Kako instalirati SPMC na Amazon Fire Stick ili Fire TV

Zainteresirani za instaliranje SPMC-a na Amazon Fire Stick ili Fire TV? Ovaj će vas vodič voditi korak po korak kroz postupak instaliranja i konfiguriranja SPMC-a.

SPMC logo

Semper Media Center (SPMC) je program koji se temelji na Kodijevom izvornom kodu. Stvorio ga je član Kodi tima, ali dizajniran je kako bi pružio bolje performanse na Android uređajima nego Kodi. Program nudi mogućnost onima koji možda ne žele ažurirati Kodi na Fire TV uređaju, ali i dalje žele nešto novo. Nažalost, u Amazon Fire Store trgovini nema posebne SPMC aplikacije. Kao rezultat, nije odmah očito kako možete instalirati SPMC na Fire Stick ili Fire TV.

U ovom ćemo vam članku pokazati najjednostavniji način instaliranja SPMC-a na ove uređaje. Zbog ograničenih resursa Fire TV-a i Fire Sticka, postoji i nekoliko poteškoća koje se mogu učiniti kako bi se SPMC nesmetano odvijao. Također ćemo objasniti koje postavke biste trebali promijeniti, što rade, te njihov utjecaj na rad vašeg sustava.

SPMC, kao i Kodi, potpuno je zakonit za upotrebu. No dostupni su određeni dodaci koji omogućuju pristup nelicenciranom sadržaju. Potičemo naše čitatelje da koriste službene izvore i da istražuju zakone svoje zemlje o strujanju prije nego što u tu svrhu pokušaju koristiti Kodi ili SPMC..

Upozorenje: SPMC treba koristiti samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni onaj Programeri za SPMC niti Comparitech ne zagovaraju upotrebu SPMC-a za piratstvo.

Važno: Uvijek koristite VPN s SPMC-om

Virtualne privatne mreže (VPN-ovi) ponekad se koriste za skrivanje nelicencirane struje korisnika od davatelja internetskih usluga (ISP). U skladu s tim, VPN-ovi imaju mnogo legitimnih aplikacija i mogu uvelike imati koristi čak i onima koji dolaze iz službenih izvora.

VPN-ovi djeluju usmjeravanjem mrežnog prometa kroz šifrirani tunel. To sprječava da ga pročisti bilo koji vanjski promatrač. To vas ne štiti samo od hakera; on također sprečava vašeg davatelja internetskih usluga u prodaji navika pregledavanja ili njihovom korištenju kako bi opravdao ograničenje brzine mreže.

Neophodno je da odaberete pravog VPN pružatelja usluga. U prošlosti su beskrupulozni VPN-ovi uhvaćeni kako prodaju propusnu širinu svog korisnika ili koriste njihove sustave za izradu botneta. Čak i bez ovih problema, neki su VPN-ovi jednostavno prespori da bi bili od koristi za streaming videa.

Preporučujemo IPVanish. Omogućuje stabilne i dosljedne veze s poslužiteljima u više od 50 zemalja i minimalan utjecaj na vašu mrežnu brzinu. Nadalje, riječ je o jednom od najvažnijih prijenosnih VPN-a, koji ima posvećene verzije za sve popularne uređaje, uključujući Amazon Fire TV i iPhone.

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je naš top izbor. Ima veliku nepropusnu mrežu poslužitelja i postiže dobre brzine. Snažne značajke zaštite i privatnosti čine IPVanish favoritom za korisnike Kodi i Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Što je SPMC?

SPMC je Kodi vilica. To znači da koristi Kodijev kôd kao bazu za buduća poboljšanja. Za razliku od većine vilica, koje stvaraju hobisti, tvorac SPMC-a Chris Browet zapravo je bio dio službenog Kodi tima u prošlosti. Nakon što je napustio ovu ulogu, nastavio je s razvojem na SPMC-u.

Kao što možete očekivati, SPMC je vrlo sličan Kodi-ju. Koristi istu strukturu kože i izbornika Confluence kao Kodi 16, iako s nekoliko izmjena kojima je olakšan SPMC na uređajima sa zaslonom osjetljivim na dodir. No, kako je Browet prije svega Androidov programer, bio je u stanju učiniti više od samo napraviti estetske promjene.

Glavna razlika između Kodija i SPMC-a je u tome što je potonji bolje optimiziran za Android uređaje. Postoji i nekoliko značajki jednostavne uporabe koje Kodi trenutno nema, poput funkcionalnosti pretraživanja glasa i mogućnosti pregledavanja 3D Bluray ISO datoteka. SPMC također uključuje opciju korištenja HD audio prolaza koji je trenutno podržan samo u Windows i Linux verzijama Kodi-ja.

Instaliranje SPMC-a na Amazon Fire Stick

Iako SPMC nije dostupan u trgovini Fire Stick, instaliranje je prilično jednostavno. Prije svega, morat ćete dopustiti Fire Sticku da instalira aplikacije iz nepriznatih izvora. Da biste to učinili, idite na odjeljak Početni zaslon. Pomičite se duž gornjeg reda i otvorite Kartica Postavke.

Vatreni štap nepoznati izvori

Odavde kliknite na Uređaj , a zatim kliknite na Opcije za programere. Kliknite gumb Aplikacije iz nepoznatih izvora opcija. Tekst ispod teksta sad bi trebao biti "ON". Ako to ne bude, kliknite ga ponovo. Sada držite gumb za glasovno pretraživanje na daljinskom upravljaču i recite "Downloader". AFTVNews bi vas trebao preusmjeriti na aplikaciju za preuzimanje. Ako želite, možete ga i ručno potražiti u trgovini aplikacija.

Instalirajte ga, a zatim otvorite dodatak. Na sredini ekrana nalazi se okvir u koji možete unijeti URL. U ovaj okvir unesite sljedeću adresu bez navodnika, a zatim kliknite ikonu Ići dugme.

„Https://github.com/koying/SPMC/releases/tag/16.7.4-spmc”

Preuzimanje SPMC-a na Fire Stick-u

Nakon preuzimanja datoteke vidjet ćete dopuštenja koja su potrebna za SPMC. Kliknite gumb Instalirati gumb na dnu stranice, a zatim otvorite aplikaciju.

Dozvole za SPMC Android

Konfiguriranje SPMC-a

SPMC je sada instaliran, ali postoji još nekoliko izmjena koje će vam osigurati što bolju izvedbu na vašem Fire TV-u. Pratit ćemo vlastite preporuke Browna za Fire Stick koje možete pogledati ovdje i ovdje.

Započnite navigacijom do Kartica sustava i kliknete na postavke. Odaberi Sustav pri dnu popisa, a zatim se pomaknite prema dolje Razina postavki opcija na sljedećem zaslonu. Pritisnite ovo dok ne piše Stručnjak.

Postavke zvuka

Sada se pomaknite natrag do Audio ulaz kartica. Promijeni Uređaj za izlaz zvuka za "Android, RAW Passthrough". Postavi Broj kanala do 7,1. To će vam omogućiti da koristite 7.1 zvučnike surround zvuka ako ih imate, ali ne bi trebali stvarati problema čak i ako koristite standardne stereo zvučnike svog televizora.

Konfiguracija izlaza treba postaviti na "Najbolje podudaranje". To znači da ako promijenite izlazni uređaj (na primjer, spajanjem slušalica tijekom filma), zvuk bi se trebao automatski preusmjeriti na novi uređaj.

Kliknite gumb Omogući prolazno opcija. To omogućava vašem televizoru da izravno shvati kodirani audio (DTS, Dolby Digital, itd.) Umjesto da se oslanja na SPMC. vaš Prolazni izlazni uređaj opcija bi trebala biti postavljena na "Android, RAW Passthrough".

Postavke videozapisa

Odjavite se s trenutnog izbornika i pomaknite se prema gore Kartica Video. Kliknite gumb Razina postavki gumb na dnu dok ne piše "Expert", a zatim idite na Kartica za reprodukciju. set Podesite brzinu osvježavanja prikaza do "Na start / stop", a zatim Pauzirajte tijekom promjene brzine osvježavanja na tri sekunde.

SPMC postavke

Ove opcije osiguravaju da će vaš televizor prikazivati ​​sadržaj ispravnom brzinom osvježavanja, uklanjajući efekt sapunice na novijim televizorima, osiguravajući pritom da videozapis od 60 kadrova u sekundi izgleda što glatkije. Treba napomenuti da Phillips i Sony TV ne podržavaju ovu značajku, pa bi korisnici s tim uređajima trebali postaviti Podesite brzinu osvježavanja prikaza do "Isključeno".

Uđite u Kartica za ubrzanje. Browet preporučuje omogućavanje hardverskog ubrzavanja, no to ponekad može uzrokovati probleme sa mucanjem. Ako imate nešto slično, pokušajte onemogućiti hardversko ubrzanje da biste vidjeli rješava li ovaj problem. Ne biste trebali imati problema s Ubrzajte MPEG2 i Ubrzajte h264 mogućnosti postavljene na "Uvijek", međutim, zbog relativno malog utjecaja koji ima na suvremeni hardver.

Zaključak

Iako je službenu verziju Kodija lakše instalirati na Amazon Fire Stick nego SPMC, postupak je i dalje prilično jednostavan. Međutim, instaliranje željenog medijskog centra tek je početak. Možda će vas zanimati čitanje naših vodiča za ubrzanje Fire Fire Sticka, smanjenje količine ispražnjenja kodi-a ili prenošenje prilagođene gradnje Kodi-a na vaš Fire Stick.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 89 = 91

Adblock
detector