Kako instalirati i koristiti dodatak Chappa’ai Kodi

instalirati chappa'ai

Ako ste instalirali mnogo različitih dodataka Kodi, može biti teško pratiti koji su filmovi i emisije dostupni na kojim dodacima. Ovdje je od pomoći dodatak Chappai Kodi. Chappa'ai vam omogućuje pretraživanje više dodataka odjednom i organiziranje sadržaja vaših dodataka na temelju kategorija poput "najbolje ocijenjeno", "najčešće igrano", "popularno" i druge.

Ovaj članak će objasniti kako instalirati i koristiti Chappa’ai Kodi dodatak.

Što je Kodi?

Kodi je softver za medijske playere iz fondacije Kodi. Besplatno je za preuzimanje i instaliranje. Kodi korisnicima omogućuje reprodukciju videozapisa ili glazbe pohranjene na svojim uređajima. Također pokreće "dodatke" koji se mogu koristiti za strujanje sadržaja s Interneta.

Budući da Kodi ne koristi flash playere temeljene na pregledniku za streaming sadržaja, može se koristiti za zaobilaženje reklama na besplatnim web lokacijama za streaming video sadržaja. To ga je učinilo popularnim kod "rezača kabela" koji vole gledati televiziju putem interneta pomoću Amazon Fire Stick-a, Nvidia Shield-a ili Apple TV-a. Kodi se također može instalirati na Android telefone ili tablete, iPhone uređaje i iPad, Windows, Mac ili Linux računala.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Uz Kodi uvijek koristite VPN

Kad god strujirate video zapise pomoću Kodi-ja, uvijek biste trebali koristiti VPN da biste zaštitili svoju privatnost. Mnoge web stranice za streaming videozapise žele znati gdje se nalazite, tako da vas mogu blokirati u gledanju sadržaja ako živite izvan određenog područja. Upotreba VPN-a sprječava ih da saznaju ove podatke.

Korištenje VPN-a također sprečava davatelja internetskih usluga da zna da struji videozapis. To ih često sprečava da umanjuju vašu internetsku brzinu. Uz to, VPN može zaštititi od napada hakera u sredini.

Nisu svi VPN-ovi dobri za Kodi korisnike. Mnogi čuvaju zapise aktivnosti korisnika, stvarajući nove probleme s privatnošću i prkoseći svrsi VPN-u. Većina VPN-a nema aplikacija za popularne uređaje koji izvode Kodi. Svi VPN-ovi malo će usporiti vašu vezu, ali neki su prespori za reprodukciju videozapisa visoke kvalitete HD koji su Kodi korisnici navikli.

Iz tih razloga, korisnicima Kodi-a preporučujemo IPVanish. Ima strogu politiku sprječavanja vođenja dnevnika i reprodukcije videozapisa 1080p bez punjenja u našim testovima. Osim toga, IPVanish ima izvornu aplikaciju za dva najpopularnija TV uređaja u Kodi zajednici: Amazon Fire Stick i Nvidia Shield.

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je naš top izbor. Ima veliku nepropusnu mrežu poslužitelja i postiže dobre brzine. Snažne značajke zaštite i privatnosti čine IPVanish favoritom za korisnike Kodi i Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Kako instalirati Chappa’ai Kodi dodatak

Dodatak Chappai Kodi dio je Blamo Repoa. Postoje dva načina za instaliranje. Prva i najjednostavnija metoda je korištenje web preglednika za preuzimanje Blamo repo zip datoteke. Druga metoda je dodavanje Blamo repo URL-a kao izvora i instaliranje datoteke izravno iz Kodi-ja. Ova druga metoda je korisna ako vaš TV uređaj nema web preglednik. Evo kako instalirati Chappa’ai Kodi addon pomoću bilo koje druge metode.

Napomena: Dodatak Chappaai Kodi jednostavno je uslužni program koji omogućuje organiziranje sadržaja koji pružaju drugi dodaci. Stoga se Chappa'ai ne može sam koristiti za kršenje autorskih prava. Međutim, Blamo repo pruža neke Kodijeve dodatke koji sadrže veze na streamove koji krše autorska prava, uključujući Neptune Rising, Placenta i SportsDevil. Ne preporučujemo instaliranje ovih dodataka.

Kako instalirati dodatak Chappa’ai Kodi na uređaj koji ima web preglednik

Otvorite preglednik i idite na službeni url Blamo repo: http://repo.mrblamo.xyz/

Kliknite najnoviju ZIP datoteku za blamo repo. Trebao bi imati naslov koji izgleda nekako repository.blamo-x.x.x.zip. Upamtite gdje ste spremili ovu datoteku

U glavnom izborniku Kodija kliknite gumb ikona zupčanika doći do postavke izbornik

Kodi ikona zupčanika

izabrati Postavke sustava

Postavke sustava Kodi

Pomičite pokazivač iznad addons izbor

Dodaci za postavke sustava Kodi

Provjerite je li klizač za Nepoznati izvori je omogućeno. Ako ne, kliknite da biste je omogućili

Kodi 17 dopuštaju nepoznate izvore

Vratite se u glavni izbornik Kodi i odaberite addons

Kodi dodaci

Kliknite gumb instalacijski paket ikona koja izgleda kao an otvori kutiju

Kodi ikona otvorenog okvira

Odaberi instalirati iz zip datoteke

Instalirajte Kodi iz zip datoteke

Dođite do mjesta na kojem ste spremili datoteku i kliknite kako biste instalirali Blamo repo

blamo repo zip datoteku

Nakon što je repo instaliran, odaberite instalirati iz spremišta

Kodi_17_Krypton_addons_install_from_repository_Comparitech

Odaberite Blamo repo

blamo repo

izabrati video dodaci

blamo repo video addons

Kliknite Chappa’ai

odaberite chappa'ai kodi addon

Kliknite Instaliraj. Dodatak Chappai Kodi trebao bi se instalirati u roku od nekoliko sekundi

instalirati chappa'ai

chappa'ai addon instaliran

Kako instalirati dodatak Chappa’ai Kodi bez web preglednika

Ako to još niste učinili, omogućite nepoznate izvore klikom na ikona zupčanika, slijedi postavke sustava → dodaci → nepoznati izvori

Vratite se na izbornik postavki i kliknite upravitelj datoteka

Kodi 17 Upravitelj datoteka

Odaberi dodaj izvor

kodi odaberite dodavanje izvora

Klik

Kodi dodajte ulazni put

U polje gdje piše "Unesite staze ili potražite mjesta medija", upišite http://repo.mrblamo.xyz/ (upišite ovo točno onako kako se čini ili neće raditi)

Klik u redu

dodaj izvor mr blamo

Odaberite polje u nastavku na kojem piše "Unesite ime za ovaj medijski izvor"

dodaj izvor mr blamo 2

Tip Blamo repo ili neko drugo ime koje ćete pamtiti

Klik u redu opet

dodaj izvor mr blamo 3

Vratite se u glavni izbornik Kodi i kliknite addons → instalacijski paket (ikona otvorenog okvira) → instaliraj iz zip datoteke

Klik Blamo repo (ili ime koje ste dali ovom izvoru) s popisa izvora

odaberite izvor blamo repo

Odaberite najnoviju datoteku za repo Blamo. Naslov bi trebao biti nešto poput repository.blamo-x.x.x.zip. Blapo repo trebao bi se instalirati u roku od nekoliko sekundi

odaberite blamo zip datoteku

izabrati instalirati iz spremišta → Blamo repo → video dodaci → Chappa'ai

Klik instalirati. Dodatak Chappai Kodi trebao bi se instalirati u roku od nekoliko sekundi

instalirati chappa'ai

chappa'ai addon instaliran

Vidi također: Kako popraviti Kodi puferiranje na Amazon Fire Stick-u

Kako konfigurirati Chappa'si Kodi dodatak

Prije nego što možete koristiti Chappa'ai, morat ćete ga konfigurirati. Prvo desnom tipkom miša kliknite dodatak Chappa’ai Kodi s početnog zaslona. Ovo će otvoriti Addon-ov kontekstni izbornik. Drugo, kliknite postavke za otvaranje izbornika konfiguracije.

Postavke Chappa'ai

Nakon što otvorite izbornik za konfiguraciju, kliknite omogućiti sve igrače. Zatim ponovo otvorite izbornik postavki i pomaknite se prema dolje ponovite ukupno postavljanje. Kliknite ovaj izbor. Možda će se pojaviti poruka koja vas pita želite li ukloniti sve postojeće uređaje. Ako je tako, kliknite Da. Ovo je sve što trebate učiniti kako biste omogućili da se vaš sadržaj addon-a pregledava kroz Chappa'ai.

Chappa'ai ukloni postojeće igrače

Trakt možete koristiti za praćenje svih filmova i emisija koje gledate i davanje preporuka na temelju vaših navika gledanja. Ako želite integrirati ovu uslugu s Chappa'ai, otvorite dodatak i odaberite popisi za reprodukciju → gledajte svoje popise za reprodukciju. Od vas će se tražiti da provjerite autentičnost uređaja tako što ćete prijeći na web-lokaciju Trakt, unijeti kôd i prijaviti se koristeći svoje korisničko ime i lozinku.

Možete povezati i račun Last.fm sa Chappa'ai, što olakšava pregledavanje glazbe. Da biste to učinili, prvo napravite API račun ispunjavanjem ovog obrasca: https://www.last.fm/api/account/create. Primit ćete ključ koji možete isjeći i zalijepiti u dodatak Chappaai Kodi adona postavke izbornik, ispod prilagođeni → LastFM API Key.

chappa'ai postavke lastFM

Vezani članak: Indigo Kodi addon, kako ga instalirati i zašto biste ga trebali koristiti

Kako se koristi dodatak Chappaai Kodi

Jednom kada ispravno konfigurirate Chappai, jednostavno ga je koristiti. Kliknite dodatak za otvaranje glavnog izbornika. Vaša je knjižnica organizirana u sljedeće kategorije: filmovi, TV emisije, glazba, muzika, TV kanali, i popisi za reprodukciju. Postoji i opcija da se unesite pretraživački niz, koji vam omogućuje pretraživanje svih kompatibilnih dodataka.

chappa'ai glavni izbornik

Klikom na određenu kategoriju prikazat će se popis potkategorija, uključujući popularan i najbolje ocijenjeno prema themoviedb.org (TMDb), najviše igrao, najgledaniji, popularan, i Trending na Trakt-u i drugim kategorijama pomoću vlastitog Trakt računa.

izbornik chappa'ai filmova

Za reprodukciju određenog filma, emisije ili pjesme, pregledajte kategorije sve dok ne pronađete medij koji želite reproducirati, a zatim kliknite za početak reprodukcije. To je sve što je u vezi s korištenjem dodatka Chappai Kodi.

Vidi također: Kako instalirati Kodi kože i one koje su najbolje za upotrebu

Nadamo se da ste uživali u ovom vodiču za dodatak Chappa’a Kodi. Ako želite više informacija o pronalaženju sigurnih i zakonitih dodataka Kodi, pogledajte naše neke druge vodiče, uključujući i najbolje Kodijeve dodatke za TV uživo, kako instalirati YouTube za Kodi i kako gledati sport na Kodiju.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 18 =

Adblock
detector