Какво представлява 13Clowns Kodi addon? Безопасно ли е и има ли алтернативи?

Kodi 13Clowns addon
13Clowns Kodi addon излъчва медии като филми и телевизионни предавания от различни източници. Пристрастявания на трети страни като 13Clowns обикновено текат от нелицензирани източници. По-долу ще разгледаме добавката 13Clowns, включително какъв тип съдържание предлага и добри алтернативи за използване. Но този добавка вече представлява заплаха за потребителите и трябва да бъде изтрит незабавно, а не да се изтегля от всяко място.

Какво е Коди?

Потребителите могат да се насладят на колекцията си за домашно забавление, като използват Kodi. Kodi е медиен плейър с отворен код, който се предлага безплатно. Едно от най-големите предимства на Kodi е лекотата, с която може да бъде настроен. Освен това, тя е достъпна в широк спектър от платформи, включително компютри с Windows и Mac, устройства с Android, iPhone, Nvidia Shield, Firestick и Fire TV на Amazon, Raspberry Pi, Apple TV и телевизионна кутия Roku.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Предупреждение: Защитете вашата поточна активност от вашия интернет доставчик

Вашият интернет доставчик може да вижда цялата ви интернет активност, включително вашите поточни данни. Интернет доставчиците в някои страни могат дори да продават вашите данни на трети страни с цел печалба. Това крие риск за вашата поверителност и анонимност онлайн. VPN мрежите предлагат най-доброто решение, за да предотвратите навлизането на вашия интернет доставчик в личните ви поточни дейности.

VPN мрежите пренасочват вашата интернет връзка чрез защитен сървър на трети страни, маскирайки вашето онлайн присъствие и защитавайки вашите данни и идентичност.

Интернет доставчиците в няколко големи страни също бяха уловени да дроселират поточно видео с по-ниско качество. VPN мрежите скриват вашата връзка и вида на данните, които прехвърляте, което прави невъзможно вашият интернет доставчик да открие какво предавате, като по този начин избягва заглушаване на ISP.

Тествахме няколко VPN и открихме IPVanish да бъде отличен избор за използване с Kodi. Той предлага бърза скорост на свързване и работи на няколко различни устройства като Windows компютри, устройства с Android, iOS устройства и телевизори на Amazon Fire. Най-важното от всичко е, че е сигурно решение, което не съхранява регистрационни файлове.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА KODI: Спестете до 60% в IPVanish план тук, нашият любим VPN за бърз, частен стрийминг.

Какво представлява 13Clowns Kodi addon?

Kodi 13Clowns addon
13Clowns addon беше още една вилица Exodus, подобна на добавката Exodus Redux Kodi. Той изтегли съдържание от редица източници, използвайки това, което е известно като скрепер. Използвайки този механизъм, той успя да предостави връзки към широк спектър от съдържание, включително анимационни филми, филми, документални филми и телевизионни предавания. Трябва да отбележите обаче, че е ясно, че голяма част от това съдържание се предава чрез уебсайтове за пиратско съдържание. Тези сайтове са незаконни в много юрисдикции като Франция, Великобритания, Австралия и САЩ. Предлагаме ви да използвате официални добавки на Kodi само за нуждите си от съдържание.

Този addon обаче вече е официално офлайн, тъй като неговият разработчик доста го поддържа и изтрива акаунта си в Github. Програмистът обаче не успя да предприеме подходящи предпазни мерки при напускане на Github, което доведе до отвличането на стария му акаунт. Неговият акаунт е пререгистриран под същото име от друга страна, която вече има възможност да излъчва злонамерени актуализации на 13Clowns и други добавки, които разработчика поддържаше.

НЕ ИНСТАЛИРАЙТЕ 13CLOWNS. Освен това, ако имате инсталирани 13Clowns, ИЗТЪРКЕТЕ НЕЗАБАВНО. Тази добавка не само нарушава, но също така е грижа за сигурността и безопасността за потребителите на Kodi. 

13 Алтернативи на клоуните

Докато 13Clowns addon има много разнообразно съдържание, той е нелицензиран. Добавки на трети страни като 13Clowns често се публикуват без значително проучване и могат да доведат до опасения за сигурността, които се разкриват едва след нанасянето на щетите. Все още трябва да внимавате, когато изтегляте неофициални добавки.

Например, има случаи, когато разработчиците скрито са вмъквали злонамерен софтуер в своите добавки и са компрометирали потребителските системи. Например, оригиналният разработчик на добавката Exodus, Lambada, добави редове от код към плъгина, за да стартира ботнет DDoS, насочен към сайтовете на някои от неговите противници.

Официалните добавки трябва да спазват строги указания и да свършат чудесна работа по осигуряване на висококачествено съдържание. Освен това много от тези добавки са безплатни. Имайки това предвид, ето списък с добавки, които предлагаме като добри алтернативи на 13Clowns.

Вижте също: Най-добрите филми за добавки на Kodi

Най-добрата алтернатива на 13 клоуни: Crackle

Официален Crackle Kodi addon
Crackle е безплатна услуга, поддържана от Sony безплатна поток, която предлага VOD съдържание.

Crackle не разполага с цялото най-ново съдържание, но има добра комбинация от ново и старо. Ще намерите филми като Следвайте петък (2016 г.), Въздух (2015) и Aloha 2015). Има налични телевизионни предавания като Черният списък: Изкупление, Дилбърт, и Франклин & удрям. Ще намерите и анимирани заглавия като D.Gray-Man, Афро Самурай, и Блокада с кръвна блокада.

В допълнение към добавките на Kodi, Crackle може да бъде достъпен от уеб браузъри, Roku, Apple TV, Chromecast, Fire TV на Amazon и на няколко Smart TV. Въпреки това, използвайки Crackle чрез Kodi филтрира рекламите, които Crackle пуска в своите видеоклипове, което прави Kodi най-добрият начин да гледате Crackle.

Понастоящем Crackle се предлага само в САЩ и Австралия безплатно. Той е достъпен и чрез абонамент в много страни от Латинска Америка. Свързването към американски или австралийски VPN сървър обаче ще ви позволи да заобиколите всички гео ограничения.

Добавката Crackle Kodi може да се намери в хранилището на eracknophobia или в официално хранилище на Kodi addon.

Други 13 алтернативи на клоуните

Popcornflix

Popcornflix Kodi addon
Popcornflix е друга поддържана от рекламата услуга, която дава на зрителите достъп до богат избор от филми и телевизионни предавания.

Има няколко заглавия на ниво Б, но все пак можете да намерите прилични телевизионни предавания и филми, които да гледате. Можете да намерите телевизионни предавания като Брегова охрана Аляска, и Култът. Филми като Обир и Cop 3 от Бевърли Хилс също са на разположение.

Popcornflix се предлага само в Канада и САЩ. Ако обаче не живеете в някоя от тези страни, можете да получите достъп до услугата, като се свържете към съответния VPN сървър.

Popcornflix се предлага от официалното хранилище на добавки Kodi.

Туби телевизор

TubiTV Kodi addon
Tubi TV е друга услуга за стрийминг, която предлага голяма библиотека от филми и филми. Ако гледате как използвате добавката Tubi TV Kodi, рекламите ще бъдат филтрирани.

Можете да намерите достойни филми на Tubi TV, като например Чудо за Бъдни вечер и Топли тела. Можете дори да намерите телевизионни предавания като Пет дни и Jongo.

Туби телевизорът също може да бъде достъпен директно от вашия уеб браузър, от Apple телевизори от 4-то поколение, устройства на Firestick и Fire TV на Amazon и на смарт телевизорите на Samsung.

Въпреки че известно съдържание е ограничено до САЩ, Канада и Великобритания, можете да получите достъп до него извън тези региони, като се свържете към подходящ VPN сървър. Освен това, всеки регион, в който е налична Tubi TV, има различна библиотека на съдържанието, така че ако сте в САЩ, Великобритания или Канада и какво можете да предложите на Tubi TV, е необходим VPN.

Предлага се добавката на Tubi TV Kodi директно от Github.

Филми за големи звезди & телевизия

bigstar филми и тв най-добрите коди добавки
Big Star Movies е стрийминг платформа, чието съдържание може да бъде достъпно от филмите на Big Star & TV Kodi addon.

Можете да намерите телевизионни предавания като Inbetweeners и Castaway Канада и филми като  Грегоар и Поддържане на Рози. Няма много главни заглавия на разположение, но наличните предавания са забавни.

Филми и телевизия за големи звезди се предлагат от хранилището на MetalChris.

Playon

PlayOn браузър Kodi addon
Някои услуги за абонамент нямат Kodi добавки. Playon ви позволява да получите достъп до някои от тези услуги като DirectTV Now. След това можете да се насладите на съответното съдържание, като използвате добавката PlayOn Kodi. PlayOn позволява на потребителите да записват съдържание от стрийминг услуги и да го възпроизвеждат по-късно. Ако имате услуга за кабелна телевизия или директна телевизия, сега можете също да гледате телевизия на живо.

За да използвате PlayOn, ще трябва да имате абонамент за услугата, до която искате да получите достъп, както и абонамент за PlayOn, който струва $ 30 на година.

Playon Kodi добавката е достъпна от официално хранилище на Kodi addon.

Избери си

Въпреки че 13Clowns предоставя достъп до широк спектър от съдържание под един чадър, това съдържание нарушава законите за авторското право. Препоръчваме ви да намерите по-сигурни, законни алтернативи.

Докато официалните алтернативни добавки като Crackle и Popcornflix, представени тук, не предоставят толкова заглавия поотделно, те могат да бъдат групирани заедно, за да предоставят безплатно голяма библиотека с приятно съдържание.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3

Adblock
detector