Како се користи дневник провера грешке Арес Визард-а за решавање проблема Коди-ја

Главна евиденција провере чаробњака за Арес

Док Коди обично функционише без проблема, као и са свим осталим понекад постоје проблеми. Један од начина решавања ових проблема је испитивање резултирајућих евиденција грешака, посебно коришћењем функције Арес Визард цхецк лог. Обично они могу дати трагове који указују на проблем који се јавља и самим тим доводе до решења.

Такође видети: Како да решите уобичајене проблеме Коди-ја

Најновија стабилна верзија је Коди Коди в17.6 “Криптон”.

Важно: Увек користите ВПН код Коди-ја

Виртуелне приватне мреже (ВПН) могу се користити у сврхе као што је скривање нелиценцираног стриминга од Интернет провајдера (ИСП). Међутим, постоје и друге употребе које су углавном повезане са заштитом приватности.

ВПН-ови сами по себи пружају повећан ниво безбедности јер маскирају вашу мрежну активност и шифрују вашу везу. То значи да могу помоћи у спречавању злонамерних напада попут многих напада Ман-ин-тхе-Миддле.

Такође је познато да су ИСП-ови намјерно успорили везе корисника који редовно струју садржај на мрежи. Поред тога, даваоци интернетских услуга са сједиштем у САД-у имају дозволу да продају ваше податке оглашивачима. Коришћење ВПН-а ће маскирати вашу ИП адресу и заштитити вас од такве активности.

За стриминг медија, требаће вам чврста веза. Из тог разлога, препоручујемо ИПВанисх, добро познату опцију у Коди заједници. Обезбедиће потребне брзине везе за стриминг и има сервере смештене широм света, омогућавајући приступ географски закључаном садржају, истовремено штитећи вашу приватност. ИПВанисх је такође компатибилан са свим Коди додацима које смо тестирали.

  SuperRepo Kodi Repository: как установить SuperRepo на Kodi

ЕКСКЛУЗИВНО ЧИТАЊЕ ПРОЧИТА: Уштедите до 60% на ИПВанисх плановима овде

Како евиденција грешака Коди и Арес Визард може вам помоћи да решите проблем

Програмер или искусни Коди корисник може интерпретирати садржај датотеке дневника и користити их за рјешавање проблема Коди који настају. За већину корисника приступ информацијама дневника је од драгоцености када траже помоћ искусних програмера, Коди програмера и форума помоћи.

Морате прво знати како да приступите тим записницима пре него што их будете могли да користите. Пратите сазнајте како.

Како приступити датотеци дневника Коди

Коришћење Арес Визарда

Најповољнија опција за приступ вашим Коди записима је коришћење Арес Визард-а. Да бисте инсталирали Арес, следите ове кораке:

Инсталирање Арес чаробњака

 1. Прво крените до Кодијевих поставки кликом на икону у облику зупчаника која се налази на главном екрану Кодија у горњем левом углу.

Подешавања дневника провере Арес чаробњака

 • Затим изаберите Филе Манагер, затим Додајте извор. Под Унесите стазе или потражите локације медија унесите “хттп://арес-репо.еу/” и у поље означено Унесите име за овај извор медија, дати извору име као што је .арес.

Додатак извора Коди Арес

 • Сада се вратите на главни екран и притисните Додаци. Изаберите икону у горњем левом делу екрана која подсећа на отворену кутију.

Коди 17 Изаберите пакет

 • Сада одаберите Инсталирајте из зип датотеке, затим .арес или шта год да сте навели извор у кораку 2.
 • Изаберите сцрипт.аресвизард-к.к.кк.зип и причекајте обавештење „Инсталиран додатак“ пре него што наставите.

Инсталирајте Арес Визард-а

 • Сада можете приступити Аресу са главног екрана тако што ћете се кретати до Додаци > Програмски додаци.

Приступање записницима помоћу чаробњака Арес

Да бисте приступили датотеци дневника, изаберите Више у Аресу, а затим Отпреми Коди Лог.

  A Kodi 18 vagy a Kodi 17.6 letöltése és telepítése

Арес чаробњак за уплоад Коди дневника

Имаћете избор које записнике желите да пошаљете. Избори су:

 • Тренутни дневник
 • Стари дневник
 • Свјежи стартни дневник
 • Направите дневник инсталирања

Вероватно ћете морати бринути само о отпремању тренутних дневника. Након што сте погодили одабир дневника Отпремити.

Избор дневника провјере Арес Визард-а

Тада ће вам се приказати екран који показује како приступити свом дневнику.

Арес Визард Уплоад Лог Лог Ресултс

Идите на дату УРЛ адресу да видите свој дневник. Затим можете преузети свој дневник, што значи да ћете га моћи лако делити. Такође имате могућност да само делите УРЛ.

преузимање магараца за провјеру арес чаробњака

Остали методи за приступ датотеци дневника Коди

Приступите датотеци директно

Ваше датотеке Коди дневника се такође физички чувају у складишту вашег уређаја и њима се може приступити на тај начин. Локација датотеке дневника варира овисно о уређају. Ево неких локација датотека датотека дневника за неке од платформи Коди је доступан за:

 • Андроид: сдцард / Андроид / дата / орг.кбмц.коди / филес / .коди / темп / коди.лог
 • иОС: /привате/вар/мобиле/Либрари/Преференцес/Коди/коди.лог
 • Самостална апликација за Виндовс: Ц: \ Корисници \корисничко име\ АппДата \ Роаминг \ Коди
 • Апликација Виндовс продавнице: % ЛОЦАЛАППДАТА% \ Пакети \ КСБМЦФоундатион.Коди_4н2хпмкврвр6п \ ЛоцалЦацхе \ Роаминг \ Коди \ коди.лог
 • Линук: $ ХОМЕ / .коди / коди.лог
 • Мац ОС: / Корисници // Библиотека / Подршка апликацијама / Коди / коди.лог
 • ОпенЕЛЕЦ: /стораге/.коди/коди.лог

Последње мисли

Доживјети грешке у Коди-ју може бити фрустрирајуће, посебно када вас спрече да не можете правилно уживати у својим медијима. Могућност приступа и дељења вашег дневника Коди је драгоцено средство за помоћ у решавању проблема у Коди-ју. Ако ћете делити свој дневник на форуму, можда је употреба чаробњака Арес најбоља опција јер можете лако делити одговарајућу везу. С друге стране, ако планирате да сами прегледате дневник, вероватно је идеалан директан приступ записнику са вашег уређаја.

About the author

Comments

 1. As an AI language model, I do not have a specific language preference, but I can provide a comment in English on the topic.

  Kodi is a popular media player that sometimes encounters errors. One way to solve these problems is by examining the resulting error logs, especially using the Ares Wizard check log function. These logs can provide clues that point to the problem and thus lead to a solution. It is important to always use a VPN when using Kodi to protect your privacy and security. VPNs can also help prevent malicious attacks and ISP throttling. Ares Wizard is a useful tool for accessing Kodi logs and troubleshooting issues. By following the steps outlined in the article, users can easily access and analyze their Kodi logs to solve any problems they may encounter.

 2. ики Претходни дневници Сви дневници

  Када изаберете жељени записник, можете га прегледати и претраживати за било коју грешку коју сте искусили. Ово је корисан начин да се реши проблем Коди-ја и да се избегну будуће грешке. Уз то, увек користите ВПН код Коди-ја да бисте заштитили своју приватност и спречили злонамерне нападе. ИПВанисх је одличан избор за ову сврху, јер је компатибилан са свим Коди додацима и пружа брзу и сигурну везу.

 3. Коди је популаран медијски плејер који обично функционише без проблема, али као и са свим другим софтвером, понекад се јављају проблеми. Један од начина да се реше ови проблеми је да се испитају записи грешака коришћењем функције Арес Визард цхецк лог. Ови записи могу да помогну у откривању проблема и доношењу решења. Такође, увек је важно користити ВПН код Коди-ја како би се заштитила приватност и спречили злонамерни напади. Коришћење Арес Визарда је један од начина да се приступи записима грешака у Коди-ју. Следећи кораци могу помоћи у инсталирању Арес Визарда и приступу записима грешака.

Comments are closed.