Как да инсталирате и използвате USTVNow Kodi Addon [Актуализирано за 2019 г.]

ustvnow kodi addon

Търсите да започнете да използвате инсталирате USTVNow в Kodi? По-долу сме изложили всичко, което трябва да знаете, за да получите добавката на USTVNow Kodi, включително подробно ръководство за настройка. USTVNow ще работи за вас във всяка страна, включително САЩ, Канада, Великобритания, Австралия и други.

Настройка и инсталация на USTVNow Kodi Addon - Обобщение

За да настроите и използвате USTVNow в Kodi, трябва да:

 1. Създайте акаунт на уебсайта USTVNow
 2. Уверете се, че следвате правилния метод за създаване на акаунт (повече подробности по-долу)
 3. Изтеглете и инсталирайте добавката на Kodi от правилния източник (повече подробности по-долу)
 4. Настройте добавката с помощта на информацията за вашия акаунт в настройките на добавката
 5. Насладете се на вашия безплатен или платен USTVNow акаунт за стрийминг в Kodi

Използвайте VPN с Kodi

VPN мрежите могат да скрият вашата самоличност онлайн. Те правят това чрез пренасочване на вашата интернет връзка през сървър, който е различен от този, отговарящ на действителното ви местоположение.

Някои доставчици на интернет услуги (ISPs) могат да блокират или дроселират поточно чрез някои източници на Kodi. Това може да означава, че когато предавате поточно от онлайн източници, включително Kodi addons, вашият интернет доставчик може да се опита да забави вашата интернет връзка или дори да я деактивира напълно..

Използването на VPN може да маскира самоличността ви от вашия интернет доставчик, което означава, че те няма да могат да кажат какви уебсайтове или приложения използвате за поточно видео. VPN мрежите също ви позволяват да получите достъп до гео-заключено съдържание, което иначе би било недостъпно във вашата страна.

Направихме няколко теста и установихме, че IPVanish работи с всички Kodi добавки, които разгледахме. Ако искате да проучите други опции, не се колебайте да разгледате нашия списък с препоръчани Kodi VPN услуги.

Сигнал за сделка: Нашите читатели могат да спестят 60% на годишен IPVanish план тук или 25% отстъпка от месечния абонамент.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Kodi v18 “Leia” е най-новата стабилна версия на Kodi, достъпна за изтегляне.

Ръководство за инсталиране на USTVNow Kodi Addon

Следното ръководство трябва да ви помогне лесно да започнете с USTVNow на Kodi.

Начални стъпки

 • Преди да започнете с една от опциите по-долу, първо трябва да се регистрирате за акаунт. Не забравяйте да се регистрирате с имейл адрес, а не чрез опцията „Регистрация с Facebook“.

ustvnow kodi addon регистрация

 • След това ще имате избор да изберете основния план на каналите или Всички канали план. Изберете желаната от вас опция.

ustvnow kodi addon регистрация

 • След това отидете на страницата за плащане. Ако използвате безплатния акаунт, просто кликнете върху „Продължете да плащате“. Няма такса, това е просто формалност.

ustvnow kodi addon регистрация

 • Накрая изберете и въведете метод на плащане. Отново, за безплатната версия няма такса; USTVNow събира данни за плащане, в случай че решите да платите за сметка по-късно. Той също използва тази информация, за да определи вашето местоположение.

След като изпълните тези първоначални стъпки, отворете Kodi и започнете процеса на инсталиране.

Как да инсталирате USV сега на Kodi

USTVNow е лесен за инсталиране, тъй като се намира в официалното хранилище на добавки Kodi, което е достъпно с всяка инсталация на Kodi.

За да инсталирате USTVNow в Kodi, направете следното

 1. Отворете приложението си Kodi
 2. Отидете на Добавки
 3. Кликнете върху Символ на пакета
 4. Кликнете върху Инсталиране от хранилище
 5. Намерете и кликнете върху официалния Хранилище Kodi addon
 6. Отидете на Видео добавки
 7. Превъртете надолу, докато намерите USTVNow, след това кликнете върху него
 8. Изберете Инсталирай
 9. Ще намерите добавката USTVNow Kodi с останалата част от вашия video Добавки

Преглед на USTVNow

След като инсталирате USTVNow на Kodi, време е да го въртите. По-долу сме предоставили подробна стъпка за това как да настроите всичко и какво ще намерите вътре, след като започнете.

Приготвяме се да започнем

Когато започнете USTVNow Plus за първи път ще бъдете помолени да влезете с данните на акаунта си.

USTVNow имейл акаунт

След като въведете данните на акаунта си, можете да започнете да се наслаждавате на безплатните си канали!

Характеристика

Канали

с USTVNow на основен план ще получите всички основни американски наземни станции. Това са ABC, CBS, CW, PBS и Моят 9.

Ако искате повече канали, ще трябва да надстроите до платен план. Планът TELEUP с DVR отива за $ 19 на месец и предлага 18 канала, докато опцията ALL CHANNELS е $ 29 и включва 25 канала.

USTVNow също има няколко допълнителни планове, включително ВСИЧКИ КАНАЛИ + DVR за 39 долара на месец, ВСИЧКИ КАНАЛИ + DVR годишен абонамент за 468 долара (включва опцията за получаване на проритирано възстановяване на сумата) и достъп до 158 популярни филма за $ 2,99.

Вижте страницата с пакети на USTVNow, за да видите пълния списък на платените канали.

Ако искате да имате по-високо преживяване с над 200 канала, посетете USTVNow уебсайт, за да разберете как. Канали като HBO и Showtime са включени в премиум плана, който започва от 99 долара.

Възможности за DVR

Закупуването на план с възможности за DVR ще ви помогне да сте сигурни, че не пропускате любимите си предавания. Вашите записи ще останат достъпни за 4 седмици и можете да запишете толкова много предавания, колкото искате, докато гледате още едно, без хълцане. Вашите записи се съхраняват отдалечено, така че не е нужно да се притеснявате дали вашето устройство е свързано с интернет, след като зададете шоу, което да бъде записано.

Трябва също да отбележите, че докато Kodi е опция за избор за мнозина, можете да видите USTVNow от повечето устройства, които имат уеб браузър. Има и канал USTVNow за Roku. Ако предпочитате, можете да изберете кое устройство ви подхожда най-добре.

На клиентите, които отправят препоръки към своите приятели, се предлагат стимули. Просто казано, като правите реферали, можете да получите достъп до безплатна DVR услуга.

USTVNow интерфейс

USTVnow_Interface

Интерфейсът USTVNow е лесен за навигиране и е разбит на 9 секции. Тази добавка предоставя няколко различни пътища за достъп до съдържание, в зависимост от това, което търсите по това време. Това е важно при телевизията на живо, тъй като помага да се намери бързо съдържание, без да се пропуска. Ето разгледайте какво предлага всеки раздел:

1. На живо

при на живо, ще намерите списък на всички канали, които в момента се излъчват на живо, заедно с името на предаването, което се излъчва в момента, както и продължителността на предаването.

USTVNow_Live

2. Графици

Ако имате активирани DVR възможности, можете да видите планираните записи тук. Това е удобно в случай, че просто се нуждаете от напомняне за вашия график на запис.

3. Записи

при Записи, можете да видите вашите DVR записани предавания.

4. Подреждане

USTVNow_Lineup

Това е една от по-полезните опции, налични в рамките на добавката. Той дава списък на каналите и изборът на канал показва списъка на текущите предавания и предстоящите предавания за поне няколко часа.

USTVNow_Live

5. Филми

Този раздел показва списъка на филмите, които се излъчват в момента или тези, които ще се излъчват или които ще излъчат в следващите няколко часа.

ustvnow_categories_movies

6. Акценти

Акценти по същество показва списък на програмите, които в момента се излъчват или показва предавания в близко бъдеще. който в момента се излъчва или който ще се излъчва в близко бъдеще в наличните мрежи.

USTVNow_highlights

7. При поискване

Въпреки че тази опция понастоящем не е налична, тя ще позволява видео при поискване. Наемането на видеоклипове при поискване.

8. Търсене

Този раздел е обяснителен и може да ви помогне бързо да се ориентирате до желаната от вас област в рамките на добавката.

9. Ръководство

Това е телевизионен наръчник, точно както бихте намерили, когато гледате традиционните телевизионни програми. С тази опция можете бързо да разберете какво се показва на любимите ви канали и в какви часове ще се излъчват вашите предавания.

ustvnow_guide

USTVNow Алтернативи

USTVNow предлага голяма библиотека със съдържание, но не разполага с всичко. Следните легални алтернативи за стрийминг могат да ви помогнат да разширите опциите си за гледане на телевизор и филми.

PS Vue

За тези от вас, които имат акаунт в PlayStation, може да искате да помислите за PSVue за поточна платформа на Sony. Ще имате достъп до мрежи с големи имена като ESPN, SyFy, TruTV и САЩ. Това обаче ще дойде на цената. Няма налични безплатни пакети с PS Vue и съдържанието, което е достъпно за вас, е ограничено от местоположението. Вижте уебсайта на PlayStation, за да научите повече за наличните абонаментни пакети.

PS Vue Kodi addon

пукане

Официален Crackle Kodi addon

Crackle е добавка, която предоставя, което по същество предоставя на потребителите съдържание от услугата Crackle video on demand (VOD). Въпреки че няма да намерите опции за телевизия на живо чрез Crackle, има богато съдържание, като например филмите Момичето с татуировката на дракона и Лош Дядо Коледа, както и телевизионни предавания като Избрана и Дилбърт. Можете също така да намерите оригинално съдържание на Crackle като Mad Families, което включва Чарли Шийн. Достъпът до Crackle е напълно безплатен.

YouTube

добавки за балончета kodi

Вярвате или не, YouTube принадлежи към този списък. Все повече телевизионните предавания пускат съдържание чрез YouTube и винаги са налични висококачествени, радио потоци на живо и видео потоци, които обхващат пълната гама от жанрове на съдържание. Добавете това към съдържанието на VOD, което очакваме от YouTube и тогава ще можете да оцените напълно защо е добавен този аддон. Помислете да опитате официалния YouTube Kodi addon.

Заключителни мисли

USTVNow предоставя достъп до 7 мрежи с безплатния си абонамент, което го прави задължителен избор за добавка на телевизия на живо. Той предлага телевизия на живо без нужда от кабелна връзка или сателитна антена. Всичко, от което се нуждаете, е стандартна интернет връзка. В наши дни е доста често потребителите да изберат дори да не си правят труда да получат традиционна телевизионна услуга, предоставяна чрез кабелни или сателитни антени. Това прави услуга като USTVNow да се откроява, тъй като абонамент за кабел и сателитна антена не са необходими. Те не са задължителни.

Освен това, като се вземат предвид бъдещите планове на компанията да предостави VOD съдържание достъпно за отдаване под наем чрез добавката Kodi, USTVNow в близко бъдеще да се вземе предвид, прави още по-привлекателното решение.

Друга точка за продажба на услугата е, че с платена надстройка можете лесно да получите достъп до DVR възможностите.

Трудно е да победим 7-те известни мрежи, които са достъпни законно и безплатно чрез безплатния пакет на USTVNow. Въпреки че са налични повече опции с платените пакети, може да искате да разгледате някои от алтернативите като PS Vue и FilmOn Simple, които ще осигурят достъп до различно разнообразие от съдържание. Crackle е ограничен в това, което предлага, но се предлагат качествени предавания. Освен това, не подценявайте YouTube като опция за качествено и забавно съдържание.

В зависимост от това, което търсите, можете да изберете една от алтернативите вместо USTVNow. Въпреки това, когато всичко заври, чудесен вариант е да инсталирате безплатната версия на USTVNow и да допълнете нейната функционалност с една от другите алтернативи, споменати тук.

Каквото и да изберете, не забравяйте да внимавате онлайн и се пазете от неофициални добавки на трети страни. Някои от тези добавки осигуряват достъп до съдържание, без да разполагат с подходящите лицензи за това, което може да представлява правна заплаха за вас в зависимост от държавата, в която живеете. Съществува и повишен риск от среща с добавка на трета страна, предназначена да хакне потребители, които са заразени със злонамерен софтуер в сравнение с официалните добавки. Въпреки че обещанието за безплатно съдържание от тези добавки може да изглежда привлекателно, помислете за рисковете, преди да вземете решение да инсталирате такива добавки.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 93

Adblock
detector