Как да инсталирате SPMC на Amazon Fire Stick или Fire TV

Интересувате ли се да инсталирате SPMC на Amazon Fire Stick или Fire TV? Това ръководство ще ви преведе стъпка по стъпка през процеса на инсталиране и конфигуриране на SPMC.

SPMC лого

Semper Media Center (SPMC) е програма, която се основава на изходния код на Kodi. Той е създаден от член на екипа на Kodi, но е предназначен да осигури по-добра производителност на Android устройства, отколкото Kodi. Програмата предоставя опция за онези, които може да не искат да актуализират Kodi на Fire TV устройство, но все пак искат нещо ново.За съжаление в магазина за приложения Amazon Fire няма специално SPMC приложение. В резултат на това не е очевидно веднага как можете да инсталирате SPMC на Fire Stick или Fire TV.

В тази статия ще ви покажем най-простият начин за инсталиране на SPMC на тези устройства. Поради ограничените системни ресурси на Fire TV и Fire Stick, има и няколко ощипвания, които могат да направят SPMC да работи по-гладко. Ще обясним и кои настройки трябва да промените, какво правят, и тяхното влияние върху работата на вашата система.

SPMC, подобно на Kodi, е напълно легален за използване. Съществуват обаче някои добавки, които осигуряват достъп до нелицензирано съдържание. Ние насърчаваме нашите читатели да използват официални източници и да изследват законите на тяхната страна за стрийминг, преди да се опитват да използват Kodi или SPMC за тази цел.

Предупреждение: SPMC трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито пък SPMC разработчици нито Comparitech се застъпват за използването на SPMC за пиратство.

Важно: Винаги използвайте VPN с SPMC

Виртуалните частни мрежи (VPN) понякога се използват за скриване на нелицензирано поточно предаване от доставчика на интернет услуги на потребителя (ISP). Това каза, че VPN имат много законни приложения и могат много да се възползват дори от тези, които се предават от официални източници.

VPN мрежите работят чрез маршрутизиране на мрежовия ви трафик през криптиран тунел. Това не позволява да бъде прочетен от всеки външен наблюдател. Това не ви защитава само от хакери; той също така спира вашия интернет доставчик да продава навиците ви за сърфиране или да ги използва, за да оправдае ограничаването на скоростта на мрежата ви.

Задължително е обаче да изберете правилния VPN доставчик. В миналото недобросъвестни VPN мрежи са били хващани да продават честотната лента на своя потребител или да използват техните системи за създаване на родни мрежи. Дори и без тези проблеми, някои VPN са твърде бавни, за да бъдат от полза за поточно видео.

Препоръчваме IPVanish. Той осигурява стабилни и постоянни връзки със сървъри в повече от 50 държави и има минимално въздействие върху скоростта на вашата мрежа. Освен това, това е един от най-преносимите VPN, който може да се похвали със специализирани версии за всички популярни устройства, включително Amazon Fire TV и iPhone.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА KODI: IPVanish е нашият топ избор. Има голяма незабранена мрежа от сървъри и постига добри скорости. Силните функции за сигурност и поверителност правят IPVanish предпочитан за потребителите на Kodi и Amazon Fire TV Stick. Опитайте безрисково със 7-дневната гаранция за връщане на парите.

Какво е SPMC?

SPMC е вилка Kodi. Това означава, че той използва кода на Kodi като основа за бъдещи подобрения. За разлика от повечето вилици, които са създадени от любители, създателят на SPMC Крис Браует всъщност беше част от официалния екип на Kodi в миналото. След като напуска тази роля, той възобновява развитието на SPMC.

Както може би очаквате, SPMC е много подобен на Kodi. Той използва същата структура на кожата и менюто Confluence като Kodi 16, макар и с няколко промени, предназначени да улеснят използването на SPMC на устройства с тъчскрийн. Въпреки това, тъй като Browet е предимно разработчик на Android, той успя да направи повече от просто да направи естетически промени.

Основната разлика между Kodi и SPMC е, че последната е по-добре оптимизирана за Android устройства. Има и няколко функции за лекота на използване, които Kodi в момента няма, като функция за гласово търсене и възможност за преглед на 3D файлове с Bluray ISO. SPMC включва и опцията за използване на HD аудио проход, който в момента се поддържа само в Windows и Linux версиите на Kodi.

Инсталиране на SPMC на Amazon Fire Stick

Въпреки че SPMC не е достъпен от магазина за приложения на Fire Stick, инсталирането му е доста просто. На първо място, ще трябва да разрешите на Fire Stick да инсталира приложения от неразпознати източници. За да направите това, отидете на Началния екран. Превъртете по горния ред и отворете Раздел Настройки.

Fire Stick Неизвестни източници

От тук кликнете върху приспособление след това кликнете върху Опции за програмисти. Щракнете върху Приложения от неизвестни източници опция. Текстът под него сега трябва да гласи „ВКЛ.“ Ако не стане, щракнете отново върху него. Сега задръжте бутона за гласово търсене на дистанционното и кажете „Downloader“. Трябва да бъдете пренасочени към приложението Downloader от AFTVNews. Можете също да го търсите ръчно в магазина за приложения, ако предпочитате.

Инсталирайте го, след това отворете добавката. Има поле в средата на екрана, където можете да въведете URL адрес. В това поле въведете следния адрес, без кавичките, след което щракнете върху Отивам бутон.

"Https://github.com/koying/SPMC/releases/tag/16.7.4-spmc"

Изтегляне на SPMC на Fire Stick

След като файлът се изтегли, ще видите разрешенията, изисквани от SPMC. Щракнете върху Инсталирай бутон в долната част на страницата, след което отворете приложението.

Разрешения за SPMC Android

Конфигуриране на SPMC

SPMC вече е инсталиран, но все още има няколко промени, за да се гарантира, че ще получите най-добрата възможна производителност от него на вашия Fire TV. Ще следваме собствените препоръки на Browet за Fire Stick, които можете да видите тук и тук.

Започнете от навигацията до Раздел Система и кликнете върху Настройки. Изберете Система в края на списъка, след това превъртете надолу до Ниво на настройките опция на следния екран. Кликнете върху това, докато не пише Експерт.

Настройки на звука

Сега превъртете обратно нагоре към Аудио вход раздел. Промяна на Устройство за аудио изход до „Android, RAW Passthrough“. Нагласи Брой канали до 7.1. Това ще ви позволи да използвате 7.1 съраунд високоговорители, ако ги имате, но не би трябвало да създават проблеми, дори ако използвате стандартните стерео високоговорители на вашия телевизор.

Конфигурация на изхода трябва да бъде настроен на „Най-добър мач“. Това означава, че ако промените изходното устройство (например, като свържете слушалки по време на филм), аудиото трябва автоматично да се пренасочи към новото устройство.

Щракнете върху Активиране на преминаване опция. Това позволява на вашия телевизор да има смисъл от кодираното аудио (DTS, Dolby Digital и т.н.) директно, вместо да разчита на SPMC, за да го направи. Вашият Устройство за най-бързо извеждане опцията трябва да бъде зададена на „Android, RAW Passthrough“.

Настройки на видео

Назад от текущото меню и превъртете нагоре към Раздел Видео. Щракнете върху Ниво на настройките бутон в долната част, докато не пише "Експерт", след това отидете в Раздел за възпроизвеждане. Комплект Регулирайте скоростта на опресняване на дисплея до „При стартиране / спиране“, след това Пауза по време на промяна на скоростта на опресняване до три секунди.

SPMC настройки

Тези опции гарантират, че телевизорът ви ще показва съдържание с правилната скорост на опресняване, премахвайки ефекта на сапунена опера при по-новите телевизори, като същевременно се уверите, че видеото с 60 кадъра в секунда изглежда максимално гладко. Трябва да се отбележи, че телевизорите Phillips и Sony не поддържат тази функция, така че потребителите с тези устройства трябва да задават Регулирайте скоростта на опресняване на дисплея до „Изключено“.

Влез в Раздел Ускорение. Browet препоръчва да се активира хардуерното ускорение, но това понякога може да причини проблеми със заекването. Ако имате нещо подобно, опитайте да деактивирате хардуерното ускорение, за да видите дали това решава проблема. Не би трябвало да имате проблеми с Ускорете MPEG2 и Ускорете h264 опции, зададени на „Винаги“, обаче, поради сравнително слабото въздействие, което оказва върху съвременния хардуер.

заключение

Въпреки че официалната версия на Kodi е по-лесна за инсталиране на Amazon Fire Stick, отколкото SPMC, процесът все още е доста лесен. Инсталирането на предпочитания от вас медиен център е само началото. Може да ви е интересно да прочетете нашите ръководства за ускоряване на вашия Fire Stick, намаляване на количеството буфериране на Kodi или прехвърляне на персонализирано изграждане на Kodi във вашия Fire Stick.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1

Adblock
detector