Как да инсталирате и използвате PAC-12 Kodi addon

PAC-12 Kodi addonАко сте фен на колежа по футбол, баскетбол, футбол, волейбол и други колежи, може да помислите за инсталирането на PAC-12 Kodi addon. Pac-12 Kodi addon ви дава достъп до седем онлайн телевизионни канала, изцяло посветени на колежа по лека атлетика.

Както подсказва името, този аддон разпространява игри за отбори от конференцията PAC-12, включително тези от Аризона, Калифорния, Колорадо, Орегон, Юта и Вашингтон.

Тази статия ще обясни как да инсталирате и използвате PAC-12 addon за Kodi. Той също така ще предложи някои допълнителни добавки, които можете да използвате, за да гледате спорт в колежа.

Kodi е софтуерен медиен плейър, който се изтегля безплатно. Тя може да бъде инсталирана на Amazon FireStick или огледално към Roku с помощта на телефон с Android или iOS. Може да се инсталира и на компютър или Mac.

ВИЖТЕ СЪЩО: Как да започнете да използвате Kodi

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Поточното видео винаги носи риск за поверителност и сигурност и Kodi не прави изключение от това. Ако интернет доставчик знае, че потребителят предава видео от сайт, който използва много честотна лента, той може да забави скоростта на потребителя, което води до неправилно възпроизвеждане на видеоклипа. Някои сайтове за стрийминг също ще ограничат достъпа на потребителя до съдържание въз основа на неговото местоположение.

Поради тези проблеми, потребителите на Kodi винаги трябва да използват виртуална частна мрежа (VPN), когато гледат телевизионни предавания или филми онлайн. VPN защитава вашата поверителност, като криптира данните, изпратени между вас и вашия доставчик на поточно видео. Това не позволява на вашия интернет доставчик да намалява скоростта ви въз основа на избраните от вас уебсайтове и не позволява на вашия доставчик на поточно видео да знае вашето местоположение.

VPN също може да помогне на потребителите да заобиколят ограниченията на географското съдържание. За добавката PAC-12 Kodi съществуват някои ограничения за географско съдържание. VPN може да ви помогне да използвате пълноценно този аддон.

За съжаление много VPN мрежи не са много ефективни. Някои водят журнали за това, което правят потребителите, създавайки нов риск за поверителност, който не е съществувал преди. Други са твърде бавни, за да се справят с видео с висока разделителна способност. Други обаче са трудни за инсталиране.

Поради тези причини препоръчваме IPVanish за потребителите на Kodi. Той има сървъри в над 60 държави, поддържайки висока скорост, така че потребителите да могат да гледат видеоклиповете си без прекъсване. Той има приложение за Amazon Firestick и Nvidia Shield. Той също има строга политика „без регистрации“.

ПРОГРАМА НА ЧИТАТА: Спестете 60% на IPVanish

Въпреки че IPVanish е нашата основна препоръка, особено за потребителите на Fire Stick, тук имаме списък с други препоръчани VPN за Kodi.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Как да инсталирате PAC-12 Kodi addon

PAC-12 Kodi addon е част от репото на BludHavenGrayson. За да го инсталирате, следвайте тези инструкции:

 • Отидете на този URL адрес и потърсете файл, който започва с repository.BludHavenGrayson
 • Щракнете върху файла и след това щракнете върху Изтегли. Запомнете местоположението, където запазвате този файл
 • От главното меню на Kodi щракнете върху иконата на зъбно колело в горния ляв ъгъл на екрана
 • Икона на зъбно колело Kodi
 • Изберете системни настройки
 • Настройки на системата Kodi
 • Преместете курсора си към добавки от лявата страна на екрана
 • Проверете дали неизвестни източници е активиран. Ако е така, оставете го на мира. Ако не е, щракнете, за да активирате
 • Активирани неизвестни източници на Kodi
 • Върнете се в главното меню и щракнете добавки
 • kodi_select_addons
 • Щракнете върху иконата на отвореното поле в горния ляв ъгъл
 • Икона на отворена кутия Kodi
 • Кликнете инсталирайте от zip файл
 • Kodi инсталирате от zip файл
 • Придвижете се до местоположението на repository.BludHavenGrayson файл, който сте запазили по-рано
 • Навигирайте до BludHavenGrayson
 • Щракнете върху файла. Репото BludHavenGrayson ще се инсталира в рамките на няколко секунди
 • След като репото приключи, трябва да се върнете на екрана за инсталиране на addons. Кликнете инсталирайте от хранилище
 • Kodi17 Krypton се инсталира от хранилище
 • Изберете BludHavenGrayson добавки
 • Изберете BludHavenGrayson repo
 • Изберете видео добавки
 • Избирам Pac-12 мрежа от списъка на добавките. Ще се появи екранът за информация на Addon
 • Изберете PAC-12 Kodi addon
 • Кликнете Инсталирай
 • Как да инсталирате и използвате PAC-12 Kodi addon

Как да използвате PAC-12 за Kodi

PAC-12 Kodi addon е лесен за използване. След като е инсталиран, можете да го намерите от главното меню на Kodi, като щракнете върху добавки, следван от видео добавки. От списъка щракнете Мрежа PAC-12 за да отворите главното меню за добавката. Ще видите този списък от седем налични канала:

 • Мрежа PAC-12
 • PAC-12 Аризона
 • PAC-12 Bay Area
 • PAC-12 Лос Анджелис
 • PAC-12 планина
 • PAC-12 Орегон
 • PAC-12 Вашингтон

Можете да отидете на уебсайта на PAC-12, за да разберете какви конкретни игри се предлагат на всеки канал или просто щракнете върху всеки елемент от менюто поотделно, за да „сърфирате по канала“, докато не намерите нещо, което искате да гледате. Това е всичко, което е да използвате добавката PAC-12 Kodi.

Ако наистина се радвате на спорт в колежа и искате да получите още повече програмиране, разгледайте допълнителните добавки, изброени по-долу.

Допълнителни Kodi добавки за гледане на спортни колежи

Pluto.tv

Pluto.tv Информация за екрана на Kodi addon

Pluto.tv е безплатна онлайн телевизионна услуга, която предлага над 100 канала. Най-важното за феновете на спортните колежи, той носи седем канала, посветени на колежа по лека атлетика: конференция Big Sky, Portland State, Източен Вашингтон, Weber State, Монтана, Северна Аризона и Северна Дакота.

Между седемте канала на PAC-12 и седемте на Pluto.tv обикновено има добра игра, която да гледате някъде.

Свързана статия: Как да инсталирате Pluto.tv за Kodi

USTVNow

USTVNow Kodi addon

Някои от най-популярните промоции в мачовете в колежа се провеждат по националната телевизия, а много от тях са в големите мрежи: NBC, ABC, CBS и Fox. Ако искате да ги уловите, без да се налага да плащате абонаментна такса, най-добрият начин да направите това е да използвате USTVNow Kodi addon.

USTVNow е услуга за стрийминг, предназначена за американци, които живеят в чужбина, включително военнослужещи. Но всеки може да се регистрира и да го използва. Той предлага всички основни мрежи безплатно. Ако желаете да платите 19,99 долара, той предлага по-голям пакет, включващ ESPN и ESPN2.

ВИЖТЕ СЪЩО: Как да инсталирате USTVNow на Kodi

PS Vue

PS Vue Kodi addon

USTVNow работи чудесно, ако просто искате големите мрежи или може би дори ESPN, но какво ще стане, ако искате да видите игри, които се носят от Fox Sports, NBCSN, SEC Network или други кабелни спортни канали? Тук идва PS Vue Kodi addon.

PS Vue е онлайн услуга за стрийминг, която ви предоставя кабелни канали, без да се налага да наемате кабелна кутия или да се занимавате с произволните правила на кабелната компания. Той предлага пакети, вариращи от $ 39.99 - $ 74.99, в зависимост от това до какви канали искате да имате достъп. Различните пакети включват някои популярни спортни канали като NBCSN, FS1 и FS2, както и регионални канали, посветени изцяло на спортовете в колежа.

Прочетете още: 14 от най-добрите добавки към телевизия и филм Kodi

заключение

PAC-12 Kodi addon е чудесен начин да гледате спортни събития в колежа. Въпреки това, той се фокусира само върху PAC-12 игри, като изключва други NCAA конференции. Останалите споменати тук добавки ви позволяват да гледате и игри от други конференции. Така че някаква комбинация от тези добавки трябва да ви позволи да видите игрите в колежа, които искате.

Ако се интересувате и от професионални спортове, разгледайте тези други ръководства за спортните добавки Kodi.

Най-добрите NFL Kodi добавки

Как да инсталирате и използвате добавката за Kodi MLB.tv

Гледайте бокс на живо на Kodi с тези добавки

Най-добрите добавки за гледане на MLB на Kodi

Как да гледате НБА онлайн и с Kodi

Как да гледате Висшата лига на Kodi

Гледайте бокс на живо на Kodi с тези добавки

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − 32 =

Adblock
detector