Kako gledati BBC iPlayer na Kodi (s bilo koje lokacije)

BBC iPlayer je riznica sjajnog britanskog sadržaja. Međutim, nesretna stvar za one koji nisu u Velikoj Britaniji je ta što iPlayer nudi samo osobama u Ujedinjenom Kraljevstvu. Međutim, BBC iPlayer Kodi addon (iPlayer WWW) omogućuje vam pristup iPlayeru na Kodiu gotovo bilo gdje, gdje možete dobiti internetsku vezu..

BBC iPlayer dostupan je samo onima koji imaju važeću BBC TV licencu. Međutim, čak i ako imate važeću licencu, ako ste stanovnik Velike Britanije koji putuje u inozemstvo, nećete moći pristupiti sadržaju. BBC koristi blokiranje geografskog sadržaja kako bi spriječio pristup osobama bez IP adrese u Velikoj Britaniji.

To će reći, ako imate važeću TV licencu i imate prebivalište u Velikoj Britaniji koji putuje u inozemstvo, možete pristupiti BBC iPlayeru s VPN-om poput ExpressVPN. Ako ste zaboravili podatke za prijavu, možete i dalje pristupiti iPlayeru jer su podaci za prijavu traženi, ali nisu potrebni.

Kodi v17.6 „Krypton“ je najnovija stabilna verzija Kodija dostupna za preuzimanje

Instalirajte BBC iPlayer Addon (iPlayer WWW) u Kodi

Prije nego što možemo deblokirati dodatak iPlayer, prvo ćemo ga morati instalirati. BBC iPlayer addon, iPlayer WWW, dostupan je kroz službeno skladište Kodi addon-a.

Da biste ga pronašli, prvo odaberite Add-ons a zatim odaberite Simbol paketa gore lijevo.

bbc iplayer www

Odande odaberite Instalacija iz skladišta.

Instalirajte Kodi17 Krypton iz spremišta

Zatim pronađite Spremište kodi Addon i odaberite ga. Zatim odaberite Video dodaci. Pomaknite se prema dolje da biste pronašli dodatak iPlayer WWW. Kako gledati BBC iPlayer na Kodi (s bilo koje lokacije)

Odatle kliknite na Instalirati. Dugme. U gornjem desnom kutu zaslona pojavit će se poruka o uspješnoj instalaciji.

Potražite svoj dodatak BBC iPlayer WWW addons > Video dodaci s početnog zaslona Kodi.

Koristite ExpressVPN da biste zaobišli ograničenje Velike Britanije

Ako pokušate igrati emisiju s iPlayer WWW izvan Velike Britanije, dočekat će vas poruka o pogrešci koja upozorava da su TV programi iPlayer BBC-a dostupni samo u Velikoj Britaniji..

iplayer www poruka o pogrešci

Srećom, možete koristiti ExpressVPN da biste to zaobišli. Osim što je učinkovit način za gledanje BBC iPlayera, ExpressVPN radi velik broj usluga, uključujući Netflix, i čuvat će vaše aktivnosti šifrirane i anonimne od znatiželjnih očiju.

Kako gledati BBC iPlayer na Kodi (s bilo koje lokacije)

Odaberi Nabavite ExpressVPN, koja je istaknuta na gornjoj slici i dovršite sve sljedeće korake.

iplayer expressvpn

Nakon dovršetka postupka prijave, preuzmite ExpressVPN klijent za Windows.

Pravog klijenta možete preuzeti sa stranice svog korisničkog računa.

expressvpn iplayer

Nakon preuzimanja softvera instalirajte ga i zatim pokrenite ExpressVPN klijent. Prijavite se s korisničkim podacima koje ste stvorili kad ste se prvi put prijavili za uslugu.

Jednom kad ste prijavljeni, pronaći ćete jednostavno sučelje s opcijama izbornika dostupnim pomoću lijeve tipke izbornika (vodoravne linije)

expressvpn iplayer

Da biste se povezali s britanskim poslužiteljem, idite na "Odaberite lokaciju".

expressvpn lokacije

Dvaput kliknite željenu lokaciju. Bit ćete automatski povezani. Glavno korisničko sučelje u aplikaciji neće značiti da je VPN "ON" i prikazat će vašu lokaciju na dnu zaslona.

serveri expressvpn uk

A sad krenite na iPlayer WWW  ponovo i odaberite emisiju koju biste željeli gledati.

bbc iplayer www

Voila! Sada možete shvatiti svoje omiljene epizode emisije The Graham Norton!

BBC iPlayer Kodi Addon ne radi? Evo nekoliko savjeta

Postoji šansa da otkrijete da se vaš BBC iPlayer Addon neće ispravno povezati. Postoje neki važni razlozi za to kroz koje ćemo proći ovdje.

1. Koristite VPN koji ne radi s iPlayerom

Nemojte reći da vas nismo prethodno upozorili! Ispitivanjem smo ustanovili da BBC učinkovito blokira većinu VPN-a vani. Dakle, ako koristite besplatni VPN (što vam toplo ne preporučujemo da imate iz sigurnosnih i sigurnosnih razloga), vjerojatno ćete imati problema s vezom. Isto tako, mnoge plaćene VPN usluge ne rade s dodatkom iPlayer Kodi ili bilo kojom drugom verzijom iPlayera. IPVanish je ovdje jedan zapažen primjer.

Ako vam poruka ne uspijeva povezati, pokušajte se registrirati za besplatni račun ExpressVPN-om i ponovo testirajte.

2. Vaš iPlayer WWW addon je zastario

Postoji nekoliko verzija iPlayera WWW koje lebde okolo, kao i druge verzije BBC iPlayer Kodi addon-a. Preporučujemo iPlayer WWW jer radi o verziji za koju smo pronašli, ali morat ćete biti sigurni da ste preuzeli najnoviju verziju iz izvora koji smo gore preporučili.

3. Vaše vjerodajnice ne funkcioniraju

Ako ste upisali svoje korisničko ime i lozinku za BBC iPlayer u dodatak, dvaput provjerite jesu li oba ispravna. Da biste unijeli svoje korisničko ime i lozinku, učinite sljedeće:

  • Desnom tipkom miša pritisnite ili dugo pritisnite pločicu iPlayer WWW addon
  • Kliknite na Konfigurirati
  • Unesite ili popravite vjerodajnice za prijavu

4. Vaše su postavke netočne

Alternativno, možete koristiti BBC iPlayer Kodi addon bez unošenja vjerodajnica za prijavu. Međutim, trebate biti sigurni da je i jedno i drugo Omogući BBC ID Prijavite se automatski su okrenute na u konfiguracijskim postavkama.

Završne misli

Iako ovaj udžbenik izdvaja Windows 8 i 10, ExpressVPN se može koristiti i na mnogim drugim uređajima zajedno sa Kodi-om, poput onih na kojima se rade Mac OSX i Android.

Sve dok uređaj može pokrenuti Kodi i ExpressVPN, ova će metoda raditi. Ovdje možete saznati na koje uređaje možete preuzeti ExpressvPN ovdje, a ovdje možete vidjeti na koje uređaje možete uključiti Kodi. Imajte na umu da postupak postavljanja za ExpressVPN može varirati na svim tablama.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 + = 47

Adblock
detector