Kodi addon: Какво е Smoothstreams? Безопасно ли е да се инсталира?

Разглеждаме добавката Kodi Smoothsteams, включително дали е безопасно да се инсталира, какво прави и ако има по-добри алтернативи.

Kodi Smoothstreams
С въвеждането на Kodi Media Player, ножиците за шнурове навсякъде се радват. Докато в миналото хората трябваше да посещават много различни уебсайтове, за да намерят търсеното от тях съдържание, сега Kodi им позволява да интегрират всички свои услуги за абонамент за телевизия и филми в един плейър. Този плейър има интуитивен интерфейс, който улеснява гледането на каквото им се иска, когато пожелае.

Kodi може да бъде инсталиран на почти всяко устройство, включително Windows PC, Mac, Apple TV, Roku или Amazon Fire TV.

Тъй като може да бъде разширена библиотеката на съдържанието на Kodi, понякога е трудно да се намери законно спортно програмиране. Много спортни канали все още не са се хванали на идеята да предлагат съдържанието си онлайн. Конкретните спортни събития, които потребителят търси, може да не са лесно достъпни.

Ако сте търсили решение на този проблем, може би сте чували за добавката Smoothstreams Kodi. Законни ли са Smoothstreams? И как човек може да бъде безопасен, когато го използва?

Това ръководство ще обясни всичко, което трябва да знаете за Smoothstreams addon за kodi, включително рисковете от инсталирането му.

Сигурност и поверителност при използване на Kodi

Kodi е много полезен софтуер. Той може да ви позволи да предавате много филми, телевизионни предавания и друго съдържание онлайн, но носи риск за поверителност и сигурност.

Вашият доставчик на интернет услуги и други могат да видят какво предавате, ако не предприемете подходящи стъпки, за да запазите личната си активност и сигурността в мрежата.

Притеснително е, че някои добавки на Kodi се намират на уебсайтове, които може да не са защитени, възможно е да се стигне до злонамерена версия. Добавките, инсталирани чрез хранилище, могат да се актуализират и променят, без да го осъзнавате. Такъв беше случаят с популярния трета страна addon Exodus, който тайно беше променен от собствения му създател и използван като DDoS ботнет.

Известно е, че интернет доставчиците са буферирани клиенти, които предават видео, тъй като той използва много ценна честотна лента, която те по-скоро не биха предоставили. Съветваме ви да се придържате към официалните добавки на Kodi, тъй като достъпът до съдържание, защитено с авторски права, може да доведе до правно писмо или предупреждение от вашия интернет доставчик.

Използването на VPN не позволява на вашия интернет доставчик да шпионира вашата дейност и защитава вашата поверителност. Той ще ви помогне да спрете буферирането на Kodi и други поточни доставчици на интернет доставчик и може да защити от рискове за сигурността като Man In The Middle Attacks.

Препоръчваме IPVanish VPN по три причини. Всички VPN забавят вашата интернет връзка, някои толкова много, че Kodi ще стане неизползваем. IPVanish е сред най-бързите там и има минимално влияние върху скоростта. Много VPN регистрират вашата активност, IPVanish не, това е от съществено значение за поддържането на поверителността ви. IPVanish работи с всички популярни устройства, ако искате да инсталирате VPN на Firestick, тогава IPVanish е най-простият и не изисква сложно странично зареждане.

Сделка за четене: Спестете до 60% от IPVanish планове тук. Това включва 7-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате безрисково.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Какво представлява Smoothstreams за Kodi?

Smoothstreams е добавка за Kodi, която излъчва предимно спортно съдържание от ESPN, Fox Sports Go, Tennis Channel, NBCSN и много други популярни канали. Освен това излъчва някои филмови и телевизионни канали.

Тя се различава от много други добавки на Kodi не само поради това, че е акцентирала върху спорта, но и защото е платена услуга за стрийминг. Добавката няма да работи, освен ако не получите потребителско име и парола за него. И това не може да стане без да се абонирате за пакет, използващ или биткойн, или Paypal.

Много потребители твърдят, че той има по-висококачествени потоци и по-лесен за използване интерфейс в сравнение с други добавки. Затова някои твърдят, че си струва допълнителните разходи.

Важно е обаче да се подчертае, че създателите на съдържание не получават заплащане от Smoothstreams за използването на материали, защитени с авторски права. Въпреки че потребителите трябва да плащат, за да се абонират за него, по-голямата част от съдържанието е неоторизиран, пиратски материал.

Поради използването на пиратски материали, не препоръчваме да използвате добавките Smoothstream Kodi.

Вместо това препоръчваме да използвате някоя от другите спортни добавки, изброени по-долу.

Най-добрите алтернативи на Smoothstreams

Няма съмнение, че Smoothstreams е много популярна добавка за любителите на спорта, които използват Kodi. Но това е и платена телевизионна услуга, която не компенсира притежателите на авторски права. В допълнение, въпреки че може да е по-надежден от някои безплатни добавки на трети страни, той все още не е толкова надежден, колкото легалните поточни услуги.

Поради тези причини препоръчваме следните спортни добавки като алтернатива на Smoothstream.

С изключение на случаите, когато е отбелязано, всеки от тези добавки е достъпен чрез официалното хранилище на Kodi addon.

Playstation Vue

Kodi addon: Какво е Smoothstreams? Безопасно ли е да се инсталира?

Playstation Vue е телевизионната услуга за стрийминг, предлагана от Sony. Той предлага основен пакет за достъп за $ 39,99 / месец, който включва ESPN, ESPN2, FS1, FS2 и NBCSN. Можете да добавите NFL мрежа, NBA TV, Big Ten Network, Golf Channel и няколко други за още $ 5.

Вижте също: Най-добър VPN за ESPN

Не се изисква кабелна кутия или приемник. А добавката за Playstation Vue Kodi ви позволява напълно да интегрирате услугата с вашия медиен плейър Kodi.

SportsNet Now

Kodi addon: Какво е Smoothstreams? Безопасно ли е да се инсталира?

SportsNet е много популярен спортен телевизионен канал в Канада. Можете да получите онлайн абонамент за около 25 долара. Това включва Sportsnet, Sportsnet One и Sportsnet 360.

Тези канали носят голямо разнообразие от игри на NHL, MLB, NBA и Premier League, както и състезания Indycar и други събития. Те също така произвеждат някои високо оценени спортни токшоу.

Добавката SportsNet Now Kodi позволява услугата да се използва лесно като част от Kodi. А с VPN можете да го гледате, дори ако живеете извън Канада.

Fox Sports Go

Kodi addon: Какво е Smoothstreams? Безопасно ли е да се инсталира?

Дори ако не използвате Playstation Vue за основния си телевизионен пакет, все още можете да получите достъп до каналите на Fox Sports чрез добавката Fox Sports Go Kodi.

Просто въведете своите пълномощия от Sling TV, FuboTV или доставчик на кабели. Това ви дава достъп до всички канали на Fox Sports, които бихте имали на тези платформи, но чрез Kodi.

FilmOn

Kodi addon: Какво е Smoothstreams? Безопасно ли е да се инсталира?

FilmOn е напълно безплатна поточна видео услуга. За любителите на спорта е особено полезно да намерят MMA, бокс, мотокрос, воден крос и друго екстремно спортно съдържание.

Това няма много в начина на програмиране на бейзбол, баскетбол или футбол. Но ако от време на време се наслаждавате на тези други спортове, това може да бъде чудесно допълнение към останалите добавки в този списък.

FilmOn може да бъде разположен в хранилището на добавки Noobsandnerds.

USTVNow

Kodi addon: Какво е Smoothstreams? Безопасно ли е да се инсталира?

Въпреки че USTV Now е услуга за американски военни, разположени в чужбина, всеки може да се запише за нея. Безплатната версия на услугата включва ABC, CBS, CW, FOX и NBC.

Много големи спортни събития се провеждат по тези канали. За $ 19.99 / месец можете да добавите ESPN и ESPN2 към състава.

Вижте също: Как да инсталирате USTV Now Kodi addon

Гладки потоци Kodi addon: Общ преглед и проблеми с поверителността

Предвид популярността на Smoothstreams, важно е да се подчертае как работи. Smoothstreams не хоства директно съдържание. Вместо това той използва сложни алгоритми за търсене в интернет, за да намери съдържанието, което потребителят търси.

Най-очевидното притеснение при използването на услугата е случайно стриймиране на пиратско съдържание и завършване на получаването на сигнали от вашия интернет доставчик.

Но има и други рискове за използването на Smoothstream. В миналото добавките на Kodi от трети страни са били обект на атаки от "човек в средата". Те се случват, когато хакер създава нова версия на добавка, която след това убеждава потребителите на Kodi да изтеглят.

След като хакерът осъществи това, addon се използва за шпиониране на потребителя за получаване на чувствителна информация. Хакерите не само могат да открият навиците за стрийминг на потребителя с тази стратегия, но и могат да открият информация на твърдия диск на потребителя.

Има много законни спортни добавки Kodi, предлагани извън SmoothStreams. Освен популярността му, SmoothStreams идва с много повече рискове от повечето официални добавки и трябва да се избягва.

Вижте също: Ако инсталирате добавката Kodi SportsDevil?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − = 80

Adblock
detector