Kodi addon: Što je Smoothstreams? Je li sigurno instalirati?

Pogledajmo dodatak Kodi Smoothsteams uključujući ako je sigurno instalirati, što radi i ako postoje bolje alternative.

Kodi Smoothstreams
Uvođenjem Kodi Media Player, rezači kablova svugdje se raduju. Dok su u prošlosti ljudi morali ići na mnogo različitih web stranica kako bi pronašli sadržaj koji su tražili, Kodi im sada omogućuje da integriraju sve svoje različite usluge pretplate na TV i filmove u jedan player. Ovaj uređaj ima intuitivno sučelje koje olakšava gledanje svega što žele, kad god žele.

Kodi se može instalirati na gotovo bilo koji uređaj, uključujući Windows PC, Mac, Apple TV, Roku ili Amazon Fire TV.

Kao što šifra Kodijeve biblioteke sadržaja može biti, ponekad je teško pronaći legitimne sportske programe. Mnogi sportski kanali još uvijek nisu uhvatili ideju o ponudi svog sadržaja na mreži. Određeni sportski događaji koje korisnik traži možda nisu lako dostupni.

Ako ste tražili rješenje za ovaj problem, možda ste čuli za dodatak Smoothstreams Kodi-ja. Je li Smoothstreams zakonit? I kako osoba može biti sigurna kada je koristi?

Ovaj vodič će objasniti sve što trebate znati o Smoothstreams addon-u za kodi, uključujući i rizik od njegove instaliranja.

Sigurnost i privatnost kod korištenja Kodi-ja

Kodi je vrlo koristan dio softvera. Može vam omogućiti streaming mnogih filmova, TV emisija i drugog sadržaja putem interneta, no on predstavlja rizik privatnosti i sigurnosti.

Vaš davatelj internetskih usluga i drugi mogu vidjeti što struji ako ne poduzmete odgovarajuće korake kako biste održavali internetsku aktivnost privatnom i sigurnom.

Zabrinjavajuće je da se neki dodaci Kodi-u nalaze na web mjestima koja možda nisu sigurna, pa se može suočiti sa zlonamjernom verzijom. Addonovi instalirani kroz skladište mogu se ažurirati i mijenjati bez da to shvatite. Takav je slučaj bio s popularnim dodavačem Exodus treće strane, koji je tajno promijenio vlastiti autor i koristio kao DDoS botnet.

ISP-ovi su poznati kupcima koji međusobno spajaju videozapise jer koriste puno dragocjene propusnosti koju radije ne bi pružili. Savjetujemo da se pridržavate službenih dodataka Kodi, jer pristup sadržaju zaštićenom autorskim pravima može rezultirati pravnim pismom ili upozorenjem vašeg davatelja internetskih usluga..

Korištenje VPN-a sprječava da vaš davatelj internetskih usluga špijunira vaše aktivnosti i štiti vašu privatnost. To će vam pomoći da zaustavite davanje internetskih usluga kodiranja Kodi-ja i ostalih strujanja i može zaštititi od sigurnosnih rizika poput Man In The Middle Attacks.

Preporučujemo IPVanish VPN iz tri razloga. Svi VPN-ovi usporavaju internetsku vezu, neki toliko da Kodi postaje neupotrebljiv. IPVanish je među najbržim vani i ima minimalan utjecaj na brzinu. Mnogo VPN-a bilježi vašu aktivnost, a IPVanish ne, to je ključno za održavanje vaše privatnosti. IPVanish radi na svim popularnim uređajima, ako želite instalirati VPN na svoj Firestick, IPVanish je daleko najjednostavniji i ne zahtijeva komplicirano bočno učitavanje.

Deo čitatelja: Ovdje uštedite do 60% na IPVanish planovima. Ovo uključuje 7-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati besplatno.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Što je Smoothstreams za Kodi?

Smoothstreams je dodatak za Kodi koji prenosi uglavnom sportski sadržaj s ESPN-a, Fox Sports Go-a, Teniskog kanala, NBCSN-a i mnogih drugih popularnih kanala. Također prenosi neke filmske i TV kanale.

Razlikuje se od mnogih drugih dodataka Kodi-ju ne samo zbog svog naglaska na sportu, već i zbog toga što je usluga uz plaćeni streaming. Dodatak neće raditi ako za njega ne dobijete korisničko ime i lozinku. A to se ne može učiniti bez pretplate na paket koristeći Bitcoin ili Paypal.

Mnogi su korisnici tvrdili da ima kvalitetnije struje i lakše sučelje u usporedbi s drugim dodacima. Tako neki tvrde da vrijedi dodatni trošak.

Međutim, važno je naglasiti da tvorci sadržaja tvrtke Smoothstream ne primaju za upotrebu materijala zaštićenog autorskim pravima. Iako korisnici moraju platiti da se pretplate na njega, većina sadržaja je neovlašteni, piratski materijal.

Zbog svoje uporabe piratskog materijala, ne preporučujemo upotrebu dodataka Smoothstreams Kodi.

Umjesto toga, preporučujemo upotrebu jednog od ostalih dodataka sporta navedenih u nastavku.

Najbolje alternative Smoothstream-ova

Nema sumnje da je Smoothstreams vrlo popularan dodatak za ljubitelje sporta koji koriste Kodi. Ali to je i usluga plaćene televizije koja ne kompenzira vlasnike autorskih prava. Pored toga, iako je pouzdan od nekih besplatnih dodataka treće strane, još uvijek nije toliko pouzdan kao pravne usluge struje..

Iz tih razloga, preporučujemo sljedeće sportske dodatke kao alternative Smoothstreamu.

Osim tamo gdje je navedeno, svaki je od ovih dodataka dostupan u službenom spremištu Kodi addon-a.

Playstation Vue

Kodi addon: Što je Smoothstreams? Je li sigurno instalirati?

Playstation Vue je usluga TV streaminga koju nudi Sony. Nudi osnovni paket "pristupa" za 39,99 USD mjesečno koji uključuje ESPN, ESPN2, FS1, FS2 i NBCSN. Možete dodati NFL mrežu, NBA TV, Big Ten Network, Golf Channel i nekoliko drugih za još 5 dolara.

Vidi također: Najbolji VPN za ESPN

Nije potreban kabelski uređaj ili prijemnik. A dodatak Playstation Vue Kodi omogućava vam da u potpunosti integrirate uslugu sa svojim Kodi media playerom.

SportsNet Now

Kodi addon: Što je Smoothstreams? Je li sigurno instalirati?

SportsNet je vrlo popularan sportski TV kanal u Kanadi. Internetsku pretplatu možete dobiti za oko 25 USD. To uključuje Sportsnet, Sportsnet One i Sportsnet 360.

Ti kanali nose širok spektar NHL, MLB, NBA i Premier League igara, kao i Indycar utrka i drugih događaja. Također produciraju neke visoko ocjenjene sportske razgovore.

Dodatak SportsNet Now Kodi omogućava da se usluga lako koristi kao dio Kodi-ja. A s VPN-om možete ga gledati čak i ako živite izvan Kanade.

Fox Sports Go

Kodi addon: Što je Smoothstreams? Je li sigurno instalirati?

Čak i ako ne upotrebljavate Playstation Vue za svoj primarni TV paket, i dalje možete pristupiti kanalima Fox Sportsa preko dodatka Fox Sports Go Kodi.

Samo unesite vjerodajnice za Sling TV, FuboTV ili davatelja kabela. To vam omogućava pristup svim Fox Sports kanalima koje biste imali na tim platformama, ali preko Kodi-ja.

FilmOn

Kodi addon: Što je Smoothstreams? Je li sigurno instalirati?

FilmOn je potpuno besplatna streaming video usluga. Za ljubitelje sporta posebno je korisno u pronalaženju MMA, boksa, motokrosa, vodenog krosa i drugih ekstremnih sportskih sadržaja.

To nema puno načina na programiranje bejzbola, košarke ili nogometa. Ali ako s vremena na vrijeme uživate u ovim drugim sportovima, on može biti izvrstan dodatak ostalim dodacima na ovom popisu.

FilmOn može se nalaziti u spremištu Noobsandnerds addon.

USTVNow

Kodi addon: Što je Smoothstreams? Je li sigurno instalirati?

Iako je USTV Now služba američke vojske stacionirane u inozemstvu, svatko se može prijaviti za njega. Besplatna verzija usluge uključuje ABC, CBS, CW, FOX i NBC.

Na tim se kanalima održavaju mnoge velike sportske priredbe. Za $ 19.99 / month, možete dodati ESPN i ESPN2 u liniju.

Vidi također: Kako instalirati dodatak USTV Now Kodi

Kodi addon: pregled i brige o privatnosti

S obzirom na popularnost Smoothstream-ova, važno je naglasiti kako to funkcionira. Smoothstream izravno ne sadrži nijedan sadržaj. Umjesto toga, on koristi složene algoritme za pretraživanje na Internetu kako bi pronašao sadržaj koji korisnik traži.

Najočitija briga pri korištenju usluge jest slučajno strujanje piratskog sadržaja i završenje pri dobivanju oznake vašeg davatelja internetskih usluga.

Ali postoje i drugi rizici upotrebe Smoothstream-a. U prošlosti, dodaci Kodi-e treće strane bili su meta napada "čovjek u sredini". To se događa kada haker stvori novu verziju dodatka, koji potom uvjeri korisnike Kodija da je preuzmu.

Nakon što haker to postigne, addon se koristi za špijuniranje korisnika za dobivanje osjetljivih podataka. Hakeri ne mogu samo saznati korisnikove strujeće navike pomoću ove strategije, već mogu saznati i informacije o korisnikovom tvrdom disku.

Postoje mnogi zakoniti dodaci Kodi sporta izvan SmoothStreams-a. Osim popularnosti, SmoothStreams dolazi s puno više rizika od većine službenih dodataka i treba ih izbjegavati.

Vidi također: Ako instalirate dodatak Kodi SportsDevil?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − = 60

Adblock
detector