Kakva je gradnja Kodi Durex? Je li zakonita i sigurna za instaliranje?

Kodi Durex Build

Ako ste tražili jednostavan način za besplatne filmove i TV emisije na Kodi, možda ste čuli za Kodi Durex Build. Pristalice Kodi Durex Builda kažu da štedi vrijeme pružajući sve najbolje Kodijeve dodatke u jednom paketu, sprječavajući korisnike da ne mogu naći adione razbacane po višestrukim repozicijama.

No, je li Kodi Durex Build zakonit? Da li je sigurno? Ovaj će članak objasniti što je to Kodi Durex Build i koji biste rizici mogli preuzeti. Također će pružiti neke alternative ako odlučite da je ne želite instalirati.

Što je Kodi?

Kodi je besplatni softverski medijski player iz Kodi Foundation. Omogućuje korisnicima reprodukciju videozapisa ili glazbe pohranjenih na svojim uređajima ili strimiranih s Interneta. Kodi je postao popularan među “rezačima kablova” koji žele pobjeći od visokih troškova usluga kabelske i satelitske televizije. Može se instalirati na popularne TV uređaje poput Amazon Fire Stick, Apple TV i Nvidia Shield, kao i na Android i iOS mobilne uređaje i osobna računala koja pokreću Windows, Mac OSX ili Linux.

Čitaj više: Kako započeti s Kodijem

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Uz Kodi uvijek koristite VPN

Kad god strujirate video putem Kodi-ja, uvijek biste trebali zaštititi svoju privatnost i sigurnost koristeći virtualnu privatnu mrežu (VPN). Mnoge web stranice za streaming pokušavaju blokirati korisnike koji žive izvan određenih zemalja da gledaju sadržaj. VPN-ovi pomažu da se to spriječi sakrivanjem vaše IP adrese.

VPN-ovi također kriptiraju vaše podatke, sprečavajući vašeg davatelja internetskih usluga da zna da struji video. To pomaže u zaustavljanju punjenja uzrokovanom prebacivanjem brzine internetskih usluga. Osim toga, VPN-ovi pomažu u zaštiti korisnika od napada hakera u sredini.

Nisu svi VPN-ovi dobri za Kodi korisnike. Većina nema aplikacija za TV uređaje koji se često koriste za pokretanje Kodi-ja. Mnogi imaju poslužitelje u premalo zemalja kako bi pouzdano prikrili lokaciju korisnika. Neki čuvaju zapise ponašanja korisnika, stvarajući rizik privatnosti.

Iz tih razloga, korisnicima Kodi-a preporučujemo IPVanish. Ima aplikaciju za Amazon Fire Stick i Nvidia Shield, ima poslužitelje u preko 60 zemalja i ima strogu politiku protiv čuvanja trupaca. To je sjajan način za Kodi korisnike da zaštite svoju privatnost tijekom streaminga videa.

  Hogyan nézhetem meg a 2023-es US Open Tenisz csatornát a Kodi-en - ingyenes élő közvetítés

NAJBOLJI VPN ZA KODI DUREX ZGRADU: IPVanish je naš top izbor. Ima veliku nepropusnu mrežu poslužitelja i postiže dobre brzine. Snažne značajke zaštite i privatnosti čine IPVanish favoritom za korisnike Kodi i Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Što je Kodi Durex Build?

Durex Build je “build” za Kodi, kompletan paket koji uključuje novu kožu, promjene u Kodi postavkama i izbornicima i više dodataka. Kao i druge kodi-ove gradnje, Durex Build treba korisnicima olakšati brzo postavljanje Kodi-ja za maksimalnu korist, bez potrebe za traženjem više komponenti za instaliranje.

Durex Build dolazi sa blistavom novom Kodi kožom koja sadrži sliku s Pixar-ove Čudovišta Inc. kao njegovu pozadinu. Ikone izbornika raspoređene su vodoravno, s podizbornicima koji se prikazuju ispod njih. Takođe dolazi s predinstaliranim višestrukim Kodijevim dodacima, među kojima su, između ostalih, Yoda, Wraith, Placenta, Reptilia i Genesis Reborn..

Vezani članak: Najbolji Kodi grade

Problemi s gradnjom Kodi Durex

Unatoč pogodnosti koju pruža Durex Build, postoji nekoliko problema s njim. Prvo, dodaci koje pruža Durex Build pružaju veze koje gotovo isključivo upućuju na neslužbene, piratske struje. Ako tražite pravni tokovi filmova i TV emisija, nećete ih naći jako puno u dodacima koje pruža Durex Build.

Drugo, dodaci u Durex Build-u kopirani su iz mnogih različitih spremišta, od kojih su neka mogla biti zatvorena otkad je sastavljena, ostavljajući ih ranjivim da ih hakeri preuzmu i koriste za širenje zlonamjernog softvera.

Kopije dodataka sadržanih u Durex Buildu možda nisu najnovije verzije. Uz to, moguće je da je tvorac Durex Build-a promijenio kod na tim dodacima. Uostalom, gradnju je stvorio anonimni koder koji je poznat samo po pseudonimu “Durex”. Nitko ne zna tko je ta osoba u stvari.

Da stvar bude još gora, čini se da Durex Build trenutno ne funkcionira. Instalirali smo kopiju na staro računalo kako bismo dobili snimak zaslona za ovaj članak i ustanovili da se više puta ruši, zbog čega je Kodi potpuno beskoristan. Jedini način da se riješi ovaj problem bila je potpuna deinstalacija Kodija i ponovna instalacija, brisanje svih prethodnih dodataka i postavki koje smo imali prije instaliranja Durexa. Durex nije samo pružatelj piratskih sadržaja i opasnost je za vašu privatnost i sigurnost, već ne funkcionira..

  Cum să opriți Kodi Buffering (3 corecții care funcționează efectiv)

Zbog ovih problema, ne preporučujemo instaliranje ili upotrebu Kodi Durex Build-a. Umjesto toga, preporučujemo dolje navedene alternative.

Vidi također: Kako deinstalirati Kodi izgradnju na Amazon Fire Stick-u

Alternativa za Kodi Durex Build – alternativne Kodi kože

Ako ste samo željeli da Durex Build učini da vaša kopija izgleda ljepše, uvijek možete umjesto nje instalirati drugačiju Kodi kožu. Evo nekoliko koji služe kao prilično dobra zamjena za Durexovu kožu.

jantar

Kodi jantarne kože

Amber pruža pozadinu koja se sastoji od dupina, akcijskog junaka, filmskih rola i drugih predmeta. Kao i Durex, on ima vodoravni izbornik s velikim tekstom koji omogućava jednostavno vidjeti što će pojedini izbornik imati mogućnost.

Aeon Nox

Kodi Aeon Nox kože

Aeon Nox jedna je od najpopularnijih Kodijevih koža okolo. Postoji više verzija te verzije, ali osnovna koja je dostupna u službenom Kodi repo-u pruža zadivljujuću pozadinsku sliku astronauta koji je odrezan od tetura i prijeti mu odletje u svemir. Poput kože Durex Build-a, Aeon Nox ima horizontalni izbornik s velikim tekstom.

Eminencija

Kodi eminence kože

Eminence ima crnu pozadinu s plavim logotipom Kodi u sredini. Ima vodoravni izbornik. Za razliku od Durex Build-a, Aeon Nox-a i Amber, Eminence ima manje ikone koje omogućuju prikazivanje svih stavki Kodi izbornika na jednom zaslonu.

Za više informacija o tome kako instalirati Kodi kože i koje su najbolje, pročitajte naš cjeloviti vodič za Kodi kože.

Alternativa Kodi Durex Build-u – alternativni Kodi dodaci

Ako ste htjeli Durex kako biste pronašli besplatne emisije i filmove, to možete dobiti umjesto da ručno instalirate dodatke koji su zakoniti i sigurni. Potrebno je malo više posla kako biste ove dodatke instalirali jedan po jedan, ali barem vam to pomaže da spriječite da oštetite uređaj ili prouzrokujete da se Kodi ruši iznova i iznova..

  Kodi addon Animetoon ne radi? Postoji li ispravka ili alternativni dodatak?

Kombinirajući više dodataka s novom kožom, čak možete stvoriti vlastiti “Kodi build”, posebno izrađen prema vašim željama. Ovdje je popis nekih od najboljih Kodi dodataka pomoću kojih možete dobiti besplatne filmove i emisije.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV jedna je od najboljih legalnih web stranica za streaming videozapisa na Internetu. Ima katalog s preko 50 000 naslova, uključujući akcijske filmove, horor filmove, TV emisije poput žurica i Plava krvs, anime, klasične filmove i još mnogo toga. Ako Tubi TV gledate putem web-preglednika, reklamni sadržaj više se puta prekida. Međutim, dodatak Tubi TV Kodi u potpunosti blokira ove oglase.

Tubi TV možete pronaći u repotu Kodi1. Evo vodiča za instalaciju i upotrebu Tubi TV-a za Kodi.

Filmovi o velikim zvijezdama

Filmovi BigStar i dodatak za TV Kodi

Big Star Movies besplatno je web mjesto za streaming video sadržaja usredotočeno na emisije i filmove iz nezavisnih studija. Sadrži biografije, klasike, film-noir, horor filmove, ratne filmove, zapadnjake i druge žanrove filma i TV.

Filmovi Big Star dio su skladišta SuperRepo. Evo kako instalirati SuperRepo. Jednom kada je instaliran SuperRepo, idite na glavni izbornik Kodi i odaberite addons → instalacijski paket (ikonu otvorenog okvira u gornjem lijevom kutu ekrana) → instalirajte iz spremišta → SuperRepo All → video dodaci → Big Star Movies & TV → instalirajte.

Pucketanje

Službeni Crackle Kodi addon

Crackle je još jedna besplatna TV i filmska stranica s puno popularnih naslova, uključujući heroji, Heroji preporođeni, Štit, Terminator: Kronike Sarah Conner, Jarhead, Gunđalo, Stanovno zlo: Osveta, i mnogi drugi. Ako gledate programe Crackle putem web preglednika, bit ćete izloženi višestrukim nametljivim oglasima u cijelom programu. No, Kodi dodatak uklanja ove reklame.

Crackle je u reponu eracknaphobije. Evo potpunog vodiča za instalaciju i korištenje Crackle za Kodi.

WNBC programi

WNBC programi Kodi addon

WNBC programi Kodi addon povezuje se s NBC.com. Struje najnovije epizode popularnih NBC emisija poput Dobre djevojke, A. P. Bio, Glas, i Crna lista. Korisnicima također pruža pristup klasičnim NBC emisijama poput Knight Rider.

Programi WNBC Kodi addon nalazi se u službenom spremištu Kodi. Da biste je instalirali, počnite s glavnim izbornikom Kodi. Zatim kliknite addons → preuzmi → video addons → WNBC programi → instaliraj.

Vezani članak: Najbolji VPN-ovi za NBC pa ga možete gledati bilo gdje.

Nadamo se da vam se svidio ovaj vodič za gradnju Kodi Durex. Ako želite više informacija o tome kako doći do najboljeg sadržaja za svoj Kodi, a pritom i dalje štiti vašu privatnost, pročitajte neke od naših drugih vodiča, uključujući i najboljih 114 Kodi dodataka, najbolje Kodijeve dodatke za sport uživo i najbolji TV uživo kodi dodaci.

About the author

Comments

  1. j ponuđenim dodacima i jednostavnom postavljanju, Kodi Durex Build nije legalan način za gledanje filmova i TV emisija. Korištenje piratskog sadržaja može dovesti do kazni i pravnih problema. Također, postoji rizik od virusa i malwarea koji mogu ugroziti sigurnost vašeg uređaja. Umjesto toga, preporučujemo korištenje legalnih streaming usluga ili alternativnih Kodi dodataka i koža koji su sigurni i legalni. Također, uvijek koristite VPN kako biste zaštitili svoju privatnost i sigurnost tijekom streaminga videa.

  2. Build

    Kodi Durex Build je jedan od popularnih “buildova” za Kodi koji nudi sve najbolje Kodijeve dodatke u jednom paketu. Međutim, postavlja se pitanje je li Kodi Durex Build zakonit i siguran za korištenje. Ovaj članak objašnjava što je Kodi Durex Build, koji su rizici povezani s njegovom upotrebom te nudi alternative za one koji ne žele instalirati ovaj build. Također se naglašava važnost korištenja VPN-a prilikom strujanja videozapisa putem Kodi-ja kako bi se zaštitila privatnost i sigurnost korisnika. U konačnici, važno je naglasiti da Kodi treba koristiti samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa te da ni Kodi fondacija ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

  3. nosti i jednostavnosti korištenja, Kodi Durex Build nije uvijek legalan i siguran za korištenje. Mnogi od dodataka koji dolaze s ovom gradnjom omogućuju pristup piratskom sadržaju, što može dovesti do pravnih problema za korisnike. Također, neki od dodataka mogu sadržavati zlonamjerne programe koji mogu ugroziti sigurnost vašeg uređaja i podataka. Stoga, preporučujemo da koristite alternativne Kodi kože i dodatke koji su legalni i sigurni za korištenje. Također, uvijek koristite VPN prilikom korištenja Kodi-ja kako biste zaštitili svoju privatnost i sigurnost. IPVanish je jedan od najboljih VPN-ova za Kodi korisnike, s aplikacijama za popularne TV uređaje i strogoj politici protiv čuvanja trupaca.

Comments are closed.