Kako instalirati dodatak PBS Kids Kodi

Kako instalirati dodatak PBS Kids Kodi

PBS Kids nudi ogroman spektar obiteljskih sadržaja, ali web stranica omogućuje vam samo gledanje najnovijih epizoda svake emisije. Tu dolazi i dodatak PBS Kids za Kodi: iako ovaj dodatak ne uključuje live stream, omogućuje vam gledanje preko 30 različitih emisija na zahtjev, od kojih su mnoge dostupne nekoliko epizoda.

Iako manje pikantni dodaci poput Yode ili Exodusa mogu ponuditi neke emisije PBS Kids, ne preporučujemo njihovo korištenje. Za početak, ti ​​dodaci prikupljaju sadržaj hostiran na mreži, bez obzira je li iz službenog izvora ili ne. Ne postoji jamstvo da će sadržaj biti ispravno označen, što znači da riskirate svaki put kad učitate video.

Uz to, ti dodaci nisu osmišljeni za djecu koji imaju na umu i često uključuju sadržaj koji nije prikladan za mlađe gledatelje. Suprotno tome, PBS Kids nudi samo dječje predstave, a najbolje od svega je što je potpuno besplatno korištenje, tako da nema potrebe da tražite bilo gdje drugo.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Zašto biste uvijek trebali koristiti VPN s Kodi-jem

Važno je koristiti VPN prilikom strujanja s Kodi-jem. Vaše mrežne aktivnosti nisu privatne, a ovisno o mreži koju koristite, mogli bi ih nadgledati vaš pružatelj internetskih usluga (ISP), vaš poslodavac, hakeri ili čak vlada. Nadalje, poznato je da neki davatelji internetskih usluga ograničavaju brzinu interneta kod kupaca koji često gledaju videozapise putem interneta.

VPN-ovi sprječavaju ovu vrstu preskakanja kriptiranjem vašeg prometa, osiguravajući da bilo koji promatrač vidi samo besmisleno gomilanje podataka. Također vam omogućuju pristup web lokacijama i uslugama zaključanim u regiji kao što su PBS Kids, gdje god se nalazili. Kad god se povežete s poslužiteljem, dobivate novu, privremenu IP adresu iz zemlje u kojoj se nalazi vaš odabrani poslužitelj. Kako većina geo-ograničenih streaming platformi ne može utvrditi razliku između VPN korisnika i nekoga tko je zapravo potreban države, inače blokiranu uslugu moći ćete koristiti s bilo kojeg mjesta.

Odabir pravog VPN-a je od vitalnog značaja, pogotovo jer su mnogi prespori za strujanje visoke razlučivosti. Preporučujemo IPVanish. To je brz, siguran VPN sa stotinama američkih poslužitelja, pravila o nepozivanju i visokim ograničenjem veze. Nadalje, IPVanish uključuje aplikacije za Windows, MacOS, iOS, Android i Amazon Fire uređaje.

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je idealan za Kodi. Lagana je, s neprekidno velikim brzinama i snažnom predanošću vašoj privatnosti. Dolazi čak i sa sedmodnevnom garancijom povrata novca, što znači da možete isprobati bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

Što je dodatak PBS Kids Kodi-ja?

PBS dječji jelovnici

Jednostavno, ovaj dodatak struga sadržaj PBS Kids-a omogućujući vam da ga gledate kad god želite. Jednostavni su za upotrebu kao što su dodaci jer ne postoje prilagodljive postavke i samo dva izbornika: jedan gdje odaberete emisiju koju želite gledati i jedan gdje odaberete određenu epizodu. Kodi dodaci usmjereni na djecu često nude veliki izbor naslova, ali obično se utvrdi da se neki ne učitavaju. Iako PBS Kids savršeno funkcionira, uglavnom su tri emisije (Clifford Veliki crveni pas, Točka, i Maya & Miguel) koji nemaju dostupne epizode.

Dodatak PBS Kids Kodi trenutno uključuje 32 različite emisije. Međutim, vrijedno je napomenuti da su dostupne samo epizode koje su nedavno emitirane. To znači da ako tražite nešto što će djecu neko vrijeme zauzeti, morat ćete pažljivo odabrati svoj show (u vrijeme pisanja, Idemo Luna! i Pinkalicious i Peterrific imao je 14 epizoda i Fizzy's Launch Lab imao 19). Svi su naslovi dostupni u rezoluciji 720p, a titlovi su dostupni.

Kako instalirati dodatak PBS Kids Kodi

Kako se PBS Kids addon nalazi u službenom spremištu Kodi addon-a, instaliranje je brzo i jednostavno. U nastavku ćemo vas provesti kroz postupak, korak po korak.

Evo kako instalirati dodatak PBS Kids Kodi:

 1. Na početnom zaslonu Kodija kliknite Add-ons u lijevom izborniku.
 2. Zatim kliknite ikonu okvira u gornjem lijevom kutu zaslona.
 3. izabrati Instalacija iz skladišta.
 4. Pronaći Spremište dodataka Kodi na popisu na sljedećem zaslonu (ako niste instalirali nijedan drugi repos, automatski ćete biti preusmjereni na Kodi repo).
 5. Odaberi Video dodaci.
 6. Pomaknite se prema dolje dok ne ugledate PBS Kids. Kliknite, a zatim pritisnite Instalirati dugme.
 7. Reći će vam se da će biti instalirani dodatni dodaci. Ne paničarite - ovo su potrebni kako bi PBS djeca radila. Klik u redu.
 8. Dodaci bi sada trebali biti instalirani i prikazat će se na Kodijevom početnom zaslonu.

Kako koristiti VPN s Kodi-jem

PBS Kids dostupan je samo u SAD-u, pa će vam trebati VPN za gledanje s bilo kojeg drugog mjesta. U nastavku objašnjavamo kako deblokirati PBS Kids iz inozemstva VPN-om.

 1. Prvo se prijavite za VPN ako već niste. Preporučujemo IPVanish.
 2. Preuzmite i instalirajte softver, pri tome pazite da nabavite pravu verziju za svoj uređaj.
 3. Povežite se s jednim od američkih poslužitelja VPN-a.
 4. Otvorite dodatak PBS Kids i pokušajte reproducirati video. Trebalo bi se učitati odmah, ali ako ne, ponovno pokretanje Kodija ili pokušaj drugog poslužitelja trebao bi riješiti većinu problema.

Vidi također: Najbolji VPN-ovi za Kodi

Što mogu gledati na PBS Kids?

Na PBS Kids-u postoje razne vrste emisija, tako da za svakoga zajamčeno ima ponešto. U nastavku ćete pronaći neke od najpopularnijih naslova koje PBS Kids može ponuditi:

 • Susjedstvo gospodina Rogersa
 • Caillou
 • Znatiželjni George
 • Arthur
 • Neparni sastav
 • Predstava Ruff Ruffman
 • ulica sezama
 • Slijetanje šljiva
 • Električna tvrtka
 • SciGirls
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6

Adblock
detector