Какво представлява изграждането на Kodi Durex? Законно и безопасно ли е да се инсталира?

Kodi Durex Build

Ако сте търсили лесен начин да получите безплатни филми и телевизионни предавания в Kodi, може би сте чували за Kodi Durex Build. Поддръжниците на Kodi Durex Build казват, че спестява време, като предоставя всички най-добрите Kodi добавки в един пакет, предотвратявайки потребителите да не им се налага да намерят добавки, разпръснати по многократни репости.

Но законна ли е Buildi Kodi Durex? Безопасно ли е? Тази статия ще обясни какво представлява Build Kodi Durex и какви рискове може да поемете, като го използвате. Освен това ще предостави някои алтернативи, ако решите, че не искате да го инсталирате.

Какво е Коди?

Kodi е безплатен софтуерен медиен плейър от Фондация Kodi. Тя позволява на потребителите да възпроизвеждат видеоклипове или музика, съхранявани на техните устройства или стриймирани от Интернет. Kodi стана популярен сред "кабелорезачите", които се стремят да избягат от високата цена на кабелната и сателитната телевизионна услуга. Може да се инсталира на популярни телевизионни устройства като Amazon Fire Stick, Apple TV и Nvidia Shield, както и на мобилни устройства с Android и iOS и на персонални компютри, които работят под Windows, Mac OSX или Linux.

Прочетете още: Как да започнете работа с Kodi

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Винаги използвайте VPN с Kodi

Всеки път, когато стриймирате видео с помощта на Kodi, винаги трябва да защитавате поверителността и сигурността си, като използвате виртуална частна мрежа (VPN). Много сайтове за стрийминг се опитват да блокират потребителите, които живеят извън определени страни, да гледат съдържание. VPN помагат да се предотврати това чрез скриване на вашия IP адрес.

VPN мрежите също криптират вашите данни, като не позволяват на вашия интернет доставчик да разбере, че предавате видео. Това помага да спрете буферирането, причинено от дроселиране на скоростта на ISP. В допълнение, VPN помагат да се защитят потребителите срещу атаки от човек на средата от хакери.

Не всички VPN са полезни за потребителите на Kodi. Повечето нямат приложения за телевизионни устройства, които често се използват за изпълнение на Kodi. Много от тях имат сървъри в твърде малко страни, за да замаскират надеждно местоположението на потребителя. Някои водят регистри на поведението на потребителите, създавайки риск за поверителност.

Поради тези причини препоръчваме IPVanish на потребителите на Kodi. Тя има приложение за Amazon Fire Stick и Nvidia Shield, има сървъри в над 60 държави и има строга политика срещу водене на регистрационни файлове. Това е чудесен начин за потребителите на Kodi да защитят поверителността си по време на поточно видео.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА КОДИ ДУРЕКС СГРАДА: IPVanish е нашият топ избор. Има голяма незабранена мрежа от сървъри и постига добри скорости. Силните функции за сигурност и поверителност правят IPVanish предпочитан за потребителите на Kodi и Amazon Fire TV Stick. Опитайте безрисково със 7-дневната гаранция за връщане на парите.

Какво представлява Kodi Durex Build?

Durex Build е „компилация“ за Kodi, пълен пакет, който включва нова кожа, промени в настройките и менютата на Kodi и множество добавки. Подобно на други Kodi надстройки, Durex Build трябва да улесни потребителите бързо да инсталират Kodi за максимална полза, без да се налага да търсят множество компоненти за инсталиране.

Durex Build се предлага с лъскава нова кожа на Kodi, съдържаща изображение от Pixar's Monsters, Inc. като негов произход. Иконите на менюто са подредени хоризонтално, с подменюта, които се показват под тях. Той също така е предварително инсталиран с множество добавки на Kodi, включително Yoda, Wraith, Placenta, Reptilia и Genesis Reborn, наред с други..

Свързана статия: Най-добрите изгражда Kodi

Проблеми с изграждането на Kodi Durex

Въпреки удобството, осигурено от Durex Build, има няколко проблема с него. Първо, добавките, осигурени от Durex Build, предоставят връзки, които почти изключително сочат неофициални, пиратски потоци. Ако търсите законни потоци на филми и телевизионни предавания, няма да намерите много от тях в добавките, предоставени от Durex Build.

Второ, добавките в Durex Build са копирани от много различни хранилища, някои от които може да са затворени от създаването на сградата, оставяйки ги уязвими за превземане от хакери и използвани за разпространение на зловреден софтуер.

Копиите на добавките, съдържащи се в Durex Build, също може да не са най-актуалните версии. Освен това е възможно създателят на Durex Build да е променил кода на тези добавки. В крайна сметка, изграждането е създадено от анонимен кодер, известен само с псевдонима "Durex". Никой не знае кой всъщност е този човек.

За да влоши нещата, изглежда, че Durex Build в момента не функционира. Инсталирахме копие на стар компютър, за да получим екранна снимка на тази статия и установихме, че тя се срива многократно, което прави Kodi напълно безполезен. Единственият начин за отстраняване на този проблем беше напълно деинсталиране на Kodi и преинсталиране, изтриване на всички предишни добавки и настройки, които имахме преди инсталирането на Durex. Така Durex не само е доставчик на пиратско съдържание и представлява риск за вашата поверителност и сигурност, но също така не работи.

Поради тези проблеми, не препоръчваме да инсталирате или използвате Kodi Durex Build. Вместо това препоръчваме алтернативите, изброени по-долу.

Вижте също: Как да деинсталирате изграждането на Kodi на Amazon Fire Stick

Алтернативи на Kodi Durex Build - алтернативни коди коди

Ако искате само Build Durex да направи вашето копие на Kodi да изглежда по-хубаво, винаги можете просто да инсталирате различна кожа на Kodi. Ето няколко, които служат като доста добри заместители на кожата на Durex.

кехлибар

Коди кехлибарена кожа

Кехлибар предлага фонове, състоящи се от делфин, екшън герой, филмови барабани и други предмети. Подобно на Durex, тя има хоризонтално меню с голям текст, което прави лесно да се види какво ще направи конкретна опция за меню.

Aeon Nox

Kodi Aeon Nox кожа

Aeon Nox е една от най-популярните коди кожи наоколо. Има няколко версии за него, но основната, която се предлага в официалното репо за Kodi, предоставя зашеметяващо фоново изображение на астронавт, който е отрязан от връзката си и е в опасност да излети в космоса. Подобно на кожата на Durex Build, Aeon Nox има хоризонтално меню с голям текст.

възвишение

Kodi eminence skin

Eminence има черен фон със синьото лого Kodi в центъра. Има хоризонтално меню. За разлика от Durex Build, Aeon Nox и Amber, Eminence има по-малки икони, което позволява всички елементи от менюто Kodi да се показват на един екран.

За повече информация за това как да инсталирате Kodi кожи и кои са най-добрите, прочетете пълното ни ръководство за Kodi кожи.

Алтернативи на Kodi Durex Build - алтернативни добавки на Kodi

Ако сте искали Durex, за да намерите безплатни предавания и филми, можете да го получите вместо това да инсталирате ръчно добавки, които са законни и безопасни. Необходима е малко повече работа, за да инсталирате тези добавки един по един, но поне това ви помага да предотвратите повреда на устройството ви или да накарате Kodi да се срива отново и отново.

Комбинирайки множество добавки с нова кожа, можете дори да създадете своя собствена „Kodi build“, направена специално според вашите предпочитания. Ето списък на някои от най-добрите добавки на Kodi, които можете да използвате, за да получите безплатни филми и предавания.

Туби телевизор

TubiTV Kodi addon

Tubi TV е един от най-добрите легални сайтове за стрийминг на видео в Интернет. Той има каталог от над 50 000 заглавия, включително екшън филми, филми на ужасите, телевизионни предавания като чучулигар и Синя кръвs, аниме, класически филми и др. Ако гледате Tubi TV през уеб браузър, съдържанието се прекъсва многократно от реклами. Въпреки това, добавката на Tubi TV Kodi напълно блокира тези реклами.

Tubi TV можете да намерите в репото Kodi1. Ето ръководство за инсталиране и използване на Tubi TV за Kodi.

Филми за големи звезди

Филми на BigStar и TV Kodi addon

Big Star Movies е сайт за безплатни поточни видеоклипове, фокусиран върху предавания и филми от независими студия. Той носи биографии, класика, филм-ноар, филми на ужасите, военни филми, вестерни и други жанрове на филма и телевизията.

Филмите на Big Star са част от хранилището на SuperRepo. Ето как да инсталирате SuperRepo. След като SuperRepo е инсталиран, отидете в главното меню на Kodi и изберете addons → инсталатор на пакети (иконата на отвореното поле в горната лява част на екрана) → инсталирайте от хранилище → SuperRepo All → видео добавки → Big Star Movies & TV → инсталирайте.

пукане

Официален Crackle Kodi addon

Crackle е друг безплатен сайт за телевизия и филми с много популярни заглавия, включително Heroes, Герои Преродени, Щита, Терминатор: Хрониките на Сара Конър, Jarhead, Грозът, Resident Evil: Възмездие, и много други. Ако гледате Crackle програми през уеб браузър, ще бъдете подложени на множество натрапчиви реклами в цялата програма. Но добавката Kodi елиминира тези реклами.

Crackle е в репото на eracknaphobia. Ето пълното ръководство за инсталиране и използване на Crackle за Kodi.

WNBC програми

WNBC програми Kodi addon

Програмите за WNBC Kodi addon се свързва с NBC.com. Той излъчва най-новите епизоди на популярни предавания от NBC като Добри момичета, А. П. Био, Гласът, и Черният списък. Той също така дава на потребителите достъп до класически предавания на NBC като рицар ездач.

Програмите за WNBC Kodi addon е в официалното хранилище Kodi. За да инсталирате, започнете от главното меню на Kodi. След това щракнете addons → изтегляне → video addons → WNBC програми → инсталирайте.

Свързана статия: Най-добрите VPN за NBC, така че можете да го гледате навсякъде.

Надяваме се, че ви е харесало това ръководство за изграждането на Kodi Durex. Ако искате повече информация за това как да получите най-доброто съдържание за вашия Kodi, като същевременно защитавате поверителността си, прочетете някои от другите ни ръководства, включително най-добрите 114 добавки Kodi, най-добрите добавки на Kodi за спортове на живо и най-добрата телевизия на живо kodi addons.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =

Adblock
detector