, а също и защото ще се сблъскате с много проблеми при опит да видите своите игри във Висшата лига, тъй като много от връзките са прекъснати.

SportsAccess

sportsaccess

Какво е: SportsAccess е стрийминг добавка, която предоставя на потребителите достъп до първокласни спортове на живо (като игри на Premier League), графици за спортни събития, Pay-Per-Views и други. За тази добавка се изисква месечна такса и потребителите могат да плащат за тази услуга само чрез Bitcoin.

Защо трябва да го избягвате: Фактът, че тази услуга може да бъде закупена само чрез биткойн, е достатъчен за изпращане на червени знамена. Когато купувате чрез Bitcoin, това е транзакция, която не е партньорска, без посредник, поради което много черни пазари използват Bitcoin. SportsAccess също участва в пиратски стрийминг, като по-голямата част от своето "първокласно" съдържание е от пиратски източници. Поради тази причина препоръчваме да не използвате тази добавка за гледане на мачове от Висшата лига.  

Bennu

bennu 1

Какво е: Преди наричан Phoenix, Bennu е популярна добавка, която поддържа множество сайтове за стрийминг, наречени „Playlisters.“ Всеки плейлист има своя собствена ниша от съдържание, от спортни игри до специални секции за филми и телевизии до документални филми и музика. Потребителите могат да изберат подходящия плейлист, за да гледат мачовете от Висшата лига.

Защо трябва да го избягвате: Точно като Sports Devil и Sports Access, добавката Bennu има проблеми със съдържанието си. Потребителите откриха, че повечето сайтове за стрийминг имат проблеми с правилното функциониране, изобщо не предоставят съдържание и поточно пиратско съдържание. Препоръчваме да не използвате тази добавка, за да не гледате Висшата лига чрез пиратски поток. Най-добре е да отидете с алтернативна спортна добавка, която не пират съдържанието си. Можете да прочетете повече тук за добавката Kodi Bennu и някои официални алтернативи за добавки Kodi.

Знаем колко е важно да гледате мач от Висшата лига и колко вълнуващо е да гледате футболната игра направо от телевизионния си екран у дома или на вашето умно устройство. С Kodi зрителите, които нямат достъп до кабели, могат да гледат спорт, стига да имат правилните добавки на Kodi. За да получите най-доброто изживяване от Kodi и вашата игра, най-препоръчително е да изберете и инсталирате само спортните добавки, които предлагат съдържание законно и са директно достъпни от надеждни хранилища в Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 + = 58

Adblock
detector