Kako gledati finalnu četvorku i prvenstvo u 2019. godini na Kodi

Kako gledati finalnu četvorku i prvenstvo u 2019. godini na Kodi

Čak i ako vam je zapečen krug, ova NCAA-ova košarkaška sezona servirala je neke trenutke grickanja noktiju. S ožujskim ludilom vrijeme je da krenemo ravno u Final Four.

Obje igre (Auburn vs. UVA, Texas Tech protiv Michigan State) emitirat će se u subotu, 6. travnja, s početkom u 18 sati EST. U međuvremenu će se utakmica Championship emitirati 8. travnja u 21 sat EST. Ako ga imate, možete gledati pomoću tradicionalnog kabela ili antene ili možete besplatno gledati preko Kodija. U nastavku ćemo istražiti vaše najbolje mogućnosti za gledanje NCAA Final Four besplatno na Kodi-u iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

Važna napomena: Naš vodič preporučuje samo službene izvore za NCAA Final Four. Final Four spada među najgledanije događaje NCAA godine. Mnoge će web stranice pokušati ugostiti neslužbene streamove, ali tu je dobra vijest: Kodi korisnici nemaju razloga da ih koriste! Bit će puno službenih streamova koji nude HD kvalitetu koji dolaze bez rizika povezanih s neslužbenim web lokacijama za streaming. Ako se nalazite izvan SAD-a, VPN će vam dobiti jednostavan pristup besplatnim Final Four tokovima, dok će VPN također osigurati da vaš davatelj internetskih usluga neće ugušiti vaše visokokvalitetne struje..

Ako ste izvan SAD-a i želite besplatno gledati NCAA Final Four igre kao i Championship, možda ćete se trebati povezati s VPN serverom u SAD-u..

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je naš top izbor. Usluga ima veliku mrežu brzih i neprepunjenih poslužitelja. IPVanish nudi snažne sigurnosne, privatne i anonimne značajke koje zaobilaze brzinu prolaska i usporavanje ISP-a na bilo kojem uređaju, uključujući Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

ODNOSE: Ako niste korisnik Kodi-a, ovdje imamo vodič za gledanje NCAA Final Four izvan SAD-a.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Kako gledati NCAA Final Four 2019 na Kodi s VPN-om

Final Four NCAA-e bit će besplatan u SAD-u putem CBS-a. U regionalnim blokovima sadržaja u SAD-u možete ih gledati s bilo kojeg mjesta na svijetu.

  1. Prvi, stvorite račun s VPN-om po vašem izboru. Provjerite ima li VPN koji želite da ima aplikaciju koja će raditi na željenom uređaju za streaming. Preporučujemo IPVanish za Kodi korisnike, iako su ExpressVPN, NordVPN i CyberGhost također relativno dobre opcije.
  2. Sljedeći, instalirajte VPN aplikaciju koju namjeravate koristiti na željenom uređaju za streaming. Naši preferirani VPN-ovi rade na većini uređaja, uključujući Amazon Fire TV i Firestick.
  3. Sljedeći, povežite se na VPN poslužitelj u državi po vašem izboru. U ovom slučaju američki poslužitelj bit će vam preferirana lokacija za pristup CBS strujama.
  4. Otvorite video u Kodi koristeći željeni dodatak i započnite streaming!

Također preporučujemo da testirate svoje mogućnosti streaminga prije nego što započnu Final Four igre. Ovo će vam dati vremena da osigurate da VPN koji ste odabrali nudi učinkovit bypass, te da i Kodi dodatak koji planirate koristiti.

NCAA Final Four igre emitirat će se uzvratno na CBS-u, a prvenstvo slijedi 2 dana nakon. DZS je besplatan za zrak ako koristite prave izvore. VPN će vam možda trebati za pristup besplatnim strujama dostupnim putem Kodi-ja. 

Kako gledati besplatne igre Final Final Four i Championship 2019 na Kodi-u

Kodi je odlična opcija za gledanje 201 Final Final Games, jer postoji nekoliko jednostavnih i besplatnih dodataka koji nude emisiju CBS-a. Vaša će najbolja opcija biti USTVnow, što svima omogućuje besplatno strujanje. Nekoliko drugih alternativnih opcija koje biste možda željeli razmotriti mogu ponuditi protoke više kvalitete. 

USTVnow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVnow vam omogućuje da se besplatno prijavite i emitirate 5 kanala koji se emitiraju u zrak: CBS, ABC, MyTV, The CW i PBS. Budući da će CBS ove godine imati obje Final Four igre, to znači da je USTVnow očit izbor za Kodi korisnike.

Važno je da ćete se morati prijaviti na USTVnow pomoću zasebne adrese e-pošte. Ako koristite prijavu jednim klikom pomoću svog Facebook ili Google računa, nećete se moći prijaviti u dodatak USTVnow Kodi.. 

Nakon što stvorite svoj besplatni račun, instalirajte Kodi dodatak iz službenog spremnika Kodi Addon, a zatim unesite dodavanje korisničkog imena i zaporke u dodatak kroz izbornik postavki.

Da biste pronašli USTVnow u Kodi-u, otvorite svoju Kodi aplikaciju, a zatim idite na addons > preuzimanje datoteka > Video dodaci > USTVnow.

PS Vue addon

PSVue Kodi addon

Dodatak PlayStation Vue Kodi odlična je opcija za sve koji žive u SAD-u ili izvan SAD-a ako imate i VPN i kreditnu karticu sa sjedištem u SAD-u. PlayStation Vue nudi 5-dnevnu besplatnu probnu inačicu i pristup CBS streamovima uživo u izuzetno visokoj kvaliteti.

Pronaći ćete PlayStation Vue dostupan putem službenog skladišta Kodi Addon. Nakon što se prijavite, samo unesite svoje korisničko ime i lozinku u izborniku postavki dodatka.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − 52 =

Adblock
detector