Kako gledati MLB na Kodi i najbolje MLB Kodi dodatke za 2019. godinu

mlb bejzbol kodi

Sezona MLB-a za 2019. godinu je u punom jeku. Za rezače kablova koji nemaju pretplatu za kabel, MLB na Kodi je sjajna alternativa vašem lokalnom davatelju kablova za gledanje igara uživo na širokom rasponu uređaja. To je također sjajna alternativa nekim drugim metodama, poput MLB Reddit tokova, koji mogu biti nedosljedni, nekvalitetni i autorska prava suknje. Jednostavno rečeno, sljedeće opcije su vaše najbolje klađenje za visokokvalitetne MLB tokove bez gnjavaže.

Kodi možete preuzeti ovdje.

Važna napomena: Naš vodič preporučuje samo službene izvore struje putem Kodija. Baseball Major League ima međunarodnu popularnost i dostupan je za strujanje putem Interneta kroz mnoge službene kanale. Međutim, većina opcija zahtijeva plaćanje neke vrste, što dovodi do mnogih neslužbenih opcija za strujanje koje zaobilaze prava emitiranja. Mnogo je sjajnih opcija za Kodi korisnike da bi ove godine dobili MLB igre, iako vam je možda potreban VPN za pristup nekim besplatnim i plaćenim streamovima i kako biste izbjegli brzinsko prebacivanje s vašeg davatelja internetskih usluga..

Ako se nalazite izvan zemalja u kojima MLB emitira besplatno, možda ćete se trebati povezati s VPN serverom na niže opisanim lokacijama.

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je naš top izbor. Usluga ima veliku mrežu brzih i neprepunjenih poslužitelja. IPVanish nudi snažne sigurnosne, privatne i anonimne značajke koje zaobilaze brzinu prolaska i usporavanje ISP-a na bilo kojem uređaju, uključujući Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Kako gledati MLB sezonu 2019. na Kodi s VPN-om

Uz popularnost MLB igara, lako je razumjeti zašto će mnogi fanovi gledati na sve neophodne načine. Naročito ako putujete izvan SAD-a, možda ćete trebati upotrijebiti VPN da biste deblokirali protoke i održavali svoj HD kvalitetni videozapis. Slijedite ove korake za gledanje MLB sezone kroz Kodi s bilo kojeg mjesta na svijetu.

 1. Prvi, prijavite se na svoju odabranu VPN uslugu. Preporučujemo IPVanish za Kodi korisnike, iako su ExpressVPN, NordVPN i CyberGhost također dobre opcije.
 2. Sljedeći, instalirajte VPN aplikaciju na odabrani uređaj za streaming. Prije registracije provjerite postoji li aplikacija za vaš uređaj.
 3. Sljedeći, povežite svoju VPN aplikaciju na poslužitelj u zemlji u kojoj su dostupni MLB protoci. Korisnici Kodija naći će besplatne streamove u SAD-u putem različitih aplikacija
 4. Otvorite Kodi dodatak koji nosi vaš stream i uživajte!

Preporučujemo vam da provedete probni rad odabranih dodataka Kodi tijekom razdoblja garancije za povrat novca VPN-a. Na taj ćete način provjeriti hoće li vaši streamovi nastaviti raditi tijekom cijele MLB sezone 2019. godine.

Sezona MLB-a 2019. ima prava na streaming dostupne u nekoliko zemalja, ali mogućnosti prijenosa u SAD-u najbolje su za one koji žele besplatan pristup putem dodataka Kodi. Neke će igre biti dostupne na mrežama besplatnim emitiranjem, dok besplatne probne verzije postoje u brojnim servisima za streaming gdje su dostupni Kodi dodaci.

Kada i gdje gledati MLB 201 streamove

Igre će emitirati pet nacionalnih mreža u SAD-u:

Redovna sezona

 • Nedjelja: TBS i ESPN
 • Ponedjeljak: ESPN i ESPN2
 • Srijeda: ESPN i ESPN2
 • Četvrtak: MLB mreža
 • Subota: Lisica
 • Na španjolskom: Fox Deportes, ESPN Deportes i TBS SAP CNN en Espanol

All-star i Postsezona

 • Igra sa svim zvjezdicama: Lisica
 • Igra Wild Card američke lige: ESPN
 • Serija divizija američke lige: Fox Sports 1, TBS i MLB mreža
 • Igra divljih karata Nacionalne lige: TBS
 • Serija divizija Nacionalne lige: TBS
 • Serija šampionata američke lige: Fox, Fox Sports
 • Serija prvaka nacionalne lige: TBS
 • Svjetske serije: Lisica

Bilo da planirate gledati bilo koji od ovih putem službenih dodataka Kodi ili neslužbenim MLB tokovima koje Reddit pružaju korisnici, razmislite o povezivanju VPN-a kako biste izbjegli nekoliko problematičnih problema.

Za one u Kanadi DAZN će prenositi MLB streamove. DAZN je dostupan putem dodatka Kodi. Ako ste u SAD-u, možete koristiti i VPN da biste pristupili DAZN Kanadi kao jeftina opcija.

Najbolji službeni dodaci za gledanje MLB-a na Kodiju 2019. godine

Postoji nekoliko službenih dodataka koji isporučuju visokokvalitetne MLB sadržaje na Kodi. Ovisno o odabranim opcijama, možete dobiti neke igre besplatno ili dobiti MLB na Kodi-u kroz različite usluge plaćenog streaminga.

MLB.tv Kodi addon

MLB na Kodi MLB.tv
Ako imate pretplatu za MLB.tv, svom računu možete pristupiti izravno na Kodi-ju pomoću dodataka MLB.tv. Verziju ovog dodatka pronaći ćete u Službeni spremnik Kodi Addon ali možete je pronaći i u Repo-u eracknophobia.

Da biste pravilno upotrebljavali ovaj dodatak, morat ćete ga dodati obavezno u svoje vjerodajnice. Da biste to učinili, desnom tipkom miša kliknite (ili dugo pritisnite za korisnike Amazon Fire TV) na ikonu ili imenu Addon-a, a zatim kliknite na postavke. 

MLB na Kodi

Od tamo možete unijeti svoje korisničko ime i lozinku. Imajte na umu da postoji opcija "pretplata za pojedinačne igre / besplatne igre". Uz pretplatu na MLB.tv možete kupiti godišnju propusnicu za sve igre koje nudi MLB.tv ili za jedan tim.

MLB.tv također nudi "besplatnu igru ​​dana" koja je dostupna svima. Ovoj besplatnoj igri možete pristupiti uključivanjem opcije Besplatne pretplate na igre u Kodi-ju.

DAZN Kodi addon

mlb 2019. na kodi DAZN

DAZN je jedna od najuzbudljivijih sportskih streaming usluga na tržištu danas. Za samo 19,99 USD mjesečno, možete dobiti puno sportskih sadržaja uživo.

DAZN US prvenstveno nudi borilački sport, s ekskluzivnom MLB emisijom samo na DAZN US, ali možete koristiti i VPN da biste pristupili svim sportskim sadržajima koji su dostupni preko DAZN Canada. To uključuje i trenutne prijenose DAZN Kanade putem MLB mreže.

DAZN na svom mjestu ima prilično strogo blokiranje zemljopisnog sadržaja, ali otkrili smo da ExpressVPN i NordVPN djeluju kako bi zaobišli blokove DAZN Canada. Kao takav, možete dobiti pristup MLB-u na Kodi preko DAZN-a po izuzetno niskoj cijeni.

Dodatak DAZN Kodi dostupan je kroz službeno skladište Kodi Addon.

Da biste koristili ovaj dodatak, morat ćete unijeti svoje DAZN vjerodajnice kroz njegov izbornik postavki.

PlayStation Vue Kodi addon

mlb na kodi
Ako imate PlayStation Vue račun, možete dobiti pristup primarnim kanalima koji nude MLB sadržaj: Fox Sports 1, Fox (preko zraka), TBS i ESPN. Najjeftiniji PlayStation Vue paket (44,99 USD mjesečno) nudi te kanale i još mnogo toga. PlayStation Vue dostupan je i sa 5-dnevnim besplatnim probnim vremenom.

Ako je zaštićen račun PlayStation Vue, možete ga strujati putem Kodija pomoću dodataka PS Vue. Taj se dodatak može naći u Službeni spremnik Kodi Addon.

Kako biste učinkovito koristili svoj PS Vue račun u dodatku, prvo morate dodati svoje vjerodajnice u postavkama. Inače, pokušaj umetanja dodatka uzrokovat će pad sustava. Svoje vjerodajnice možete dodati klikom desne tipke miša (ili dugim pritiskom za korisnike Amazon Fire TV) na ime ili ikonu dodavanja, a zatim klikom na postavke. Unesite svoje korisničko ime i lozinku odatle.

Sling TV Kodi addon

Sling TV kodi mlb 2019

Poput PlayStation Vue, Sling TV je usluga rezanja kabela za streaming televizije uživo. Dostupna su dva osnovna paketa, oba po 25 dolara mjesečno. Obje opcije (Sling Blue i Sling Narančasta) ponudit će raznoliku mješavinu kanala koji će vam trebati za MLB..

Sling Blue pruža pristup kanalima Fox i TBS, dok Sling Orange pruža ESPN mreže. Da biste maksimizirali svoje mogućnosti, morat ćete se prijaviti za paket Sling Orange + Blue, koji košta 40 dolara mjesečno. Također možete dodati MLB mrežu u svoj paket uz dodatnu naknadu.

Svi paketi Sling TV dolaze sa 7-dnevnim besplatnim probnim vremenom osim ako nema aktivnog popusta.

Kodi dodatak Sling TV dostupan je u službenom spremištu Kodi Addon. Trebat ćete unijeti svoje korisničko ime i lozinku u addon kroz njegov izbornik postavki.

Sportsnet Sada Kodi addon

mlb na kodi sportsnet

Ako imate Sportsnet Now račun, možete pristupiti MLB igrama za Toronto Blue Jays (i sve ostale timove koji također igraju). Sportsnet Now je kanadska TV mreža. Iako ćete biti ograničeni samo na Blue Jays igre, dobit ćete i World Series igre.

Sportsnet Now možete kupiti samo ako ste kanadski stanovnik, ali ako ste rezident koji putuje izvan zemlje, možda ćete moći pristupiti i svom računu putem VPN-a. Sportsnet Now košta 24,99 USD, uz 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

Sportsnet Nowu na Kodiu se može pristupiti putem aplikacije dostupne na web lokaciji Službeni spremnik Kodi Addon.

Fox Sports Idi Kodi addon

mlb na Kodi
FOX Sports Go je sličan MLB.tv-u i Sportsnet-u. Budući da je to opcija sportskog strujanja kojoj možete pristupiti putem dodatka Kodi. Ako imate FOX Sports Go račun, jednostavno ćete se morati prijaviti na njega putem dodatka FOX Sports Kodi. Odatle ćete moći prenositi MLB prijenos uživo na Kodiju sve dok je na raspolaganju igra.

FOX Sports Go dostupan je samo onima koji već imaju pretplatu za TV streaming koja uključuje kanale Fox Sports. To može uključivati ​​redovne kabelske pretplate, PlayStation Vue, FuboTV, Sling ili druge koji uključuju Fox kanale u paketu kanala..

Naći ćete dodatak Fox Sports Go dostupan preko Službeni spremnik Kodi Addon.

USTVnow Kodi addon

kodi_ustvnow_install
Pomoću USTVnow-a, svako može dobiti pristup MLB-u na Kodi za veliki broj igara. Besplatna opcija dolazi s Foxom, dok 19 USD mjesečno u planu dolazi i ESPN. Možete uhvatiti bilo koje igre dostupne putem OTA Fox kanala ili ESPN uz plaćeni plan.

USTVnow je pravna opcija koju svatko može koristiti. Iako je usluga posebno dizajnirana za američku vojsku i iseljenike, svatko može pristupiti toj usluzi, uključujući američke državljane koji se trenutno nalaze u zemlji i ne putuju u inozemstvo..

Postoji verzija ovog dodatka dostupna u službenom spremištu Kodi Addon. Da biste saznali više o USTVNow, uključujući upute za instalaciju, kliknite ovdje za pristup našem vodiču za instalaciju.

Neslužbeni Kodi dodaci za MLB prijenos uživo

Postoji veliki broj neslužbenih dodataka Kodi koji milioni korisnika Kodija koriste za streaming MLB igara. Iako su ti dodaci doista "besplatni", ovaj status stječu korištenjem piratskih streamova.

Te dodatke možete pronaći na drugim web mjestima, no preporučujemo da umjesto gore navedenih opcija koristite službenu odjelu o dodavanjima..

„Sveti Louis Cardinals desni bek Lance Berkman (12) ”autor Keith Allison licenciran pod CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 5 =

Adblock
detector