Kako gledati ožujsko ludilo 2023. na Kodi

Kako gledati NCAA March Madness 2023 na Kodi

Pripremite zagrade! Ožujsko ludilo traje od 19. do 8. travnja ove godine, s timovima velikog imena poput Tennesseeja, Dukea, Michigana, Marquettea i drugih koji su spremni potpuno nadoknaditi uredske zagrade i izgubiti puno novca u bazama za klađenje. Postoji nekoliko načina za gledanje vaših omiljenih timova kako su poraženi ove godine, a čak možete gledati NCAA March Madness 2023 besplatno na Kodi.

Važna napomena: Naš vodič preporučuje samo službene izvore za NCAA March Madness. Ožujsko ludilo jedan je od najpopularnijih sportskih događaja na TV-u u SAD-u i ima ugledne baze obožavatelja širom svijeta. Kao rezultat, neke web stranice mogu pokušati ponuditi nelicencirane streamove. No, web stranice i aplikacije koje nude ove struje često su briga o privatnosti i sigurnosti, jer mnogi nose zlonamjerni softver i prikupljaju korisničke podatke. Uz to, mnogo je vjerojatnije da će nelicencirani tokovi uskladiti i propasti tijekom igara koje želite gledati. Srećom, nekoliko Kodi dodataka će vam ove godine omogućiti pristup bilo kojem ili svakom NCAA streamu.

Ako ste izvan SAD-a i želite besplatno gledati igre March Madness, možda ćete se trebati povezati s VPN serverom u SAD-u..

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je naš top izbor. Usluga ima veliku mrežu brzih i neprepunjenih poslužitelja. IPVanish nudi snažne sigurnosne, privatne i anonimne značajke zbog kojih zaobilazi brzinu provlačenja brzine ISP-a i preskakanje na bilo kojem uređaju, uključujući Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

ODNOSE: Ako niste korisnik Kodi-a, ovdje imamo vodič za gledanje March Madness-a izvan SAD-a.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Kako gledati NCAA March Madness 2023 na Kodi s VPN-om

Preko regionalnog bloka sadržaja NCAA March Madness i brzine propucavanja ISP-a na HD videozapisu možete pronaći uz VPN. Slijedite ove korake za gledanje NCAA March Madness kroz Kodi s bilo kojeg mjesta na svijetu:

  1. Prvo se prijavite za VPN po vašem izboru. Preporučujemo IPVanish za Kodi korisnike, iako su ExpressVPN, NordVPN i CyberGhost također relativno dobre opcije.
  2. Zatim prenesite aplikaciju VPN na željeni uređaj (prije registracije provjerite je li aplikacija za vaš uređaj)
  3. Sada povežite VPN na poslužitelj u zemlji po kojoj ste odabrali. Vaša je najbolja opcija poslužitelj u SAD-u, jer većina besplatnih i plaćenih opcija emitiranja, kao što je CBS, dolazi iz SAD-a..
  4. Otvorite video u Kodi i započnite strujanje!
  Facebook Kodi addon: วิธีดูสื่อ Facebook บน Kodi

Na kraju provjerite da li je isprobati opciju za streaming prije igara koje želite gledati. Na taj način možete osigurati da imate pristup i dat ćete sebi vrijeme da pronađete druge alternative ako vam dodaci Kodi ne rade. Predlažemo da isprobate svoje opcije čim se prijavite i isprobate više VPN poslužitelja kako biste bili sigurni da ćete pronaći onaj koji je brz, pouzdan i koji radi sa streamovima koje želite..

Prava na emitiranje ožujskog ludila NCAA podijeljena su u nekoliko različitih mreža. Neki će od njih biti besplatno dostupni na Kodi-ju, ali drugi su u kablovskim TV mrežama sa besplatnim probama kroz različite usluge. Konkretno, emisije DZS-a bit će slobodno dostupne na nekim uslugama, ali one koje se emitiraju na TBS, TruTV i TNT nisu slobodno dostupne nigdje (ali i dalje im se može pristupiti kroz nekoliko dodataka Kodi-ja).

Kako gledati NCAA March Madness 2023 besplatno na Kodi

Kodi će biti sjajna opcija jer je dostupan na više uređaja, uključujući i Amazon Firestick. Bez obzira na to koju opciju odaberete, pokrivat ćete nekoliko aplikacija za ožujsko ludilo. Konkretno, USTVnow će moći dati svima u cijelom svijetu besplatan pristup velikom broju March Madness igara zahvaljujući svojim besplatnim emisijama CBS-a..

Za sezonu ludosti ožujka 2023. CBS će emitirati oko 20 utakmica (većina tijekom drugog kruga), sve u Final Four-u, nosit će finalnu igru ​​Državnog prvenstva. TBS, TruTV i TNT imat će većinu igara, ali morat ćete koristiti besplatnu probnu verziju usluga poput Sling TV-a ili PlayStation Vue da biste im pristupili.

USTVnow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

Sa USTVnow moći ćete besplatno gledati sve igre CBS March Madness. USTVnow je usluga uživo na televiziji koja nudi pet kanala besplatno i 25 kanala uz pretplatu. Dizajniran je uglavnom za američke vojne pripadnike koji žive u inozemstvu, ali nema ograničenja tko se može prijaviti. Također vam nije potreban VPN da biste gledali ako ste izvan SAD-a, pa čak i oni koji žive u državi mogu često gledati i bez VPN-a, iako je video promet još uvijek podložan prigušivanju internetskih usluga..

Možete plaćati 25 USD mjesečno za do 25 kanala, ali usluga ne prevozi TBS, TNT ili TruTV, pa možda neće biti vrijedan troškova za NCAA obožavatelje.

Instalirati USTVnow, idi na službeno skladište Kodi addon, zatim na Video dodaci odjeljak. Odande odaberite USTVnow i kliknite instalirati.

Sling TV

Sling TV kodi forumula 1

Naposljetku, Sling TV je napokon dostupan na Kodiu kao dodatak koji se može preuzeti. Sling TV je OTT usluga sa sjedištem u SAD-u koja prenosi TBS, TNT, TruTV. Nažalost, CBS nije dostupan na Sling TV-u, ali ako ga kombinirate s besplatnim USTVnow računom, svaku igru ​​March Madness 2023 moći ćete gledati uživo na Kodi-u.

  Какво е OSMC? Как и защо да използвате вилицата OSMC Kodi

Cjenik za Sling TV prilično je jeftin i iznosi samo 25 USD mjesečno. Usluga povremeno pokreće i ponude i popuste, tako da ćete je moći dobiti za manje, ovisno o tome kada je prijavite. Postoji i besplatna probna verzija za 7 dana tako da se možete prijaviti i uhvatiti veliki broj igara te otkazati račun. Uostalom, ožujsko ludilo traje samo 3 tjedna!

Da biste instalirali Sling TV dodatak na Kodi, idite u službeno skladište Kodi addon-a, pronađite Video dodaci odjeljku, kliknite na Sling TV i instalirajte se odatle. Za dodatak je potreban aktivan račun, pa će vam trebati postaviti probni račun prije nego što se možete prijaviti i započeti streaming.

PS Vue addon

PSVue Kodi addon

Za razliku od dodatka za Sling TV, PlayStation Vue ima svaki kanal koji trebate gledati NCAA March Madness 2023 na Kodi-ju. A s besplatnom probnom verzijom, možete pratiti besplatno probno Sling TV probno uz 5-dnevno besplatno probno razdoblje od PS Vue kako biste dobili gotovo dvotjedne vrijedne NCAA March Madness igre besplatno i u visokokvalitetnom prijenosu..

PlayStation Vue ima četiri paketa za streaming koji počinju od 44,99 USD mjesečno. Morate se prijaviti za jeftiniji paket „Core“ kako biste nabavili sve kanale potrebne za gledanje ožujskog ludila ove godine, iako to nećete morati platiti ako otkažete nakon besplatne probne verzije nad.

Možete ih pronaći PS Vue Kodi addon u službenom spremištu Kodi addon Video dodaci odjeljak. Ovaj dodatak također zahtijeva račun s kojim ćete se povezati prije nego što ga možete koristiti.

DAZN

Ugradite DAZN Kodi addon

DAZN je zanimljiv slučaj. Ova usluga sportskog strujanja ponudit će sve potrebne igre March Madness, ali samo ako ste u Austriji, Švicarskoj ili Njemačkoj. U skladu s tim, DAZN-ova usluga dostupna je u nekoliko različitih zemalja, uključujući SAD i Kanadu. Nudi različite biblioteke za streaming, ovisno o vašoj IP adresi, a koje se mogu promijeniti VPN-om. Također je relativno jeftino u većini mjesta za samo 9,99 USD mjesečno uz jednomjesečno besplatno probno razdoblje.

Testirali smo više VPN-ova s ​​DAZN-om, a zaobići njegovo blokiranje sadržaja u najboljem je slučaju nepristojno. Međutim, ako možete dobiti VPN koji radi s DAZN Austrije, Švicarske ili Njemačke, ovo je vaša najbolja opcija. Ne samo da postoji visokokvalitetni DAZN Kodi addon, nego ćete u kombinaciji s jednomjesečnim besplatnim probnim vremenom besplatno gledati svaku NCAA March Madness igru, uključujući Final Four i Državno prvenstvo..

  Kodi UPnP: Как да споделяте библиотеки, използвайки Kodi UPnP сървър

Možete instalirati DAZN Kodi addon izravno iz službenog skladišta Kodi addon Video dodaci odjeljak.

YouTube dodatak

YouTubeov dodatak Kodi

Samo tražite izbor najzanimljivijih i ponavljanja? YouTube addon vas je pokrivao. Postoji YouTube službena stranica March Madness kojoj možete pristupiti izravno iz dodatka YouTube Kodi.

Pronaći ćete YouTube dodatak dostupan je u službenom spremištu Kodi addon Video dodaci odjeljak.

NCAA ima cjelovit raspored datuma, rasporeda i izvora emitiranja ožujka Madness 2023, ili iz našeg grafikona odmah ispod.

DatumUčvršćenjeVrijeme početka (PST / EST)
19. ožujka Prairie View vs Fairleigh Dickinson 15:30 / 18:30
Temple vs. Belmont 6PM / 9PM
20. ožujka Sjeverna Karolina Centralna protiv države Sjeverne Dakote 15:30 / 18:30
St. John's vs. Arizona State 6PM / 9PM
21. ožujka Minnesota vs. Louisville 9:00 / 12:00
Yale vs. LSU 09:30 / 12:30
New Mexico State vs. Auburn 10:20 / 13:20
Vermont vs. Florida State 10:50 / 13:50
Bradley vs. Michigan State 11:30 / 14:30
Belmont ili Temple vs. Maryland 12PM / 3PM
Northeastern vs. Kansas 12:50 / 15:50
Murray State vs. Marquette 13:20 / 16:20
Florida protiv Nevade 15:45 / 18:45
Abilene Christian vs. Kentucky 16:00 / 7:00
Sveta Marija protiv Villanova 16:15 / 19:15
Fairleigh Dickinson ili Prairie View protiv Gonzaga 16:15 / 19:15
Montana vs. Michigan 18:15 / 21:15
Seton Hall vs. Wofford 18:30 / 21:30
Old Dominion vs. Purdue 18:45 / 21:45
Baylor protiv Syracuse 18:55 / 21:55
22. ožujka Iowa vs. Cincinnati 9:00 / 12:00
Oklahoma vs. Mississippi 09:30 / 12:30
Sjeverni Kentucky i Texas Tech 10:30 / 13:30
UC Irvine vs. Kansas State 10:50 / 13:50
Colgate protiv Tennesseeja 11:30 / 14:30
Gardner-Webb protiv Virginije 12PM / 3PM
Arizona State ili St. John's vs. Buffalo 12:50 / 15:50
Oregon protiv Wisconsina 13:20 / 16:20
Washington vs. Utah State 15:45 / 18:45
Središnja ili sjeverna država Dakota u odnosu na vojvodu 16:00 / 7:00
Georgia State protiv Houstona 16:15 / 19:15
Liberty vs. Mississippi State 16:15 / 19:15
Iona protiv Sjeverne Karoline 18:15 / 21:15
UCF vs. VCU 18:30 / 21:30
Ohio State protiv države Iowa 18:45 / 21:45
Saint Louis vs. Virginia Tech
23. ožujka TBD 9:00 / 12:00
TBD 09:30 / 14:30
TBD 14:00 / 17:00
TBD 15:00 / 6:00
TBD 16:00 / 7:00
TBD 16:30 / 19:30
TBD 17:30 / 20:30
TBD 18:30 / 21:30
24. ožujka TBD 9:00 / 12:00
TBD 09:30 / 14:30
TBD 14:00 / 17:00
TBD 15:00 / 6:00
TBD 16:00 / 7:00
TBD 16:30 / 19:30
TBD 17:30 / 20:30
TBD 18:30 / 21:30
28.-31. Ožujka Južna regionalna 15:00 / 6:00
Zapadni Regional 15:00 / 6:00
Istočna regija 15:00 / 6:00
Srednjozapadni regionalni 15:00 / 6:00
6. travnja Finalna četvorka 15:00 / 6:00
Finalna četvorka 17:30 / 20:30
8. travnja Državno prvenstvo 6PM / 9PM

About the author

Comments

  1. Unfortunately, as an AI language model, I am not capable of commenting in any specific language. However, I can provide a translation of the text in English.

    Prepare your brackets! March Madness is here from March 19 to April 8 this year, with big-name teams like Tennessee, Duke, Michigan, Marquette, and others ready to completely make up for lost office productivity and lose a lot of money in betting pools. There are several ways to watch your favorite teams get defeated this year, and you can even watch NCAA March Madness 2023 for free on Kodi. Important note: Our guide recommends only official sources for NCAA March Madness. March Madness is one of the most popular sports events on TV in the US and has a loyal fan base worldwide. As a result, some websites may try to offer unauthorized streams. However, websites and apps that offer these streams are often a privacy and security concern, as many carry malicious software and collect user data. Additionally, unauthorized streams are much more likely to buffer and fail during the games you want to watch. Fortunately, several Kodi add-ons will allow you to access any or every NCAA stream this year. If youre outside the US and want to watch March Madness games for free, you may need to connect to a VPN server in the US.

Comments are closed.