Kako instalirati i koristiti USTVNow Kodi Addon [Ažurirano za 2019]

ustvnow kodi addon


Želite li započeti s instaliranjem USTVNow na Kodi? U nastavku smo iznijeli sve što trebate znati kako biste dobili dodatak USTVNow Kodi, uključujući detaljan vodič za postavljanje. USTVNow će raditi za vas u bilo kojoj zemlji, uključujući SAD, Kanadu, Veliku Britaniju, Australiju i još mnogo toga.

Postavljanje i instalacija USTVNow Kodi Addon - Sažetak

Da biste postavili i koristili USTVNow na Kodi, trebat ćete:

 1. Otvorite račun na web stranici USTVNow
 2. Obavezno se pridržavajte ispravne metode kreiranja računa (više detalja u nastavku)
 3. Preuzmite i instalirajte dodatak Kodi iz ispravnog izvora (više detalja u nastavku)
 4. Postavite dodatak pomoću podataka svog računa u postavkama dodavanja
 5. Uživajte u svom besplatnom ili plaćenom USTVNow streaming računu na Kodi

Koristite VPN kod Kodi-ja

VPN-ovi mogu sakriti vaš identitet na mreži. To čine preusmjeravanjem vaše internetske veze putem poslužitelja koji se razlikuje od onog koji odgovara vašoj stvarnoj lokaciji.

Neki davatelji internetskih usluga mogu blokirati ili gasiti strujanje kroz neke Kodi izvore. To bi moglo značiti da prilikom strujanja iz internetskih izvora, uključujući Kodi dodatke, vaš ISP može pokušati usporiti internetsku vezu ili je čak potpuno onemogućiti..

Upotreba VPN-a može prikriti vaš identitet od vašeg davatelja internetskih usluga, što znači da neće moći reći koje web stranice ili aplikacije koristite za streaming videozapisa. VPN-ovi vam također omogućuju pristup sadržaju koji je zaključan sa zemljom, a koji inače ne bi bio dostupan u vašoj zemlji.

Napravili smo nekoliko testova i otkrili da IPVanish radi sa svim Kodijevim dodacima koje smo ispitali. Ako želite istražiti druge mogućnosti, slobodno proučite naš popis preporučenih Kodi VPN usluga.

Upozorenje: Naši čitatelji mogu uštedjeti 60% na godišnjem IPVanish planu ovdje ili 25% popusta na mjesečnu pretplatu.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Kodi v18 „Leia“ je najnovija stabilna inačica Kodija dostupna za preuzimanje.

Vodič za instalaciju USTVNow Kodi Addon-a

Sljedeći vodič trebao bi vam pomoći da jednostavno započnete s USTVNow na Kodi-ju.

Početni koraci

 • Prije nego što započnete s bilo kojom opcijom ispod, prvo se morate prijaviti na račun. Obavezno se prijavite s adresom e-pošte, a ne putem opcije "Registriraj se na Facebooku".

ustvnow kodi addon prijava

 • Zatim ćete imati mogućnost odabira osnovnog plana kanala ili Svi kanali plan. Odaberite željenu opciju.

ustvnow kodi addon prijava

 • Zatim idite na stranicu za plaćanje. Ako koristite besplatni račun, samo kliknite "Nastavi do plaćanja". Nema naknade, to je samo formalnost.

ustvnow kodi addon prijava

 • Na kraju odaberite i unesite način plaćanja. Opet, za besplatnu verziju, ne naplaćuje se; USTVNow prikuplja podatke o plaćanju u slučaju da kasnije odlučite platiti račun. Te informacije također koriste za određivanje vaše lokacije.

Nakon dovršetka ovih početnih koraka otvorite Kodi i započnite postupak instalacije.

Kako instalirati USV Now na Kodi

USTVNow je lako instalirati, jer se nalazi u službenom spremištu Kodi addon-a koji je dostupan sa svakom Kodi instalacijom.

Da biste na Kodi instalirali USTVNow, napravite sljedeće

 1. Otvorite svoju aplikaciju Kodi
 2. Ići Add-ons
 3. Klikni na Simbol paketa
 4. Kliknite na Instalacija iz skladišta
 5. Pronađite i kliknite na službeno Spremište kodi Addon
 6. Ići Video dodaci
 7. Pomičite se prema dolje dok ne pronađete USTVNow, zatim kliknite na nju
 8. Odaberi Instalirati
 9. Naći ćete dodatak USTVNow Kodi s ostatkom svog video Dodaci

USTVNow pregled

Jednom kada vam je na Kodi instaliran USTVNow, vrijeme je da se to promeni. U nastavku smo vam pružili detaljno uputstvo o tome kako sve postaviti i što ćete pronaći unutar kad počnete.

Početak rada

Kad započnete USTVNow Plus prvi put od vas će se zatražiti da se prijavite sa podacima svog računa.

USTVNow račun e-pošte

Nakon unosa podataka o računu možete početi uživati ​​u svojim besplatnim kanalima!

Značajke

kanali

S USTVNow-a Osnovni plan dobit ćete sve velike američke zemaljske stanice. Ovi su ABC, CBS, CW, PBS i Moja 9.

Ako želite više kanala, morat ćete nadograditi na plaćeni plan. TELEUP plan s DVR-om ide za 19 USD mjesečno i nudi 18 kanala, dok opcija ALL CHANNELS iznosi 29 USD i uključuje 25 kanala.

USTVNow također ima nekoliko dodatnih planova, uključujući SVE KANALE + DVR za 39 USD mjesečno, ALL CHANNELS + DVR godišnju pretplatu za 468 USD (uključuje mogućnost dobivanja procijenjenog povrata) i pristup 158 popularnih filmova za 2,99 USD.

Pogledajte stranicu paketa USTVNow da biste vidjeli cijeli popis plaćenih kanala.

Ako želite imati vrhunski doživljaj s preko 200 kanala, posjetite internetsku stranicu USTVNow kako biste saznali kako. Kanali kao što su HBO i Showtime uključeni su u premium plan koji počinje od 99 USD.

Mogućnosti DVR-a

Kupnja plana s DVR mogućnostima pomoći će vam da ne propustite svoje omiljene emisije. Vaše će snimke biti dostupne 4 tjedna i možete snimiti onoliko emisija koliko biste željeli dok gledate još jednu bez štucanje. Vaše se snimke pohranjuju na daljinu, tako da ne morate brinuti hoće li vaš uređaj biti povezan s internetom nakon što ste postavili emisiju koja će se snimati.

Također treba napomenuti da iako je Kodi mnogima mogućnost izbora, USTVNow možete pregledavati s većine uređaja koji imaju web-preglednik. Za Roku postoji i USTVNow kanal. Ako želite, možete odabrati onaj uređaj koji vam najviše odgovara.

Poticaji se nude kupcima koji upućuju preporuke svojim prijateljima. Jednostavno rečeno, preporukom možete dobiti pristup besplatnoj DVR usluzi.

USTVNow sučelje

USTVnow_Interface

USTVNow sučelje je lako za kretanje i podijeljeno je u 9 odjeljaka. Ovaj dodatak nudi nekoliko različitih načina za pristup sadržaju, ovisno o tome što tražite u tom trenutku. To je važno kod Live TV-a jer pomaže brzo pronaći sadržaj bez propuštanja. Evo pogleda što svaki odjeljak nudi:

1. Uživo

Pod, ispod Uživo, pronaći ćete popis svih kanala koji trenutno emitiraju uživo, zajedno s nazivom emisije koja se trenutno emitira kao i trajanjem emisije.

USTVNow_Live

2. Rasporedi

Ako su vam omogućene DVR mogućnosti, ovdje možete pregledati svoje zakazane snimke. To je pogodno za slučaj da vam je jednostavno potreban podsjetnik vašeg rasporeda snimanja.

3. Snimke

Pod, ispod snimke, možete pogledati svoje DVR snimljene emisije.

4. Raspored

USTVNow_Lineup

Ovo je jedna od korisnijih opcija koja je dostupna u addonu. Daje popis kanala, a odabir kanala prikazuje popis trenutnih emisija i nadolazećih emisija najmanje nekoliko sati.

USTVNow_Live

5. Filmovi

U ovom se odjeljku prikazuje popis filmova koji se trenutno emitiraju ili onih koji se trenutno emituju ili koji će se emitirati u sljedećih nekoliko sati.

ustvnow_categories_movies

6. Izdvajamo

Naglasci u osnovi prikazuje popis trenutno emitiranih programa ili emisija postavljenih na zrak u bliskoj budućnosti. koja trenutno emitira ili će se u bliskoj budućnosti emitirati putem dostupnih mreža.

USTVNow_highlights

7. Na zahtjev

Iako ova opcija trenutno nije dostupna, omogućit će videozapise na zahtjev. Posudba videozapisa na zahtjev.

8. Traži

Ovaj je odjeljak sam po sebi razumljiv i može vam pomoći da brzo dođite do željenog područja unutar dodatka.

9. Vodič

Ovo je TV vodič, baš kao što biste to postigli kada gledate tradicionalne TV programe. Pomoću ove opcije možete brzo saznati što se prikazuje na vašim omiljenim kanalima i u koje će se vrijeme emisije emitirati.

ustvnow_guide

USTVNow alternative

USTVNow nudi veliku biblioteku sadržaja, ali nema sve. Sljedeće legalne alternative za streaming mogu vam pomoći u proširenju opcija gledanja televizora i filmova.

PS Vue

Za one od vas koji imaju PlayStation račun, možda biste trebali razmotriti Sonyjevu platformu za strujanje PSVue. Imat ćete pristup mrežama velikog imena kao što su ESPN, SyFy, TruTV i SAD. To će doći, međutim, po cijenu. Ne postoje besplatni paketi s PS Vue, a sadržaj koji vam je dostupan je ograničen lokacijom. Pogledajte web mjesto PlayStation da biste saznali više o dostupnim paketima pretplate.

PS Vue Kodi addon

Pucketanje

Službeni Crackle Kodi addon

Crackle je dodatak koji pruža korisnicima koji u osnovi pruža sadržaje iz Crackle video na zahtjev (VOD) usluge. Iako kroz Crackle nećete naći nijednu opciju TV uživo, dostupan je bogat sadržaj poput filmova poput Djevojka sa zmajskim tetovažom i Loš Djed Mraz, kao i TV emisije poput Izabrano i Dilbert. Također možete pronaći originalni Crackle sadržaj poput Mad Families, koji sadrži Charlie Sheen. Pristup Crackleu je potpuno besplatan.

YouTube

dodaci mjehurići kodi

Vjerovali ili ne, YouTube spada na ovaj popis. TV emisije sve više objavljuju sadržaj putem YouTubea, a uvijek su dostupni i visokokvalitetni, live radio i video streamovi koji obuhvaćaju čitavu paletu žanrova sadržaja. Dodajte to sadržaju VOD-a koji očekujemo od YouTubea i tada ćete moći u potpunosti shvatiti zašto je taj dodatak naveden. Razmislite o pokušaju službenog YouTubeovog dodavanja Kodi.

Završne misli

USTVNow nudi besplatnu pretplatu na 7 mreža što ga čini uvjerljivim izborom za dodavanje TV uživo. Nudi televiziju uživo bez potrebe za povezivanjem kabela ili satelitskom antenom. Sve što trebate je standardna internetska veza. Potrošači su ovih dana potpuno odlučni da se uopće ne trude dobiti tradicionalnu TV uslugu koja se pruža putem kabelskih ili satelitskih antena. Time se usluga poput USTVNow izdvaja jer pretplata za kablove i satelitske antene nisu potrebni. Nisu potrebne.

Štoviše, uzimajući u obzir buduće planove tvrtke da sadržaj VOD učini dostupnim za iznajmljivanje putem dodatka Kodi, USTVNow u bliskoj budućnosti čini to još privlačnijim rješenjem.

Drugo prodajno mjesto za uslugu je da uz plaćenu nadogradnju možete lako pristupiti DVR mogućnostima.

Teško je pobijediti 7 poznatih mreža koje su dostupne legalno i besplatno putem USTVNow besplatnog paketa. Iako je dostupno više opcija s plaćenim paketima, možda biste trebali razmotriti neke od alternativa, poput PS Vue i FilmOn Simple, koji će omogućiti pristup različitom sadržaju. Crackle je ograničen u onome što nudi, ali kvalitetne emisije su dostupne. Također, nemojte podcjenjivati ​​YouTube kao opciju kvalitetnog i zabavnog sadržaja.

Ovisno o tome što tražite, umjesto USTVNow-a, možda ćete htjeti odabrati neku od alternativa. Međutim, kada se sve zbroji, sjajna opcija je instalirati besplatnu verziju USTVNow i nadopuniti njegovu funkcionalnost jednom od ostalih gore spomenutih alternativa.

Što god odlučite, ne zaboravite biti oprezni putem interneta i pripazite na neslužbene dodatke drugih proizvođača. Neki od ovih dodataka pružaju pristup sadržaju bez odgovarajuće licence za to, što može predstavljati pravnu prijetnju za vas, ovisno o državi u kojoj živite. Također je povećan rizik od susreta s dodatkom treće strane dizajniranim da hakira korisnike koji zaraženi zlonamjernim softverom u odnosu na službene dodatke. Iako se obećanje o besplatnom sadržaju ovih dodataka može činiti privlačnim, razmislite o rizicima prije nego što donesete odluku o instaliranju takvih dodataka.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 11 =