Kako instalirati dodatak YouTube Kodi

Većina uređaja za streaming imaju samostalne YouTube aplikacije, ali prebacivanje između Kodija i druge aplikacije neugodno je. YouTubeov Kodi dodatak omogućuje gledanje YouTube videa bez potrebe za izlaskom iz Kodi-ja, pa čak i omogućuje vam izbjegavanje neugodnih Youtube reklama.

Što je Kodi?

Kodi je aplikacija za streaming medije koja se povezuje na vaš tv ili radi na mobilnom uređaju. Kompatibilan je sa svim većim hardverima za telefon, tablet i struju. Kodi je izvrsno rješenje, bilo da ste računalo priključili na televizor pomoću HDMI kabela ili želite otključati pravu snagu Firesticka.

Od ovog pisanja najnoviji stabilni izdanje Kodija je 17.4. Posljednje izdanje dostupno je za preuzimanje ovdje.

Važno: Kako sigurno koristiti Kodi

Prije nego što započnete, stvarno preporučujem instaliranje VPN-a. YouTube je notoran po ograničavanju vašeg sadržaja na temelju mjesta na kojem živite. Ako ste u SAD-u, to znači da ćete propustiti BBC, uključujući svu njihovu sportsku pokrivenost i dodataka iz popularnih emisija poput Dr. Who.

I osobno, ja se brinem zbog ISP-ovog praćenja streaminga sadržaja. Mislim da je prilično očigledno da davatelji internetskih usluga samo umiru u donošenju zakona protiv neutralnosti mreže, tako da mogu početi obraćati pažnju na širinu pojasa koji koristite za streaming videozapisa - a zatim vam dodatno naplaćuju.

Povezivanje s VPN-om šifrira taj promet, tako da vaš davatelj internetskih usluga nema pojma što radite s internetskom vezom, a to je kako bi trebalo biti.

IPVanish je jedini testirani VPN koji nudi brzinu koja vam je potrebna za strujanje s vezama s malim kašnjenjem širom svijeta. Također radi s najširem rasponom uređaja, uključujući FireTV i Firesticks, što trenutno ne može raditi nijedan drugi VPN.

Ne morate mijenjati nijednu postavku, samo se prijavite za IPVanish, instalirajte klijent na uređaj i povežite se s poslužiteljem bilo gdje u svijetu. Koristim IPVanish nekoliko mjeseci i mislim da praktičnost, privatnost i brzina vrijede platiti.

Instaliranje YouTubeovog dodatka Kodi

YouTubeov dodatak Kodi dostupan je za preuzimanje iz službenog skladišta Kodi adona. Da biste ga instalirali, morat ćete pregledati popise video dodataka. Evo kako to učiniti.

YouTube Kodi Addon - instalirajte 1

Započnite klikom na addons stavka izbornika na glavnom zaslonu Kodija. Možda imate više unosa u svom izborniku nego ja, jer sam sakrio puno onih koje ne koristim da umanjim nered. To je obično na dnu popisa.

YouTube Kodi Addon - instalirajte 2

Zatim kliknite gumb preuzimanje datoteka stavka izbornika.

YouTube Kodi Addon - instalirajte 3

Pretražite do Video dodaci ikonu i kliknite je da biste otvorili popis dostupnih video dodataka.

YouTube Kodi Addon - instalirajte 4

Zatim se pomaknite prema dolje dok ne pronađete YouTube stavku izbornika i kliknite je.

YouTube Kodi Addon - instalirajte 5

Zatim kliknite gumb Instalirati gumb u donjem lijevom kutu da započnete postupak instalacije.

YouTube Kodi Addon - instalirajte 6

Nakon što se YouTubeov dodatak Kodi uspješno pokrene, ikona na popisu će se promijeniti.

YouTube Kodi Addon - instalirajte 7

Ikona će se promijeniti u provjeru nakon završetka instalacije YouTubeovog dodatka Kodi.

YouTube Kodi Addon - instalirajte 8

Sada možete pokrenuti YouTube iz addons izbornik.

Postavljanje dodatka za YouTube Kodi

YouTubeov Kodi dodatak djeluje neobavezno, ali postoji nekoliko postavki koje trebate pogledati nakon dovršetka instalacije.

Čarobnjak za postavljanje

Kad prvi put pokrenete dodatak YouTubei Kodi, od vas će se pitati želite li pokrenuti čarobnjak za postavljanje ili ne.

YouTube Kodi Addon - čarobnjak za postavljanje

Pokretanje čarobnjaka nije obavezno, ali volim kliknuti na Da pritisnite gumb i pređite da biste postavili moj jezik i zemlju. Te postavke možete kasnije promijeniti u izborniku opcija za dodavanje YouTubea Kodi.

YouTube Kodi Addon - čarobnjak za postavljanje

Odaberite svoj jezik s popisa i kliknite ga da biste prešli na sljedeći korak.

YouTube Kodi Addon - čarobnjak za postavljanje

Zatim odaberite svoju zemlju i kliknite je. To je sve što je u čarobnjaku za postavljanje.

Imajte na umu da ove postavke upravljaju samo predloženim videozapisima koje vidite i jezikom YouTube sučelja. Ako želite moći pristupiti sadržaju YouTubea iz drugih zemalja, ipak ćete morati instalirati VPN da biste kontrolirali koji sadržaj možete pogledati..

Povezivanje YouTube računa

Većina će ljudi htjeti povezati svoj postojeći račun s dodatkom YouTube Kodi. Jednom kada je vaš račun povezan, možete pregledavati svoje pretplaćene kanale, imati pristup svojim omiljenim i gledati popise naslova koje ste već napravili..

YouTube Kodi Addon - Link račun

Započnite odabirom oznake Prijaviti se stavka izbornika pri vrhu glavnog izbornika.

YouTube Kodi Addon - Link račun

Bit će vas upozoreno da morate ponoviti taj postupak dva puta. To je normalno, a to je dovoljno jednostavno. Kliknite gumb U redu gumb za prijelaz na sljedeći korak.

YouTube Kodi Addon - Link račun

Zatim će se prikazati zaslon s potvrdnim kodom i trakom napretka. Morate se prijaviti na YouTube i potvrditi svaki kôd prije nego što se napuni traka napretka. Potrebno vam je nešto više od 5 minuta da se potpuno napuni, tako da imate dovoljno vremena.

YouTube Kodi Addon - Link račun

Započnite otvaranjem https://www.youtube.com/activate i unosom potvrdnog koda, a zatim kliknite ikonu Sljedeći dugme.

YouTube Kodi Addon - Link račun

Tada ćete trebati kliknuti na dopustiti gumb kako biste povezali svoj račun na YouTubeu s dodatkom YouTube Kodi.

YouTube Kodi Addon - Link račun

Imajte na umu da ćete morati ponoviti ovaj korak ponovo kako biste u potpunosti povezali svoj račun. Nakon što učinite to, imat ćete pristup svojim pretplatama i drugim informacijama povezanim s vašim YouTube računom.

Ostale postavke

Nekoliko je drugih postavki koje bih vam preporučio da promijenite ili barem pogledajte. Volim postaviti razlučivost i promijeniti koje se mape prikazuju prema zadanom.

YouTube Kodi Addon - ostale postavke

Izborniku postavki za dodatak YouTubeu Kodi možete pristupiti ako pregledate kraj popisa, a zatim kliknete ikonu postavke stavka izbornika.

YouTube Kodi Addon - ostale postavke

YouTubeov Kodi dodatak neće automatski odabrati kvalitetu videozapisa, zato ga postavite tamo gdje želite. Za svoj ekran više volim 720p, ali postoje i opcije od 1080p pa sve do 240p.

YouTube Kodi Addon - ostale postavke

Zatim kliknite gumb mape izbornika s lijeve strane i pogledajte što se prema zadanom prikazuje. Po mom mišljenju, popis prikazanih predmeta je predug. U najmanju ruku, volim onemogućiti prikazivanje Videozapisi koji nisu voljeli jer sam vjerojatno s razlogom kliknuo ne volim.

Uzmite u obzir i Održavanje izbornik. Ako ikada imate problema s dodavanjem YouTubeovog Kodija koji se pokreće polako ili se ruši, trebali biste očistiti predmemoriju iz tog izbornika.

Streaming videa s YouTubea

Nakon instaliranja i konfiguriranja dodatka za YouTube, streaming videozapisa s YouTubea jednostavan je. Da biste pregledali YouTube, započnite pokretanjem dodatka iz addons izbornika na glavnom zaslonu Kodija.

YouTube Kodi Addon - Streaming

Moći ćete vidjeti sadržaj na temelju pretplata, vidjeti kakav je trend na web lokaciji i pretraživati ​​videozapise.

YouTube Kodi Addon - Streaming

YouTubeov dodatak Kodi s lijeve strane prikazuje sve metapodate videozapisa. Kad pronađete nešto što želite gledati, kliknite videozapis da biste ga otvorili i počnite gledati.

YouTube Kodi Addon - Streaming

Nakon što se vaš videozapis pokrene, možete koristiti Addon-ove kontrole za pauziranje ili preskakanje, omogućavanje titlova i promjenu rezolucije reprodukcije kao i obično.

Sada na YouTubeu imate Kodi

To je sve što je potrebno za instalaciju i konfiguriranje dodatka za YouTube Kodi. Zahvaljujem na praktičnosti što mogu gledati videozapise s YouTubea bez potrebe za izlaskom iz Kodija i pokretanjem neke druge aplikacije, tako da sam shvatio da puno koristim od ovog dodatka.

Ne možete poreći da se na YouTubeu nalazi najbolji najbolji streaming sadržaja na webu. Bez obzira želite li gledati VEVO glazbene videozapise, provjeriti svoj omiljeni Let’s Player ili gledati nove prikolice filmova, zaista je prikladno biti u mogućnosti pokrenuti YouTube na svom televizoru.

Vidi također: Najbolji dodaci za Kodi TV uživo

Popularan: Najbolji dodaci za Kodi film i kako instalirati Kodi na Firestick.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =

Adblock
detector