Как да инсталирате Kodi на Xbox One

xbox one и kodiXbox One не само е страхотна игрална система, но е и отлично устройство за поточно видео. Един от начините да извлечете максимума от него като поточен видео плейър е да инсталирате Kodi на Xbox One. Kodi първоначално стартира като приложение за Xbox (първоначално беше известно като XBMC или Xbox Media Center), което направи приложението Kodi Xbox задължително.


Тази статия ще обясни как да инсталирате Kodi на Xbox One, ще предостави списък с най-добрите Xbox One изгражда Kodi и ще проучи най-добрите Kodi добавки за Xbox One.

Какво е Коди?

Kodi е медиен плейър с отворен код от Фондация Kodi. Тя позволява на потребителите да поточно видео от целия Интернет, без да разчитат на уеб браузър или собствени приложения. В резултат Kodi често може да се използва за заобикаляне на спам реклами, когато гледате онлайн телевизионни предавания или филми. В допълнение към Xbox One, Kodi може да бъде инсталиран и на Amazon Fire Stick, Nvidia Shield, Apple TV, Android, iOS, PC или Mac.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Предупреждение: винаги използвайте VPN с Kodi

Поточното видео носи някои рискове за вашата поверителност и сигурност. Това е вярно, независимо дали използвате Kodi или друг софтуер на вашия Xbox One, за да предавате видео. Вашият интернет доставчик може да регистрира информация за това, какво показва или филми, които гледате и откъде ги предавате. Той може също да намали скоростта ви, ако смята, че използвате твърде голяма честотна лента, докато гледате онлайн видеоклипове. Това може да причини буфериране и други проблеми с производителността.

Най-добрият начин да се защитите от тези проблеми е да използвате VPN всеки път, когато стриймирате видео или използвате интернет. VPN криптира вашите данни, което прави изключително трудно за вашия интернет доставчик или хакери да разберат какво правите. Това помага да попречите на вашия интернет доставчик да пази регистрационни файлове за вашата активност, а хакерите да получат достъп до вашата лична информация.

По подразбиране инсталирането на VPN на Xbox One е трудно. Въпреки това, препоръчваната от нас опция за потребителите на Kodi в цялата дъска е IPVanish, тъй като отговаря на необходимите критерии, които използваме, когато оценяваме VPN за Kodi. Нашето ръководство за VPN на Xbox трябва да ви помогне да разберете как да го инсталирате на вашия Xbox One.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Вземете 60% отстъпка от IPVanish с тази връзка.

Как да инсталирате Kodi на Xbox One

Инсталирането на Kodi на Xbox One е просто. Просто направете следните стъпки:

  1. От главното меню на Xbox One щракнете върху „Търсене”Бутонxbox едно търсене2. Въведете
  2. „Kodi“ в полето за търсенеxbox един kodi търсене
  3. Щракнете върху Коди икона, когато се появи
  4. Натиснете „GET”Бутон. Kodi ще изтегли и инсталира
  5. Когато приключи с инсталирането, щракнете хвърлям за стартиране на Kodiбутон за стартиране на xbox kodi 2

Това е всичко, което е да инсталирате Kodi на Xbox One.

Защо екранът за пръскане е различен и какъв е Kodi 18 Leia?

Екран за пръскане на Kodi 18 Leia

Ако сте използвали Kodi на други устройства, може да бъдете изненадани от екрана за пръскане, който се показва при първото му стартиране на Xbox One. Причината екранът за пръскане е различен е, защото Xbox One използва Kodi 18 Leia Beta, експериментална версия на Kodi. Това е различно от Kodi 17.6 Krypton, намерен например в Google Play Store.

В тази версия на програмата може да останат няколко грешки. Все пак повечето потребители са намерили Kodi 18 Leia Beta за напълно стабилна за нормална ежедневна употреба. Очаква се официалната, стабилна версия на Kodi 18 Leia да излезе до края на годината.

Сега, когато имате инсталиран Kodi, време е да разгледате няколко компилации, съвместими с Xbox One.

Свързана статия: Как да изтеглите и инсталирате Kodi 18 или Kodi 17.6

Xbox One Kodi изгражда

Kodi билдите са начин да конфигурирате копието на Kodi наведнъж, без да се налага да променяте кожи, опции на менюто и други настройки и без да се налага да инсталирате допълнителни добавки. Голямото предимство при инсталирането на компилация е, че ви позволява да персонализирате Kodi. Един недостатък обаче е, че компилациите често инсталират добавки, нарушаващи авторски права, които биха могли да представляват риск за сигурността.

Ако решите да използвате Kodi build за Xbox One, препоръчваме ви да деинсталирате повечето от добавките, които се доставят с него, и да инсталирате своя собствена. Следващият раздел ще препоръча някои добавки, които смятаме за полезни и доста безопасни.

Междувременно, ето списък на някои от най-добрите разработки на Kodi за Xbox One. Всички тези компилации са съвместими с Kodi 18 Leia, което е необходима функция за всеки потребител на Xbox One.

Duff X

Duff X е създаден специално за Xbox One и разполага с екран за пръскане с логото на Xbox One и думата „Duff“ в зелено над стандартното лого на Kodi 18 Leia. Главното меню на Duff X съдържа следните категории: музика, филми, телевизионни предавания, аниме, деца, 4K UHD, спорт, TNT преглед, SD Wizard, добавки и настройки.

Duff X се предлага със следните предварително инсталирани добавки: FlixNet, Incursion, Covenant, Placenta, Supremacy, Yoda, YouTube, Genesis Reborn, Maverick TV и други. С изключение на YouTube, не препоръчваме нито една от тези добавки.

Магически дракон

Коди вълшебен дракон

Magic Dragon използва популярната кожа на Aeon Nox Kodi. Той съдържа изображения на гигантски червен дракон, както и сцена от The Meg с огромна акула на заден план. Елементите от менюто включват филми, телевизионни предавания, любими, игри, приложения и спорт.

Създаването на Magic Dragon включва Magic Dragon, Yoda, Just Sports, Maverick TV, Superpremacy, Numbers, Joker Sports и други добавки.

Kronos Lite

Kodi kronos lite

Kronos Lite има хоризонтално меню и предлага черен фон с кичури енергия, плаващи наоколо в изображението на главното меню. Той има следните основни категории меню: Спорт, телевизия на живо, настройки, настройки, филми, телевизионни предавания и деца.

Gold Build Leia

Gold Build Leia има златен фон и съдържа изображения на хора и златен дракон за изображения. Иконите на главното меню имат златен огън, който се навива към текста на всяка икона. Има категории за инструменти, любими, екстри, деца, филми, телевизионни предавания, спорт, музика, телевизия на живо, система и захранване.

Лея Силво

Kodi Leia Silva Build

Leia Silvo разполага с 35 различни теми, от които да избира потребител. Изображението по-горе е на темата Game of Thrones. Leia Silvo предлага категории от главното меню на телевизия на живо, филми, телевизионни предавания, нейното място, спорт и деца.

Вижте също: 10-те най-добри Kodi надстройки за 2018 година

Най-добрите добавки на Kodi за Xbox One

Независимо дали използвате изграждане или не, ще ви трябват някои добавки от Kodi, инсталирани на вашия Xbox One, ако искате да предавате съдържание от интернет. Ето списък на някои от най-добрите Kodi добавки, които открихме за потребителите на Xbox One.

Туби телевизор

TubiTV Kodi addon

The Tubi TV Kodi addon излъчва от TubiTV.com, популярна услуга VOD с огромен каталог от филми и предавания. Гледането на Tubi TV съдържание с уеб браузър или официалното приложение води до много прекъсвания, причинени от реклами, но всички тези реклами се елиминират, когато гледате да използвате Kodi добавката на вашия Xbox One.

Tubi TV носи популярни филми като Конан варварът (2011), титаничен, Лош лейтенант (с участието на Никълъс Кейдж), Школа на рока, Истински грит, и други, както и хитови телевизионни предавания като Вълча кръв, Точката на убийството, Камелот, Господари на ужаса, Академия за танци, и още. Tubi TV също носи богата колекция както от документални филми, така и от аниме заглавия.

Много от заглавията на Tubi TV са геблокирани за потребители, разположени извън определени страни. От това, което можем да кажем, жителите на САЩ, Великобритания и Канада имат различни телевизионни предавания и филми, достъпни чрез Tubi TV. Използването на VPN ще ви помогне да заобиколите тези блокове, за да можете да отключите пълния каталог.

Tubi TV можете да намерите в хранилището на Kodi1. За информация как да инсталирате и използвате тази добавка, прочетете пълното ни ръководство за Tubi TV за Kodi.

пукане

инсталирайте crackle за kodi

Crackle Kodi addon потоци от SonyCrackle.com. Всички реклами от услугата се елиминират чрез добавката Kodi, което ви позволява да гледате безплатни телевизионни предавания и филми без прекъсване. Crackle носи първите пет скалист кино, Океан е 11, Луд Макс, Commando, Таладега Ночи: Баладата за Рики Боби, и много други класически и високо оценени филми. Тя също има участия като Seinfeld, Уокър: Тексас Рейнджър, и оригиналите на Crackle SuperMansion, Започвам, и Гепи.

Освен това Crackle има отлична колекция от анимационни сериали, включително Мъже в черно: Анимационните серии, Зрелищният човек-паяк, Robotech, и Изкуство за мечове онлайн.

Краклирането може да се намери в официалното хранилище на Kodi и в репото на eracknaphobia. За информация как да го инсталирате и използвате, прочетете пълното ни ръководство за Crackle за Kodi.

Popcornflix

Kodi Popcornflix addon main

Добавката Popcornflix Kodi се свързва с Popcornflix.com, друга страхотна безплатна VOD услуга. Подобно на предишните добавки в този списък, Popcornflix за Kodi елиминира всички реклами от услугата. Можете да гледате филми на ужасите като Ти си следващия, Suspiria, и Последният екзорцизъм, комедии като Детски канабис и Очаквайте скоро, и много други филми и жанрове на вашия Xbox One с помощта на Popcornflix Kodi addon.

Popcornflix е част от официалното хранилище Kodi. Ето как да гледате Popcornflix на Kodi.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Добавката Pluto.tv Kodi свързва вашия Xbox One с Pluto.tv, източник за над 100 безплатни IPTV канала. Можете да използвате този аддон, за да гледате популярни новинарски канали като CBSN, Cheddar Business News и Newsy, както и канали за различни ниши аудитории, включително IGN (за геймърите), Anime All Day, World Poker Tour, Impact Wrestling, FailArmy, The Onion, MinecrafTV, 4KTV, Crime Network, Classic TV и много други.

Pluto.tv е в официалното хранилище Kodi. Ето как да инсталирате и използвате добавката Pluto.tv Kodi.

USTVNow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVNow е безплатна, най-добрата телевизионна услуга, предлагана на американските военни, разположени в чужбина. Всеки обаче може да се запише за него. Kodi addon се свързва с тази услуга с помощта на вашия Xbox One. Той предлага безплатно нюйоркския филиал на всички мрежи на САЩ: CW, Fox, PBS, My 9, ABC, NBC и CBS.

Ако нямате достъп до първокласна телевизионна услуга за поточно предаване като Fubo TV, PS Vue, DirecTV Now, Sling TV или други, добавката USTVNow Kodi е отличен начин да хващате любимите си мрежови телевизионни предавания безплатно.

USTVNow е в официалното хранилище на Kodi. Ето как да инсталирате и използвате добавката USTVNow Kodi.

Кутия затото

zattoo кутия kodi addon

Придонът на Zattoo Box Kodi се свързва с базираната в Швейцария телевизия, Zattoo.com. Ако се намирате извън Швейцария, ще трябва да се свържете с VPN сървър в Швейцария, за да го използвате. Също така ще трябва да се регистрирате за услугата с имейл адрес и парола.

След като го настроите, добавката Zattoo Kodi за Xbox One ви дава достъп до всички най-добри безплатни канали на UKTV, включително BBC 1-4, iTV 1-4, BBC News, BBC парламент, CBBC, CBeebies, iTVBe , 4, 5, 5USA, 5Spike, 5Select, 4, S4C, Drama, Dave, Pick и много други. Той включва също немски езикови канали като ZDF, Das Erste и Swiss1.

Kodo добавката на Zattoo Box Kodi може да бъде намерена в официалното хранилище Kodi. За да инсталирате, щракнете addons → изтегляне → video addons → Zattoo Box от главното меню. Можете да се регистрирате за услугата на официалния уебсайт.

Playon

PlayOn браузър Kodi addon

Ако се абонирате за първокласни VOD услуги като Netflix и Hulu, може би искате да помислите дали да се абонирате за Playon и да използвате и добавката Playon Kodi. Playon е DVR услуга, която ви позволява законно да записвате заглавия на вашия компютър от много различни онлайн услуги, включително Netflix, Hulu, DirecTV Now, YouTube, Crackle и много други.

Playon Kodi добавката ви позволява да гледате всяко от тези записани заглавия, използвайки Kodi на Xbox One. Той също така ви позволява да гледате всяка от услугите, свързани с Playon, използвайки Kodi. Можете да използвате добавката Playon Kodi, за да гледате Netflix например на Kodi, въпреки че няма работещ Kodi addon специално за Netflix.

Playon струва $ 35 / година, в допълнение към цената на всяка отделна услуга, която използвате с нея.

Playon е в официалното хранилище на Kodi. Ето пълно ръководство за използване на Playon с Kodi.

PS Vue

PSVue Kodi addon

Докато Pluto.tv, USTVNow и други безплатни IPTV услуги предлагат много страхотно съдържание, все пак може да искате да видите премиум телевизионни канали, които обикновено са достъпни със сателитна и кабелна телевизия. Но може да не искате да се справите с проблемите на свързването на телевизия с интернет. Ако е така, една от опциите е да се абонирате за PlayStation Vue и да гледате каналите му, като използвате добавката PS Vue Kodi на вашия Xbox One.

PlayStation Vue предлага 40+ канала за $ 44.99, включително Cartoon Network, CNBC, Disney Jr., ESPN, FS1, FS2, SyFy, TNT и други. Безплатен пробен период е наличен за първите седем дни от официалния уебсайт.

Надяваме се, че сте намерили това ръководство за инсталиране и използване на Kodi в Xbox One полезно. За повече информация за Kodi, разгледайте някои от нашите други статии за Kodi, включително как да инсталирате YouTube на Kodi, най-добрите Kodi добавки за филми, най-добрите Kodi добавки за аниме и други.

Горно изображение:

„Xbox one pad play” от вдъхновени изображения, лицензирани под CC0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − = 19

Adblock
detector