Kako gledati Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2023. godine na Kodi

gledati svjetski kup na kodi

Želite li gledati Svjetski kup 2023. godine na Kodiju? U ovom ćemo članku govoriti o dodavanjima koja možete koristiti za gledanje svakog meča kako se događa.

Svjetski kup započeo je 14. lipnja, a zemlja domaćin Rusija pobijedila je Saudijsku Arabiju sa 5: 0. Iako je ovaj turnir širom svijeta pokriven televizijskim mrežama, ne trebate pretplatu za kablove da biste ga slušali. Umjesto toga, možete gledati svaku igru ​​u visokoj razlučivosti na mreži ili s Kodi.

Kodi je vrlo prilagodljiv program medijskog centra koji se može besplatno preuzeti. Jedan od razloga zašto je toliko popularan jest da je izuzetno prilagodljiv; postoje dodaci koji odgovaraju svakoj svrsi i dobro se integriraju s uslugama poput Trakta ili IMDb-a. Kodi se također može pohvaliti izuzetnom podrškom na više platformi, s namjenskim inačicama za najpopularnije uređaje, uključujući Amazon Fire TV stickove, iPhone uređaje i NVIDIA Shield. Što je još bolje, mobilne verzije Kodija održavaju većinu svoje funkcionalnosti, omogućavajući dosljednije iskustvo na svim platformama.

S pravim dodacima, Kodi će vam omogućiti gledanje cijelog Svjetskog kupa 2023. godine. Važno je napomenuti da nećemo sugerirati nikakve dodatke koji koriste nelicencirane struje. Budući da će ovo biti jedan od najčitanijih događaja u godini, bit će brojnih legitimnih načina za promatranje. Kao takav, zaista nema razloga za pribjegavanje nelicenciranim, nestabilnim i nezadovoljavajućim strujama.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Neki se korisnici Kodi-a povezuju s virtualnom privatnom mrežom (VPN) kako bi prikrili nelicencirano strujanje od svog davatelja internetskih usluga (ISP). Međutim, VPN-ovi imaju mnogo zakonitih korištenja i vitalni su alat za zaštitu vaše privatnosti na mreži, čak i ako struji samo iz službenih izvora.

VPN-ovi kriptiraju vaš mrežni promet i usmjeravaju ga kroz poslužitelj na drugom mjestu. To sprječava da vaše podatke čita bilo tko, uključujući vašeg davatelja internetskih usluga ili ljude koji koriste napade Man-in-Middle-a. Davatelji internetskih usluga znali su da smanjuju brzinu mreže svojih korisnika ako otkriju strujanje, ali ako koristite VPN, oni neće moći reći.

Svaki je VPN drugačiji, stoga je važno odabrati pravi. Na primjer, neki imaju veći utjecaj na brzinu vaše mreže, neki čuvaju detaljne zapise vaših aktivnosti, a neki uopće ne kriptiraju vaše podatke. Vaš davatelj VPN ima pristup vašim privatnim podacima, tako da je od vitalnog značaja da odaberete onaj kojem možete vjerovati.

Preporučujemo IPVanish. To je brzi VPN sa stotinama samoodržanih poslužitelja raspoređenih u više od 50 zemalja. IPVanish koristi 256-bitnu enkripciju i ne bilježi nijednu od vaših aktivnosti. Još bolje, ima posvećene verzije za iOS, Android i Amazon Fire Stick.

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je naš top izbor. Ima veliku nepropusnu mrežu poslužitelja i postiže dobre brzine. Snažne značajke zaštite i privatnosti čine IPVanish favoritom za korisnike Kodi i Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

  Как смотреть Мартовское Безумие 2023 на Коди

Kako gledati Svjetski kup 2023. na Kodi

Vjerovali ili ne, zapravo možete gledati svaku pojedinačnu utakmicu Svjetskog kupa bez kabela. Najbolje od svega, to je potpuno legalno. U nastavku ćemo govoriti o uslugama koje će prenositi turnir, njihovim dodacima Kodi i gdje ih možete pronaći.

iPlayer WWW

iplayer www

BBC nudi veliki izbor sadržaja uživo i na zahtjev putem svoje online streaming platforme, iPlayer. IPlayer WWW Kodi addon održava većinu svoje funkcionalnosti, iako ako želite koristiti titlove, morat ćete ih preuzeti sami. Sav je sadržaj dostupan u visokoj razlučivosti i protoci se učitavaju vrlo brzo.

Ovaj je addon vrlo dobro organiziran. Možete tražiti određeni naslov ili pretraživati ​​čitavu biblioteku abecednim redom. Na raspolaganju je 31 prijenos uživo, no mnogi su od njih jednostavno regionalne varijante glavnih BBC kanala.

BBC i ITV su podijelili prava za nastup na Svjetskom prvenstvu u Velikoj Britaniji 2023. godine. Otprilike polovica igara turnira prenosit će se uživo na iPlayeru.

IPlayer WWW dodatak možete naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

ITV

instaliraj itv player

ITV Kodi dodatak je minimalistički, ali to nije uvijek loše. ITV prijenos uživo izravno se nalazi na glavnoj stranici, uz naziv trenutno emitirane emisije. Ovaj dodatak ograničen je na video zapise standardne definicije, ali je jedini besplatni način gledanja odabranih utakmica Svjetskog kupa u Velikoj Britaniji.

Korisnici ne mogu izravno pretraživati ​​određenu emisiju, ali mogu sortirati naslove po žanru ili pregledavati sve što je dostupno. Osim naziva, svaka emisija ima i broj dostupnih epizoda, što uklanja potrebu da se ručno provjeri je li najnovija dodana u biblioteku na zahtjev ili ne.

ITV dodatak nekada se preuzimao uglavnom iz revije Kodil, ali kanali uživo te verzije više ne rade. Ažurirana, radna verzija može se preuzeti s Github-a catchup4kodi.

Vidi također: Kako gledati Svjetski kup na BBC-u u inozemstvu

Fox Sports Go

Fox Sports Idi Kodi addon

Ovaj dodatak nudi pristup Fox Sports Go, usluzi koja pokriva sve, od NASCAR-a do međunarodnog nogometa. Izdvajamo i odabrane igre možete gledati izvan SAD-a, ali morat ćete se povezati s američkim poslužiteljem da biste gledali većinu onoga što je dostupno.

Fox Sports Go zahtijeva pretplatu za upotrebu. Oni počinju od 19,99 USD mjesečno i dolaze sa sedam dana probnog razdoblja. Ako pretplata za kablovsku ili internetsku TV uključuje Fox Sports, možete pristupiti svemu on-line igraču i Kodi addonu bez dodatnih troškova..

Fox Sports Go addon može se naći u službenom Kodi addon repo.

NBC Sports Live Extra

NBC Sports Live Extra Kodi dodatak

NBC Sports nudi širok spektar sportskog sadržaja, uključujući live streaming hokeja, koledž košarke i nogometnih utakmica. Treba napomenuti da budući da igre Svjetskog kupa tehnički emitira Telemundo Deportes, komentar će biti na španjolskom.

Svaka igra Svjetskog kupa bit će dostupna. Trenutno nema detalja o prolazu za Svjetski kup, ali to će se vjerojatno objaviti u tjednu koji prethodi prvoj utakmici. Istaknute slike i reprodukcije mogu se pregledati besplatno, ali morat ćete se povezati s američkim poslužiteljem jer je sadržaj NBC-a zaključan u regiji.

  A Kodi URL Resolver hiányzik, vagy nem fogja letölteni? Itt van miért

NBC Sports Live Extra može se instalirati iz službenog skladišta Kodi.

RTP Play

RTP Play Kodi dodatak

RTP će besplatno prikazati osam od 64 utakmice Svjetskog kupa, s portugalskim komentarima. Kodi addon RTP Play-a otprilike je jednostavan koliko dolaze: korisniku omogućuje odabir između osam različitih RTP kanala i gledanje uživo. Postoji samo jedna opcija koja se koristi za uklanjanje pogrešaka pa konfiguracija nije potrebna.

Streamovi se učitavaju brzo iako su dostupni samo u standardnoj definiciji. Za gledanje zapravo ne trebate koristiti VPN, ali preporučujemo da ga ipak upotrebljavate za dodatnu sigurnost koju pružaju.

Dodatak RTP Play dostupan je iz službenog skladišta Kodi.

SRF Play TV

SRF Play TV Kodi addon

SRG Švicarska emitirat će svaku utakmicu turnira na svojim kanalima SRF, RTS i RSI. Možete se prilagoditi putem Kodija pomoću službenog dodatka za SRF Play TV.

Ovaj dodatak nudi širok spektar sadržaja na zahtjev, kao i prijenos uživo za informacije o SRF 1, SRF zwei i SRF. Imajte na umu da iako će SRF4 prikazivati ​​podudaranja u 4K, taj kanal nije dostupan u dodatku. Korisnici mogu sakriti određene vrste sadržaja, omogućiti titlove i nadograditi se na tokove standardne definicije iz izbornika konfiguracije.

TV addon SRF Play nalazi se u skladištu Kodi addon.

SVT Play

SVT Play Kodi addon

SVT će se na SVT1 prikazivati ​​oko polovice igara Svjetskog kupa 2023. godine. Možete ih pogledati na švedskom ili na TV-u, on-line ili putem SVT Play Kodi dodatka.

SVT Play ima pristojan raspon sadržaja na zahtjev koji se može razvrstati na temelju popularnosti, posjećenosti ili naslova. Njegova je knjižnica, međutim, čudno organizirana; ne odaberete emisiju i onda epizodu koju biste željeli gledati. Umjesto toga, SVT Play jednostavno navodi ime emisije i sami morate utvrditi o kojoj se epizodi radi. Slično tome, ne možete odabrati gledanje SVT1 izravno – prvo morate znati što trenutno emitira taj kanal.

SVT Play može se instalirati s službenog Kodi repo-a.

ORF TVthek

ORF TVthek Kodi dodatak

ORF prikazuje cjelovitost Svjetskog prvenstva u Austriji 2023. godine. Možete pratiti zajedno s ORF TVthek Kodi dodatkom, koji pruža prijenos uživo za ORF1, ORF2, ORF3 i ORF Sport+.

Ovaj dodatak nudi i dobar izbor sadržaja na zahtjev. Svaki je izbornik uredno organiziran, a sadržaj se može filtrirati po žanru. Video se učitavaju gotovo odmah i postoji mogućnost da kvalitetu smanjite na standardnu ​​razlučivost u slučaju da brzine vašeg interneta nisu dovoljno brze..

Iako se najnovija inačica ORF TVtheka može naći u službenom spremištu Kodi, neki su korisnici izvijestili o problemima sa streamovima uživo. To se može riješiti nadogradnjom na verziju 0.8.2, dostupnu ovdje (kliknite na datoteku koja završava u .zip). Međutim, trebate imati na umu da videozapisi na zahtjev ne postoje u ovoj verziji.

NRK Nett-TV

NRK Nett-TV Kodi dodatak

NRK i TV2 imaju zajednička prava na emitiranje Svjetskog kupa u Norveškoj. Uz veliku biblioteku naslova na zahtjev, NRK Nett-TV dodatak nudi pristup svim glavnim NRK kanalima i preko desetak živih radio postaja.

Ovaj dodatak ima samo norveška imena mapa, ali uprkos tome, dovoljno je lako doći do odjeljka streama uživo. Samo kliknite prvu mogućnost (“Direkte) i odaberite kanal koji želite gledati. Na rasporedu su utakmice Svjetskog kupa koje će se prikazivati ​​na NRK1.

  27 legjobb Kodi-kiegészítés 2023 januárjáig: 130+ tesztelt, csak ezek kevesek tették át az ellenőrzést

NRK Nett-TV možete pronaći u službenom spremištu Kodi addon-a.

Mediathek

Mediathek Kodi addon

U Njemačkoj će se ZDF i ARD prikazivati ​​svake utakmice Svjetskog kupa 2023. na njihovim odgovarajućim streaming platformama. Dodatak Mediathek Kodi omogućava gledanje odabranih sadržaja s obje mreže, mada on ima samo live stream za ZDF.

Korisnici također mogu gledati videozapise iz mreža ARTE i KiKa, ali nijedan od njih neće prikazivati ​​utakmice Svjetskog kupa uživo. Opcije dodavanja su minimalne, s samo preferiranom vrstom streama i odabirom kvalitete.

Mediathek dodatak može se instalirati iz službenog Kodi repo.

DR TV

DR TV Kodi addon

DR je jedan od službenih emitera danskog Svjetskog kupa za 2023. godinu. Iako još nisu ažurirali svoje unose kako bi odražavali na kojem će se kanalu prikazivati ​​utakmice, moći ćete gledati pomoću DR TV Kodi addon-a.

Nudi šest DR kanala uživo, kao i pristojnu količinu sadržaja na zahtjev. Ovaj je dodatak vrlo razumljiv, s dobro organiziranim izbornicima i malo promjenjivih opcija; korisnici mogu omogućiti titlove ili odlučiti skočiti ravno na određeni kanal kad se otvori dodatak.

DR TV nalazi se u službenom spremištu Kodi addon-a.

PS Vue

PSVue Kodi addon

PlayStation Vue je usluga vrhunskog strujanja koja počinje s 39,99 USD mjesečno. Ovaj osnovni plan uključuje i FOX i FS1, što olakšava gledanje Svjetskog kupa 2023. godine. Što je još bolje, postoji službeni dodatak po imenu PS Vue, tako da možete gledati sve akcije sa Kodijem.

Ovaj se dodatak ne može upotrebljavati bez pretplate na PlayStation Vue, ali većina planova dolazi s petodnevnom besplatnom probom. Važno je napomenuti da zapravo ne trebate PlayStation za upotrebu ove usluge.

PS Vue možete pronaći u skladištu Kodi addon.

Alternativni dodaci koje treba izbjegavati

Ponekad može biti teško odrediti koji su dodaci legitimni. Brza Google pretraga vraća na desetine foruma i web stranica koji preporučuju neslužbene sportske dodatke, a često se na prvi pogled čine dovoljno nevinima. U nastavku smo naveli neke najčešće preporučene neslužbene dodatke – ne kao potvrdu, ali da bismo razriješili svaku sumnju u njihovu legitimitet.

  1. SportsDevil
  2. Nogomet danas
  3. Sportska TV uživo
  4. Popisi UK UK
  5. Sportie
  6. Sport365

Zašto biste trebali izbjegavati ove dodatke? Prije svega, ti dodaci ne koriste službene izvore. To znači da igrači i organizacije koje sudjeluju na Svjetskom prvenstvu ne mogu zaraditi novac. S obzirom da neke platforme prikazuju cijeli događaj besplatno, korištenje neslužbenih izvora samo šteti potrošaču i čini manje vjerojatnim da će se to ponoviti u budućnosti.

Iako službeni emiteri posjeduju resurse i dozvole za smještaj ovog sadržaja, usluge trećih strana ne mogu se ukloniti ili preopteretiti dijelom putem utakmice. Uz to su ti potoci često dostupni samo u standardnoj definiciji.

Konačno, dodaci Kodi treće strane nisu stvoreni prema istim tehničkim standardima kao službeni dodaci. To znači da mogu sadržavati neuhvatljive ranjivosti koje napadač može upotrijebiti za kompromitiranje vašeg sustava.

Iz tih razloga, ne preporučujemo instaliranje bilo kojeg od gornjih dodataka.

Završne misli

Dok su za prijašnje Svjetske kupce potrebne gledanje kablovskih pretplata, ovaj će biti dostupan u nekoliko zemalja svijeta besplatno. Međutim, ako slijetate ovdje prije početka turnira, zašto ne iskoristite ovo vrijeme da nadoknadite svoje omiljene sportove, filmove ili anime?

Imate problema s započinjanjem s Kodijem? Pogledajte naše vodiče za ispravljanje Kodijevih najčešćih problema, postavljanje titlova i smanjenje vremena punjenja.

Odricanje:

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje autorskih prava, uključujući streaming videa iz piratskih izvora. Iako VPN-ovi mogu sakriti geografska ograničenja i maskirati identitet korisnika, molimo vas da razmislite o lokalnim zakonima, žrtvama i rizicima piratstva prije preuzimanja ili strujećeg materijala zaštićenog autorskim pravima bez dozvole..

About the author

Comments

  1. i na zahtjev, uključujući i Svjetski kup. Dodatak iPlayer WWW omogućuje vam gledanje svih utakmica uživo ili na zahtjev, uz visoku razlučivost slike. ITV ITV također prenosi Svjetski kup i nudi dodatak za Kodi koji vam omogućuje gledanje svih utakmica uživo ili na zahtjev. Fox Sports Go Fox Sports Go je američka sportska mreža koja prenosi Svjetski kup i nudi dodatak za Kodi koji vam omogućuje gledanje svih utakmica uživo ili na zahtjev. NBC Sports Live Extra NBC Sports Live Extra također prenosi Svjetski kup i nudi dodatak za Kodi koji vam omogućuje gledanje svih utakmica uživo ili na zahtjev. RTP Play RTP Play je portugalska televizijska mreža koja prenosi Svjetski kup i nudi dodatak za Kodi koji vam omogućuje gledanje svih utakmica uživo ili na zahtjev. SRF Play TV SRF Play TV je švicarska televizijska mreža koja prenosi Svjetski kup i nudi dodatak za Kodi koji vam omogućuje gledanje svih utakmica uživo ili na zahtjev. SVT Play SVT Play je švedska televizijska mreža koja prenosi Svjetski kup i nudi dodatak za Kodi koji vam omogućuje gledanje svih utakmica uživo ili na zahtjev. ORF TVthek ORF TVthek je austrijska televizijska mreža koja prenosi Svjetski kup i nudi dodatak za Kodi koji vam omogućuje gledanje svih utakmica uživo ili na zahtjev. NRK Nett-TV NRK Nett-TV je norveška televizijska mreža koja prenosi Svjetski kup i nudi dodatak za Kodi koji vam omogućuje gledanje svih utakmica uživo ili na zahtjev. Mediathek Mediathek je njemačka televizijska mreža koja prenosi Svjetski kup i nudi dodatak za Kodi koji vam omogućuje gledanje svih utakmica uživo ili na zahtjev. DR TV DR TV je danska televizijska mreža koja prenosi Svjetski kup i nudi dodatak za Kodi koji vam omogućuje gledanje svih utakmica uživo ili na zahtjev. PS Vue PS Vue je američka televizijska mreža koja prenosi Svjetski kup i nudi dodatak za Kodi koji vam omogućuje gledanje svih utakmica uživo ili na zahtjev. Alternativni dodaci koje treba izbjegavati Važno je napomenuti da postoje i dodaci za Kodi koji koriste nelicencirane struje i koji su ilegalni. Stoga, preporučujemo da izbjegavate takve dodatke i koristite samo one koji su legalni i legitimni. Završne misli Kodi je izuzetno prilagodljiv program medijskog centra koji vam omogućuje gledanje Svjetskog kupa 2023. godine bez potrebe za pretplatom na kablove. Postoje mnogi dodaci za Kodi koji vam omogućuju gledanje svih utakmica uživo ili na zahtjev, uz visoku razlučivost slike. Važno je koristiti VPN kako biste zaštitili svoju privatnost i izbjegli nelicencirane struje. Također, preporučujemo da koristite samo legalne i legitimne dodatke za Kodi.

Comments are closed.