Kako se koristi dnevnik provjere pogreške Ares Wizard-a za rješavanje problema Kodi-ja

Glavni zapisnik provjere Ares čarobnjaka

Dok Kodi obično funkcionira bez problema, kao i sa svim ostalim ponekad postoje problemi. Jedna od metoda rješavanja problema je ispitivanje rezultiralih dnevnika pogrešaka, posebno pomoću značajke dnevnika provjere Ares Wizard. Obično mogu dati tragove koji ukazuju na problem koji se pojavljuje i samim tim dovode do rješenja.

Vidi također: Kako riješiti uobičajene Kodi probleme

Najnovija stabilna verzija je Kodi Kodi v17.6 “Krypton”.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Virtualne privatne mreže (VPN-ovi) mogu se koristiti u svrhe kao što je skrivanje nelicencirane struje od pružatelja internetskih usluga (ISP). Međutim, postoje i druge namjene uglavnom povezane sa zaštitom privatnosti.

VPN-ovi sami po sebi pružaju povećanu razinu sigurnosti jer maskiraju vašu mrežnu aktivnost i kriptiraju vašu vezu. To znači da mogu pomoći u sprečavanju zlonamjernih napada poput mnogih napada Man-in-the-Middle.

Poznati su i davatelji internetskih usluga koji namjerno usporavaju veze korisnika koji redovito struju sadržaje na mreži. Pored toga, pružatelji internetskih usluga sa sjedištem u SAD-u imaju dozvolu za prodaju vaših podataka oglašivačima. Korištenje VPN-a maskirat će vašu IP adresu i zaštititi vas od takve aktivnosti.

Za streaming medija trebat će vam čvrsta veza. Iz tog razloga, preporučujemo IPVanish, dobro poznatu opciju u Kodi zajednici. Omogućit će potrebne brzine veze za strujanje i imati poslužitelje smještene širom svijeta, omogućujući pristup geografski zaključanom sadržaju, a istovremeno štiti vašu privatnost. IPVanish kompatibilan je i sa svim Kodijevim dodacima koje smo testirali.

EKSKLUZIVNO ČITANJE PROČITA: Ovdje uštedite do 60% na IPVanish planovima

Kako vam zapisnici o pogreškama Kodi i Ares Wizard mogu pomoći u rješavanju problema

Programer ili iskusni Kodi korisnik može interpretirati sadržaj zapisničke datoteke i upotrijebiti informacije za rješavanje problema Kodi. Za većinu korisnika pristup informacijama s dnevnika dragocjen je kada traže pomoć iskusnih programera, Kodi programera i foruma pomoći.

Morate prvo znati kako pristupiti tim zapisnicima prije nego što ih budete mogli koristiti. Pratite kako biste saznali kako.

Kako pristupiti vašoj zapisničkoj datoteci Kodi

Korištenje Ares Wizarda

Izravna opcija za pristup vašim zapisnicima Kodi je korištenje čarobnjaka Ares. Da biste instalirali Ares, slijedite ove korake:

Instalacija čarobnjaka Ares

 1. Prvo krenite do Kodijevih postavki klikom na ikonu u obliku zupčanika koja se nalazi na glavnom zaslonu Kodija u gornjem lijevom kutu.

Postavke dnevnika provjere Ares čarobnjaka

 • Zatim odaberite Upravitelj datoteka, slijedi Dodajte izvor. Pod, ispod Unesite staze ili potražite mjesta medija unesite "http://ares-repo.eu/" i u polje označeno Unesite naziv za ovaj izvor medija, dati izvoru ime kao što je .Ares.

Dodatak izvora Kodi Ares

 • Vratite se na glavni zaslon i pritisnite Add-ons. Odaberite ikonu u gornjem lijevom kutu zaslona koja podsjeća na otvoren okvir.

Kodi 17 Odaberite paket

 • Sada odaberite Instalirajte iz zip datoteke, slijedi .Ares ili kako god ste naveli izvor u koraku 2.
 • Odaberi script.areswizard-x.x.xx.zip i pričekajte obavijest "Dodatak instaliran" prije nego što nastavite.

Instalirajte Ares Wizard-a

 • Sada možete pristupiti Aresu s glavnog zaslona navigacijom do Add-ons > Dodaci programa.

Pristupanje zapisnicima čarobnjakom Ares

Da biste pristupili svojoj datoteci dnevnika, odaberite Više u Aresu, a slijedi ga Učitajte Kodi Log.

Ares čarobnjak za prijenos Kodi dnevnika

Imat ćete izbor zapisnika koje želite prenijeti. Izbori su:

 • Trenutačni zapisnik
 • Stari zapisnik
 • Svježi startni dnevnik
 • Napravite dnevnik instaliranja

Najvjerojatnije ćete se trebati samo brinuti o prijenosu trenutačnih zapisnika. Nakon što ste pogodili odabir dnevnika Učitaj.

Odabir dnevnika provjere Ares Wizard

Tada će vam se prikazati ekran koji pokazuje kako pristupiti svom zapisniku.

Ares Wizard Učitavanje rezultata dnevnika

Idite na zadani URL da biste vidjeli svoj dnevnik. Tada možete preuzeti svoj dnevnik, što znači da ćete ga lako dijeliti. Također imate mogućnost dijeljenja URL-a.

preuzimanje čarobnjaka za provjeru ares čarobnjaka

Druge metode za pristup datoteci zapisnika Kodi

Pristupite datoteci izravno

Vaše datoteke Kodi dnevnika također se pohranjuju u pohranu vašeg uređaja i njima se može pristupiti na taj način. Lokacija datoteke zapisa ovisi o uređaju. Ovdje su neke od datoteka datoteka dnevnika za neke od platformi Kodi je dostupan za:

 • Android: sdcard / Android / data / org.xbmc.kodi / datoteka / .kodi / temp / kodi.log
 • iOS: /private/var/mobile/Library/Preferences/Kodi/kodi.log
 • Samostalna aplikacija za Windows: C: \ Users \Korisničko ime\ AppData \ Roaming \ Kodi
 • Aplikacija Windows trgovina: % LOCALAPPDATA% \ Packages \ XBMCFoundation.Kodi_4n2hpmxwrvr6p \ LocalCache \ Roaming \ Kodi \ kodi.log
 • Linux: $ HOME / .kodi / kodi.log
 • Mac OS: / Korisnici // Biblioteka / Podrška aplikacijama / Kodi / kodi.log
 • OpenELEC: /storage/.kodi/kodi.log

Završne misli

Doživljavanje pogrešaka u Kodi može biti frustrirajuće, pogotovo kada vas zaustave u mogućnosti da pravilno uživate u svojim medijima. Mogućnost pristupa i dijeljenja vašeg dnevnika Kodi vrijedan je alat za pomoć u rješavanju problema u Kodi-ju. Ako ćete dijeliti svoj dnevnik na forumu, možda je korištenje čarobnjaka Ares bolja opcija jer možete lako podijeliti odgovarajuću vezu. S druge strane, ako planirate sami pregledati zapisnik, vjerojatno je idealan neposredan pristup zapisniku sa vašeg uređaja.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − = 28

Adblock
detector