Kako gledati NFL na Kodi: Best NFL Kodi addons 2019

Kako gledati NFL na Kodi: Best NFL Kodi addons 2019


Kodi dodaci mogu se koristiti za pristup širokom rasponu sadržaja, uključujući i žive NFL streamove. Međutim, s toliko dostupnih dodataka, korisnici često nisu sigurni koji će ih koristiti. S redovnom sezonom koja počinje 5. rujna, sastavili smo popis najboljih Kodijevih dodataka za live streaming NFL-a. Naveli smo i neke od najčešće preporučenih neslužbenih dodataka, zajedno s objašnjenjem rizika koji predstavljaju.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Najbolji VPN za Kodi korisnike: IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

Ako Kodi koristite bez virtualne privatne mreže (VPN), davatelj internetskih usluga može vidjeti točno ono što dobivate na mreži. Međutim, povezivanjem na VPN, možete kriptirati svoj promet osiguravajući da on ostane anoniman u svakom trenutku. Preporučujemo IPVanish: nudi ravnotežu između brzine, sigurnosti i mogućnosti deblokiranja, po vrlo povoljnoj cijeni.

Velike brzine, jaka sigurnost: IPVanish je brz, pouzdan VPN s poslužiteljima u 60 zemalja, snažnom zaštitom i zaštitom privatnosti i bez sigurnosnih zapisa. Također uključuje sedmodnevno jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

Kako gledati NFL na Kodi

Da biste gledali NFL na Kodi-u, učinite sljedeće:

 1. Učitajte najnoviju verziju Kodija (verzija 18 Leia)
 2. Otvori addons stranicu s lijeve strane
 3. Klikni na Paket simbol u gornjem lijevom kutu
 4. Kliknite na Instalacija iz skladišta
 5. Pronađite i odaberite odgovarajuće skladište dodataka
 6. Odaberi Video dodaci
 7. Pronađite i instalirajte dolje navedene dodatke
 8. Učitajte adone iz addons izbornik na početnoj stranici

To je sve! Također možete zaobići ograničenja geografskog sadržaja koje su neke od tih usluga nametnule pomoću VPN-a. Objasnit ćemo detaljnije u nastavku.

Kako prenositi NFL uživo na Kodi

Ispod ćete pronaći naš popis najboljih dodataka Kodi za gledanje sezone NFL 2019/20. Ovi dodaci nude mješavinu besplatnog i plaćenog sadržaja. Većina je lako dostupna u Službeni spremnik Kodi Addon, Iako se s obzirom na brzo mijenjajuću prirodu Kodijeve dodatne scene razvoja, možda ćete trebati potražiti negdje drugdje neke od najnovijih verzija.

USTV Now

ustvnow nfl na kodi

Dodatak za USTV Now Kodi omogućava korisnicima da uživo gledaju nekoliko glavnih kanala. Unatoč tome što je dizajnirana za pripadnike američke vojske koji žele pristupiti američkim televizijskim kanalima dok su u inozemstvu, ova usluga zapravo ne potvrđuje vaš identitet, pa se kao rezultat toga možete prijaviti s bilo kojeg mjesta.

USTV Now nudi besplatan paket sa 7 kanala, uključujući FOX i NBC, što znači da možete gledati igre četvrtkom, subotom i nedjeljom navečer, bez plaćanja centa. Nedovoljno? Za 19,99 USD mjesečno korisnici mogu dobiti još 22 kanala, uključujući ESPN i ESPN2. To će vam omogućiti da prenosite svaki meč, osim onih koji se emituju na ABC.

Iako ovaj dodatak možete pronaći u službenom spremištu Kodi Addon, novije verzije možda ćete trebati pronaći negdje drugdje. Predlažemo da potražite naš USTVNow vodič za instalaciju za više detalja.

DAZN

Ugradite DAZN Kodi addon

DAZN ili "Da Zone" usluga je strujenja izvorno iz Velike Britanije. Sada je dostupan u brojnim različitim zemljama, uključujući Njemačku, Japan, SAD i Kanadu.

DAZN Canada trenutno prikazuje svaku NFL igru ​​i košta 20 USD CAD mjesečno. DAZN Kodi addon možete pronaći u službenom spremištu Kodi addon-a. Imajte na umu da ćete morati otvoriti DAZN račun prije nego što ga upotrebljavate, jer ne možete ništa gledati bez prijave..

Napomena: DAZN blokira IPVanish veze. Da biste koristili DAZN za gledanje NFL igara izvan SAD-a, pokušajte koristiti ExpressVPN i povežite se s kanadskim serverom.

Sling.TV

Kako gledati NFL na Kodi: Best NFL Kodi addons 2019

Sling TV je usluga struje s planom od 25 USD mjesečno koji omogućuje gledanje NBC-a, FOX-a i ESPN-a. Odgovarajući Kodi dodatak jednostavan je i jednostavan za upotrebu: samo ga instalirajte s Službeni spremnik Kodi Addon, prijavite se i započnite strujanje.

Ova je usluga dostupna samo u SAD-u, pa će vam trebati VPN da biste mogli gledati NFL putem Sling TV-a izvan Amerike..

NFL igra pass

nfl igra proći nfl igre na kodi

NFL Game Pass nudi gotovo svaku igru ​​koja je dostupna za sezonu 2019-2020, iako u SAD-u omogućuje samo gledanje predsezonskih utakmica. Korisnici u drugim zemljama, međutim, mogu gledati većinu regularnih sezona uživo oko 99 američkih dolara.

Taj se dodatak može naći u Službeni spremnik Kodi Addon. Jednostavno se trebate povezati s računom pomoću podataka za prijavu i bit ćete spremni za prenos NFL igara uživo u sadržaj vašeg srca.

Od 2019. NFL Game Pass primarni je pružatelj NFL-a na rastućem popisu zemalja. Uz to, NFL Game Pass sada možete koristiti u više azijskih zemalja, uključujući:

 • Hong Kong
 • Indonezija
 • Malezija
 • Singapur
 • Tajvan
 • Tajland
 • Vijetnam
 • Kambodža
 • Laos

To također znači da imate više opcija za lokacije na koje ćete se povezati putem VPN-a ako putujete izvan ovih regija i želite gledati NFL na prijelazu igre.

PlayStation Vue (PS Vue Addon)

mlb na kodi
PS Vue je dodatak za Kodi koji korisnike povezuje s njihovim PlayStation Vue računom. PlayStation Vue usluga je strujanja iz Sonyja koja nudi live streaming i sadržaj na zahtjev na sličan način uslugama kao što su Sling i FuboTV. Važno: za upotrebu ove usluge vam ne treba PlayStation. 

Iako je PlayStation Vue skuplji od nekih drugih dostupnih opcija (donose 44,99 USD mjesečno), nudi širi spektar kanala od nekih svojih rivala. Na primjer, ima planove koji pružaju pristup FOX-u, ESPN-u, NBC-u i NBC-u koji vam omogućuju strujanje svake redovne sezone 2019/20..

PlayStation Vue dodatak, PS Vue, dostupan je na web lokaciji Službeni spremnik Kodi Addon.

iPlayer WWW

BBC iPlayer Kodi addon

BBC iPlayer vjerojatno nije usluga koju mnogi ljubitelji sporta smatraju kada je u pitanju NFL sadržaj. Međutim, u Velikoj Britaniji postoji velik fan baza američkog nogometa, a BBC ima vrhunsku emisiju svake subote u 15:55 BST.

Uz to, Superbowl je nekoliko godina bio na BBC-u, što iPlayer čini sjajnim mjestom za hvatanje najveće igre NFL sezone 2019-2020.

BBC iPlayeru može pristupiti bilo koji stanovnik Velike Britanije s važećom TV licencom. Oni koji putuju izvan Velike Britanije također mogu pristupiti BBC iPlayeru koristeći VPN da bi zaobišli blokiranje geografskog sadržaja.

Kako sigurno i privatno koristiti Kodi dodatke za NFL

Ako gledate u streaming NFL igre na Kodi-u, postoji veliki broj dodataka koji će vas tamo stići. Međutim, postoje značajni rizici za privatnost i sigurnost povezani s službenim i neslužbenim Kodijevim dodacima.

Možda je najveći rizik za sve Kodi korisnike otimanje adona. Ovo je slučaj kada netko ispušta zlonamjerena ažuriranja na dobro poznati dodatak i zarazi korisnikov sustav ili ga pretvori u dio botneta. Kodi dodaci mogu se koristiti i za špijuniranje korisničkih podataka, pristup tvrdog diska i prikupljanje osobnih podataka putem napada čovjekove sredine, tako da je ovo ozbiljan problem.

Srećom, od dodavanja otmice možete se zaštititi isključivanjem Kodijevih automatskih ažuriranja. Da biste to učinili, kliknite ikonu zupčanika na Kodijevom početnom zaslonu, pomaknite se do Sustav > addons > nadopune i promijenite postavku u Obavijestite, ali nemojte instalirati ažuriranja.

Gdje gledati NFL regularnu sezonu 2019. godine

NFL ima vrlo skupe ugovore sa sljedećim mrežama sa sjedištem u SAD-u:

 • DZS
 • nacionalna komunikaciona mreža
 • LISICA
 • ESPN

To znači da će vam svaka streaming usluga koja vam pruža pristup nekim ili svim navedenim omogućiti gledanje NFL igara. Postoji nekoliko sjajnih opcija za strujanje koje pružaju odgovarajuću, zakonski dostupnu pokrivenost uz relativno nisku cijenu. Oni uključuju:

 • Sling TV
 • fuboTV
 • YouTube TV
 • Hulu s TV uživo
 • PlayStation Vue
 • DAZN (samo Kanada)
 • NA&T Now (ranije DirecTV Now)
 • NFL Game Pass (prikazuje samo utakmice regularnih sezona izvan SAD-a)
 • CBS potpuni pristup (samo za DZS)
 • OTA (antena) TV antena

Od toga ćete naći da je i OTA digitalna TV antena najjeftinija opcija, ali moći ćete gledati samo lokalne igre.

Sling TV je vjerojatno najbolji, najjeftinija opcija ako želite vidjeti gotovo svaku igru ​​koja je dostupna putem kablovske televizije. Kroz Sling TV, mjesečno možete dobiti pristup NBC, Fox, NFL mreži i ESPN za 40 dolara. Morat ćete naručiti Slingov paket Orange + Blue da biste dobili sva četiri. Jedini kanal koji nećete dobiti je CBS, jer CBS ograničava svoj streaming uživo samo na antenama i svojim CBS All Access streaming servisom.

Ipak, ostale opcije na popisu dolaze ispod 45 USD mjesečno i pružaju kombinaciju načina za gledanje većine NFL igara, uključujući redovne utakmice.

Neslužbeno dodavanje NFL-a uživo za Kodi

Jedan od glavnih razloga zašto se mnogi korisnici okreću Kodiju jest mogućnost „besplatnog“ tv-a i filmova. Međutim, velika većina Kodi dodataka koji obećavaju ovu vrstu sadržaja to čine putem piratskih streamova. Iako u zajednici postoje mnogi legitimni programeri trećih dodataka koji stvaraju savršeno legitimne opcije za Kodi korisnike, veliki broj dodataka treće strane fokusiran je na piratsku struju.

Problem je u tome što je često teško odrediti koji su dodaci službeni, a koji nisu, posebno ako se preporučuju na raznim forumima. U tu svrhu naveli smo neke od najpopularnijih neslužbenih dodataka u nastavku, ne kao preporuku, već kao pojašnjenje:

SportsDevil

Što je: SportsDevil je Kodi dodatak koji struji iz svih gore navedenih mreža. SportsDevil crpi s gusarskih web mjesta koja struji sadržaj uživo kroz različite kanale. To uključuje piratske streamove za kanale s plaćenom kablovskom mrežom, poput ESPN i emitirane mreže. SportsDevil jedan je od popularnijih Kodi dodataka piratskom live streamingu.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? Jednostavno rečeno, SportsDevil ne nudi legalne mogućnosti streaminga. Njegov naglasak na sportskom streamingu, što ga čini značajnim piratskim streamingom, s obzirom na činjenicu da niti jedan sportski tok nije legalno dostupan ovdje. Uz to, SportsDevil živi u mnogim različitim spremištima. Preuzimanje pogrešnog softvera može dovesti do instaliranja zlonamjernog softvera. Korisnicima ne preporučujemo SportsDevil za sportski streaming.

brodolomnik

Što je? Castaway je stari i nepodržani dodatak. Međutim, Castaway i dalje ima neke redovite korisnike. Castaway koristi mnogo istih izvora kao SportsDevil.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? Castawayevi potoci trebali bi se razmatrati na isti način kao oni koji su pronađeni putem SportsDevila. Ovdje ne postoje mogućnosti legalnog streaminga za OTA mreže ili plaćene kablovske mreže. Ne preporučujemo upotrebu Castawaya za streaming NFL igara. Uz to, s obzirom da Castaway više ne prima podršku, to je posebno loš izbor čak i bez podrške, jer pirati prenosi.

cCloud TV

Što je? cCloud TV jedan je od najpopularnijih dodataka za streaming uživo za Kodi. Ovaj dodatak za streaming na televiziji uživo i na zahtjev, Kodi uključuje videozapise uživo iz svih mreža koje emitiraju NFL igre. cCloud TV nudi nekoliko legalnih kanala. cCloud se posebno specijalizirao za piratske streamove za koje nema pravo ponuditi.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? cCloud TV nudi popriličan broj dobrih opcija za strujanje putem mrežnih i kablovskih mreža, ali također nudi ovaj sadržaj na sumnjiv način. Ne preporučujemo cCloud TV za live streaming NFL sadržaja, s obzirom na to da cCloud i web stranice koje koristi nemaju pravo pristupa sadržaju i njegovo ponovno širenje.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7