Kodi Addon sportvilág: Mi az, ha telepítened kell, és ez biztonságos?

Érdekli a Sport Világ Kodi-kiegészítése? Ebben az útmutatóban elmagyarázzuk, mi a Sports World kiegészítő, hogyan működik, és érdemes-e telepíteni.

Sportsworld Kodi addon

A Kodi ingyenes, nyílt forráskódú szoftver, amely lehetővé teszi a saját házimozi rendszer egyszerű beállítását. A Kodi egyik legnagyobb vonzereje a hordozhatóság: különféle eszközök széles választékára telepíthető, beleértve a PC-t (Windows, Mac és Linux), Androidot, iPhoneokat, Raspberry Pi, Roku, Amazon Fire TV, Firestick és USB flash meghajtókat. . Ennél is jobb: nincs különbség az asztali és a mobil platformok között; ha valami PC-n működik, akkor valószínűleg egy mobiltelefonon vagy táblagépen is működik.

Lásd még: A 2023 legjobb Kodi kiegészítései

A Kodi kétféle módon nyújt hozzáférést a tartalomhoz. Először is importálhat audio- vagy videofájlokat, amelyeket a készüléken tárolt. Ez kényelmes, mivel internetkapcsolat nélkül is megnézhetők, de nem ideális a mobil eszközökhöz, mivel korlátozott tárhelyük van. A Kodi felhasználók kiegészítőknek nevezett bővítményeket is telepíthetnek. Ezek a kiegészítők online tárolt tartalomkönyvtárakat gyűjtenek, és általában viszonylag kis telepítési méretűek. De működésükhöz internetkapcsolat szükséges.

Ebben a cikkben a Sport Világ nevű, Kodi kiegészítõvel foglalkozunk. Hozzáférést biztosít a sportra összpontosító televíziós csatornák élő közvetítéséhez. Feltárjuk a Sports World jogszerűségét és funkcionalitását, és ismertetjük azokat a magánéletvédelmi aggályokat, amelyeket az összes hivatalos és harmadik féltől származó Kodi-kiegészítő oszt meg..

Kodi az elmúlt hónapokban sok negatív médiafigyelmet tapasztalt, annak ellenére, hogy használata legális. E figyelem nagy része abból a tényből származik, hogy néhány harmadik féltől származó bővítmény korlátlanul hozzáférést biztosított az engedélyezett tartalomhoz. Lehet, hogy ez nem tekinthető törvényesnek, attól függően, hogy melyik országban él. Annak érdekében, hogy a jogi problémákba kerülés kockázata minimálisra csökkenjen, javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók vizsgálják meg a tartalom online streamingre vonatkozó törvényeit, mielőtt megkísérelnék a Kodi-ot erre a célra használni..

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy patakba helyezi. Mindig végezzen kutatást, mielőtt bármilyen Kodi-bővítményhez, adatfolyamhoz vagy tárolóhoz hozzáférne.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

A VPN-ket gyakran használják a Kodi-val az egyének személyazonosságának és tevékenységeinek elrejtésére az internetszolgáltatókkal szemben. Számos legitim oka van annak, hogy a VPN-t Kodi-vel használják.

A VPN-k megvédik az Ön személyes adatait azáltal, hogy megakadályozzák az Internet szolgáltatót, hogy szippantjon az online tevékenységeken, vagy lelassítja a kapcsolatot, és pufferolja a Kodi-t, hogy az használhatatlanná váljon. A VPN megvédi Önt a Kodi-val kapcsolatos biztonsági fenyegetésekkel, például a Man in the Middle támadásokkal szemben is.

  Что такое сборка Kodi Durex? Это законно и безопасно для установки?

Nem minden VPN alkalmas Kodi felhasználók számára. Minden VPN szolgáltatás lelassítja az internetkapcsolatot, ám sokkal több, mint mások. Gyors VPN-szolgáltató nélkül frusztrált lesz a lassú kapcsolat. Ezen túlmenően sok VPN naplót vezet ügyfelei tevékenységéről, meghiúsítva azt a célt, hogy a VPN segítségével online maradjon magántulajdonban.

Az IPVanish használatát javasoljuk. Zökkenőmentesen működik a Kodi-val, az elérhető leggyorsabb VPN-ekkel, és sok VPN-szel ellentétben nem naplózza a böngészési tevékenységet. Az IPVanish minden népszerű eszközzel működik, és a legkönnyebb VPN-t telepíteni egy Firestick-re, amelyet teszteltünk.

OLVASÓ OLDAL: megtakarít 60% -ot egy IPVanish éves tervvel itt.

Mi a Sportvilág Kodi kiegészítő??

Sportsworld menü

A Sports World egy harmadik fél kiegészítője, amely hozzáférést biztosít a különböző élő sport-TV csatornákhoz. Úgy működik, hogy ezeket a linkeket több különböző streaming webhelyen megtalálja, és egy helyen összevonja őket a könnyebb hozzáférés érdekében.

A Sports World legnagyobb problémája az, hogy annak tartalmának egyetlen licence nincs. Noha van egy „Sportcsatornák” menüpont, ez valójában nem teszi lehetővé a megtekinteni kívánt csatornák kiválasztását. Ehelyett új csatornákat keres, és hozzáadja azokat a megfelelő kategóriához. Ez eltérésekhez vezet, például amikor az általános sporthírek csatornáit egy adott sportkategóriához rendelik.

A Sports World nem rendelkezik felhasználó számára elérhető lehetőségekkel, és egyáltalán nem konfigurálható. Semmilyen módon nem adhatunk hozzá legitim tartalomforrásokat, és nem tilthatjuk meg azokat az szolgáltatókat is, amelyek nem engedélyezte az adatfolyamokat. A teszteink során számos elérhetetlen szolgáltatót találtunk, és azoknak, akik működtek, sok időbe telt a betöltés, mivel oly sok játékot kínáltak.

A Sports World jelenleg csak egy kevéssé ismert lerakatból érhető el. Úgy tűnik, hogy a fejlesztő nincs jelen a közösségi médiában. Ez azt jelenti, hogy ha a repót vagy a kiegészítőt eltérítették, akkor valószínű, hogy a Sports World felhasználói nem kapnak figyelmeztetést. Számos hivatalos Kodi-kiegészítés rendelkezik, amelyek sokkal kevesebb kockázatot nyújtanak, mint a Sports World.

  СпортсАццесс Коди аддон: Да ли би требало да га користите? Које су алтернативе?

A fenti okokból nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsenek vagy streaming tartalmat a Sports World szolgáltatáson keresztül.

Alternatívák a Sportvilág kiegészítéséhez

A Sports World nem kínál semmit azoknak a Kodi-felhasználóknak, akik hivatalosan engedéllyel rendelkező médiumokat szeretnének közvetíteni. Számos olyan Kodi-kiegészítés kínál legitim forrásokat a sporttartalom széles skálájához. Ezek a kiegészítők nemcsak biztonságosak, de megbízhatóbbak is, mivel nem áll fenn annak kockázata, hogy a szerzői jog tulajdonosától eltávolítási értesítéseket kapnak.

Sportsnet most

Sportsnet Most a Kodi-n

A Sportsnet Now egy olyan szolgáltatás, amely élő és igény szerint kanadai sporttartalmat kínál. Sokféle sportágot fed le, beleértve a jégkorongot, a curlingt és a baseballt.

A Sportsnet Now addon segítségével megtekintheti a Sportsnet tartalmat közvetlenül a Kodi-n keresztül. Nincs elérhető ingyenesen megtekinthető tartalom, ezért szüksége lesz egy Sportsnet-fiókra. Ez havi 24,99 dollárba kerül, de már szerepelhet a kábelcsomagban.

A Sportsnet régió lezárja tartalmát, így ha Kanadán kívül élsz, a VPN-t egy kanadai szerverhez kell csatlakoztatni, hogy bármit megnézhessen. Bizonyos jégkorong-játékoknak vannak további korlátozásai, de ezeket megnézheti úgy, hogy csatlakozik egy olyan szerverhez Kanada régiójában, amelyből az egyik játszó csapat származik.

A Sportsnet Now addon elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatban.

USTV most

USTV Most Kodi addon

Az USTV Now egy online szolgáltatás, amelynek célja, hogy lehetővé tegye az amerikai fegyveres erők tagjainak, hogy tengerentúlon nézzék az amerikai televíziót. Ez azonban nem igényel semmilyen személyazonosság-ellenőrzést, és bárki regisztrálhat egy fiókot.

Az USTV Now három különböző tagsági opcióval rendelkezik. Az ingyenes tagság hozzáférést biztosít hét hálózati TV-állomáshoz, de havi 19 dollár befizetésével 25 további csatorna nyitható meg. Ide tartoznak az ESPN és az ESPN 2, valamint az NBC Sports, tehát az USTV Now szilárd választás a sportrajongók számára.

Az USTV Now Kodi kiegészítő TV-útmutatót és DVR-funkciókat tartalmaz (fizetett előfizetésekhez). Míg az USTV azt mondja, hogy tartalmuk csak az amerikai állampolgárok számára érhető el, ők nem blokkolják a patakok régióját, és ennek eredményeként a világ bármely pontjáról megnézhetők.

  Kako gledati PopcornFlix na Kodi

Az USTV Now addon elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatban.

FOX Sports GO

Fox Sports Go kiegészítő

A FOX Sports GO addon lehetővé teszi az élő és igény szerinti sporttartalmak megtekintését a Kodi-en. Fox Sports előfizetésre van szükség, de ez már szerepelhet a kábel TV-előfizetésében, vagy az egyéb streaming előfizetéseiben, például a PlayStation Vue vagy a Sling TV..

Ez a kiegészítő lefedi az összes népszerűbb sportot, mint a futball és a baseball, de olyanokat is, amelyek ritkábban láthatók, mint például a NASCAR és az egyetemi kosárlabda. A kiválasztott tartalom az Egyesült Államokon kívül is elérhető, de ahhoz, hogy mindent megnézhessen, a VPN-t össze kell kötnie egy amerikai szerverrel..

A FOX Sports GO addon elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Áttekintés és adatvédelmi aggályok

A Sports World vonzónak tűnhet, de jelentős kockázattal jár, és nem tartalmaz semmilyen testreszabási funkciót. Az adatfolyamok egyikét sem engedélyezi a szerzői jogok tulajdonosa, és mivel nem lehet bizonyos tartalomszolgáltatókat felvenni vagy eltávolítani, lehetetlen látni, hogy elérhető-e valamilyen hivatalosan engedélyezett tartalom..

Mivel a Sports World egy harmadik fél kiegészítője, kevésbé volt valószínű, hogy ugyanolyan szigorú műszaki érvényesítési eljárásokkal fejlesztették ki, mint a legtöbb hivatalos kiegészítő. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg több sebezhetőséget tartalmaz a támadó kiaknázására, és nagyobb kockázatot jelent, mint a hivatalos versenytársak.

A Sportvilág-kiegészítő néhány alternatíváját már említettük fent és más cikkekben, és bízunk benne, hogy van egy kiegészítő, amely jobban megfelelne Önnek. A korábban általunk ajánlott hivatalos sportkiegészítők nemcsak biztonságosak, hanem lehetővé teszik a sportolók és a műsorszolgáltatók támogatását, akik ezt a tartalmat először elérhetővé teszik..

About the author

Comments

  1. Szerintem nagyon érdekes és hasznos cikk a Sport Világ Kodi-kiegészítőről. Nagyon jó, hogy részletesen bemutatják, mi is az a Kodi, és hogyan működik. Azt is nagyon fontosnak tartom, hogy felhívják a figyelmet a jogi problémákra és arra, hogy mindig legyen tisztában azzal, hogy milyen tartalmakat lehet és milyeneket nem lehet Kodi-n keresztül streamelni. A VPN használatának javaslata is nagyon hasznos, hogy megvédjük magunkat a biztonsági fenyegetésektől. Köszönöm a cikket!

Comments are closed.