Kako gledati Zimske olimpijske igre 2018. na Kodi ili strujanje uživo putem interneta

2018. zimski olimpijski logo

Zanima vas gledanje zimskih olimpijskih igara online ili na Kodi? Ovaj će članak objasniti gdje možete gledati zimske olimpijske igre 2018. godine kako se događaju.

Još je malo vremena do Olimpijskih igara 2020. u Tokiju, ali ne brinite ako ne možete dugo čekati. Ova veljača označava početak zimskih olimpijskih igara 2018. u PyeongChangu u Južnoj Koreji. Kao što možete očekivati, ovaj će događaj biti publiciran i prenošen uživo, što ga čini vrlo jednostavnim za gledanje putem online streaming platforme i Kodi.

Kodi je jedan od najpopularnijih paketa dostupnih medijskih centara. To je dijelom i zbog izvrsne prenosivosti. Kodi se može instalirati na najpopularnije uređaje, uključujući Apple TV, Amazon Firestick i Android. Nadalje, postoje minimalne razlike između platformi. Ako dodatak radi na vašem stolnom računalu, vjerojatno će raditi i na vašem telefonu ili tabletu.

U ovom ćemo članku objasniti kako možete gledati zimske olimpijske igre 2018. uživo, bez obzira na to gdje se nalazite. Budući da se na Zimskim olimpijskim igrama emitiraju nekoliko događaja istovremeno, navest ćemo i izvore gdje možete kasnije pratiti događaje na zahtjev. Treba napomenuti da nećemo preporučiti web stranice ili Kodi dodatke koji pružaju nelicencirane tokove zimskih olimpijskih igara. No, zbog broja legitimnih izvora to vjerojatno neće biti problem.

Ako želite gledati zimske olimpijske igre s Kodijem, kliknite ovdje da biste preskočili odgovarajući odjeljak. Ako želite gledati online, kliknite ovdje za opcije strujanja

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Kako gledati zimske olimpijske igre 2018. godine putem interneta

Dobra vijest je da postoje brojni izvori koji pokrivaju zimske olimpijske igre 2018. godine. U skladu s tim, većina ovih web lokacija zahtijeva neki oblik plaćanja prije nego što imate neograničen pristup. Dolje smo naveli izvore za nekoliko lokacija, ali ako vaša država nije na popisu, svog službenog emitera možete pronaći ovdje.

Valja napomenuti da ćete se morati povezati s VPN-om ako se ne nalazite u istoj regiji u kojoj se nalazi RTV kuća. Preporučujemo ExpressVPN. Radi za sve izvore u nastavku, uključujući BBC, koji su prethodno blokirali korisnike drugih VPN usluga da ih gledaju.

Američki izvori

NBC Universal ima prava na emitiranje na Zimskim olimpijskim igrama 2018. u SAD-u. Kao takav, pokrivenost će biti dostupna na NBC, CNBC, NBC Sports i on-line na NBCOlympics.com. CNBC će putem igara pružiti do 46 sati istaknutih fotografija. Iako još nema posebnih detalja o vremenima emitiranja, znamo da će se oni pokazati u večernjim satima.

Uz to, odabrane istaknute isječke možete pregledavati putem interneta bez autentičnosti. Prema NBC Sportsu, pri prvom posjetu ćete moći gledati do 30 minuta praćenja, s pet minuta svakog sljedećeg dana. Za neograničen pristup morat ćete se prijaviti s važećim kablovskim, satelitskim ili Telco TV računom. Možete se prijaviti i za sedmodnevno probno razdoblje Sling TV-a koje vam omogućuje gledanje NBC Sports uživo. Treba, međutim, napomenuti da ovo probno razdoblje pokriva manje od polovice vremena na koje se vode zimske olimpijske igre.

Prvi događaj (curling) odvija se 8. veljače u 04:05 PST / 7: 05AM PST. Ceremonija otvaranja započinje dan nakon službenog početka događaja, a održat će se u 20:00 sati po lokalnom vremenu (6:00 EST / 3:00 PST).

Ako se nalazite izvan SAD-a, trebat ćete dobiti američku IP adresu s VPN-om.

Kanadski izvori

Kanadski gledatelji mogu besplatno gledati emisije uživo na CBC TV-u. No potreban je premium račun (4,99 USD mjesečno) za gledanje odabranih naslova na zahtjev. Još nema riječi o tome hoće li biti uključeno pokriće za zimske olimpijske igre, ali ako nije, ne postoji obaveza plaćanja dalje nakon prvog mjeseca.

ako se nalazite izvan Kanade, morat ćete promijeniti svoju IP adresu putem VPN-a.

Britanski izvori

Zimske olimpijske igre mogu se gledati uživo na BBC TV pritiskom na crveni gumb na daljinskom upravljaču za gledatelje u Velikoj Britaniji. Možete je gledati i putem web stranice BBC Sport ili mobilne aplikacije. Morat ćete se povezati s VPN-om ako se nalazite izvan Velike Britanije. Treba također primijetiti da je BBC blokirao nekoliko VPN-ova. No, mi imamo vodič najboljim VPN-ovima za BBC iPlayer vodič koji će vam pomoći u radu s onim. Eurosport će također emitirati svaki događaj na TV-u i putem svog web playera, no ova usluga košta 4,99 funti mjesečno.

Ako vas zanima gledanje prvog događaja, to je u 12:05, a ceremonija otvaranja kasnije u 11:00.

Australski izvori

U Australiji se Zimske olimpijske igre emitiraju 7 uživo. Ne morate platiti, a možete gledati pomoću mobilne aplikacije ako želite. Prvi događaj bit će prikazan u 8:00 EWST, 09:30 ACST i 10:00 AEST, dok je svečano otvaranje iste večeri u 19:00, 20:30 i 21:00.

Ako ste izvan Australije, trebat će vam VPN, kao što je IPVanish (60% popusta ovdje).

Kako gledati zimske olimpijske igre 2018. na Kodi

Budući da su Zimske olimpijske igre tako značajan događaj, prekrivene su emisijama na TV-u. To zapravo omogućuje gledanje na Kodi-ju jer mnoge veće mreže imaju službene dodatke za Kodi koji omogućuju gledanje uživo. U nastavku ćemo navesti službene dodatke koji pružaju visokokvalitetnu, uživo pokrivanje zimskih olimpijskih igara 2018. godine.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Neki se povezuju na virtualne privatne mreže (VPN-ove) kako bi prikrili nelicencirani Kodi streaming od svog davatelja internetskih usluga (ISP). Međutim, VPN-ovi imaju nekoliko zakonitih aplikacija i mogu uvelike imati koristi čak i onima koji struju samo iz službenih izvora.

VPN-ovi kriptiraju vaš mrežni promet, čineći ga nečitljivim vanjskim promatračima. To sprečava većinu vrsta napada Man-in-Middle i zaustavlja vašeg davatelja internetskih usluga od prodaje vaše povijesti pregledavanja trećim stranama. Osim toga, budući da vaš davatelj internetskih usluga ne može vidjeti da li strujate, ne mogu to koristiti da opravdaju smanjivanje brzine vaše mreže..

Svaki VPN do neke mjere će usporiti vašu mrežnu brzinu, ali neki imaju daleko veći utjecaj od drugih i čine streaming HD sadržaja gotovo nemogućim. Također, neki davatelji VPN-a vode detaljne zapise vaših aktivnosti. Kao rezultat, presudno je da odaberete dobavljača kojem možete vjerovati da će čuvati vas i vaše osobne podatke.

Preporučujemo IPVanish. Nudi stabilne, dosljedne veze s više od 50 zemalja i jedan je od najlakših VPN-ova za instaliranje na više platformi. Postoje namjenske aplikacije za Android i iOS uređaje, a IPVanish je jedini glavni VPN uključen u Amazon Firestick trgovinu aplikacija.

PROČITANJE ČITALA: Ovdje uštedite 60% na godišnjem planu IPVanish.

Najbolja opcija: CBC Olimpijada Addon

CBC olimpijada

Ovaj potpuno novi Kodi dodatak razvio je treći developer addon, upravo na vrijeme za zimske Olimpijske igre 2018. u PyeongChangu. Ovaj dodatak ima sve: reprodukcije, kondenzirane reprodukcije, događaje uživo i kalendare događaja. Trenutno je dostupan još jedan dodatak CBC Sports (koji spominjemo u nastavku), ali ona blijedi u odnosu na ovaj.

A budući da CBC nije ograničio pristup svojoj mreži za one izvan Kanade, ovo je savršena opcija za sve one u SAD-u koji ne mogu pristupiti Olimpijskim igrama ili koji su samo spremni učiniti s NBC-ovom komercijalnom pokrivenošću. Samo učitajte svoj VPN i uživajte u igrama, potpuno besplatno i u visokoj kvaliteti.

Da biste instalirali dodatak CBC Olympics, napravite sljedeće:

  • Kliknite ovdje kako biste instalirali ZIP datoteku CBC Olympics
  • Na početnom zaslonu Kodi pritisnite addons
  • Zatim kliknite na simbol paketa u gornjem desnom kutu
  • Odavde kliknite na Instalirajte sa zip-a
  • Pronađite datoteku koju ste preuzeli na vašem sustavu na mjestu za preuzimanje (naziv datoteke trebao bi biti plugin.video.cbcolympics.zip)
  • Nakon klika dobit ćete uspješnu instalacijsku poruku u gornjem desnom kutu. Svoj dodatak CBC Olimpijske igre možete pronaći od svog addons odjeljak

NBC Sports Live Extra

nbc sports extra

NBC Sports Live Extra je dodatak koji vam omogućuje gledanje prijenosnih NBC sportskih tokova uživo iz Kodi-ja. Odabrane istaknutosti mogu se pregledati besplatno, ali za događaje uživo morate se prijaviti s vjerodajnicama svoje kabelske usluge. Unatoč broju dostupnih paketa NBC Sports Gold, trenutno nema niti jednog posvećenog zimskim olimpijskim igrama. Također, sadržaju ovog dodavanja može se pristupiti samo s američke IP adrese.

NBC Sports Live Extra addon može se naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

Igrač Eurosporta

europort igrač kodi affon

Budući da dodatak iPlayer WWW ne dopušta korisnicima da pregledavaju strelice "crvenog gumba", Eurosport Player najbrži je način da britanski gledatelji gledaju zimske olimpijske igre 2018. putem Kodija. Potreban je Eurosport račun i nema dostupnog besplatnog sadržaja. Međutim, kad se prijavite, moći ćete gledati sve streamove uživo i na zahtjev..

Dodatak Eurosport Player-u možete naći u spremištu SuperRepo.

CBC Sport

cbc sportski Kodi addon

CBC je kanadska javna radiotelevizija i odgovorna je za prikaz ovogodišnjih zimskih olimpijskih igara. Besplatno je gledati u Kanadi, iako će za to trebati kanadska IP adresa drugdje u svijetu. Kanađani u inozemstvu u vrijeme emitiranja mogu se povezati s jednim od svojih kanadskih servera VPN-a kako bi uživo gledali gdje god bili u svijetu.

Dodatak CBC Sports može se naći u MetalChris spremištu. Taj se repo može instalirati putem spremišta TVAddons ili preuzeti izravno ovdje.

Alternativni dodaci koje treba izbjegavati

Uvijek potičemo naše čitatelje da koriste službene izvore. Ipak, neki od sljedećih dodataka mogu se preporučiti na manje temeljitim web stranicama i forumima. Međutim, ti dodaci omogućavaju neograničen pristup licenciranom sadržaju. Zimske olimpijske igre emitiraju se na brojnim službenim kanalima, tako da zaista ne treba pribjegavati potencijalno opasnim dodavanjima treće strane.

Projekt Mayhem

Halow TV uživo

Live Mix

brodolomnik

Zašto biste trebali izbjegavati ove dodatke? Čak i ako se ostave po strani autorska prava koja postavljaju ti dodaci, postoji nekoliko razloga da ih izbjegnemo. Prvo, oni koriste neslužbene struje i kao rezultat toga su manje pouzdani od svojih službenih kolega. Također, kvaliteta struje obično je ograničena na standardnu ​​definiciju. Konačno, dodaci trećih strana ne prolaze strogu tehničku provjeru kao i službeni dodaci. To znači da mogu pružiti dodatne vektore napadaču koji će oteti vaš sustav.

Iz tih razloga ne preporučujemo instaliranje gornjih dodataka.

Zaključak

Zbog povećane usredotočenosti TV emitera na platformama za streaming interneta, gledanje zimskih olimpijskih igara 2018. godine na mreži je lakše nego ikad prije. No, ima još vremena prije nego što sami događaji zapravo počnu. Da biste bili zauzeti dok čekate, pisali smo članke u kojima su navedeni najbolji dodaci koje Kodi može ponuditi. Postoje službeni dodaci za svaki ukus, želite li gledati Super Bowl, hokej ili čak NASCAR.

Vjerojatno ćete također htjeti iskoristiti ovo vrijeme kako biste bili sigurni da Kodi ispravno radi. Možemo vam pokazati kako instalirati VPN, postaviti titlove ili pratiti vašu povijest gledanja. Osim toga, imamo vodič za ispravljanje najčešćih problema s Kodi-jem i ažuriranje Kodija na Amazon Firestick-u koji vam može pomoći ako naiđete na probleme.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 8

Adblock
detector