Какво е cCloud Kodi Addon? Законно и безопасно ли е да се инсталира? Актуализирано на януари 2020 г.

cCloud TV Kodi addon

Интересувате ли се да гледате телевизия на живо и филми по заявка, без да се налага да плащате абонамент за кабелна телевизия? Ако е така, може би се чудите дали е добра идея да инсталирате добавката cCloud TV Kodi.

От нашето изследване установихме, че добавката cCloud TV Kodi вече не е достъпна за тези, които искат да го използват. В своя разцвет, добавката осигури достъп до нелицензирано съдържание. Сега обаче cCloud TV изчезна от първоначалното си хранилище. Ако намерите cCloud TV addon, той може да бъде повреден или отвлечен и следователно да не е безопасен.

Законна и безопасна ли е за употреба на вашето устройство cCloud TV? Тази статия ще отговори подробно на тези въпроси.

Какво е Коди?

Kodi е медиен плейър с отворен код. Тя ви позволява да се свържете с всеки уебсайт, който пренася филми, телевизионни предавания, спортни събития или други видове видео съдържание и да го предавате на вашия компютър. Kodi не съдържа собствено съдържание. Той просто възпроизвежда каквато медия е налична на сайта, до който му кажете за достъп..

Kodi може да бъде инсталиран на всички най-популярни устройства: Roku, Android или iOS смартфон, Nvidia Shield, Amazon Fire Stick, Apple TV, PC или Mac.

Kodi има репутация, че има рискове за сигурността и неприкосновеността на личния живот и за използването на пиратски филми и телевизионни предавания в нарушение на законите за авторско право. Въпреки че това е основателно, Kodi е легален софтуер, който може да се използва с минимални рискове за сигурността, ако се вземат определени предпазни мерки.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Потребителите на Kodi, които предават неофициално съдържание, обикновено се обръщат към VPN, за да запазят дейността си в тайна. Потребителите на Kodi, които предават идеално законно съдържание, също трябва да използват VPN.

Повечето добавки са създадени от трети страни, а не от официални стрийминг услуги. Тези добавки могат да бъдат променени от хакери и да се използват за иницииране на атаки "човек в средата" за пренасочване на вашите лични данни в тяхната собствена мрежа, открадване на чувствителна информация като номера на кредитна карта или друга финансова информация. Използването на VPN ви защитава от тази заплаха, като криптира вашите поточни данни, така че хакерът да не може да го чете. Той също така ви предпазва от скоростно заглушаване от ISP и блокиране на географско съдържание от доставчиците на съдържание.

За съжаление много VPN услуги забавят скоростта на изтегляне твърде много, за да бъдат полезни за стрийминга. В допълнение някои VPN поддържат дневници на данните на клиентите. Това е сериозно притеснение за поверителност.

Поради тези причини препоръчваме потребителите на Kodi да използват IPVanish при поточно видео. При нашето тестване установихме, че той обработва видео с 1080p без проблем. Той също така беше лесен за инсталиране и е един от малкото VPN с родно приложение Amazon Fire Stick. В допълнение, тя има строга политика „без регистрации“.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Нашите читатели могат да спестят изключително 60% от IPVanish планове тук.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Какво представлява cCloud TV Kodi addon?

cCloud е добавка на Kodi, която изстъргва съдържание от различни уебсайтове. Подобно е на Exodus, Pyramid, Sports Devil и много други популярни добавки на Kodi в това отношение. Въпреки това, cCloud е уникален и в смисъл, че позволява на потребителите да публикуват връзки на неговия уебсайт, които след това се предлагат автоматично в добавката на Kodi.

При повечето Kodi добавки източниците, предлагани от него, не могат да бъдат добавени от потребителя. В резултат на това, ако уебсайтът излезе офлайн, това води до мъртва връзка в менюто на addon. Разработчиците на Kodi addon трябва постоянно да актуализират връзките, за да се уверят, че те водят до реално съдържание. Ако изостават в тази практика, адонът става безполезен.

cCloud TV отстранява този проблем, като позволява на потребителите да публикуват свои линкове. Теоретично това трябва да позволи на cCloud да работи в продължение на много години в бъдеще, стига самият уебсайт cCloud да не завали. Именно тази иновация направи cCloud толкова популярен в сравнение с подобни добавки.

Въпреки тази популярност, обаче, има сериозни проблеми със сигурността и поверителността с добавката cCloud TV Kodi. cCloud TV е добавка на Kodi от трета страна, която не е подробно проучена по начина, по който имат официалните адони. Освен това изобщо няма процес на проверка за източниците, които се използват в cCloud, тъй като абсолютно всеки може да добави източник в менюто. Поради тази причина създателите на зловреден софтуер вероятно смятат сайт като cCloud за сбъдната мечта.

Друг проблем е, че голяма част от съдържанието, достъпно в cCloud, изглежда е пиратско. Например, намерих потоци за популярни канали като A&E и Animal Planet, както и хитови предавания от рода на Американска хорър история и В обувките на Сатаната. Тези канали и предавания изискват абонаменти, за да ги видите на друго място, така че е съмнително, че източниците на тези потоци имат разрешение да ги предлагат безплатно.

Това създава правен риск за източниците, които cCloud използва и за самия cCloud. Това в крайна сметка може да доведе до затваряне на cCloud, което ще доведе до появата на прекъснати връзки, както при други добавки.

За да бъдем справедливи, cCloud TV прави публикувате известие за процедурите за премахване на DMCA. Известието обаче обяснява, че може да сваля конкретни връзки само ако бъде поискано, а не всички връзки, които сочат към определено съдържание. Това е видът аргумент, който YouTube направи в началото, но в крайна сметка трябваше да се откаже.

За да се защити от съдебни дела, YouTube в крайна сметка разработи алгоритми, които откриват и премахват съдържание, а не конкретни копия на съдържание. Възможно е в крайна сметка cCloud да направи същото. В момента обаче те все още работят в законна сива зона.

Заради тези причини, не препоръчваме да инсталирате и използвате добавката cCloud TV Kodi. Вместо това препоръчваме да използвате алтернативите, изброени по-долу.

Алтернативи на cCloud TV Kodi addon

Известно е, че всички следващи добавки се предават от законни източници. Всички те имат висококачествена картина и звук и разнообразно съдържание. Никой Kodi addon не е напълно без риск за поверителност и сигурност. Това обаче са значително по-малко рискови от cCloud TV.

Xumo

Xumo kodi спортни добавки

Xumo е един от най-новите телевизионни добавки на живо, който предлага над 100 безплатни канала. Можете да получите достъп до всичко от денонощни филмови канали до спортни до новини чрез Xumo. Всички тези канали се поддържат от реклами, въпреки че Kodi добавката филтрира рекламите в повечето случаи.

пукане

crackle_kodi_addon

Crackle е безплатна онлайн телевизионна услуга, платена с реклама. Той носи много популярни филми, включително Синя лагуна, Детска игра, Подземен свят: Еволюция, Екзорцист III и март, както и класически телевизионни предавания като Heroes и Щита. Освен това носи високо оценени оригинали, достъпни само в Crackle, като например Изкуството на повече и Чистачи.

Crackle Kodi addon е част от официалното хранилище на Kodi addon.

Pluto.tv

Pluto.tv Информация за екрана на Kodi addon

Pluto.tv е колекция от безплатни онлайн телевизионни канали. Той носи най-високо оценени новинарски канали като CBSN, Bloomberg, RT America и CNBC. Освен това носи канали, посветени на комедия, клюки за знаменитости, спорт и много други видове забавления.

Pluto.tv се намира в официалното хранилище на добавки Kodi.

Playon

DirecTV Сега с PlayOn

Имате ли абонамент за DirecTV сега или кабелна телевизия, но не можете да го използвате в Kodi? Добавката PlayOn Kodi може да помогне. PlayOn е услуга, която ви позволява законно да записвате съдържание от много различни стрийминг сайтове, включително DirectTV Now, CBS.com, NBC.com, FXNetworks.com и други. Не е нужно да записвате програмите, за да ги предавате, така че можете да използвате добавката PlayOn Kodi, за да гледате телевизия и на живо.

За да поръчате или гледате или записвате телевизия на живо в PlayOn, ще ви трябва абонамент за DirecTV Now или услуга за кабелна телевизия. Ще ви е необходим и абонамент за самия PlayOn, който струва $ 30 / година.

Браузърът PlayOn за Kodi се намира в официалното хранилище на добавки Kodi.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА СДЕЛКА: Опитайте Playon безплатно за 7 дни

PS Vue

PS Vue Kodi addon

Ако сте опитвали всички тези други добавки и все още не можете да намерите цялото съдържание, което искате, може да е време да помислите да се абонирате за услуга за подмяна на кабел като PS Vue. За 39,99 долара на месец PS Vue ви предоставя повечето канали, които бихте получили, ако имате кабел, но без да се налага да плащате за кабелна кутия или друга остаряла технология.

Добавката PS Vue Kodi може да бъде намерена в официалното хранилище на Kodi addon.

cCloud TV Kodi addon: Преглед и проблеми с поверителността

KodC добавката на cCloud TV определено е иновативен софтуер. Характеристиката му е да позволява на потребителите да публикуват връзки улеснява поддържането на добавката актуализирана, така че тя да продължи да бъде полезна. Но тази сила е и най-голямата слабост на cCloud TV. Оставянето само на всеки да публикува връзки като нови източници за добавката значително повишава риска за сигурността му.

Докато cCloud TV Kodi addon е много популярен, има много по-добри начини да гледате филми и телевизия на Kodi, отколкото да го инсталирате.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 17

Adblock
detector