Kako gledati HD filmove na Kodi

Kodi HD filmovi 4Ako želite gledati HD filmove na Kodi-ju, može biti teško pronaći točne informacije o tome gdje ih možete pronaći. Mnogi dodaci Kodi koji se spominju na webu nude veze na tokove niske kvalitete i ne označavaju ispravno one visoke rezolucije. Pa gdje Kodi korisnik može pronaći video zapise visoke razlučivosti? Ovaj će članak pružiti popis preporučenih dodataka HD filmova za Kodi. Također će navesti nekoliko dodataka koji se spominju na drugim mjestima koja mislimo da treba izbjegavati.

Što je Kodi?

Kodi je besplatni medijski player koji možete preuzeti ovdje. Korisnicima omogućuje reprodukciju širokog raspona datoteka, uključujući MPEG4 i AVI. Kodi može pokretati aplikacije nazvane “addons” koje korisnicima omogućavaju strujanje videozapisa s Interneta. Može se instalirati na TV uređaje kao što su Nvidia Shield i Apple TV ili na PC ili pametni telefon.

Neke su medijske kuće Kodi identificirale kao piratsko sredstvo za strujanje. Iako se može koristiti u tu svrhu, postoje i Kodi dodaci koji struju iz licenciranih izvora, a svi oni koje preporučamo u ovom članku uklapaju se u tu kategoriju.

VIDI TAKOĐER: 105 najboljih Kodijevih dodataka

Zašto biste uvijek trebali koristiti VPN s Kodi-jem

Dok ljudi koji koriste Kodi za pregled nelicenciranih streamova općenito koriste VPN za skrivanje svojih aktivnosti, čak bi i korisnici zakonitih web mjesta za streaming trebali koristiti VPN. Korisnici s brojnih prijetnji privatnosti i sigurnosti s kojima se suočavaju korisnici svih web mjesta za streaming. VPN može pomoći smanjiti ili čak ukloniti ove probleme.

Ako web mjesto za streaming videozapisa zna gdje se korisnik nalazi, može ograničiti raspoloživi sadržaj na temelju zemljopisa. Ovaj se problem često može izbjeći korištenjem VPN-a jer skriva lokaciju korisnika. VPN-ovi mogu također pomoći u zaustavljanju međusobnog punjenja uzrokovanog brzinskim prebacivanjem ISP-a i napadima čovjeka u sredini od strane hakera.

Nisu sve VPN mreže jednake. Neki čuvaju evidenciju navika pregledavanja korisnika, stvarajući podatke koji bi hakeri mogli biti ukradeni. Drugi su prespori da bi se mogli baviti streaming videozapisima visoke razlučivosti, što dovodi do problema s međuspremnicima iznova. Druge je uređaje teško instalirati, a nedostaju im aplikacije za TV uređaje poput Amazon Fire Stick i Nvidia Shield.

Zbog toga preporučujemo IPVanish za sve Kodi korisnike. U našem testiranju otkrili smo da je radio s 1080p videozapisom bez punjenja. Osim što je brz, ima stroga pravila i „no logs“ pravila i aplikacija za Nvidia Shield i Fire Stick..

  Reddit Kodi Addon: วิธีการสตรีมวิดีโอ Reddit บน Kodi

PROČITANJE ČITALA: Uštedite do 60% na IPVanish-u

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Preporučeni dodaci za HD filmove

Sljedeći Kodi dodaci preporučuju se za gledanje HD filmova. Ti dodaci teku samo iz službenih, licenciranih izvora. Iz tog razloga imaju tendenciju da imaju najkvalitetniji videozapise s malo briga o sigurnosti ili privatnosti u odnosu na one koji dolaze iz neslužbenih izvora.

Igraj dalje

Playon Kodi addon

PlayOn je DVR usluga za ljubitelje streaming videa. Omogućuje vam snimanje filmova s ​​Netflixa, Hulua, Amazon Prime Video i mnogih drugih usluga. Osim što vam omogućuje gledanje ovih snimaka, PlayOn Kodi dodatak omogućuje vam gledanje bilo kojeg drugog sadržaja dostupnog na ovim uslugama. PlayOn je posebno koristan za Kodi korisnike jer mnoge usluge s kojima rade nemaju Kodi dodatke.

Za upotrebu PlayOna trebat će vam pretplata na 29,99 USD godišnje na PlayOn. Trebat će vam i pretplata na jednu od usluga s kojom radi. Netflix, Hulu i Amazon Prime sadrže opsežnu biblioteku HD filmova, tako da je PlayOn učinkovit način za reprodukciju ovih filmova kroz Kodi.

Nabavite 7-dnevno besplatno probno razdoblje PlayOna

Pucketanje

Obrišite Kodi addon

Crackle je besplatan film & TV stranica koja se unovčava putem oglašavanja. Većina filmova na njemu ima 1080p ili 720p. Dakle, ima dosta filmova visoke definicije. Njegova biblioteka uključuje popularne filmove poput 300, Sherlock Holmes: Igra sjena, i Hobit: neočekivano putovanje, među mnogim drugima.

Evo kako instalirati i koristiti dodatak Crackle za Kodi.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV još je jedna stranica za televiziju i filmove koja se plaća oglašavanjem. Nosi preko 7.439 naslova, uključujući tisuće dugometražnih filmova. Tubi TV nema filmove od 1080p, ali ima ih prilično 720p, uključujući Poslijepodnevni užitak, Agent Cody Banks, i Vjenčanje Daze. Čak su i filmovi koji nisu tehnički visoko definirani obično blizu njega, pri čemu je 1024 X 576 najčešći format na web mjestu.

Vezani članak: Kako gledati Tubi TV na Kodi

SnagFilms

SnagFilms Kodi addon

SnagFilms je besplatna filmska stranica koja sadrži biblioteku od preko 5000 neovisnih filmova. Gotovo sve na mjestu nalazi se u 720p, uključujući nagrađivane filmove poput Nanking i Napolje u tišini.

Čitaj više: Kako gledati dokumentarne filmove o Kodiju

Dvije metode kako biste bili sigurni da je vaš Kodi film u HD-u

Nisu svi filmovi koje ovi dodaci nude dostupni u HD-u. Evo dvije metode za utvrđivanje je li film koji želite gledati.

1. metoda: Nakon kratkog reprodukcije filma pogledajte informacije o izborniku.

Pomaknite pokazivač s Addonovog popisa filmova na onaj koji razmatrate. Neke informacije o njemu bit će prikazane na desnoj strani zaslona, ​​uključujući duljinu filma. Međutim, razlučivost se možda još uvijek ne prikazuje.

  Уран Коди Аддон: Что такое Уран? Это безопасно и законно в использовании?

Kodi HD filmovi 2

Kliknite film za početak strujanja, a zatim zaustavite čim završi spremanje i započne se reproducirati. To će vas vratiti na popis filmova. Međutim, pomicanjem pokazivača preko filma sada će se prikazati njegova razlučivost. Ako je film HD, reći će ili “1080 HD” za 1080p ili “720 HD” za 720p. Ako film nije HD, reći će nešto drugo.

Kodi HD filmovi 3

2. metoda: Upotrijebite tipku “o” s računala

Na izborniku PC Kodi pritisnite film za početak reprodukcije, a zatim pritisnite tipku “o” na tipkovnici. Pritiskom na ovu tipku prikazat će se šest redaka informacija, od kojih će treći reći “Video stream: 1.920 x 1.088 px, 1.78 AR, 23.976 FPS” Dva broja prije “px” su ona koja su važna. Ako je prvi od tih brojeva 1920 ili 1280, to je HD film. Drugi od tih brojeva također bi trebao biti blizu 720 ili 1080. Međutim, filmovi se razlikuju u odnosu na koji su omjer slike snimljeni, tako da neće nužno biti točno jedan od tih brojeva.

Kodi HD filmovi 4

Imajte na umu da će Kodi također pretvoriti videozapis u višoj rezoluciji nego što je postavljen za vaš televizor ili monitor. Dakle, čak i ako je film u HD-u, možda ćete morati promijeniti postavke televizora ili monitora kako biste bili sigurni da ste dobili pravu HD sliku.

Kako ručno promijeniti Kodiinu rezoluciju u HD.

U većini slučajeva Kodi će automatski sinkronizirati video izlaz s razlučivosti vašeg prikaza. Sve dok je vaš televizor podešen za prijem HD videozapisa, uglavnom ne trebate mijenjati rezoluciju unutar Kodi-ja. Međutim, uvijek je moguće da automatska sinkronizacija neće raditi. Dakle, ovdje su upute za ručnu promjenu rezolucije ako trebate.

 • Iz glavnog izbornika Kodi kliknite ikonu zupčanika u gornjem lijevom kutu zaslona
 • Kodi ikona zupčanika
 • Odaberi Postavke sustava
 • Postavke sustava Kodi
 • Pomičite pokazivač iznad prikaz, zatim pritisnite tipke sa strelicama gore ili dolje pored “postavki zaslona” sve dok ne piše “cijeli zaslon # 1”
 • Način prikaza postavki Kodi sustava
 • Klik rezolucija
 • S popisa rezolucija odaberite onu koja najviše odgovara filmu koji ćete gledati. Na primjer, 1920 X 1080 za 1080p ili 1280 X 720 za 720p. Ovisno o vašem uređaju i televizoru, možda nećete moći dobiti točno podudaranje. Ali što se više možete približiti, to će slika biti slobodnija od artefakata slika.
 • Rezolucija postavki sustava Kodi

HD Movie addons koje treba izbjegavati

Sljedeći Kodi dodaci često se spominju na drugim web mjestima kao izvrsni za pronalaženje HD filmova. Međutim, poznato je da svi ti dodaci struju nelicencirani sadržaj. Kao rezultat toga, repoziti koji ih imaju ugašeni su svim tužbama i drugim zakonskim sredstvima.

  A Kodi telepítése iPad vagy iPhone készülékre

Nisu se trebali izbjegavati svi dodaci i programeri drugih proizvođača. Mnogi pružaju vrijednu uslugu Kodi zajednici na način na način koji je bitan, zakonit i dopunjen. Međutim, poznato je da neki dodaci trećih strana uzrokuju štetu na sustavima korisnika i dovode do opasnih kršenja sigurnosti.

Mi u Comparitechu ne preporučujemo instaliranje nijednog od ovih dodataka.

Dobri momci

Kada je bio dostupan od repo Goodfellas, dodatak Goodfellas Kodi pružio je i sadržaj na zahtjev i live sadržaj iz preko 20 različitih kategorija, uključujući i mnoge igrane filmove. HD filmovi na njemu jasno su označeni kao “HD”. Međutim, službeno skladište Goodfellas-a zatvoreno je zbog nedavnih pravnih radnji udruge Motion Picture Association i drugih holivudskih pravnih grupa. Trenutno nema poznatih web mjesta koja bi ih pouzdano koristila i ne preporučujemo instaliranje Goodfellas adona.

Movies4k.to

Movies4k.to bio je popularni Kodijev dodatak koji je prije ljeta 2023. ponudio strujanje piratskih filmova. Osigurao je sustav ocjenjivanja kvalitete s pet bodova za svoje veze. Samo gledanjem streamova koji su imali kvalitetu “5”, korisnik je mogao brzo pronaći film koji je u visokoj razlučivosti.

No Movies4k.to bio je dio starog spremišta TVAddons.ag. Ovaj repo je pravnim putem zaustavljen u ljeto 2023. Programeri koji su radili na TVAddonsu stvorili su novi repo koji čisti svaki dodatak koji pruža veze do nelicenciranih streamova. Kao rezultat toga, više ne postoji službeni URL koji se može koristiti za pronalazak kopije Movies4k.to.

Vjerojatno neke kopije Movies4k.to još uvijek plutaju po Internetu, ali ne možete znati sadrže li te kopije viruse ili drugi zlonamjerni softver. Instalacija Movies4k.to se ne preporučuje.

SOLI

SALTS je bio još jedan popularni dodatak koji je bio dio reposa TVAddons.ag. Za korisnike koji su preferirali HD streamove, imao je postavku koju je bilo moguće izmijeniti koja će automatski strujati filmove s najviše kvalitete veze umjesto one koja je bila prva na popisu. No, poput Movies4k.to, službene kopije SALTS-a više ne postoje, a njihovo instaliranje nosi velike rizike u pogledu privatnosti i sigurnosti.. Ne preporučujemo instaliranje SALTS Kodi addon-a.

Brzina

Velocity je još jedan dodatak Kodi filma koji je nosio piratske tokove. Bio je popularan kod videofila jer je jasno označavao HD streamove. Međutim, službene kopije više ne postoje sada kada je TVAddons.ag ugašen. Ne preporučujemo instaliranje Velocity Kodi addon-a.

Kraljevski Mi

Royal We je još jedan filmski dodatak koji je bio dio reposa TVAddons.ag. Bio je popularan među obožavateljima HD videa zbog velike raznolikosti naslova visoke razlučivosti. Kao i većina dodataka na ovom popisu, njegove službene kopije ne postoje i sve pronađene kopije treba smatrati sigurnosnim rizikom. Ne preporučujemo instaliranje dodatka Royal We Kodi.

Zaključak

Pronalaženje Kodijevih dodataka koji emitiraju video zapise visoke razlučivosti često može biti teško. Mnogi neslužbeni dodaci imaju veze na niskokvalitetne tokove iz piratskih izvora, a drugi koji su nekada imali kvalitetne veze isključeni su. Ali postoje neke pravni dodaci koji se emitiraju u HD-u, uključujući Crackle, Tubi TV, SnagFilms i PlayOn. Preporučujemo da ih koristite za gledanje HD filmova.

Ako također želite znati kako gledati TV emisije ili sportske događaje pomoću Kodija, pogledajte naše vodiče o najboljim dodacima za Kodi TV uživo ili o najboljim sportskim dodacima za Kodi.

About the author

Comments

 1. obrog videa koji ste snimili putem PlayOn usluge. Ovaj dodatak je besplatan za preuzimanje i korištenje, ali zahtijeva pretplatu na PlayOn uslugu.

  Pucketanje Crunchyroll je popularna usluga za strujanje animea i drugih azijskih TV emisija. Njihov Kodi dodatak omogućuje vam gledanje tih emisija izravno na vašem TV-u. Crunchyroll je besplatan za preuzimanje i korištenje, ali zahtijeva pretplatu na njihovu uslugu.

  Tubi TV Tubi TV je besplatna usluga za strujanje filmova i TV emisija. Njihov Kodi dodatak omogućuje vam gledanje tih emisija izravno na vašem TV-u. Tubi TV je besplatan za preuzimanje i korištenje, ali sadrži oglase.

  SnagFilms SnagFilms je besplatna usluga za strujanje nezavisnih filmova. Njihov Kodi dodatak omogućuje vam gledanje tih filmova izravno na vašem TV-u. SnagFilms je besplatan za preuzimanje i korištenje, ali sadrži oglase.

  Dvije metode kako biste bili sigurni da je vaš Kodi film u HD-u

  1. metoda: Nakon kratkog reprodukcije filma pogledajte informacije o izborniku. Ako je film u HD-u, informacije o izborniku trebale bi pokazati da je videozapisa visoke razlučivosti.

  2. metoda: Upotrijebite tipku “o” s računala. Kada gledate film, pritisnite tipku “o” na tipkovnici. To će otvoriti izbornik s informacijama o videu. Ako je film u HD-u, informacije o videu trebale bi pokazati da je videozapisa visoke razlučivosti.

  Kako ručno promijeniti Kodiinu rezoluciju u HD.

  Da biste ručno promijenili Kodiinu rezoluciju u HD, slijedite ove korake:

  1. Otvorite postavke Kodi-a.

  2. Kliknite na “Sustav”

  3. Kliknite na “Video”

  4. Kliknite na “Izlazna rezolucija”

  5. Odaberite željenu rezoluciju.

  HD Movie addons koje treba izbjegavati

  Dobri momci Goodfellas je popularni Kodi dodatak za gledanje filmova i TV emisija. Međutim, ovaj dodatak sadrži mnoge neslužbene izvore, što ga čini rizičnim za korištenje.

  Movies4k.to Movies4k.to je web stranica koja nudi strujanje filmova visoke razlučivosti. Međutim, njihov Kodi dodatak sadrži mnoge neslužbene izvore, što ga čini rizičnim za korištenje.

  SOLI SOLI je Kodi dodatak koji nudi strujanje filmova i TV emisija. Međutim, ovaj dodatak sadrži mnoge neslužbene izvore, što ga čini rizičnim za korištenje.

  Brzina Velocity je popularni Kodi dodatak za gledanje filmova i TV emisija. Međutim, ovaj dodatak sadrži mnoge neslužbene izvore, što ga čini rizičnim za korištenje.

  Kraljevski Mi Royal We je Kodi dodatak koji nudi strujanje filmova i TV emisija. Međutim, ovaj dodatak sadrži mnoge neslužbene izvore, što ga čini rizičnim za korištenje.

  Zaključak

  Kodi je sjajan alat za gledanje HD filmova, ali važno je biti oprezan pri odabiru dodataka. Preporučujemo korištenje

Comments are closed.