Какво представлява добавката Seren Kodi? Безопасно ли е и има ли алтернативи?

Kodi_Seren_Main_Image

Какво е Коди?

Kodi е безплатен, с отворен код медиен плейър. Тя позволява на потребителите да се наслаждават на съдържанието на домашното им забавление и не изисква значителни усилия за настройка. Този медиен плейър е достъпен за много различни устройства като Windows, Linux и Mac компютри, устройства с Android, айфони, Roku стрийминг телевизионна кутия, Apple TV, Nvidia Shield, Amazon's Firestick и Fire TV, Raspberry pi и други , Една от изключителните характеристики на Kodi е, че неговите добавки са еднородни, като повечето от тях са взаимозаменяеми между платформите.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Предупреждение: Вашият интернет доставчик може да види поточното ви предаване

Вие, ISP, имате достъп до всичките ви поточни данни. В някои страни интернет доставчиците могат дори да споделят вашите данни за поточно и сърфиране с компании на трети страни, за да направят бърз долар. Рисковете за вашата поверителност налагат да се защити и маскира вашата онлайн идентичност. Можете да направите това с VPN.

VPN маршрутизират вашата интернет връзка през защитени сървъри, в крайна сметка защитавайки вашата онлайн активност и идентичност.

Известно е също, че доставчиците на интернет услуги намаляват скоростта на връзката на потребителите, които предават много видео съдържание. Ако използвате VPN, вашият интернет доставчик няма да знае дали предавате видео или не. Това означава, че можете да предавате поточно толкова HD и 4K съдържание, колкото искате.

VPN също предлагат защита срещу някои опити за хакерство на връзки, като например атаки човек в средата (MitM) и могат да помогнат на потребителите да заобиколят блокове с географско съдържание.

Тествахме няколко опции и препоръчваме IPVanish за използване с Kodi. Той предлага бързи скорости на връзката, съвместим е с няколко устройства като Windows PC, Amazon Firesticks и Android устройства и е сигурно решение.

ЧЕТЕН СНИМКА: Нашите читатели могат да спестят 60% от IPVanish планове тук

Какво е добавката на Серен Коди?

Kodi_Seren_Main_Image

Добавката Seren Kodi предлага филми, телевизионни предавания и поддържа интеграция с Trakt, Real-Debrid и Premiumize. Той предлага широка гама от привлекателно съдържание по заявка, включително популярни телевизионни предавания и филми. Трябва обаче да отбележите, че това съдържание се предоставя предимно чрез уебсайтове за пиратско съдържание. Такива сайтове са незаконни в много страни като САЩ, Франция, Великобритания и Австралия. Поради тази причина ви предлагаме да използвате официални добавки на Kodi, за да задоволите нуждите си от съдържание.

Спокойни алтернативи

Seren има голяма библиотека, но съдържанието на тази трета страна е предимно нелицензирано. Въпреки че има няколко добавки на трети страни, които са законни, имаше случаи, в които добавки на трети страни са изложили потребителите на опасност поради злонамерени разработчици. Съвсем наскоро изследователите по сигурността откриха злонамерен софтуер, дебнещ в широко използваните хранилища Bubbles, Gaia и XvBMC. благодарно, тези хранилища вече са офлайн. Въпреки това злонамереният софтуер за добив на монети остана неоткрит с месеци, като засегна десетки хиляди потребители.

Грешка отстрани на предпазливостта с добавки на трети страни. Възможно е да имате достъп до филми и телевизионни предавания, но също така ще увеличите риска от инсталиране на злонамерен софтуер от непроверени източници. В допълнение, някои добавки като Seren не предоставят легални потоци. Добър начин да забележите дали съдържанието се предоставя за легално предаване е да видите какво се предлага. Ако това са най-добрите и най-новите филми и сериали, като тези, които все още са в театрите или се предлагат само чрез платени услуги като HBO Now, тогава добавката вероятно нарушава законите за авторското право.

Официалните добавки трябва да спазват строги указания и са чудесен вариант за достъп до висококачествено съдържание, което е в съответствие със законите за авторско право. Много от тези добавки също са напълно Безплатно. Разгледайте предложените ни алтернативи на арена Seren или вижте нашия кръг от най-добрите филмови добавки на Kodi.

Най-добрата алтернатива на Seren: Tubi TV

Tubi_TV_main

Tubi TV е хранилище от хиляди филми и филми. Цялото това съдържание е напълно безплатно и можете да получите достъп чрез добавката Tubi TV Kodi. Освен това, когато гледате филм или шоу, използвайки добавката на Kodi, всички реклами ще бъдат филтрирани.

Въпреки че голяма част от наличното съдържание няма най-високи оценки, ще намерите стотици заглавия от най-високо качество, класирани като Fresh on Rotten Tomatoes и с добри оценки на IMDb. Филми като Въздушна пъпка от 1997 и Вълча кръв от 2013 г. са налични. Можете също така да намерите предавания като 3-та скала от слънцето и Приземен за живот. Филмите и предаванията са добре организирани с жанрови секции като Високо оценен на гнили домати, Инди филми, Docuseries, и ТВ драми настояще.

Можете също така да получите достъп до Tubi TV директно от уеб браузъра си, на Apple TV от четвърто поколение, устройствата Firestick и Fire TV на Amazon и дори на смарт телевизорите на Samsung.

Част от съдържанието е ограничено до САЩ, Канада и Обединеното кралство. Ако искате да деблокирате това съдържание, можете да използвате VPN, за да заобиколите гео-ограниченията.

Предлага се добавката на Tubi TV Kodi директно от Github.

Други алтернативи на Seren

Viewster

най-добрите коди адонс прозорци

Viewster е безплатна услуга за стрийминг, която ви позволява да гледате телевизионни предавания и филми по целия свят. Той има добавка на Kodi, която ви дава достъп до цялото налично съдържание.

Въпреки че съдържанието не е най-новото, ще можете да намерите категории съдържание като Корейска драма, Фестивални любимци, Хелоуин, трилъри, спортен, и Бойни изкуства. Налични са и някои анимирани селекции.

Viewster е достъпен от официалното хранилище на добавки Kodi.

пукане

Крекла Коди Адон

Crackle е безплатна услуга VOD, която е собственост на Sony (Те също притежават Tubi TV). Поддържа се реклама, но ако гледате да използвате добавката Crackle Kodi, рекламите ще бъдат филтрирани.

В Crackle има смесица от ново и старо съдържание. Има много съдържание на ниво B, но има и няколко страхотни заглавия. По отношение на филмите има заглавия като 30 минути или по-малко, и Ангел на смъртта. Можете също така да намерите телевизионни предавания като Лош учител и Между братята.

Добавката Crackle Kodi може да се намери в хранилището на eracknophobia или в официално хранилище на Kodi addon.

Popcornflix

Popcornflix Kodi addon

Popcornflix е услуга, поддържана от реклами, която дава на зрителите достъп до голям избор от филми и телевизионни предавания. Той има придружаващ Kodi addon, който предлага същото съдържание. Рекламите се филтрират, когато гледате съдържание през добавката на Kodi.

Въпреки че има много заглавия, които не са блокбастери, има филми с най-високо качество като Flash Point и Кралят на маймуните: Героят се завръща. Има и телевизионни предавания от рода на Американските най-глупави престъпници и Животът на линията.

Докато Popcornflix е достъпен само в Канада и САЩ, до него можете да получите достъп чрез свързване към VPN сървър в една от тези страни, ако не живеете там.

Popcornflix се предлага от официалното хранилище на добавки Kodi.

Филми за големи звезди & телевизия

bigstar филми и тв най-добрите коди добавки

Big Star Movies е стрийминг платформа, чието съдържание е достъпно чрез Big Star Movies & TV Kodi addon.

Въпреки че няма много главни заглавия, можете да намерите солидни предавания като анонимен и Castaway Канада. В допълнение, има филми като Хелоуин парти, и Бягство от затвора Алкатраз: Изповед на смъртта.

Филми и телевизия за големи звезди се предлагат от хранилището на MetalChris.

Имате богат избор

Seren ви дава много съдържание чрез Kodi, но това съдържание нарушава законите за авторското право. Препоръчваме ви да не използвате този добавка.

Добавки като Tubi TV, Viewster, Crackle, Popcornflix и Big Star Movies могат да ви осигурят няколко страхотни заглавия чрез официални потоци. Налично е модерно съдържание и някои от тях са дори с висока разделителна способност. Ако се притеснявате от ограниченията на един аддон, просто направете обширна картина на всички добавки, за които говорихме тук. Ако използвате всички тези добавки, ще имате достъп до голяма библиотека със съдържание, което е по-вероятно да съдържа много от съдържанието, което искате да гледате.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3

Adblock
detector