Kodi Addon na svijetu sporta: Što je, treba li ga instalirati i je li to sigurno?

Zanima vas dodatak Sportskog svijeta Kodi? U ovom ćemo vodiču objasniti što je dodatak Sportskog svijeta, kako funkcionira i vrijedi li ga instalirati.

Kodi addon

Kodi je besplatni softver otvorenog koda koji vam omogućuje jednostavno postavljanje vlastitog sustava kućnog kina. Jedna od najvećih atrakcija Kodija je njegova prenosivost: može se instalirati na ogroman raspon različitih uređaja, uključujući PC (Windows, Mac i Linux), Android, iPhone, iPod, Raspberry Pi, Roku, Amazon Fire TV, Firestick i USB flash diskove , Što je još bolje, nema razlike između platformi stolnih i mobilnih uređaja; ako nešto radi na PC-u, najvjerovatnije će raditi i na mobitelu ili tabletu.

Vidi također: Najbolji dodaci Kodi-ja za 2017. godinu

Kodi pruža dva načina za pristup sadržaju. Prvo možete uvesti audio ili video datoteke koje su pohranjene na vašem uređaju. To je prikladno jer ih možete gledati bez internetske veze, ali nije idealno za mobilne uređaje jer imaju ograničen prostor za pohranu. Kodi korisnici također mogu instalirati dodatke koji se nazivaju addons. Ovi dodaci okupljaju biblioteke sadržaja koji se nalaze na mreži i obično imaju relativno malu instalacijsku veličinu. Međutim, oni zahtijevaju internetsku vezu da bi radili.

U ovom ćemo članku govoriti o dodavanju Kodi treće strane pod nazivom Sports World. Omogućuje pristup prijenosima uživo na raznim TV kanalima usmjerenim na sport. Istražit ćemo zakonitosti i funkcionalnosti Sportskog svijeta te opisati neke probleme privatnosti koje imaju svi službeni i treći strani Kodi dodataka.

Kodi je posljednjih mjeseci vidio mnogo negativne medijske pažnje, iako ga je upotrebljavati potpuno legalno. Veći dio te pozornosti proizlazi iz činjenice da su neki dodaci trećih strana pružali neograničeni pristup licenciranom sadržaju. To može gledati, ali ne mora biti legalno, ovisno o državi u kojoj živite. Da biste umanjili rizik od pravnih problema, toplo preporučujemo korisnicima Kodi-ja da istraže zakone o strujanju sadržaja na mreži prije nego što pokušaju koristiti Kodi u tu svrhu..

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva. Uvijek posjedujte istraživanje prije nego što pristupite bilo kojem Kodijevom dodatku, streamu ili spremištu.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

VPN-ovi se često koriste kodi Kodi za skrivanje identiteta i aktivnosti pojedinaca od ISP-a. Međutim, postoji mnogo opravdanih razloga za korištenje VPN-a s Kodi-jem.

VPN-ovi čuvaju vašu privatnost sprječavajući da vaš internetski poslužitelj izvrće usluge na mreži ili uspori vašu vezu i preparira Kodi tako da postane neupotrebljiv. VPN može vas zaštititi i od sigurnosnih prijetnji povezanih s Kodijem, poput napada Man in The Middle.

Nisu svi VPN-ovi prikladni za Kodi korisnike. Svaka VPN usluga usporit će internetsku vezu, ali neke puno više od ostalih. Bez brzog VPN davatelja, ostat ćete frustrirani sporom vezom. Pored toga, mnogi VPN-ovi vode evidenciju o aktivnostima svojih kupaca, pobijajući svrhu upotrebe VPN-a za ostanak privatnih na mreži.

Preporučujemo IPVanish. Bez problema funkcionira s Kodi-jem, jedan je od najbržih dostupnih VPN-a i za razliku od mnogih VPN-a ne bilježi vašu aktivnost pregledavanja. IPVanish radi na svim popularnim uređajima i najlakši je VPN instalirati na Firestick koji smo testirali.

PROČITANJE ČITALA: uštedite 60% na godišnjem planu IPVanish ovdje.

Što je dodatak Sport World Kodi-ja?

Izbornik Sportsworld-a

Sports World je dodatak treće strane koji pruža pristup različitim sportskim TV kanalima uživo. To funkcionira tako što pronađe te veze na nekoliko različitih mjesta za streaming i objedini ih na jednom mjestu radi lakšeg pristupa.

Najveći problem Sports Sportsa jest taj što nijedan njegov sadržaj nije licenciran na odgovarajući način. Iako postoji opcija izbornika pod nazivom "Sportski kanali", to zapravo ne omogućuje odabir pojedinačnog kanala za gledanje. Umjesto toga, traži nove kanale i dodaje ih u ispravnu kategoriju. To dovodi do odstupanja, poput, kad su opći sportski kanali vijesti dodijeljeni jednoj kategoriji određenog sporta.

Sports World nema mogućnosti dostupne korisniku i ne može ih se uopće konfigurirati. Ne postoji način dodavanja legitimnih izvora sadržaja i nikakav način onemogućavanja onih davatelja koji nude nelicencirane streamove. Tijekom naših testova pronašli smo nekoliko nepristupačnih pružatelja usluga i onima koji su radili dugo je trebalo učitati jer su ponudili toliko mnogo igara.

Sports World trenutno je dostupan samo iz jednog malo poznatog spremišta. Također, čini se da programer nema nikakvih društvenih medija. To znači da ako su otmica repoa ili adona vrlo vjerovatno, korisnici Sportskog svijeta neće dobiti upozorenje. Postoji nekoliko službenih dodataka Kodi koji mogu pružiti gotovo jednaku funkciju kao Sports World s daleko manjim rizikom.

Iz gore navedenih razloga, ne preporučujemo da Kodi korisnici instaliraju ili struju sadržaja putem Sportskog svijeta.

Alternativa dodatku Sportskog svijeta

Sport World ne nudi ništa Kodi korisnicima koji žele prenositi službeno licencirane medije. Međutim, postoji mnogo Kodi dodataka koji nude legitimne izvore za širok spektar sportskih sadržaja. Ti dodaci nisu samo sigurniji, već su i pouzdaniji jer nisu u opasnosti da dobivaju obavijesti o uklanjanju od vlasnika autorskih prava.

Sportsnet sada

Sportsnet sada na Kodi

Sportsnet Now usluga je koja nudi kanadski sportski sadržaj uživo i na zahtjev. Obuhvaća široku paletu sportova, uključujući hokej, curling i baseball.

Možete koristiti Sportsnet Now dodatak za gledanje sadržaja Sportsneta izravno putem Kodi-ja. Sadržaj besplatnog za gledanje nije dostupan, pa će vam trebati Sportsnet račun. To košta 24,99 USD mjesečno, ali možda je već uključeno u vaš kabelski paket.

Sportsnet regija zaključava njihov sadržaj, tako da ako živite izvan Kanade morat ćete povezati svoj VPN s kanadskim serverom da biste mogli gledati bilo što. Određene hokejaške igre imaju dodatna ograničenja, ali to možete gledati ako se povežete na poslužitelj u regiji Kanade s kojeg potječe jedan od ekipa.

Dodatak Sportsnet Now dostupan je u službenom skladištu dodataka Kodi.

USTV Now

USTV Sada je Kodi addon

USTV Now je internetska usluga dizajnirana kako bi omogućila pripadnicima američkih oružanih snaga da gledaju američku TV dok su u inozemstvu. Međutim, ne zahtijeva bilo kakvu provjeru identiteta i bilo tko se može prijaviti na račun.

USTV Now ima tri različite mogućnosti članstva. Besplatno članstvo omogućava pristup sedam mrežnih TV postaja, no plaćanjem 19 dolara mjesečno možete otključati 25 dodatnih kanala. Tu spadaju ESPN i ESPN 2, te NBC Sports, tako da je USTV Now dobar izbor za ljubitelje sporta.

Dodatak za USTV Now Kodi uključuje TV vodič i DVR funkcionalnost (za pretplatu s plaćenim pretplatom). Iako USTV kažu da je njihov sadržaj dostupan samo građanima SAD-a, oni ne zaključavaju svoje protoke i kao rezultat toga mogu ih biti gledani s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Dodatak USTV Now dostupan je u službenom spremištu Kodi addon-a.

FOX Sports GO

Fox Sports Idi addon

Dodatak FOX Sports GO omogućava gledanje sportskih sadržaja uživo i na zahtjev unutar Kodija. Potrebna je pretplata na Fox Sports, ali to je možda već uključeno u vašu pretplatu na kablovsku televiziju ili neku od vaših drugih pretplatnih streaminga poput PlayStation Vue ili Sling TV.

Ovaj dodatak pokriva sve popularnije sportove poput nogometa i bejzbola, ali i neke manje uobičajene, poput NASCAR-a i fakultetske košarke. Odabrani sadržaj dostupan je izvan SAD-a, ali da biste pogledali sve u ponudi, morat ćete povezati svoju VPN s američkim poslužiteljem.

FOX Sports GO addon dostupan je u službenom spremištu Kodi addon-a.

Pregled i brige o privatnosti

Sportski svijet može se činiti atraktivnim, ali dolazi s značajnim rizikom i ne uključuje nikakve vrste prilagodbi. Nijedan od njegovih protoka nije ovlašten od strane vlasnika autorskih prava, i bez načina dodavanja ili uklanjanja određenih davatelja sadržaja, nemoguće je vidjeti postoji li službeno licencirani sadržaj..

Budući da je Sportski svijet dodatak treće strane, manje je vjerojatno da će biti razvijen istim strogim postupcima tehničke validacije kao i većina službenih dodataka. To znači da vjerojatno uključuje više ranjivosti koje napadač može iskoristiti i predstavlja veći rizik od službenih konkurenata.

Spomenuli smo neke alternative dodatku Sportskog svijeta iznad i u drugim člancima, a sigurni smo da postoji dodatak koji bi vam više odgovarao. Službeni dodaci za sport koje smo prethodno preporučili nisu samo sigurniji, već vam omogućavaju da podržite sportaše i televizijske stanice koji taj sadržaj čine dostupnim na prvom mjestu..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 42 = 50

Adblock
detector