Kako gledati online NBA 2018-2019 s Kodi – Vodičem za strujanje

NBA_Game
NBA sezona 2018.-2019. Je u punom jeku. Obavezno gledajte NBA uživo na Kodi-ju kada vaši omiljeni timovi napadnu teren.


Postoji nekoliko sjajnih dodataka Kodi, ali i drugi se pokušavaju smatrati "besplatnima". Naš vodič posebno je fokusiran na dodatke koji pružaju službene struje NBA igara. No, s obzirom na popularnost mnogih dodataka trećih strana, uključili smo pregled kako ti dodaci rade i zašto vjerujemo da su službeni dodaci bolja opcija.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Prije nego krenemo

I službeni i neslužbeni dodaci Kodi održavaju neke iste rizike za Kodi korisnike. Iz tog razloga, preporučujemo korištenje VPN-a prilikom strujanja NBA igara putem Kodi-ja.

Uz to, onima koji pokušavaju pristupiti NBA igrama izvan Sjedinjenih Država možda će trebati VPN kako bi se spriječilo blokiranje geografskog sadržaja. Osobito za sportske događaje poput NBA, prava na emitiranje obično ograničavaju mjesta na kojima se emitiraju ti streamovi. Međutim, VPN može vam pomoći zaobići takve geografske blokove i pristupiti NBA strujama koje želite.

Čak i kada pristupite legalnim protocima preko Kodi-a, vaš ISP može pokušati ugroziti vezu s web lokacijama za streaming, što može biti veliko na propusnosti. To rezultira punjenjem i slabije kvalitete videozapisa. Pored toga, dodaci Kodi mogu dati hakerima pristup vašem sustavu ako niste pažljivi.

Dobar VPN pomoći će vam osigurati vezu tako da vaš davatelj internetskih usluga ne može ugasiti vašu brzinu ili vidjeti vašu aktivnost. Kad ste spojeni na VPN, koristit ćete i poboljšanu privatnost koja će spriječiti neke uobičajene napade hakera.

Deo čitatelja: Preporučujemo IPVanish, kvalitetnu VPN uslugu koja je dovoljno brza za strujanje i ne vodi zapisnike, tako da je vaša aktivnost privatna i sigurna. Naši čitatelji mogu koristiti IPVanish sa popustom od 60%.

NBA emiteri 2018-2019

Za NBA sezonu 2018-2019, četiri različite mreže dijele prava na emitiranje. Taj rascjep vidi se iz sljedećeg:

ABC: 18 utakmica regularne sezone
ESPN: 84 igre regularnih sezona
TNT: 66 utakmica regularne sezone
NBA TV: 107 utakmica regularne sezone

Svaki od ovih kanala ima nekoliko dodatnih igara, ali to predstavlja većinu onoga što nude. Imajući to u vidu, sljedeći dodaci Kodi ponudit će vam najbolje mogućnosti pregleda.

Službeni NBA dodaci za live stream

Postoji nekoliko visokokvalitetnih Kodi dodataka koji vam omogućavaju pristup NBA igrama. Ove su opcije u potpunosti legalne streaming metode za koje je potrebna moguća pretplata na uslugu. Sve što trebate je stvoriti svoj račun, preuzeti podatke o svom računu i ući u dodatak Kodi. Tada ćete putem Kodija moći pristupiti bilo kojem od ovih računa.

Prolaz za NBA ligu

Prolaz za NBA ligu
Veći dio regularne sezone možete gledati putem usluge pretplate na mreži za streaming na NBA League Pass. NBA League Pass dodatak dostupan je iz službenog skladišta dodataka Kodi. Da biste ga instalirali, otvorite Kodi i idite na Add-ons> Simbol paketa > Instalacija iz skladišta > Spremište dodataka Kodi > Video dodaci > Prolaz za NBA ligu > Instalirati.

Pretplata na League Pass košta 200 dolara tijekom cijele redovne sezone.

Ako živite izvan SAD-a, trebat će vam VPN da biste zaobišli geografska ograničenja koja ima League Pass. Samo se povežite s poslužiteljem u SAD-u prije nego što učitate stream. VPN također može pomoći zaobići regionalne nestanke spajanjem na VPN negdje izvan regije zatamnjenja.

Nažalost, pretplatnici League Pass-a dobivaju samo audio streamove doigravanja i finala. Za gledanje videozapisa potrebna vam je pretplata putem kabla ili isprobajte jedan od dodataka Kodi u nastavku.

USTV Now

kodi_ustvnow_install
Dodatak za Kodi USTV Now jedna je od najboljih, potpuno legalnih opcija koje ćete pronaći. Dodatak struji sadržaj USTV Now putem Kodi-ja. Sve što trebate jest stvoriti račun na web stranici USTV Now, a zatim preuzeti aplikaciju putem službenog skladišta dodataka Kodi. Nakon dobivanja podataka o računu, možete ga jednostavno priključiti u dodatak i započeti strujanje.

USTV Now nudi 7 kanala besplatno, a 29 kanala za 19,99 USD mjesečno. Ovaj je dodatak posebno dizajniran za američku vojnu upotrebu u inozemstvu, ali nema stvarnog bloka prema svima drugima koji koriste uslugu, sve dok koristite VPN.

ABC ćete naći među 7 besplatnih kanala, što znači da ćete pristupiti nekim igrama s besplatnom opcijom, iako nije toliko. Uz pretplatu na 29 kanala, dobit ćete i ESPN, otvarajući širi spektar mogućnosti.

Da biste instalirali USTV Now u Kodi, idite na  Add-ons> Simbol paketa > Instalacija iz skladišta > Spremište dodataka Kodi > Video dodaci > USTVnow > Instalirati.

Sportsnet sada

NBA na kodi sportsnet
Ako imate Sportsnet račun, možete mu pristupiti putem Kodi-ja. Također možete kupiti Sportsnet račun za 24,99 USD mjesečno (USD 19,78). Sportsnet je kanadska mreža koja ima prava na streaming za preko 40 utakmica regularne sezone, iako ćete biti ograničeni na samo Toronto Raptors.

Međutim, ova će vam usluga pružiti veliku korist ako ste i inače ljubitelj sporta jer ćete je moći koristiti za gledanje velikog broja MLB igara na Kodi-ju, velikog broja NHL igara i preko 100 Igre Premier lige.

Kao i kod ostalih plaćenih usluga, podatke o svom računu možete dodati dodatku nakon što stvorite račun i struji dalje. Možete instalirati dodatak Sportsnet Now slijedeći ove korake u vašem Kodi izborniku:  Add-ons> Simbol paketa > Instalacija iz skladišta > Spremište dodataka Kodi > Video dodaci > Sportsnet sada > Instalirati.

PS Vue

PS_Vue_Main

PS Vue je usluga uživo za streaming televizije sa Sony Playstation. Cijene počinju od 39,99 USD mjesečno, a pruža pristup više od 40 kanala i omogućava vam snimanje emisija za gledanje kasnije. Uključen je izbor filmova i TV emisija na zahtjev, tako da niste ograničeni na samo sport.

Dodatak PS Vue Kodi odličan je izbor za gledanje NBA-a, jer je to jedini službeni dodatak koji nudi TNT prijenos uživo. ESPN je dostupan i tako da pokriva dva od tri emitera koja emitiraju događaje, a nedostaje ABC.

Dodatak PS Vue dostupan je iz službenog skladišta Kodi addon-a.

ESPN Player

ESPN Player

Slično kao kod NBA League Pass-a, ESPN Player Kodi addon ima i sportove uživo i na zahtjev. Prijavite se za račun da biste počeli gledati. Cijene kreću od oko 10 USD mjesečno, a dostupna je i jednodnevna propusnica od 7 USD.

Imajte na umu da će vam to pružiti samo igre koje emitira ESPN, a ne TNT ili ABC. Kao takav, ovaj dodatak ne nudi sasvim istu vrijednost kao ostali preporučeni. Međutim, ako želite gledati svaki događaj putem Kodija i ne želite platiti članstvo za PS Vue, dodatak ESPN Player-a je obavezan.

Dodatak ESPN Player-a možete pronaći u službenom spremištu Kodi addon-a.

Kako započeti s Kodijem

Kodi je besplatni i open-source softver za kućno kino koji može strujati medije iz velikog broja izvora - čak i košarkaške igre uživo. Kompatibilan sa sustavom Windows, Mac OSX, Android i Linux, Kodi se može proširiti tako da na Internet struji gotovo sve, koristeći dodatke drugih proizvođača. To uključuje Android-ove streaming uređaje poput Chromecast, Roku i Amazon Fire TV. Upute za instalaciju programa Amazon Fire TV za Kodi možete pronaći ovdje.

Preuzmite i instalirajte Kodi odavde. Nakon što učinite to, možete odabrati s našeg popisa najboljih dodataka za live streaming NBA igara na Kodi, i besplatne i plaćene. Saznajte kako instalirati Kodi dodatke i spremišta pomoću našeg vodiča.

Neslužbeni dodaci Kodi za prijenos uživo u NBA

Ti besplatni Kodi dodaci obično pretvaraju OTA (emitiranje) i kablove NBA emitiranja u mrežne tokove uživo. Iako se neke od ovih emisija nude slobodno putem OTA mreža ili putem pretplate s plaćenim kablom, reemitiranje bez odobrenja nije zakonito u SAD-u i nekim drugim zemljama. Ne preporučujemo ili opravdavati korisnike da koriste bilo koju od sljedećih opcija, koje XBMC fondacija smatra neslužbenima i neodobrenima.

Dobijate ono što plaćate, tako da ne očekujte čuda dok tražite besplatni stream uživo. Mnoge veze neće raditi. Većina će biti prosječne ili niske kvalitete. Mogli bi se izrezati usred igre.

Neke od tih dodataka u nastavku možete pronaći kao dobre opcije na drugim web lokacijama vezanim za Kodi. Pružili smo mali opis sadržaja koji ti dodaci pružaju i zašto biste ih trebali izbjegavati.

SportsDevil

sportsdevil
Što je? SportsDevil je možda najpoznatiji besplatni dodatak za strujanje uživo uživo za Kodi. Ovde korisnici obično mogu pronaći mnogo aktivnih rebaširanih stream-a za OTA igre ovdje kroz nekoliko različitih web mjesta za streaming.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? Iako ulaganje određenog vremena u ovaj dodatak može otkriti neki legitimni sadržaj, sigurno postoji obilje sadržaja koji spada u pogrešnu stranu zakona o autorskim pravima i neodobravanja davatelja internetskih usluga. Iako je izuzetno popularan, ne preporučujemo SportsDevil za NBA streaming. Umjesto toga, korisnicima preporučujemo da se drže odobrenih dodataka navedenih u ovom članku.

Popisi za reprodukciju UK Turk-a

UK Turk
Što je? Popis za reprodukciju UK Turk-a ogroman je, ali ovaj je sastavljen uglavnom od piratskih tokova. Popis za reprodukciju UK Turk pruža mnogo strujanja iz različitih zemalja s velikim naglaskom na sadržaj iz SAD-a i Velike Britanije. Ovaj dodatak također često mijenja lokacije spremišta, općenito kako bi izbjegao otkrivanje.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? UK Turk Playlists pomalo je ozloglašen po tome koliko piratskog sadržaja nudi. Nijedan od ovdje pruženih izvora nije legalan. Iako nudi ovaj sadržaj besplatno, to ne čini uz dopuštenje davatelja sadržaja. Ne preporučujemo popise UK Turk Playslista za bilo kakav streaming sadržaja, posebno kada je riječ o NBA igrama. Predlažemo da se pridržavate legitimnijih izvora navedenih u članku.

cCloud TV

ccloud TV
Što je? cCloud TV ima tisuće kanala sa svih strana svijeta. Mnogo od njih su piratske, ali mnogi, posebno mnogi međunarodni protoci, za vas su legalni. Ovdje možete pronaći ABC-streamed igre, ali ćete također moći pronaći neke NBA igre koje legalno strujiraju na međunarodnim TV mrežama ako izgledate dovoljno teško. Kao i kod ostalih opcija, izbjegavajte ilegalne, piratske protoke.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? cCloud TV je možda jedna od najmanje uvredljivih usluga ovdje, jer nudi neki legitimni sadržaj. Međutim, ako tražite streamove iz SAD-a ili Velike Britanije, a posebice za sadržaj koji se odnosi na NBA, vjerojatno nećete pronaći potoke koji nisu piratski sadržaj. Ne preporučujemo upotrebu cCloud TV-a za NBA streaming zbog korištenja piratskog sadržaja. Potičemo korisnike da se drže legitimnih opcija u ovom članku kako bi izbjegli piratiranje NBA tokova kroz cCloud TV.

Kako instalirati NBA streaming dodatak Kodi i gledati uživo

Da biste na Kodi instalirali dodatak, prvo morate instalirati njegovo spremište. Repozitorij je nalik knjižnici koja je puna dodataka koje možete odabrati i izabrati. Nakon što je spremište instalirano, možete ručno instalirati dodatke iz njega ili koristiti instalacijski program dodataka.

Detaljnije detaljne upute sa slikama o instaliranju Kodi dodataka i spremišta možete pronaći u našem vodiču. Najlakši način je upotreba programa za instalaciju dodataka i traženje imena dodatka.

Neki se dodaci mogu izravno preuzeti i instalirati iz zip datoteke. U tom slučaju neće vam trebati spremište.

"Fotografija igre između Boston Celtics-a i Miami Heat-a" ReneS-a licencirana pod CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 14