Как да използвате журнала за проверка на грешки Ares Wizard, за да отстраните проблемите с Kodi

Главен дневник за проверка на съветника за Ares

Докато Kodi обикновено функционира безпроблемно, както при всичко останало понякога има проблеми. Един от методите за отстраняване на тези проблеми е да се изследват получените регистрационни грешки, особено като се използва функцията за проверка на Ares Wizard. Те обикновено могат да дадат улики за проблема, който възниква и следователно водят до решения.

Вижте също: Как да коригирате често срещаните проблеми с Kodi

Последната стабилна версия на Kodi е Kodi v17.6 “Krypton”.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Виртуалните частни мрежи (VPN) могат да се използват за цели като скриване на нелицензирано поточно предаване от доставчик на интернет услуги (ISP). Съществуват обаче и други приложения, свързани главно със защитата на поверителността.

VPN мрежите по своята същност осигуряват повишено ниво на сигурност, тъй като те маскират вашата онлайн активност и криптират връзката ви. Това означава, че те могат да помогнат за предотвратяване на злонамерени атаки, като например много атаки на Man-in-the-Middle.

Известно е също, че интернет доставчиците умишлено забавят връзките на потребителите, които редовно предават съдържание онлайн. В допълнение, интернет доставчиците, базирани на САЩ, имат разрешение да продават вашата информация на рекламодатели. Използването на VPN ще маскира вашия IP адрес и ще ви предпази от подобна дейност.

  วิธีการติดตั้งและใช้งาน AddOn ของ PlayOn Kodi

Когато предавате медия, ще ви трябва здрава връзка. Поради тази причина препоръчваме IPVanish, добре известна опция в общността Kodi. Той ще осигури необходимите скорости на връзката за поточно предаване и ще има сървъри, разположени по целия свят, което позволява достъп до географски заключено съдържание, като същевременно защитава вашата поверителност. IPVanish също е съвместим с всички добавки на Kodi, които сме тествали.

ЕКСКЛУЗИВНА СЪОБРАЖЕНИЕ ЗА ЧЕТЕНЕ Спестете до 60% от IPVanish планове тук

Как журналите за грешки Kodi и Ares Wizard могат да ви помогнат да отстраните проблем

Разработчик или опитен потребител на Kodi може да интерпретира съдържанието на лог файл и да използва информацията за решаване на възникнали проблеми с Kodi. За повечето потребители достъпът до тази информация в дневника е ценен, когато се търси помощ от опитни разработчици, разработчици на Kodi и помощни форуми.

Трябва да знаете как да получите достъп до тези регистрационни файлове първо, преди да можете да ги използвате. Следете как да разберете как.

Как да получите достъп до вашия журнален файл на Kodi

Използване на Ares Wizard

Удобна опция за достъп до вашите регистрационни файлове на Kodi е да използвате Ares Wizard. За да инсталирате Ares, изпълнете следните стъпки:

Инсталиране на съветника Ares

 1. Първо се насочете към Настройките на Kodi, като кликнете върху иконата на зъбно колело, разположена на главния екран на Kodi в горния ляв ъгъл.

Настройки на журнала за проверка на Ares

 • След това изберете Файлов мениджър, следван от Добавяне на източник. при Въведете пътеките или прегледайте местата на медията въведете „http://ares-repo.eu/“ и в полето, обозначено Въведете име за този медиен източник, дайте име на източника като .Арес.
  Pluto.tv Kodi addon: Cum se instalează Pluto.tv pe Kodi

Допълнение за източник на Kodi Ares

 • Сега се върнете към главния екран и натиснете Добавки. Изберете иконата в горния ляв ъгъл на екрана, която наподобява отворена кутия.

Kodi 17 Изберете пакет

 • Сега изберете Инсталиране от zip файл, следван от .Арес или каквото сте нарекли източника в стъпка 2.
 • Изберете script.areswizard-x.x.xx.zip и изчакайте известието „Инсталирана добавка“, преди да продължите.

Инсталирайте Ares Wizard

 • Сега можете да получите достъп до Ares от главния екран, като отидете на Добавки > Програмни добавки.

Достъп до регистрационни файлове с съветника Ares

За да получите достъп до вашия лог файл, изберете | Повече ▼ в Арес, последван от Качване на Kodi Log.

Ares съветник качване Kodi дневник

Ще имате избор кои дневници искате да качите. Изборите са:

 • Текущ дневник
 • Стар лог
 • Свеж старт дневник
 • Съставете дневник за инсталиране

Най-вероятно ще трябва да се притеснявате само за качване на текущи дневници. След като направите вашия избор на журнал хит Качи.

Изберете регистрационен дневник на Ares Wizard

След това ще бъде показан екран, който показва как да получите достъп до вашия дневник.

Ares Wizard Качване на резултатите от дневника

Отидете до дадения URL адрес, за да видите вашия дневник. След това можете да изтеглите своя дневник, което означава, че ще можете да го споделяте лесно. Освен това имате възможност просто да споделите URL адреса.

ares wizard check log изтегляне

Други методи за достъп до вашия журнален файл на Kodi

Достъп до файла директно

Вашите регистрационни файлове на Kodi също се съхраняват физически в хранилището на вашето устройство и могат да бъдат достъпни по този начин. Местоположението на лог файла варира в зависимост от устройството. Ето някои от местонахожденията на лог файловете за някои от платформите, за които Kodi е достъпна за:

 • Android: SDCard / Android / данни / org.xbmc.kodi / файлове / .kodi / температура / kodi.log
 • IOS: /private/var/mobile/Library/Preferences/Kodi/kodi.log
 • Самостоятелно приложение за Windows: C: \ Users \потребителско име\ AppData \ Roaming \ Kodi
 • Приложение за магазин за Windows: % LOCALAPPDATA% \ Пакети \ XBMCFoundation.Kodi_4n2hpmxwrvr6p \ LocalCache \ Roaming \ Kodi \ kodi.log
 • Linux: $ HOME / .kodi / kodi.log
 • Mac OS: / Потребители // Библиотека / Поддръжка на приложения / Kodi / kodi.log
 • OpenELEC: /storage/.kodi/kodi.log
  Ares Kodi-tárhely: Hogyan telepítsük az Ares-varázslót a Kodi-ra

Заключителни мисли

Възникването на грешки в Kodi може да бъде смущаващо, особено когато те не ви позволява да се наслаждавате правилно на медиите си. Възможността за достъп и споделяне на вашия дневник на Kodi е ценен инструмент за подпомагане на решаването на проблеми в Kodi. Ако ще споделяте своя дневник във форум, тогава може би използването на съветника Ares е по-добрият вариант, тъй като лесно можете да споделите съответната връзка. От друга страна, ако смятате сами да проверите дневника, тогава директният достъп до дневника от вашето устройство вероятно е идеален.

About the author

Comments

 1. Коди обикновено работи без проблеми, но понякога могат да възникнат проблеми. Един от начините за отстраняване на тези проблеми е да се изследват получените регистрационни грешки, особено като се използва функцията за проверка на Ares Wizard. Те обикновено могат да дадат улики за проблема, който възниква и следователно водят до решения. Важно е да се използва VPN с Kodi, за да се предотвратят злонамерени атаки и за да се защити поверителността. За да получите достъп до регистрационните файлове на Kodi, можете да използвате Ares Wizard. Трябва да инсталирате Ares, като следвате определени стъпки. След това можете да получите достъп до регистрационните файлове на Kodi и да ги използвате за отстраняване на проблеми.

 2. “Kodi е един от най-добрите медийни плейъри, но като всичко друго, понякога може да има проблеми. Изследването на регистрационните грешки може да помогне за отстраняването на тези проблеми. Важно е да използвате VPN с Kodi, за да защитите своята онлайн активност. Ares Wizard е удобен начин за достъп до регистрационните файлове на Kodi. Следвайте стъпките, за да инсталирате Ares и да получите достъп до журналните файлове на Kodi.”

 3. Докато Kodi обикновено функционира безпроблемно, понякога може да има проблеми. Един от методите за отстраняване на тези проблеми е да се изследват получените регистрационни грешки, особено като се използва функцията за проверка на Ares Wizard. Те обикновено могат да дадат улики за проблема, който възниква и следователно водят до решения. Важно е да се използва VPN с Kodi, за да се предотвратят злонамерени атаки и за да се защити поверителността. Използването на VPN ще маскира вашия IP адрес и ще ви предпази от подобна дейност. За да получите достъп до регистрационните файлове на Kodi, можете да използвате Ares Wizard. Трябва да инсталирате Ares и да следвате инструкциите за достъп до регистрационните файлове.

Comments are closed.