Как да инсталирате и използвате TVCatchup Kodi addon безопасно и законно

TVCatchup Kodi addon

Интересувате ли се от добавката TVCatchup Kodi? Тази статия ще изследва функционалността, медийната библиотека и законността на TVCatchup, за да ви помогне да решите дали тя ще отговаря на вашите нужди.

TVCatchup е Kodi добавка, която предлага селекция от телевизионни потоци на живо. Тази статия ще ви преведе през процеса на инсталиране на TVCatchup стъпка по стъпка. Ще изследваме също как TVCatchup сравнява с подобни добавки като FilmOn.TV и iPlayer WWW.

Какво е Коди?

Kodi е софтуер с медиен център с отворен код. Той стана много популярен отчасти поради високата си преносимост и броя на наличните добавки. Kodi може лесно да се инсталира в широк спектър от платформи, включително компютър, Android устройства, айфони, iPad и дори едноплатни компютри като Raspberry Pi. Още по-добре, има минимално функционално несъответствие между платформите. Това означава, че по-голямата част от добавките ще работят независимо от операционната система, на която е инсталирана Kodi.

Kodi всъщност не идва с никакво съдържание. Потребителите могат да избират или да импортират видео и аудио файлове, които се съхраняват локално, или могат да инсталират плъгини Kodi, наречени addons. Добавките събират съдържание, което е хоствано онлайн, така че докато се нуждаят от интернет връзка, за да работят, те заемат далеч по-малко място на твърдия диск на потребителя.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Виртуалните частни мрежи (VPN) понякога се използват от хора, които искат да скрият неофициален стрийминг от своя доставчик на интернет услуги (ISP). Въпреки това, VPN мрежите имат няколко законни приложения и могат да бъдат от голяма полза за повечето хора, дори и за тези, които разпространяват само официално съдържание.

VPN кодират мрежовия трафик на потребителя и го правят нечетлив за никого без ключа за декриптиране. Това не позволява на вашия интернет доставчик да продава вашите данни или да ги използва, за да оправдае намаляването на скоростта на вашата мрежа. Освен това, това криптиране предотвратява повечето видове атака Man-in-the-Middle (MitM).

VPN се различават значително по отношение на качеството. Някои влияят на скоростта на връзката ви, докато ежедневното сърфиране не става трудно, докато други водят подробни дневници на вашите онлайн дейности. Поради тази причина е важно да изберете VPN, на който можете да се доверите на вашата чувствителна лична информация.

Препоръчваме IPVanish. Това е едно от най-преносимите налични VPN мрежи и може лесно да се инсталира в най-популярните платформи, включително Raspberry Pi, NVIDIA Shield и всички устройства на Amazon Fire TV. IPVanish е един от най-бързите VPN, които сме тествали и предлага стабилни връзки със сървъри в повече от 50 различни страни.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: спестете 60% от годишния план за IPVanish тук.

Ако IPVanish не е за вас, тук имаме пълен кръг от най-добрите VPN за Kodi през 2018 г. тук.

Какво е добавката на TVCatchup Kodi?

TVCatchup канали на Kodi

TVCatchup е уебсайт, който предлага поточни предавания на живо за 33 различни безплатни за гледане телевизионни станции. Официалният добавка към TVCatchup прави тези потоци за гледане от Kodi. Уеб версията показва реклами преди нейните потоци да започнат, но те не присъстват в добавката на Kodi.

TVCatchup е легален за използване, но има едно предупреждение. Тъй като предлага предавания на живо на BBC, потребителите ще изискват валиден лиценз за телевизия във Великобритания, за да гледат. Нито добавката или уебсайтът на TVCatchup не правят това очевидно, но разработчиците потвърждават това на страницата с често задавани въпроси.

Освен това поради решение от 2013 г., на живо ITV, Channel 4 и Channel 5 потоци на живо не могат да бъдат гледани от потребителите на мобилна широколентова връзка. В момента тези канали все още се показват в мобилната версия на сайта, но показват само безкрайна ролка реклами. Те все още могат да бъдат гледани през Kodi, използвайки мобилен интернет.

По отношение на съдържанието TVCatchup се намира между добавките на iPlayer WWW и FilmOn.TV. Каналите му покриват по-голямо разнообразие от съдържание от iPlayer, но има много по-малък избор, отколкото при FilmOn. TVCatchup предлага и само най-основния телевизионен водач; тя показва името на всичко, което в момента се играе, но нищо друго. Въпреки простотата на тази функция, той не предлага нито iPlayer WWW, нито FilmOn.TV добавки.

Повечето канали на TVCatchup се показват при 540p. Това е леко подобрение спрямо 480p на FilmOn, но все пак е стъпка надолу от пълното HD съдържание на iPlayer. И все пак, с канали като VIVA, които не могат да бъдат намерени в по-популярните телевизионни добавки на живо, TVCatchup си заслужава да се разгледа.

Как да инсталирате добавката TVCatchup

Инсталирането на добавката към TVCatchup е доста ангажирано, но трябва да отнеме само няколко минути. Първата стъпка е да се позволи инсталирането на добавки от неизвестни източници. За да направите това, щракнете върху икона на зъбно колело на главната страница на Kodi След това изберете Системни настройки опция от дясната страна. Когато задържите курсора на мишката върху Добавки вляво, ще се появи меню. Щракнете върху Неизвестни източници опция. Бутонът до него трябва да се плъзне надясно и да стане бял. Ако вече е сив, щракнете отново върху него.

Върнете се на предишната страница, като щракнете върху Системни настройки текст горе вляво. Този път въведете Файлов мениджър. Ще видите списък на всичките си инсталирани понастоящем източници. Превъртете надолу до дъното и щракнете двукратно върху последната опция, Добавяне на източник. В полето в горната част въведете следното без кавичките: „http://fusion.tvaddons.co“

kodi_add_source

Въведете име за този източник в полето в долната част (използвахме „fusion“) и щракнете върху Добре бутон, за да го добавите.

Инсталиране на Indigo

Върнете се на главната страница на Kodi. Щракнете върху Добавки след това щракнете върху кутия икона в горния ляв ъгъл на следващия екран. Изберете Инсталиране от zip файл, след това намерете източника, който току-що добавихте в списъка. Щракнете върху него и след това изберете Kodi-репо сделки, Английски, и repository.xbmchub-3.0.0.zip. Трябва да се отбележи, че числата в края се отнасят до номера на версията на repo и могат да бъдат различни, когато се опитате да го инсталирате.

Kodi_17_Krypton_addons_install_from_repository_Comparitech

След това ще бъдете върнати на екрана на браузъра на Addon. Този път изберете Инсталиране от хранилище. Намери TVADDONS.CO Допълнително хранилище и въведете Програмни добавки меню. Инсталирайте индиго Addon, като щракнете върху него и изберете Инсталирай на следващата страница. Трябва да видите известие в горния десен ъгъл, ако е инсталирано правилно.

Инсталиране на TVCatchup

Върнете се на главната страница на Kodi. Щракнете върху Раздел „Добавки“, тогава Програмни добавки. Отворете Indigo (това може да отнеме минута или около първия път) и изберете Addon Installer. Изберете Видео добавки. Вече можете да изберете да видите добавки, сортирани по азбучен ред. Избери T папка и намерете добавката с име TVCatchup.com. Ще бъдете помолени за потвърждение, така че щракнете Инсталирай. След това ще видите изскачащ прозорец, който ви пита дали искате да рестартирате Kodi. Избирам Рестартирам. Когато Kodi се отвори, ще можете да преглеждате телевизия на живо до съдържанието на сърцето си.

заключение

TVCatchup може да не е най-добрата телевизия на Kodi addon, но със сигурност предлага достатъчно избор за тези, които не знаят какво искат да гледат. Имайки предвид, че е безплатен и легален, няма риск, въпреки че е важно да имате валиден лиценз за телевизия във Великобритания, преди да го изпробвате.

Имате проблеми с работата на Kodi? Може да се интересувате от нашето ръководство за отстраняване на най-често срещаните проблеми на Kodi. Дори имаме статии, които могат да помогнат, ако Kodi продължава да се рестартира или ако се опитвате да инсталирате VPN за първи път.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 81 =

Adblock
detector