Как да инсталирате добавката на Kodi в YouTube

Повечето стрийминг устройства имат самостоятелни приложения на YouTube, но превключването между Kodi и друго приложение е неудобно. YouTube добавката Kodi ви позволява да гледате видеоклипове в YouTube, без да се налага да излизате от Kodi, и дори ви позволява да избягвате досадната реклама на Youtube.

Какво е Коди?

Kodi е медийно приложение за стрийминг, което се свързва с вашия телевизор или работи на мобилно устройство. Той е съвместим с всеки основен хардуер за телефон, таблет и поточно предаване. Kodi е чудесно решение, независимо дали имате компютъра си закачен към телевизора с HDMI кабел или искате да отключите истинската мощност на вашия Firestick.

Към този текст най-новата стабилна версия на Kodi е 17.4. Последната версия е достъпна за изтегляне тук.

Важно: Как да използвате Kodi безопасно

Преди да започнете, наистина препоръчвам да инсталирате VPN. YouTube е известен с това, че ограничава съдържанието ви въз основа на това къде живеете. Ако сте в САЩ, това означава, че пропускате BBC, включително всичките им спортни репортажи и екстри от популярни предавания като Dr. Who.

И лично имам притеснения относно мониторинга на поточно съдържание от доставчика на интернет услуги. Мисля, че е доста очевидно, че интернет доставчиците просто умират да приемат законодателство срещу неутралитета на мрежата, така че те могат да започнат да обръщат внимание на това колко честотна лента използвате за поточно видео - след това да ви таксуват допълнително за това.

Свързването с VPN кодира този трафик, така че вашият интернет доставчик няма представа какво правите с вашата интернет връзка, какъв трябва да бъде.

IPVanish е единственият тестван VPN, който осигурява скоростта, от която се нуждаете за поточно предаване, с връзки с ниска латентност по целия свят. Той също така работи с най-широкия набор от устройства, включително FireTV и Firesticks, които никой друг VPN не може да направи в момента.

Не е необходимо да променяте никакви настройки, просто се регистрирайте за IPVanish, инсталирайте клиента на вашето устройство и се свържете със сървър навсякъде по света. Използвам IPVanish от няколко месеца и мисля, че удобството, поверителността и бързината си струва да платите.

Инсталиране на добавката за Kodi на YouTube

YouTube добавката Kodi е достъпна за изтегляне от официалното хранилище на Kodi addon. За да го инсталирате, ще трябва да разгледате списъка с видео добавки. Ето как да го направите.

YouTube Kodi Addon - Инсталирайте 1

Започнете с щракване върху Addons елемент от менюто на главния екран на Kodi. Може да имате повече записи в менюто си от мен, тъй като скрих много от тези, които не използвам, за да намаля струпването. Обикновено е най-долу в списъка.

YouTube Kodi Addon - Инсталирайте 2

След това щракнете върху Изтегли елемент от менюто.

YouTube Kodi Addon - Инсталирайте 3

Прегледайте до Видео добавки и щракнете върху нея, за да отворите списъка с налични видео добавки.

YouTube Kodi Addon - Инсталирайте 4

След това превъртете надолу, докато намерите YouTube елемент от менюто и щракнете върху него.

YouTube Kodi Addon - Инсталирайте 5

След това щракнете върху Инсталирай бутон в долната лява част, за да започнете процеса на инсталиране.

YouTube Kodi Addon - Инсталирайте 6

След като добавката на YouTube Kodi започне да се изтегля успешно, иконата в списъка ще се промени.

YouTube Kodi Addon - Инсталирайте 7

Иконата ще се промени до проверка, когато добавката на YouTube Kodi приключи с инсталирането.

YouTube Kodi Addon - Инсталирайте 8

Сега можете да стартирате YouTube от добавки меню.

Настройка на добавката за Kodi на YouTube

YouTube добавката Kodi работи извън кутията, но има няколко настройки, които искате да прегледате, след като инсталацията приключи.

Съветникът за настройка

Първият път, когато стартирате добавката за Kodi на YouTube, ще бъдете попитани дали искате да стартирате съветника за настройка или не.

YouTube Kodi Addon - Съветник за настройка

Изпълнението на съветника не е задължително, но ми харесва да щракнете върху да бутон и стъпка през него, за да настроите моя език и държава. Можете да промените тези настройки по-късно в менюто с опции за добавки на YouTube Kodi.

YouTube Kodi Addon - Съветник за настройка

Изберете вашия език от списъка и щракнете върху него, за да преминете към следващата стъпка.

YouTube Kodi Addon - Съветник за настройка

След това изберете вашата страна и щракнете върху нея. Това е всичко, което има на съветника за настройка.

Имайте предвид, че тези настройки контролират само предлаганите видеоклипове, които виждате, и езика на интерфейса на YouTube. Ако искате да имате достъп до съдържанието на YouTube от други държави, все пак ще трябва да инсталирате VPN, за да контролирате съдържанието, което имате право да преглеждате.

Свързване на акаунт в YouTube

Повечето хора ще искат да свържат съществуващия си акаунт с добавката YouTube Kodi. След като акаунтът ви е свързан, можете да преглеждате абонираните канали, да имате достъп до любимите си и да гледате списъци за изпълнение, които вече сте направили.

YouTube Kodi Addon - акаунт за връзка

Започнете с избора на Впиши се елемент от менюто в горната част на главното меню.

YouTube Kodi Addon - акаунт за връзка

Ще бъдете предупредени, че трябва да повторите този процес два пъти. Това е нормално и е достатъчно лесно да се направи. Щракнете върху Добре бутон, за да преминете към следващата стъпка.

YouTube Kodi Addon - акаунт за връзка

След това ще се появи екран, който ще ви даде кода за потвърждение и ще покаже лента за напредък. Трябва да влезете в YouTube и да потвърдите всеки код, преди да се запълни лентата за напредък. Отнема малко повече от 5 минути, за да се запълни напълно, така че имате достатъчно време.

YouTube Kodi Addon - акаунт за връзка

Започнете, като отворите https://www.youtube.com/activate и въведете кода си за потвърждение, след което щракнете върху Следващия бутон.

YouTube Kodi Addon - акаунт за връзка

След това ще трябва да щракнете върху Позволява бутон, за да свържете вашия акаунт в YouTube с добавката YouTube Kodi.

YouTube Kodi Addon - акаунт за връзка

Имайте предвид, че ще трябва да повторите тази стъпка отново, за да свържете напълно вашия акаунт. След като направите това, ще получите достъп до своите абонаменти и друга информация, свързана с вашия акаунт в YouTube.

Други настройки

Има няколко други настройки, които бих ви препоръчал да промените или поне да разгледате. Обичам да задавам разделителната способност и да променя кои папки се показват по подразбиране.

YouTube Kodi Addon - Други настройки

Можете да получите достъп до менюто с настройки за добавката на YouTube Kodi, като прегледате края на списъка, след което щракнете върху Настройки елемент от менюто.

YouTube Kodi Addon - Други настройки

YouTube добавката Kodi няма да избере автоматично качеството на видеото, затова го задайте там, където искате. Предпочитам 720p за моя екран, но има опции за 1080p чак до 240p.

YouTube Kodi Addon - Други настройки

След това щракнете върху Папки меню отляво и вижте какво се показва по подразбиране. Според мен списъкът с показаните елементи е твърде дълъг. Най-малкото, обичам да деактивирам показването Нехаресвани видеоклипове защото вероятно щракнах неприязън по някаква причина.

Също така, обърнете внимание на Поддръжка меню. Ако някога имате проблеми с добавката YouTube Kodi, която работи бавно или се срива, трябва да изчистите кеша си от това меню.

Стрийминг на видеоклипове от YouTube

След като добавката за YouTube е инсталирана и конфигурирана, поточното видео от YouTube е лесно. За да сърфирате в YouTube, започнете, като стартирате добавката от Addons меню на главния екран на Kodi.

YouTube Kodi Addon - Поток

Ще можете да виждате съдържание въз основа на абонаментите си, да виждате каква е тенденцията в сайта и да търсите видеоклипове.

YouTube Kodi Addon - Поток

YouTube добавката Kodi показва всички метаданни на видеоклипа отляво. Когато намерите нещо, което искате да гледате, щракнете върху видеоклипа, за да го отворите и започнете да гледате.

YouTube Kodi Addon - Поток

След като видеоклипът ви започне да се предава, можете да използвате контролите на addon, за да направите пауза или да прескочите, да активирате субтитри и да промените разделителната способност на възпроизвеждането, както обикновено.

Сега имате YouTube на Kodi

Това е всичко, което може да се инсталира и конфигурира добавката на YouTube Kodi. Оценявам удобството от възможността да гледате видеоклипове в YouTube, без да се налага да излизате от Kodi и да стартирате различно приложение, така че открих, че получавам много полза от тази добавка.

Не може да се отрече, че много от най-доброто поточно съдържание в мрежата е в YouTube. Независимо дали искате да гледате музикални видеоклипове на VEVO, да проверите любимия си плейър на Let или да гледате нови трейлъри на филми, наистина е удобно да можете да стартирате YouTube на телевизора си.

Вижте също: Най-добрите добавки на живо от Kodi на живо

Популярен: Най-добрите добавки за филми на Kodi и как да инсталирате Kodi на Firestick.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 6 =

Adblock
detector