Kako gledati Crtiće na Kodi i koji su dodaci sigurni za upotrebu

Crtići na Kodiju

Ako tražite način za streaming crtanih filmova putem interneta, Kodi media player može vam pomoći. Međutim, na raspolaganju je mnogo različitih dodataka Kodi za crtiće, a usporedba istih može se činiti složenim zadatkom.

Uz to, neki dodaci za crtiće mogu naštetiti vašem računalu ili ih hakeri koriste kako bi narušili vašu privatnost. Važno je odabrati one koji će vam omogućiti da dobijete najviše sadržaja, a da niste nesigurni.

Ako niste sigurni koje dodate instalirati, ovaj će vam vodič pomoći da odaberete one koji su najbolji za vaše potrebe gledanja.

Što je Kodi?

Kodi je medijski uređaj za slobodni softver dizajniran od strane XBMC fondacije. Koristi aplikacije nazvane "addons" za pronalaženje i reprodukciju videozapisa pohranjenih na internetu. Ako se sadržaj koji tražite negdje nalazi na webu, Kodi ga obično može strujati.

Kodi se može instalirati na Windows ili Mac PC, Apple TV, Amazon Fire TV, Nvidia Shield, Android ili iOS pametni telefon ili Roku.

Kodi ima reputaciju da se koristi za strujanje piratskih sadržaja. Međutim, postoji puno Kodi dodataka koje možete koristiti za strujanje zakonitog sadržaja, uključujući i nekoliko koji su napravljeni posebno za gledanje crtanih filmova i drugih dječjih programa.

Podsjetnik: Koristite VPN kodi Kodi

Većina korisnika Kodija koji struju piratski sadržaj koriste VPN-ove za skrivanje svojih aktivnosti. No postoje dobri razlozi zašto bi svi Kodi korisnici trebali koristiti VPN tijekom streaminga, čak i ako struju samo iz legitimnih izvora.

Dobavljači internetskih usluga poznati su po tome što smanjuju brzinu određenih mjesta za streaming kada misle da web mjesto koristi preveliku propusnost. Ovo može dovesti do problema s međuspremništvom kodija. VPN to sprečava jer čini se da vaši podaci dolaze odnekud, a ne sa samog web mjesta za streaming.

No, neki VPN-ovi nisu dovoljno brzi za streaming videa, dok drugi ne rade na svim uređajima. Neki čuvaju i zapise o aktivnostima korisnika, što može biti problem privatnosti.

Iz tih razloga, preporučujemo IPVanish za Kodi korisnike. IPVanish radi na svim popularnim uređajima, uključujući i Amazon Fire Stick. U našim testovima otkrili smo da je to vrlo brzo u usporedbi s drugima. Također ne sadrži zapise. Ove značajke znače manje međuspremnika, videozapisa više kvalitete i više privatnosti i sigurnosti za korisnike.

PROČITANJE ČITALA: Naši čitatelji mogu ekskluzivno uštedjeti 60% na IPVanish planovima ovdje.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Službeni dodaci za streaming crtanih filmova na Kodi

Slijedi popis dodataka koji struju crtane filmove sa službenih davatelja sadržaja. Ti dodaci pružaju samo autorizirane streamove koji poštuju prava vlasnika autorskih prava. Zbog toga pružaju najvišu kvalitetu slike i zvuka i vrlo su jednostavni za upotrebu.

Ako želite lako pronaći crtane filmove koji će strujati kroz Kodi, ovo su dodatci koje preporučujemo.

YouTube

Kako gledati Crtiće na Kodi i koji su dodaci sigurni za upotrebu

Ako želite besplatne crtane filmove za djecu, nema boljeg mjesta za pogledati od YouTubea. Puni je kanala popularnih dječjih mreža poput Disney Jr. i Nick Jr. Svaki od ovih kanala ima kratke isječke njihovih najpopularnijih emisija, koji se mogu pretvoriti u popise za reprodukciju koje će vaše dijete gledati iznova i iznova.

YouTubeov dodatak Kodi nalazi se u službenom spremištu Kodi addon-a.

Disney Jr.

Disney Jr. Kodi addon

Disney Jr. je kanal napravljen posebno za predškolce. Kako biste uživo gledali ovaj kanal, trebat će vam Playstation Vue ili neka druga IPTV usluga poput FuboTV ili Sling. Međutim, Disney Jr. također ima obilje besplatnog sadržaja na svojoj web stranici, uključujući mnogo glazbenih video zapisa u kojima igraju Mickey Mouse, Elena od Avalor, Puppy Dog Pals i druge zvijezde Disney Jr. Dodatak Disney Jr. omogućuje vam pristup ovom besplatnom sadržaju.

Dodatak Disney Jr. može se naći u spremištu noobsandnerds.

BBC iPlayer

BBC iPlayer Kodi addon

BBC iPlayer pruža sve BBC kanale na mreži, uključujući CBeebies. CBeebies je dom nekoliko popularnih crtanih filmova poput Sarah i Duck, Numtumi, i Nelly i Nora. Većina epizoda u tim emisijama dostupne su i na zahtjev, kao i uživo, tako da su dostupni sati programiranja.

BBC iPlayer možete legalno gledati samo ako živite u Velikoj Britaniji i imate važeću TV licencu. Ako živite u Velikoj Britaniji i imate licencu, ali putujete izvan Ujedinjenog Kraljevstva, trebat će vam VPN da biste se obuzeli geoblokiranjem.

BBC iPlayer možete pronaći u službenom spremištu Kod addon-a.

PBS Kids

PBS Kids Kodi addon

Chuck Vanderchuck, znatiželjni George, susjedstvo Daniela Tigra, i Vlak dinosaura samo su neki od crtanih filmova koje ćete naći na dodatku PBS Kids Kodi. Budući da je PBS neprofitna usluga koju subvencionira američka vlada, ne naplaćuje nijedan sadržaj na njezinoj web stranici. Kao rezultat toga, od PBS Kids-a možete dobiti brojne sate zabave.

Kodi addon PBS Kids možete pronaći u službenom spremištu Kodi addon-a.

PlayStation Vue

PS Vue Kodi addon

Ako ostatak ovih dodataka ne pruža dovoljno karikatura za vas, biblioteku crtanih filmova na raspolaganju možete uvelike proširiti pomoću IPTV usluge uz naplatu. Tu dolazi i dodatak PlayStation Vue Kodi.

PlayStation Vue nudi vam sve iste sadržaje koje biste dobili pretplatom na kablovsku TV, ali bez da morate unajmiti kućicu kabela. Za 39,99 USD mjesečno osigurava Cartoon Network, Disney, Disney Jr. i Disney XD. Osim što vam omogućuje gledanje ovih kanala uživo, usluga također omogućuje gledanje nekih epizoda na zahtjev. Za račun se možete prijaviti na ovoj vezi.

Dodatak PlayStation Vue Kodi možete pronaći u službenom skladištu Kodi.

Neslužbeni Kodi dodaci za gledanje crtanih filmova

Ako pogledate članke s drugih web stranica o Kodijevim dodacima za crtane filmove, vjerojatno ćete naići na neke od dolje navedenih. Sljedeći dodaci poznati su po strukturi uglavnom piratskog sadržaja. Izvori iz kojih potječu mogu se ukloniti u bilo kojem trenutku zbog žalbi zbog kršenja autorskih prava, što će dovesti do neispravnih veza i frustracija za korisnike. Također često imaju potoke loše kvalitete. Zbog ovih razloga, ne preporučujemo ove dodatke.

Crtani HD

Što je?

Crtani HD je dio reposa Xunitytalk. To je dodatak koji struga sadržaj crtanih filmova s ​​web stranica širom svijeta..

Zašto biste ga trebali izbjegavati?

Iako neki sadržaji na njemu mogu biti u javnoj domeni, velika većina je piratska. Izvori iz kojih crtani HD tokovi HD često su nepouzdani, a sigurnost i privatnost njihovih poslužitelja nisu poznati. Streaming crtanih filmova pomoću Cartoon HD-a nosi značajne rizike koje službeni dodaci naprijed navedeni ne nose. Zbog ovih razloga, ne preporučujemo crtani HD.

Crtani ludi

Što je?

Crtani film Ludi dio je Luciferovog Repa. Kao i crtani HD, traži poznate gusarske usluge video-streaminga u cijelom svijetu kako bi pronašao crtiće koje korisnik traži..

Zašto biste ga trebali izbjegavati?

Ne preporučujemo Cartoon Crazy. Mnogi su tokovi Cartoon Crazy-a nekvalitetni, pa će trebati dugo potrajati vezu koja stvarno funkcionira. Ona blijedi u odnosu na kvalitetu gore navedenih službenih tokova.

Toon Mania

Što je?

ToonMania je dio MetalKettle repozitorija. Kao i drugi na ovom popisu, korisnikov je unos i traži poznate domaćine piratskih streaming medija u zemljama poput Rusije i Kube dok ne nađe ono što korisnik traži..

Zašto biste ga trebali izbjegavati?

ToonMedia potiče iz izvora koji su vrlo rizični. Podaci koje im pošaljete hakeri mogu presresti i koristiti za krađu osobnih podataka o vama s vašeg tvrdog diska. Uz to, sam dodatak može mijenjati njegov autor i zlonamjerno ga koristiti ako imate svoj Kodi da prihvaća automatska ažuriranja. To se može dogoditi s bilo kojim dodatkom, ali posebno je vjerojatno kod onog koji struji s loših web stranica koje se svakodnevno pojavljuju i nestaju..

Super crtići

Što je?

Super Crtići struju videozapise sa supercartoons.net. Ima dosta epizoda iz Looney Tunes-a i nekoliko Disneyevih crtanih filmova.

Zašto biste ga trebali izbjegavati?

Super crtani nisu u istoj kategoriji kao i mnogi drugi neslužbeni dodaci na ovom popisu. Izvire iz jednog izvora umjesto iz mnogih različitih. Dok su druge one namijenjene korisnicima da dobiju nove epizode popularnih crtanih filmova koji su očito bili piratski, Super Crtani filmovi emitiraju samo stare crtane filmove. Autorska prava na tim crtićima možda su istekla i zbog toga su postala javna domena. Međutim, nijedna epizoda na mjestu nije dio popisa poznatih epizoda Looney Tunes s javnim domenom. Ne znamo je li Super Cartoons legitimno web mjesto za streaming i ne znamo postoje li sigurnosni rizici povezani s njegovim korištenjem za strujanje sadržaja. Zbog ovih problema, ovdje ga navodimo kao neslužbeni tok. Trenutno ne preporučujemo upotrebu SuperCartoons Kodi dodatka.

Kako instalirati dodataka Cartoon Kodi

Da biste instalirali dodatak Cartoon Kodi, prvo morate otkriti je li u službenom spremištu Kodi addon ili u drugom. Za sve dodatke koji su u službenom spremištu slijedite ove korake.

  • Iz glavnog izbornika Kodi kliknite "dodaci"
  • Odaberite dodatke Kodi
  • Kliknite ikonu u gornjem lijevom kutu zaslona koja izgleda poput otvorenog okvira
  • Odaberite instalacijskog paketa Kodi
  • Kliknite "instaliraj iz spremišta"
  • Kodi_17_Krypton_addons_install_from_repository_Comparitech
  • Kliknite "Kodi addon repozitorij"
  • Kako gledati Crtiće na Kodi i koji su dodaci sigurni za upotrebu
  • Kliknite "video dodaci"
  • Kodi17 Krypton video dodaci
  • Pomaknite se prema dolje dok ne pronađete addon koji tražite, a zatim kliknite addon.
  • Kliknite "instaliraj"

To je sve što trebate učiniti da biste instalirali dodatak iz službenog spremišta.

Ako se dodatak koji tražite nalazi u drugom spremištu nego u službenom, nećete ga moći instalirati bez prve instalacije tog spremišta. Međutim, instaliranje spremišta je prilično jednostavno.

Ovdje su upute kako instalirati SuperRepo repozitorij. Isti koraci korišteni u ovom članku za instaliranje SuperRepoa mogu se koristiti za instaliranje bilo kojeg spremišta, pod uvjetom da znate URL spremišta. Ako ne znate gdje se nalazi repo, obično ga možete pronaći tako što upišete upit poput "gdje se nalazi (ime spremišta)" u pretraživač.

Svi dodaci koje smo preporučili u ovom članku nalaze se iz službenog spremišta, osim BBC iPlayera, tako da nećete morati instalirati repo za njih. BBC iPlayer nalazi se u noobsandnerds, koje možete pronaći ovdje: http://noobsandnerds.com/portal.

Ako želite strujati crtiće pomoću Kodija, može vam se činiti složenim. Postoji mnogo različitih dodataka, svi s različitim sadržajem na raspolaganju. Neki od dodataka prilično su sigurni, dok drugi mogu predstavljati veće rizike po sigurnost i privatnost. Slijedite informacije u ovom članku kako biste bili sigurni da ste odabrali adione koji su najbolji za vas.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − 66 =

Adblock
detector