Kodi addon Animetoon ne radi? Postoji li ispravka ili alternativni dodatak?

Animetoon Kodi addon

Ne radi li vaš Animetoon Kodi addon? Dodatak Animetoon popularan je, ali vjerojatno ćete imati problema s pokušajima pokretanja ovog dodatka. U nastavku istražujemo zašto ovaj dodatak možda više ne funkcionira, te neke moguće zaobilazne upute i alternative koje bi vam trebale pomoći pri donošenju anime i crtanih filmova koje tražite..

Što je Kodi?

Kodi je programski medijski uređaj otvorenog koda iz zaklade Kodi. Trži aplikacije nazvane "addons" koje omogućuju korisnicima gledanje streaming-videa s bilo kojeg mjesta na webu. Može se instalirati na Amazon Fire TV ili Nvidia Shield ili ustupati u Roku koristeći Android ili iOS telefon.

Kodi su ponekad krivi za internetsko piratstvo. Međutim, postoje mnogi legalni dodaci Kodi koji struji licencirani sadržaj.

Uvijek treba koristiti VPN kod Kodi

Korištenje Kodi-a nosi određene rizike u pogledu privatnosti i sigurnosti, baš kao i bilo koji drugi softver za streaming videozapisa. Iz tog razloga, Kodi korisnici uvijek trebaju koristiti VPN prilikom streaminga.

VPN-ovi mogu vam pomoći u zaštiti od napada „čovjek u sredini“ do kojeg dolazi kada haker presreće vaše podatke i pretvara se kao mjesto s kojim komunicirate. Može vam pomoći u sprečavanju ovog problema jer šifrira dolazne i odlazne podatke na vašem uređaju, čineći podatke nečitljivima svima osim ciljnom cilju. Osim toga, VPN-ovi mogu sakriti vašu lokaciju od strujnih web mjesta, sprečavajući ih da blokiraju sadržaj na temelju mjesta na kojem živite.

Nisu svi VPN-ovi učinkoviti. Neki upadaju u privatnost korisnika vodeći evidencije o njihovom ponašanju, nemaju poslužitelje u dovoljno zemalja da obilaze geoblokove ili nemaju aplikacije za popularne TV uređaje poput Amazon Fire Stick.

Iz tih razloga, preporučujemo Kodi korisnicima da iskoriste IPVanish. Za razliku od mnogih drugih VPN-ova, IPVanish ima poslužitelje u preko 60 zemalja, ne vodi zapisnike i ima aplikaciju za Amazon Fire i Nvidia Shield. Odličan je alat za zaštitu privatnosti Kodi korisnika.

  Exodus Redux Kodi addon: Este sigur să instalați? Există alternative mai bune

PROČITANJE ČITALA: Ovdje uštedite do 60% IPVanish planova.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Što je Animetoon Kodi addon?

Animetoon je dodatak koji je razvila osoba koja sebe naziva "Podrijetlom". Trenutačna verzija smještena je u repo Origin. Međutim, trenutna verzija ne radi i nepoznato je gdje se može naći inačica koja radi kako je planirano. Izvorno, Animetoon je pružao veze do web mjesta koja su nudila piratske streamove popularnih anime naslova. Puno je besplatnog sadržaja bilo dostupno pomoću Animetoon-a, i to je razlog zašto se toliko korisnicima Kodija svidjelo.

Instaliranje Animetoona iz Oripo repo-a sada stvara poruku gdje bi trebao biti glavni izbornik. Ova poruka kaže:

"Addon je obrisan, molim vas, deinstalirajte. Zbog mogućnosti kršenja autorskih prava nekih medija otvorenih na internetu, ne vrijedi nastaviti razvoj i potencijalno ugroziti život hobijem. Poštujem odluke onih koji su odlučili nastaviti tako nadam se da i vi možete poštivati ​​moje. "

Glavni izbornik Ainemetoon

Očito, programer sada strahuje da će protiv njega biti pokrenut zakonski postupak zbog pružanja veza s piratskim materijalima. Animetoon addon se više ne ažurira, a službene radne kopije više nisu dostupne.

Rizici za privatnost i sigurnost Animetoon Kodi addon

Internetom mogu plutati stare kopije Animetoona koji i dalje rade onako kako je planirano. Međutim, svaka pronađena kopija treba smatrati visokim rizikom za sigurnost i privatnost korisnika koji je instaliraju. Budući da te kopije nisu sa službenog izvornog repo porijekla, ne postoji način da se zna jesu li one bile divljene i upotrebljavaju se za instaliranje zlonamjernog softvera na računala Kodi korisnika.

Čak i ako se nađe kopija za koju je dokazano da ne sadrži zlonamjerni softver, malo je vjerojatno da bi mnoge veze funkcionirale. Ovakve vrste dodataka moraju se redovito ažurirati jer se gusarske web stranice uvijek izrađuju izvan mreže, što vodi do mrtvih veza. Budući da Animetoon nedavno nije ažuriran, čak ni kopije koje rade vjerojatno ne nude puno sadržaja.

Uz to, poznato je da Animetoon teče gotovo isključivo s web lokacija koja nisu licencirana. Ako volite anime, upotreba Animetoona ne potiče stvaratelje ovih sjajnih umjetničkih djela da nastave više proizvoditi.

  ปรับแต่งตัวเลือกเมนู Kodi: วิธีเปลี่ยนตัวเลือกเมนูใน Kodi

Zbog ovih razloga, mi u Comparitechu ne preporučujemo instaliranje Animetoona. Umjesto toga, preporučujemo instaliranje legalnih dodataka navedenih u nastavku koji rade sasvim u redu.

Najbolja alternativa Animetoonu: Crunchyroll

Crunchyroll Kodi addon

Ako volite titlove anime serije, Crunchyroll je najbolje mjesto na kojem ih možete pronaći. Njegov katalog sadrži takve naslove kao Dragon Ball Super, Drevna magistra, Jedan komad, Crna djetelina, i mnogi drugi.

Crunchyroll se nedavno udružio s Funimationom, proizvodnom tvrtkom poznatom po proizvodnji sjajnih anime DVD-ova s ​​engleskim naslovom. Zbog toga su mnogi isti naslovi dostupni na Funimation Now (navedeni u nastavku) također na Crunchyrollu. Crunchyroll ima titlove s inačicama dok Funimation ima one koje su bile pod nazivom. Ovo je partnerstvo uvelike proširilo broj naslova na Crunchyrollu.

Pored velikog kataloga prošlih anime serijala, Crunchyroll često nudi nove epizode dostupne istog dana kad emituju u Japanu.

Crunchyroll košta 6,99 dolara mjesečno za premijsku verziju usluge bez oglasa. Nudi besplatno probno razdoblje prvih 7 dana. Također nudi osnovnu uslugu koja podržava oglas, a koja vam omogućuje gledanje besplatnih animea s reklamama. Međutim, jedini način da se prijavite za osnovnu uslugu bez isprobavanja premije je registracija, a zatim kliktanje kada zatražite podatke o kreditnoj kartici. Ako se prijavite za osnovnu uslugu, nećete moći koristiti dodatak Kodi s njom.

Osim što nema besplatnu uslugu koja radi s Kodijem, drugi veliki nedostatak Crunchyrolla je taj što je većina njegove biblioteke titlovana. Usluga ima oko 80 presnimanih serija, ali ovo je mali broj u odnosu na njihovu ukupnu biblioteku sadržaja.

Saznajte kako instalirati Crunchyroll Kodi dodatak.

Funimation Now

Funimation Now Kodi addon

Ako volite anime nazvan na engleskom, sada je mjesto na kojem je pronašao Funimation Now. Za 5,99 dolara mjesečno, Funimation Now omogućava gledanje ogromne biblioteke prošlih anime serijala, uključujući popularne naslove poput Yu Yu Hakusho, Wolf Wolf, Kauboj Bebop, i Bajka. Također vam omogućuje gledanje epizoda nove anime serije na engleskom jeziku 2-4 tjedna nakon što su izvorno emitirane u Japanu.

Usluga nudi besplatno, 14-dnevno probno razdoblje ako želite isprobati. Ako ne želite platiti nakon tog datuma, možete ga otkazati i vratiti se na osnovni plan koji vam omogućava da i dalje besplatno pristupate nekim naslovima. Kao i Crunchyroll, nema načina da se prijavite izravno na osnovni plan, a da se prije toga ne stvori račun. Funiation Now Kodi addon kompatibilan je s besplatnim i premium verzijama usluge.

  Kako instalirati Kodi na iPad ili iPhone

Još uvijek je ostalo nekoliko podnaslovljenih animea na programu Funimation Now. No otkad je počelo njihovo partnerstvo s Crunchyrollom, oni polako brišu ove naslove i fokusiraju se isključivo na presnimavani sadržaj.

Funimation Now nalazi se u službenom spremištu Kodi addon-a.

Vezani članak: Najbolji Kodi dodaci za anime i neke koje treba izbjegavati

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV je besplatna stranica za filmove i televizije. Sadrži knjižnicu s preko 50 000 naslova, uključujući 116 anime serija i filmova. Ima Izbjeljivač, Yu Gi Oh!, Bilješka o smrti, Macross Plus, .Hack // Korijeni, i mnoge druge visoko ocjenjene serije, od kojih je neke teško pronaći drugdje.

Za ljubitelje animea, za Tubi TV, ždrijeb je da ne trebate račun da biste ga koristili. Nudi besplatno anime bez da vas natjera da skačete kroz gomilu obruča.

Kao i Crunchyroll, i Tubi TV nosi uglavnom animirane titlove. Dakle, ako više volite svoje anime nazvane na engleskom, ovo možda nije prava usluga za vas.

Saznajte kako gledati Tubi TV na Kodi.

Viewster

Anime Viewster

Viewster je još jedno mjesto za besplatne TV i filmove slično kao i Tubi TV. Ima preko 60 anime serija, uključujući Ubojica princeza, Ratovi knjižnice, i Pola zmaja. Kao i Tubi TV, web mjesto ne zahtijeva registraciju i ne nudi premium verziju svoje usluge. Tijekom pregledavanja Viewsterove kolekcije svi su anime naslovi pronađeni podnaslovljeni.

VIDI TAKOĐER: Kako instalirati Viewster za Kodi

Zaključak

Animetoon Kodi addon bio je popularan način gledanja animea preko Kodi-ja. No, trenutne verzije ne funkcioniraju otkad je programer prestao ažurirati, a prošle verzije predstavljaju sigurnosni rizik. Pored toga, Animetoon je pružao nelicencirane tokove koji nisu promovirali stvaranje novih animea. Bolja alternativa za Kodi korisnike je da koriste Crunchyroll Kodi dodatak za gledanje animea. U tu se svrhu mogu koristiti i dodaci Funimation, Tubi TV i Viewster.

Ako ste uživali u ovom članku, možda ćete htjeti više informacija o Kodi dodacima. Ako je to slučaj, možda ćete htjeti provjeriti naš vodič o najboljim dodacima Kodi animea, najboljim Kodi dodacima uživo na televiziji ili najboljim dodacima za besplatne filmove.

About the author

Comments

  1. sničkog podataka. Korištenje piratskih streamova može dovesti do krađe osobnih podataka i izloženosti računala virusima i drugim zlonamjernim softverima. Stoga je važno koristiti samo legalne dodatke i platforme za gledanje animea i crtanih filmova. Najbolja alternativa Animetoonu: Crunchyroll Crunchyroll je popularna platforma za gledanje animea i crtanih filmova. Pruža širok izbor licenciranih sadržaja, uključujući popularne naslove poput Attack on Titan, Naruto i One Piece. Platforma je dostupna na različitim uređajima, uključujući računala, pametne telefone i televizore. Crunchyroll također nudi besplatnu probnu verziju, tako da korisnici mogu isprobati uslugu prije nego što se pretplate. Funimation Now Funimation Now je još jedna popularna platforma za gledanje animea i crtanih filmova. Pruža širok izbor licenciranih sadržaja, uključujući popularne naslove poput Dragon Ball Z, My Hero Academia i Cowboy Bebop. Platforma je dostupna na različitim uređajima, uključujući računala, pametne telefone i televizore. Funimation Now također nudi besplatnu probnu verziju, tako da korisnici mogu isprobati uslugu prije nego što se pretplate. Tubi TV Tubi TV je besplatna platforma za gledanje filmova i TV emisija, uključujući anime i crtane filmove. Pruža širok izbor sadržaja, uključujući popularne naslove poput Yu-Gi-Oh! i Sonic X. Platforma je dostupna na različitim uređajima, uključujući računala, pametne telefone i televizore. Viewster Viewster je besplatna platforma za gledanje filmova, TV emisija i animea. Pruža širok izbor sadržaja, uključujući popularne naslove poput Naruto i Death Note. Platforma je dostupna na različitim uređajima, uključujući računala, pametne telefone i televizore. Zaključak Uzrok neispravnosti Animetoon Kodi dodatka nije poznat, ali programer je odlučio prekinuti razvoj dodatka zbog mogućnosti kršenja autorskih prava. Korištenje piratskih streamova može dovesti do krađe osobnih podataka i izloženosti računala virusima i drugim zlonamjernim softverima. Stoga je važno koristiti samo legalne dodatke i platforme za gledanje animea i crtanih filmova. Crunchyroll, Funimation Now, Tubi TV i Viewster su neke od najboljih alternativa Animetoonu.

Comments are closed.