Как да инсталирате Crunchyroll Kodi Addon: Актуализирано юни 2018 г.

Crunchyroll разполага с всички най-добрите аниме в мрежата, събрани на едно място и субтитрирани за англоезична публика. Ако ви е писнало да гледате любимите си серии на малкия екран, добавката Crunchyroll Kodi може да ви помогне да получите най-новите епизоди, възпроизвеждани на вашия телевизор. Ето как да настроите нещата.

Моля, обърнете внимание, че за тази добавка ще ви е необходим премиум акаунт на Crunchyroll.

Не можете да изтеглите или инсталирате Crunchyroll в Kodi? Ето защо

От юни 2018 г. добавката на Crunchyroll Kodi беше официално заснета офлайн.

През юни Crunchyroll изпрати известие до Github, с молба на разработчика на добавката на добавки Crunchyroll Kodi, Yoshiofthewire, да премахне добавката. Оплакването на Crunchyroll по въпроса се въртеше около това, което видя като „недобросъвестно“ копиране на кода в някои от файловете на хранилището.

Вместо да се бори с него, Yoshiofthewire реши да свали аддона завинаги. Той обясни подробно какво се е случило с аддона на официалните форуми на Crunchyroll, където потребителите отговориха с голямо недоволство.

Това означава ли, че добавката Crunchyroll е изчезнала завинаги? Въобще не! Адонът е бил раздвоен няколко пъти и на различни места. Актуализирахме нашето ръководство за инсталиране, за да отразяваме множество места за изтегляне за добавката, само в случай, че той бъде свален и на други места.

За да отбележим, добавката Crunchyroll Kodi е безплатна, легална добавка. Addon изисква абонамент за Crunchyroll и не нарушава никакви авторски права. Crunchyroll потърси свалянето на addon поради причини, свързани с нарушаване на лицензираното им съдържание.

Какво е Коди?

Kodi е медийно приложение за стрийминг, което ви позволява да гледате филми и предавания на телевизора или мобилното си устройство. Можете да добавите съдържание към него, като изтегляте видеоклипове или инсталирате добавки от огромна библиотека. Това е бърза, лесна и безплатна алтернатива на абонаментните услуги като Netflix и HBO Now. Една от най-големите причини, които препоръчваме Kodi е, че ще работи на почти всичко - от вашите игрови конзоли до устройства Roku и Fire TV.

Последната версия на Kodi е 17.4 и е достъпна за изтегляне безплатно тук.

Прочетете още: Какво е Kodi и как можете да го използвате?

Поточете аниме безопасно с Kodi

Преди да започнете, трябва да помислите как защитавате вашите поточни медийни устройства.

Горещо препоръчваме да вземете мерки за гарантиране на вашата поверителност и защита. Интернет доставчиците се опитват да преобърнат неутралността на мрежата, за да наблюдават какво гледат клиентите им в интернет, а хакерите рутинно стартират нови и сложни атаки „човек в средата“, за да инсталират злонамерен софтуер и да откраднат информация.

В много случаи единствената възможна защита е използването на VPN. След като прегледате най-популярните налични VPN, препоръчваме ви да се регистрирате за IPVanish и да го инсталирате на вашето поточно устройство Kodi.

Има много причини, поради които препоръчваме конкретно IPVanish, но бързите им сървъри и повече от 100 сървърни места ги превръщат в опция за онлайн стрийминг. Всъщност IPVanish е единственият VPN клиент, който поддържа FireTV и Fire Stick на Amazon.

Те също така предоставят хиляди сървъри по целия свят, помагайки на стримерите да заобиколят несправедливи ограничения за гледане на заключено в региона съдържание.

Не рискувайте вашия ISP да ограничи вашата честотна лента, защото те смятат, че гледате прекалено много Dragon Ball Super. След като изтеглите и инсталирате IPVanish, разгледайте нашето ръководство за използване на Kodi с VPN.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Спестете до 60% на IPVanish

Инсталиране на добавката Crunchyroll Kodi

Crunchyroll Kodi добавката е достъпна за изтегляне от видео секцията в хранилището Kodi. За да започнете, ще трябва да стартирате Kodi и да го отворите към главния екран.

Crunchyroll Kodi Addon - Инсталирайте 1

След това щракнете върху добавки елемент от менюто от главното меню вляво на екрана. Може да имате повече записи в менюто на вашата Kodi build, тъй като изключих много от тези, които не използвам, за да намаля струпването.

Crunchyroll Kodi Addon - Инсталирайте 2

След това щракнете върху Изтегли елемент от менюто в края на списъка.

Crunchyroll Kodi Addon - Инсталирайте 3

Прегледайте списъка, докато стигнете Видео добавки и щракнете върху него.

Crunchyroll Kodi Addon - Инсталирайте 4

Превъртете списъка с видео добавки на Kodi, докато намерите Crunchyroll, и щракнете върху него, за да отворите екрана за инсталиране.

Crunchyroll Kodi Addon - Инсталирайте 5

Щракнете върху Инсталирай бутон в долния десен ъгъл.

Crunchyroll Kodi Addon - Инсталирайте 6

Ще бъдете върнати обратно в списъка на видео добавки на Kodi и иконата Crunchyroll ще се промени, когато изтеглянето започне.

Crunchyroll Kodi Addon - Инсталирайте 7

След инсталирането на добавката Crunchyroll Kodi иконата ще се промени в отметка, както по-горе.

Crunchyroll Kodi Addon - Инсталирайте 8

Сега, когато погледнете инсталираните добавки в основния екран на Kodi, ще видите Crunchyroll, посочен заедно с останалите ваши видео добавки.

Допълнителни места за инсталиране на Crunchyroll

Ако установите, че Crunchyroll липсва или няма да се инсталира от официалното хранилище, ето няколко алтернативни връзки за изтегляне на zip файла.

  1. MrKrabat

Ще добавим още алтернативни източници за добавката Crunchyroll Kodi, когато станат достъпни.

Настройка на добавката на Crunchyroll Kodi

След инсталирането на добавката Crunchyroll Kodi, ще трябва да настроите няколко неща, преди да е готова за използване.

Crunchyroll Kodi Addon - Конфигурирайте 1

Започнете с отваряне на добавката Crunchyroll Kodi от добавки меню.

Crunchyroll Kodi Addon - Конфигуриране 2

Първия път, когато отворите добавката Crunchyroll Kodi, ще видите съобщение за грешка. Това е нормално, тъй като все още не сте предоставили информация за вход за вашия премиум акаунт в Crunchyroll.

Crunchyroll Kodi Addon - Конфигуриране 3

Най-лесният начин да отворите менюто за добавки е, като преместите мишката до края на лявата страна на екрана, докато Crunchyroll е отворен. Това контекстно меню е и единственият начин да търсите любимите си аниме по име.

За сега щракнете върху настройки на добавка елемент от менюто. Ще се отвори екранът за настройки на Crunchyroll.

Crunchyroll Kodi Addon - Конфигуриране 4

Сега трябва да въведете данните си за премиум акаунта на Crunchyroll в Потребител и парола полета. Можете също така да искате да промените няколко други настройки, докато сте тук.

Допълнителни настройки на Crunchyroll

Видео качество вероятно трябва да се коригира от 360p по подразбиране, освен ако не гледате това на много малък екран или отчаяно се нуждаете от честотна лента. Тествах Crunchyroll както в 1080p, така и в 720p, и те работиха добре без реални закъснения на буфериране.

Принудителна промяна на езика може да бъде зададен на който и език да предпочитате да четете вашите абонаменти. По подразбиране той изтегля предпочитания от вас език от вашите настройки на Kodi.

Тип на опашката ще промени начина на показване на вашата опашка Crunchyroll, по епизоди или групирани в сезони. Това може да е важно, ако опашката ви Crunchyroll е изключително дълга.

Когато приключите, щракнете върху Добре бутон, за да запазите промените си и да се върнете към предишния екран.

Crunchyroll Kodi Addon - Конфигуриране 5

След като промените настройките, щракнете където и да е на екрана, за да принудите Crunchyroll да се опита да влезете с предоставената от вас информация за акаунта. Ще разберете, че работи, ако видите прогрес на въртене.

Crunchyroll Kodi Addon - Конфигуриране 6

Сега можете да прегледате вашата опашка Crunchyroll или да преминете през всяко налично шоу. Според мен този аддон наистина работи най-добре с вашата опашка Crunchyroll. Има няколко опции за филтриране, така че можете да опитате да стесните нещата и да намерите нови предавания, но чистото количество заглавия може да го направи разочароващо.

Използване на добавката на Crunchyroll Kodi

Сега, когато всичко е инсталирано и конфигурирано, можете да използвате добавката Crunchyroll Kodi, за да гледате любимите си епизоди.

Crunchyroll Kodi Addon - Гледайте 1

Изгледът по подразбиране в добавката Crunchyroll Kodi е голям, дълъг списък. Това прави заглавията на сърфиране малко по-лесно, но за да преминете към следващата страница, трябва да превъртите обратно нагоре и да изберете Зареди още… елемент от менюто.

Crunchyroll Kodi Addon - Гледайте 2

Добавката Crunchyroll Kodi също предлага изглед на плакат. Можете да активирате изглед на плакат в контекстното меню отляво, но трябва да го направите индивидуално за всеки екран. По подразбиране е зададено да се изброява, но мисля, че изгледът на плаката изглежда по-хубаво на всяко устройство, на което съм го тествал - единственото ми оплакване е тази грозна икона на барабана на филма.

Crunchyroll Kodi Addon - Гледайте 3

След като изберете заглавие, което да гледате, ще се покажат всички налични епизоди за всеки сезон. Кликнете върху всеки епизод, за да започнете да го стриймира.

Crunchyroll Kodi Addon - Гледайте 4

Стари показва, че само епизодите със стандартна разделителна способност са с букви, въпреки че няколко серии имат HD ремастери. Всички контроли в плейъра на Kodi работят с изключение на субтитри, които, както вероятно очаквате, не могат да бъдат изключени, тъй като са записани във видеото.

Гледайте любимите си аниме с Crunchyroll на Kodi

Това е всичко, което може да накара Crunchyroll Kodi добавката да работи и да работи. Ако сте абонати на премиум Crunchyroll, няма причина да не получите това допълнение. Интерфейсът се нуждае от малко работа, но абсолютно ще получи най-новото аниме стрийминг на вашия телевизор.

Докато правите препоръчителните промени, мисля, че наистина ще харесате тази добавка. Той е бърз, отзивчив, стабилен и върши чудесна работа за пренасяне на всички хиляди аниме заглавия на Crunchyroll във вашата всекидневна или мобилно устройство.

Вижте също: Най-добрите аниме добавки за Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 95

Adblock
detector