Kako instalirati i koristiti MLB.tv za Kodi Addon

MLB na Kodiu ponekad je teško naći s toliko dodataka koji idu izvan obrisa. No još je puno sjajnih opcija koje su još uvijek dostupne na pravim mjestima, uključujući MLB.tv Kodi dodatak u službenom skladištu Kodi Addon. Ovaj će vas vodič voditi kroz instaliranje MLB.TV Kodi dodatka korak po korak i objasniti ga kako koristiti.

MLB.tv Kodi addon

Pomoću MLB.tv-a za Kodi možete gledati sve MLB igre koje nisu nacionalno ili lokalno televizijske. To obično iznosi 1.500 ili više igara po sezoni, što pruža obilje zabave bilo kojem navijaču za bejzbol.

Kodi je besplatni softverski video player kreiran od strane Kodi fondacije. Može reproducirati različite medijske datoteke, uključujući WMV i MP4. Također pokreće i aplikacije nazvane "addons" koje korisnicima omogućavaju strujanje videa s bilo kojeg mjesta na webu. Kodi se može instalirati na PC, Mac ili Android ili iOS telefon. Može se koristiti i na TV uređajima poput Roku i Apple TV.

Kodi ima reputaciju u medijima kao oruđe koje se koristi u piratstvu. Međutim, postoji mnogo Kodijevih dodataka koji dolaze iz legitimnih izvora. MLB.tv addon o kojem raspravljamo u ovom članku je primjer Kodijevog dodatka usmjerenog na potpuno legalni streaming.

VIDI TAKOĐER: 105 najboljih Kodijevih dodataka

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

VPN-i se ponekad zamišljaju kao način za gledanje streaminga videa iz nelicenciranih izvora bez otkrivanja. Ali postoje dobri razlozi zašto svaki korisnik Kodija treba zaposliti VPN, bez obzira na sadržaj koji gleda.

Kada korisnici struju videa bez VPN-a, davatelji internetskih usluga često usporavaju brzinu podataka, uzrokujući česte pauze u videu. Streaming bez VPN-a također može učiniti korisnike ranjivim na napadače Man-in-the-Middle hack i blokiranje geografskog sadržaja. Korištenje VPN-a pomaže u sprečavanju svih tih prijetnji.

Nisu sve VPN mreže jednako učinkovite. Neki čuvaju zapise aktivnosti korisnika, stvarajući podatke koje bi hakeri mogli ukrasti i upotrijebiti ih u daljnjim napadima. Drugi nemaju dovoljno poslužitelja koji bi mogli podnijeti sav njihov promet, što dovodi do vrlo velikih problema s kojima korisnik pokušava izbjeći. Druge je uređaje teško instalirati, a nedostaju im izvorne aplikacije za najpopularnije TV uređaje.

Iz tih razloga, preporučujemo IPVanish za Kodi korisnike. IPVanish ima stotine poslužitelja širom svijeta, ima matičnu aplikaciju za Amazon Firestick i Nvidia Shield i ne vodi nikakve zapise korisničkih podataka..

PROČITANJE ČITAČA: uštedite 60% na IPVanish-u

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Kako instalirati MLB.TV Kodi addon

Da biste instalirali i koristili ovaj Kodi dodatak, prvo vam je potrebna pretplata na MLB.tv uslugu. Košta 112,99 dolara po sezoni. Ako samo želite isprobati mjesec dana, to je 24,99 USD. Možete dobiti i sezonsku propusnicu za samo jedan tim, koji košta 87,49 USD po sezoni. Ako se pretplatite na uslugu u izvan sezone, za jednokratnu naknadu u iznosu od 24,99 USD možete gledati svaku utakmicu prethodne sezone..

Nakon što dobijete pretplatu, možete instalirati dodatak Kodi na sljedeći način:

   • U glavnom izborniku Kodi odaberite addons

Kodi biraju dodatke

   • Odaberite ikonu "open box" u gornjem lijevom kutu zaslona

Kodi ikona otvorenog okvira

   • Klik instalirati iz spremišta

Instalirajte Kodi17 Krypton iz spremišta

   • Ako vidite više spremišta, odaberite Spremište kodi Addon

Službeno spremište Kodi-ja

   • izabrati video dodaci

Kodi17 Krypton video dodaci

   • Klik MLB.tv

Odaberite MLB.tv

   • Na opcijama pri dnu zaslona odaberite instaliraj. MLB.tv addon će se instalirati za nekoliko sekundi

MLB.tv Instalirajte Kodi

Kako koristiti MLB.tv Kodi addon

Nakon što instalirate dodatak MLB.tv Kodi, vrijeme je da ga postavite za povezivanje s vašim računom. Kliknite desnom tipkom miša na MLB.tv dodatak s popisa dodataka i kliknite informacija. Zatim kliknite konfigurirati kad se otvori zaslon s informacijama. Na lijevoj strani vidjet ćete popis podizbornika, uključujući postavke za prijavu, vizual i proxy. Stranica za prijavu trebala bi biti otvorena prema zadanim postavkama. Ako nije otvoren, kliknite ga za nastavak.

Podaci za prijavu za MLB.tv

Kliknite gumb Korisničko ime i zaporka polja za otvaranje dijaloških okvira za svaki od njih. Nakon što unesete svoje podatke za prijavu, kliknite u redu da ga spasi. Ako ste se pretplatili za pretplatu za "jedan tim" umjesto za punu uslugu, kliknite pretplata za jednu ekipu / besplatna igra. U suprotnom, ovaj selektor ostavite isključenim. Možete se odjaviti i klikom Odjavite se, iako ne mogu zamisliti čemu bi se to moglo služiti.

Odaberite vidni na lijevoj strani da biste dobili pristup brojnim opcijama. Rezoluciju možete odabrati odavde. Ovisno o brzini podataka, veća rezolucija će stvoriti jasniju sliku, ali također može uzrokovati puferiranje. Najbolje je isprobati nekoliko različitih postavki dok ne pronađete savršenu. Na ovom zaslonu također možete dodati addonu koji je vaš omiljeni tim, bilo da sakrije rezultate, kako prikaže imena timova i kako prikazati vrijeme.

MLB.tv vizualna kartica

Nakon što je vaš MLB.tv addon konfiguriran, vratite se na zaslon s informacijama tako što ćete kliknuti u redu s bilo koje kartice. Zatim kliknite otvoren otvoriti glavni izbornik. Postoje tri izbora: današnje igre, jučerašnje igre i datum gota.

MLB.tv Kodi glavni izbornik

Ako se igra koju tražite igra danas ili je bila odigrana jučer, odaberite odgovarajuću opciju da biste je pronašli. Ako je igra stara više od jednog dana, kliknite goto date i unesite datum kada se to dogodilo u polje u gggg-mm-dd formatu (ostali formati proizvedu poruku o pogrešci). Prilikom izbora današnjim igrama ili jučerašnje igre kao opciju možete i dalje pregledavati datume klikom na prethodni dan ili sljedeći dan iz podizbornika.

Ako se igra koju tražite ne pojavi na popisu i sigurni ste da ste unijeli točan datum, to može biti zato što se ta igra televizijski prenosi na lokalnoj ili nacionalnoj razini. U takvom slučaju neće biti dostupan na MLB.tv-u u vašem području bez upotrebe VPN-a za zaobilaženje blokiranja geografskog sadržaja. Ako imate VPN i želite ga koristiti za gledanje zatamnjenih igara na MLB.tv, evo kako to učiniti.

Druga je mogućnost korištenje zasebnog Kodi dodatka za gledanje igara koje su izglađene. Ispod je popis nekih dodataka koji vam mogu omogućiti.

MLB.tv Kodi addon alternative: Dodatne mogućnosti za MLB na Kodi

Sljedeći dodaci omogućit će vam gledanje MLB igara koje se nacionalno emitiraju u vašoj zemlji ili lokalno u vašoj blizini. Budući da se igre koje nisu dostupne na MLB.tv-u obično uklapaju u jednu od ove dvije kategorije, kombinacija jednog ili više ovih dodataka plus MLB.tv trebala bi vam omogućiti da vidite svaku MLB igru.

USTVnow

USTVNow Kodi addon

USTVnow je video streaming usluga usmjerena na američku vojsku stacioniranu u inozemstvo i ostale američke stanovnike koji se nalaze izvan američkih granica. Međutim, svatko ga može koristiti. Besplatno nudi velike mreže, uključujući Fox, NBC, CBS, ABC, PBS i CW. Budući da većinu nacionalnih TV MLB igara u SAD-u provode velike mreže, USTVnow Kodi addon može mnogim igrama pružiti besplatno koje bi inače nedostajale na MLB.tv-u..

Ako želite platiti 19,00 USD mjesečno, USTVnow će ubaciti i paket kanala koji uključuje ESPN, dajući vam još više MLB igara na televiziji..

Evo kako instalirati i koristiti USTVnow.

Sportsnet sada

Službeni Sportsnet Now Kodi addon

Ako živite u Kanadi, MLB igre kojima su stanovnici SAD-a zamračeni trebali bi biti dostupni na MLB.tv. No, neke MLB igre i dalje se održavaju na nacionalnoj televiziji u Kanadi. Neće vam biti dostupne na MLB.tv-u ako servis zna gdje se nalazite. Međutim, većinu ovih igara donosi Sportsnet i može ih se pregledati koristeći dodatak Sportsnet Now Kodi.

Za dodatak Sportsnet Now Kodi potrebna je pretplata koja košta C 24,99 USD mjesečno. Također zahtijeva kanadsku kreditnu karticu. Ako putujete izvan Kanade, trebat će vam VPN da biste joj pristupili.

Evo korak po korak upute kako instalirati Sportsnet Now Kodi Addon.

PS Vue

PS Vue Kodi addon

PS Vue je usluga zamjene kabla u SAD-u koja nudi sve kanale lokalne mreže u odabranim područjima plus većinu kablovskih kanala koje biste dobili da imate uslugu kablovske televizije. Sadrži ESPN, ESPN2, FS1, FS2, NBCSN, MLB Network i druge. Cijena se kreće od 39,99 do 79,99 dolara, ovisno o tome na koje kanale želite imati pristup. Ako se igra koju želite gledati u SAD-u nacionalno, ali ne i na velikoj mreži, vjerovatno je na jednom od kanala koje prenosi PS Vue.

Dodatak PS Vue Kodi može se naći u službenom skladištu dodataka.

VIDI TAKOĐER: Najbolji dodaci Kodi za TV uživo

Fox Sports Go

Fox Sports Idi Kodi addon

Dodatak Fox Sports Go Kodi omogućava gledanje bilo kojeg od kanala Fox Sports Network pomoću vaše Kodi. Da biste koristili ovaj dodatak, morate imati pretplatu na uslugu kablovske televizije koja vam omogućuje pristup tim kanalima ili uslugu prepune protoka sadržaja kao što je Sling TV, DirecTV Now ili FuboTV. Ako igra koju želite gledati je na FS1 ili FS2, ali nemate PS Vue, Fox Sports Go Kodi dodatak je to put.

Fox Sports Go Kodi addon nalazi se u službenom spremištu Kodi addon-a.

Vezani članak: Najbolji sportski dodaci Kodi-ju

DAZN

MLB Kodi dodaci

DAZN je sportski streaming servis koji je trenutno dostupan u maloj zemlji za samo 9,99 USD mjesečno. Trenutno je dostupno na:

 • NAS
 • Kanada
 • Njemačka
 • Italija
 • Japan
 • Austrija
 • Švicarska

DAZN ima različite mogućnosti u različitim zemljama. Međutim, u većini zemalja možete dobiti dobar broj MLB igara. Izuzetak je u SAD-u, gdje DAZN prvenstveno nudi borbeni sport i nekoliko drugih opcija, poput kriketa i biciklizma. Međutim, otkrili smo da VPN može raditi na zaobilaženju blokiranja geografskog sadržaja DAZN-a na nekoliko lokacija. Zbog toga ćete možda htjeti provjeriti VPN opcije izvan IPVanish-a, jer DAZN koristi vrlo strogo blokiranje sadržaja.

Trenutno smo otkrili da Cyberghost radi zaobići blokove DAZN Switzerland, dok NordVPN i ExpressVPN rade na DAZN Canada. To se, međutim, može promijeniti, zato preporučujemo da se prijavite na besplatne račune i sami provjerite.

Zaključak

Ako ste nedavno prerezali kabel i odlučili nabaviti sav svoj TV sadržaj na mreži, možda ste se pitali kako možete pristupiti MLB igrama. MLB.tv Kodi dodatak može vam pomoći u rješavanju ovog problema.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − = 98

Adblock
detector