Kodi 18.3 útmutató: Épületek, kiegészítők és frissítések

di 18.3 Útmutató Épít, bővít és frissít

A Kodi 18 első stabil kiadása 2019 elején volt, és jelenleg a 18.3 verzióban vagyunk. Minden frissítés azonban változásokat hoz, és a Kodi legújabb verziója számos új funkcióval rendelkezik, amelyek célja a médiaközpont funkciójának fokozása. Az alábbiakban mindent áttekintünk, amire számíthat a Kodi 18.3-as verziótól a Kodi útmutatóban, és megválaszolunk minden olyan kérdést vagy aggodalmat, amelyet a Jarvis vagy a Krypton frissítésével kapcsolatban felmerülhet..

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Online tevékenységei nem feltétlenül olyan magántulajdonosok, mint gondolnád. Valójában, attól függően, hogy milyen hálózatot használ, a munkáltató, az internetszolgáltató (ISP) vagy a kormány ellenőrizheti őket. A virtuális magánhálózathoz (VPN) való csatlakozással azonban titkosítja a forgalmat, és biztosítja, hogy a snoopers csak összezavarodott, értelmetlen adatokat látjon.. Egyes internetszolgáltatók még a gyakran adatfolyamot folytató felhasználók sebességét is beállítják, de mivel a VPN megakadályozza őket abban, hogy meglátják, hogy Ön mire készül, az ilyen korlátozásokat nehezebb igazolni.

Javasoljuk a használatát IPVanish. Ez egy gyors, könnyű VPN, erős többplatformos támogatással, erőteljes biztonsági szolgáltatásokkal, nem naplózási politikával és több mint 1300 szerverrel több mint 60 országban.

Újdonságok Kodi Leia-ban?

A Kodi közösségnek durva pár éve volt: a kalózkodási kiegészítők elterjedése negatív médiafigyelmet kapott, az MPAA jogi fenyegetései miatt számos magas rangú kiegészítő fejlesztő távozott és a felhasználók száma kezdett csökkenni..

A Kodi 18 kiadása azonban fordulópontot jelentett a szoftver számára. Számos új funkciót tartalmaz, amelyek bővítik a szolgáltatás sokoldalúságát. Ezenkívül a fejlesztők újból elvégezték a forráskódot (megszabadultak a régi, összecsavart kódokról és egyes szakaszok újjáépítése, hogy könnyebben megértsék és frissíthetők legyenek a jövőben). Elméletileg ez azt jelenti, hogy a régebbi verziókban gyakran jelentett problémáknak (például véletlenszerű összeomlások és fekete képernyők) kevésbé gyakorinak kell lenniük.

Az alábbiakban felsoroljuk a Kodi Leia-ban bevezetett legnagyobb változások néhányát:

 • Hozzáadott egy Játék lap, és támogatás a gamepadokhoz és emulátorokhoz
 • A 64 bites verzió már elérhető a Windows rendszerhez
 • Az élő TV interfész most egy szokásos TV-útmutatóhoz hasonlít
 • Az audio-szöveges támogatás támogatása Android-verziókban
 • A támogatott fájlformátumok számának növekedése, valamint a 3D videó támogatása
 • DRM-védett fájlok lejátszásának képessége
 • Számos stabilitás és könnyen használható frissítés

Milyen új funkciókkal rendelkezik a Kodi 18.3?

A Kodi 18.3 fejlesztése elsősorban a hibák javítására összpontosított, és mint ilyen, ez a verzió nem tartalmaz sok észrevehető funkciót. A fejlesztőknek azonban sikerült gondoskodniuk (többek között) a memóriaszivárgás kérdéséről és a DVD-fájlok HTTPS-n keresztüli lejátszásából származó problémákról..

Ez nem azt jelenti, hogy nincs semmi új. Most már lejátszhatja a DTS-HD audio műsorszámokat (a formátumot gyakran használják a Blurays térhangzásához), és streaming közben közvetlenül kereshet a felbukkanó oldalsávból is..

A régi kiegészítéseim továbbra is működnek-e a Kodi-val 18.3?

A Kodi-kiegészítők túlnyomó többsége továbbra is működik a Kodi 18-mal, bár kevés ilyen van (különösen az egyedi bőrök), amelyek nem. Ezenkívül néhány felhasználó beszámolt a Trakt integrációjának problémáiról bizonyos nem hivatalos kiegészítőkben. Sajnos erre mint felhasználóra semmit nem lehet megtenni; csak meg kell várnia, hogy a fejlesztő frissítse a kiegészítőt.

Javasoljuk, hogy hajtsa végre a Kodi 18.3 friss telepítését ahelyett, hogy közvetlenül frissítené. A Kodi Leia Jarvis és Krypton óta teljesen átalakult, és egy tiszta telepítés végrehajtásával csökkenti a fennmaradó fájlok vagy kiegészítők esélyét a problémákra. Például, ha Kodi bőrét nem támogatja Leia, előfordulhat, hogy Kodi megtagadja az indítást.

Megtarthatom a meglévő Kodi-t, ha frissítek?

A legegyszerűbb formájukban a Kodi építés csak egy egyedi bőr, amelyet egy kiegészítő kiegészítő csoport tartalmaz. Fent említett, nem minden bőr és kiegészítő működik a Kodi 18.3-al. Ez azt jelenti, hogy a Kodi felépítése tökéletesen működhet, vagy esetleg megállíthatja a Kodi indítását.

Erősen javasoljuk, hogy ne használja a Kodi építményeket. Először is, ezek gyakran előrecsomagolva vannak olyan kiegészítőkkel, amelyek engedély nélküli forrásokból lekaparják a tartalmat. Ezenkívül gyakran több bajban vannak, mint amennyit megéri. Például, a Kodi egyes esetekben a Kodi indításakor visszaállítja a törölt kiegészítőket. Ez azt jelenti, hogy ha az egyik mellékelt kiegészítő offline állapotba kerül, a Kodi folyamatosan megpróbálhatja elérni azt, és az indítás után néhány percig gyakorlatilag használhatatlanná válik..

Miért kellene frissíteni Leia-ra, ha Jarvis és Krypton továbbra is dolgoznak?

Bár a Kodi 16 és 17 továbbra is működik, ezeket már nem karbantartják vagy frissítik. Továbbá, haladunk tovább, az új kiegészítők nagy részét szinte biztosan kidolgozzuk a Kodi 18 szem előtt tartva. Egyszerűen fogalmazva, előbb vagy utóbb frissítenie kell a Kodi 18-ra, tehát miért nem indul el most?

A Kodi 18.3-ra történő frissítésnek nem kell, hogy nehéz legyen. Korábban már ismertettük a 2019-es legjobb kiegészítéseket és a legjobb Kodi-tárolókat, és még átfogó útmutatónk van a közös Kodi-problémák kijavításáról, ha bármilyen nehézség merül fel. Mint ilyen, egyszerűen kicserélheti a törött kiegészítőket, és a lehető leggyorsabban visszatérhet az adatfolyamba.

Nem fogok bajba kerülni a Kodi használatával?

Annak ellenére, hogy mit tudna volna hinni az iratokban, a Kodi természeténél fogva nem illegális. Valójában az alkalmazás fejlesztői többször nyilvánosan beszéltek a kalózkodás elleni álláspontjukról. A probléma az, hogy néhány harmadik féltől származó fejlesztő olyan kiegészítőket hozott létre, amelyek korlátlan hozzáférést tesznek lehetővé az engedélyezett tartalomhoz. Ha elkerüli a nem hivatalos kiegészítéseket, és csak olyan tartalomhoz fér hozzá, amelyet Önnek jogában áll megtekinteni, nem csináltál semmi rosszat, és nem fogsz bajba kerülni.

Van néhány módszer annak meghatározására, hogy egy kiegészítő hivatalos-e vagy sem. Ha csak egy adott műsorszolgáltató műsorát látja el, ha nem jelentkezhet bejelentkezés nélkül, vagy ha a kiegészítőt egyszerűen meglévő streaming szolgáltatásnak nevezik, akkor valószínűleg hivatalos. Ha azonban egy kiegészítő azt állítja, hogy rendelkezik a legújabb filmekkel vagy tucatnyi ingyenes élő TV-közvetítéssel, akkor valószínűleg nem hivatalos. A nem hivatalos adatfolyamok gyakran késnek és alacsony felbontásúak, ráadásul nagyon gyorsan offline állapotba kerülnek, tehát nem javasoljuk ezek használatát.

Sok kevésbé sós fórum és webhely javasolja az engedély nélküli kiegészítőket, anélkül, hogy említenék volna, hogy hivatalosak-e vagy sem. Az esetleges kétségek kiküszöbölése érdekében az alábbiakban közöltük a leggyakrabban ajánlott, még nem engedélyeztetett kiegészítők listáját:

 • Exodus (vagy villák, például Exodus Redux, Yoda és Tempest)
 • Gaia
 • 13Clowns
 • A mágikus sárkány
 • Méreg
 • MTBS zsír villám

Lásd még: A Kodi Leia 18.3 telepítése a Firestick-re

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7

Adblock
detector