Kako gledati HGTV na Kodiju s bilo kojeg mjesta

HGTV na Kodi

Dobivanje HGTV-a na Kodi nije samo moguće, već je vrlo jednostavno. Lako možete instalirati i HGTV i HGTV Canada Kodi dodatke putem instalacija medija Kodi 17 ili Kodi 18. Međutim, postoji i više od toga, pa ćemo dati neke detaljne informacije o strujanju sadržaja putem oba dodatka HGTV.

Što je Kodi?

Kodi je revolucionaran dio softvera za streaming videa. Omogućuje korisnicima da integriraju sve svoje medijske izvore u jednu platformu, što olakšava gledanje online TV-a i filmova. Kodi se može besplatno preuzeti s Kodi fondacije i instalirati na Apple TV, Nvidia Shield, Amazon Fire Stick, PC, Mac ili Android ili iOS mobilni uređaj.

Vidi također: Kako započeti s Kodijem

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Uz Kodi uvijek koristite VPN

Kad god koristite Kodi za streaming televizije ili filmova, uvijek biste trebali koristiti VPN da biste zaštitili svoju privatnost. Neke usluge strujanja videa blokirat će vas u gledanju sadržaja ako se nalazite izvan određene zemlje. Ako koristite VPN, omogućuje vam da imate IP adresu iz gotovo svake zemlje koju odaberete. To sprečava web lokacije za strujanje da znaju gdje se fizički nalazite, a pruža vam više mogućnosti za gledanje sadržaja.

VPN također sprečava vašeg davatelja internetskih usluga da zna da struji videozapis. To pomaže u sprječavanju puferiranja uzrokovanog brzim ugađanjem ISP-a. Uz to, VPN može zaštititi od napada hakera u sredini.

Nisu svi VPN-ovi dobri za streaming videa. Neki imaju poslužitelje u samo nekoliko zemalja, što ograničava programiranje dostupno gledateljima. Ostali su prespori za streaming HD videozapisa bez punjenja. Mnogi upadaju u privatnost korisnika vodeći zapise svojih aktivnosti. Većina nema aplikacija za popularne streaming uređaje poput Amazon Fire Stick-a i Nvidia Shield-a.

Iz tih razloga, korisnicima Kodi-a preporučujemo IPVanish. U našem testiranju otkrili smo da emitira 1080p video bez puferiranja. IPVanish ima poslužitelje u 60+ zemalja. Ne drži zapisnike, a ima matičnu aplikaciju i za Amazon Fire Stick i Nvidia Shield.

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je naš top izbor. Ima veliku nepropusnu mrežu poslužitelja i postiže dobre brzine. Snažne značajke zaštite i privatnosti čine IPVanish favoritom za korisnike Kodi i Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Kako instalirati i koristiti HGTV Kodi addon

Web stranica HGTV SAD-a nudi snažan katalog besplatnih sadržaja za obožavatelje HGTV-a, uključujući čitave epizode Popravljač gornji, Flip ili Flop Nashville, Property Brothers, Flipping Djevice, Kućni lovci, i 12 drugih popularnih emisija HGTV.

Dodatak HGTV Kodi omogućava povezivanje s ovom web stranicom putem Amazon Fire Stick-a, Apple TV-a, pametnog telefona, računala ili drugog uređaja, bez potrebe za web preglednikom. Evo kako instalirati dodatak HGTV Kodi:

U glavnom izborniku Kodi odaberite addons

Kodi_17_Krypton_addons_Comparitech

Klik preuzimanje datoteka

Kodi addons preuzimanje

izabrati video dodaci

Kodi preuzmi video dodatke

Odaberi hGTV. Na ovom će se zaslonu pojaviti informacija o addonu

Odaberite HGTV

Klik instalirati. Addon će se instalirati u roku od nekoliko sekundi

instalirati HGTV

Instalirani HGTV

Nakon što instalirate dodatak HGTV, kliknite da biste otvorili njegov glavni izbornik. Vidjet ćete popis od 17 emisija, zajedno s opcijom za prikaz "istaknutih punih epizoda". "Fixer Favoriti gornjih obožavatelja" naveden je dva puta, a svaka od ove dvije mogućnosti sadrži različite epizode.

Glavni izbornik HGTV Kodi

Kliknite na određenu emisiju za popis epizoda te emisije. Kliknite epizodu koju želite pogledati, povucite se i uživajte gledajući svoju emisiju HGTV. To je sve što treba instalirati i koristiti dodatak HGTV Kodi.

Imajte na umu da web stranica HGTV Canada nudi drugačiji sadržaj od američke verzije i za prikaz njegovog sadržaja potreban je drugi Kodi dodatak. Više o tome u nastavku.

Vidi također: 14 sjajnih dodataka za Kodi film i TV koji još uvijek rade

HGTV Canada Kodi addon ne radi

Iako američka web stranica HGTV pruža mnoštvo sadržaja, ona blijedi u usporedbi s HGTV Kanada. Kanadska verzija nosi 46 emisija, uključujući Bryan Inc., Holmes to ispravno radi, Palube za katastrofe, Flip ili Flop Fort Worth, i mnoge druge emisije koje nisu dostupne na američkom web mjestu.

Zbog ovog većeg kataloga, mnogi korisnici Kodi željeli bi pronaći Kodi dodatak koji surađuje s HGTV Canada. Nažalost, dodatak Kodi HGTV Canada Kodi dostupan na službenom kodi repo proizvodi poruke "HGTV Canada error error" i nijedan se videozapis neće reproducirati.

Pogreška HGTV Kanade

Na službenim forumima Kodi.tv programer je 27. ožujka izjavio da trenutno ne zna način kako popraviti dodatak HGTV Canada, jer "manifest koji se koristi trenutno nije podržan".

Izjava HGTV Kanada

Suština je da dodatak HGTV Canada trenutno ne radi i ne znamo kada će ponovno raditi ili će se razviti novi. Za čitatelje koji žele gledati emisije HGTV Canada nisu dostupne na američkoj web stranici, trenutno preporučujemo korištenje web preglednika umjesto Kodi.

Imajte na umu da ako se nalazite izvan Kanade, trebat će vam VPN da biste obišli geblokove HGTV Canada.

Ako također želite vidjeti HGTV sadržaj koji nije dostupan u besplatnim dijelovima web mjesta, pogledajte dolje.

Čitaj više: 112 najboljih Kodijevih dodataka

Ostali Kodi dodaci koji se mogu koristiti za gledanje HGTV-a

Dok se prethodni Kodi dodaci pokušavaju dopustiti gledanju legalno besplatnog sadržaja, još uvijek može biti nekih HGTV emisija koje želite vidjeti, a za koje je potrebna pretplata. Ako je tako, evo dva Kodi dodataka koja možete koristiti za njihovo gledanje.

PS Vue

PSVue Kodi addon

Ako ste stanovnik Sjedinjenih Država, možete dobiti pretplatu na HGTV kanal od PS Vue kao dio šireg paketa koji košta 39,99 USD mjesečno. Dodatak PS Vue Kodi tada se može koristiti za gledanje HGTV-a na vašem TV uređaju.

PS Vue vam također omogućuje da svoje omiljene emisije HGTV dodate na popis "omiljenih emisija" za snimanje i čuvanje u oblaku. Ovim emisijama može se pristupiti iz dodatka Kodi kad god ih želite vidjeti.

Ako želite isprobati PS Vue da vidite da li vam se sviđa, možete dobiti 7-dnevnu besplatnu probnu inačicu sa službene web stranice.

Dodatak PS Vue Kodi nalazi se u službenom spremištu Kodi. Da biste instalirali, unesite Kodi i kliknite addons → preuzmi → video addons → PS Vue → instaliraj.

Čitaj više: Šest najboljih Kodijevih dodataka za TV uživo

DIRECTV NOW i Playon

DIREKTNO SADA kroz PlayOn

Druga mogućnost za stanovnike Sjedinjenih Država je DIRECTV NOW. Nudi pretplatu na HGTV kao dio osnovnog paketa koji košta 35 dolara mjesečno. Također nudi i besplatno probno razdoblje od sedam dana na službenim stranicama.

Nažalost, ne postoji namjenski DIRECTV NOW Kodi addon. Međutim, i dalje možete gledati DIRECTV NOW kroz Kodi koristeći dodatak Playon Kodi. To košta dodatnih 30 USD godišnje za pretplatu na Playon, ali vam daje dodatnu korist što ćete moći legalno snimati emisije HGTV i držati ih na svom uređaju zauvijek. Ove se snimke mogu zadržati čak i ako se kasnije odjavite za DIRECTV NOW i Playon.

Za više informacija o Playon Kodi dodatku i uslugama s kojima radi pročitajte naš cjeloviti vodič za Playon Kodi dodatak.

Nadamo se da vam je ovaj vodič za HGTV na Kodi bio koristan. Ako želite više informacija o tome kako vidjeti najbolje emisije i filmove na mreži, pogledajte neke od drugih članaka o Kodi-u, uključujući Kako instalirati Crackle za Kodi, Kako instalirati Tubi TV za Kodi i gledati bilo gdje i kako koristiti USTVnow Kodi Addon.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + = 17

Adblock
detector