Kako gledati NBA All-Star 2018 online ili na Kodi

nba all-stars 2018

Zanima vas gledanje utakmica NBA All-Star 2018 online ili na Kodi? U ovom ćemo članku biti detaljno gdje možete gledati ovaj meč kako se događa.

Od 16. veljače najveće košarkaške zvijezde spustit će se u Staples Center u Kaliforniji na trodnevnu proslavu ovog sporta. Ovogodišnji kapetani tima su LeBron James i Stephen Curry, dva izuzetna igrača s osobnim rivalstvom. Kao takav, ovaj događaj obećava da neće htjeti propustiti. Srećom, to se uživo prenosi iz više izvora. Nekim od ovih izvora možete pristupiti i na Kodi.

Kodi je jedna od najpopularnijih dostupnih aplikacija za medijski centar. Taj je uspjeh dijelom posljedica činjenice da je potpuno besplatna za korištenje, ali Kodi također nudi određeni stupanj prilagodljivosti koji nema premca većine njegovih rivala kao što je Stremio. Kodi se može instalirati na brojne platforme, uključujući Amazon Fire Stick, Roku i USB flash diskove. Nadalje, njegove mobilne verzije održavaju većinu funkcionalnosti koja se nalaze u izdanjima za stolna računala.

Ovaj članak će objasniti gdje možete gledati NBA All-Star 2018 putem interneta, bez obzira gdje se nalazite u svijetu. Važno je napomenuti da nećemo raspravljati o web lokacijama ili Kodi dodacima koji koriste nelicencirane struje. NBA All-Star 2018 emitirat će se na nekoliko zakonitih servisa tako da ionako ne biste trebali imati problema s gledanjem.

Ako želite gledati NBA All-Star 2018 na Kodi-u, kliknite ovdje da biste prešli na odgovarajući odjeljak. Ako biste radije gledali online, kliknite ovdje za opcije strujanja.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Neki se povezuju na virtualne privatne mreže (VPN-ove) kako bi sakrili neovlašteno strujanje od svog davatelja internetskih usluga (ISP). U skladu s tim, VPN-ovi imaju mnogo legitimnih korištenja i mogu uvelike koristiti većini ljudi, uključujući one koji koriste samo službene izvore.

VPN-ovi djeluju usmjeravanjem mrežnog prometa kroz šifrirani tunel. To vaše podatke čini nečitljivim vanjskim promatračima poput vašeg davatelja internetskih usluga ili bilo kome tko koristi napad Čovjek u sredini (MitM). Poznati su davatelji internetskih usluga koji ograničavaju brzinu svog kupca u pokušaju da spriječe strujanje, no dobar VPN zaustavit će ih da to koriste kao opravdanje.

Nije svaki VPN isti. Neki čuvaju detaljne zapise svojih aktivnosti koji se mogu pratiti po vama. Neki usporavaju mrežu do točke u kojoj je gotovo neupotrebljiva. U ozbiljnijim slučajevima neki uključuju i zlonamjerni softver. Budući da će vaš davatelj VPN imati pristup potencijalno osjetljivim informacijama, važno je pronaći onu kojoj možete vjerovati.

Preporučujemo IPVanish. To ima zanemariv utjecaj na vašu brzinu interneta i nudi stabilne veze s poslužiteljima u više od 50 zemalja. Nadalje, vrlo je prijenosan, s namjenskim aplikacijama za najpopularnije mobilne uređaje.

PROČITANJE ČITALA: Ovdje uštedite 60% na godišnjem planu IPVanish.

Kako gledati NBA All-Star 2018 na mreži

Gledajte NBA All-Star događaj na mreži ili s KodiAutor Rondo Estrello [CC BY-SA 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], putem Wikimedia Commons Ako ste u SAD-u, gledanje pokrivenosti NBA All-Star 2018 godine prilično je jednostavno. Postoji 13 događanja raspoređenih u tri emitera: NBA TV, ESPN i TNT. Svaka od njih ima svoju internetsku platformu za streaming, pa ako imate odgovarajuću pretplatu, na raspolaganju ste. U skladu s tim, pretplatnike NBA League Pass-a moći će gledati tek nakon završetka događaja. Vrijedi napomenuti da postoji jednodnevni prolaz za NBA TV koji bi mogao biti dobar izbor ako ne planirate redovito gledanje.

Evo popisa svakog događaja, u koje vrijeme se odvija i gdje ga možete gledati.

16. veljače

Mtn Dew Kickstart Rising Stars - Praksa - NBA TV - 12:30 EST / 9: 30AM PST

NBA All-Star Celebrity Game koju je predstavio Ruffles - ESPN - 7PM EST / 4:00 PST

Mtn Dew Kickstart Rising Stars - TNT - 9PM EST / 6PM PST

17. veljače

Najava Hall of Fame - NBA TV - 1:00 EST / 10:00 PST

Praksa svih zvijezda NBA-e & Dan medija - NBA TV - 2:00 EST / 11:00 PST

Povjerenik Adam Silver dostupnost medija - NBA TV - 7:00 PM EST / 16:00 PST

Taco Bell Skills Challenge, JBL natječaj u tri točke i Verizon Slam Dunk - TNT - 8PM EST / 5PM PST

18. veljače

NBA legende Brunch - NBA TV - 15:00 EST / 12:00 PST

NBA G League International Challenge predstavio Kumho Tire - NBA TV - 16:30 EST / 1: 30h PST

67. NBA all-star igra - TNT - 19:00 EST / 16:00 PST

Ako želite gledati pokrivenost NBA All-Star 2018 izvan Sjedinjenih Država, možete to u određenoj mjeri. Budući da NBA TV dopušta korisnicima iz drugih zemalja da se registriraju, možete gledati sav sadržaj koji će emitirati. Slično tome, ESPN Player nije dostupan u SAD-u, tako da ćete se prvo morati povezati s europskim poslužiteljem.

TNT zahtijeva da se korisnici prijave s podacima svog davatelja kabela pa ako ne živite u SAD-u nećete moći gledati. Američki gledatelji koji nisu kod kuće trebaju imati na umu da će se također morati povezati s jednim od svojih američkih VPN američkih poslužitelja na ispravnom mjestu, npr. Kalifornija za TNT West, New York za TNT East.

Kako gledati NBA All-Star 2018 na Kodi

Sva tri emitera imaju službene dodatke Kodi-a koji vam omogućavaju da legalno gledate događaje All-Stars. U nastavku ćemo detaljnije opisati svaki od tih dodataka i objasniti gdje ih možete pronaći.

Prolaz za NBA ligu

Prolaz za NBA ligu

Ako ste ljubitelj košarke, možda već imate pretplatu za NBA League Pass. Ako je to slučaj, možete unijeti svoje podatke u NBA ligu Pass Kodi addon i odmah početi gledati utakmice uživo i na zahtjev. Ako se još niste prijavili, možete vidjeti sve što je u ponudi, ali ćete moći gledati samo odabrane videoisječke.

S arhiviranim igrama od 2012. godine, ima vas puno toga zauzeti. Postoji čak i mogućnost pretraživanja po datumu ako tražite nešto određeno. U izborniku postavki možete postaviti svoj omiljeni tim. To vam omogućuje samo prikazivanje igara u kojima je tim igrao, što olakšava pronalaženje igara koje su vam najvažnije.

Dodatak za NBA League Pass možete pronaći u službenom spremištu Kodi addon-a.

PS Vue

PS_Vue_Main

PS Vue je usluga emitiranja na televiziji uživo slična USTV Now ili FilmOn. Prilično je skupo, cijene počinju od 39,99 USD mjesečno, ali pruža pristup više od 40 kanala i omogućava vam snimanje emisija za kasnije gledanje. Tu je i izbor filmova i TV emisija na zahtjev, tako da niste ograničeni samo sportskim sadržajem.

Dodatak PS Vue Kodi odličan je izbor za gledanje NBA All-Stars 2018, jer je to jedini službeni dodatak koji nudi TNT prijenos uživo. ESPN je također dostupan, tako da pokriva dva od tri emitera koja emitiraju događaje.

Dodatak PS Vue dostupan je iz službenog skladišta Kodi addon-a.

ESPN Player

ESPN Player

Slično kao kod NBA lige, ESPN Player Kodi addon nudi izbor sportova uživo i na zahtjev. Morat ćete se prijaviti za račun prije nego što budete mogli gledati bilo što; cijene počinju od oko 10 USD mjesečno, a dostupna je i jednodnevna propusnica od 7 USD.

Prije nego što uplatite bilo koji novac, trebali biste imati na umu da se samo jedan događaj All-Star 2018. prikazuje na ESPN-u. Kao takav, ovaj dodatak ne nudi sasvim istu vrijednost kao druga dva koja preporučujemo. Međutim, ako želite gledati svaki događaj putem Kodija i ne želite platiti članstvo u PS Vue, dodatak ESPN Player-u je obavezan.

Dodatak ESPN Player-a možete pronaći u službenom spremištu Kodi addon-a.

Alternativni dodaci koje treba izbjegavati

Iznad gore, preporučili smo korištenje službenih dodataka i protoka Kodi za gledanje NBA All-Star 2018. Pozivamo naše čitatelje da odbace neslužbene struje izravno, ali neki dodaci trećih strana često se oglašavaju kao "najbolji načini gledanja televizije uživo" na manje promišljene web stranice i forume. U nastavku smo naveli nekoliko njih - ne da bismo potaknuli njihovu upotrebu, ali da bismo uklonili svaku sumnju da li su legitimni ili ne.

Halow TV uživo

pikaso

Supra kutija

Live Mix

brodolomnik

Projekt Mayhem

Zašto biste trebali izbjegavati ove dodatke? Budući da ne koriste službene izvore, sportaši, menadžeri i televizijske kuće ne zarađuju ništa dok gledate kako upotrebljavate te dodatke. Zbog toga je manje vjerovatno da će te platforme ubuduće htjeti emitirati sličan sadržaj. Nadalje, dodaci treće strane ne provode se kroz isti postupak tehničke provjere kao i službeni dodaci. Kao takvi, napadaču bi mogli pružiti način da dobije pristup vašem sustavu. Također je vrijedno napomenuti da su neslužbeni tokovi često nepouzdani i ograničeni na niske razlučivosti.

Iz tih razloga ne preporučujemo instaliranje gornjih dodataka.

Zaključak

Budući da će se NBA All-Star događaji prikazivati ​​na tri različita kanala, postoji mnoštvo načina za gledanje. To je rečeno, ima još vremena prije nego što stvarno počinju. Da bismo vam pomogli da ostanemo zaokupljeni, napisali smo vodiče s najboljim dodacima za sport, filmove i crtane filmove koje Kodi može ponuditi.

Kodi je vrlo svestran, ali može biti zbunjujući novim korisnicima. Ako imate problema s ispravnim radom Kodi-a, možda ćete htjeti pročitati naš vodič za ispravljanje uobičajenih problema, smanjenje punjenja ili uklanjanje Kodi sastava.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Adblock
detector