Коди Арес съветникът не работи? Ето защо и някои алтернативи

Ако сте се опитали да инсталирате съветника Kodi Ares, може би сте забелязали, че той липсва. URL адресът, използван за съхраняване на Ares Wizard, сега връща грешка 404, а много други страници в мрежата, които преди това са били свързани с този URL адрес, също са офлайн. Тази статия ще обясни защо съветникът Kodi Ares не работи и вече не е наличен и ще предостави някои алтернативи, които можете да използвате, за да продължите да получавате страхотно телевизионно и филмово програмиране с помощта на вашия Kodi.

Ares repo липсва

Kodi е видео-медиен плейър с отворен код, който позволява на потребителите да възпроизвеждат филми и предавания, държани на техните устройства. Ако е модифициран чрез addons, той може да се използва и за възпроизвеждане на практически всеки видеоклип в Интернет. Kodi може да бъде инсталиран на Apple TV, Amazon Firestick, PC, Mac, Android или iOS телефон. Може да се управлява лесно с помощта на смартфон или дистанционно управление.

Kodi понякога е обвинен, че е инструмент за стрийминг на нелицензирано съдържание без разрешението на притежателите на авторски права. Въпреки това, има много добавки за Kodi, които се предават само от официални източници.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Хората, които използват Kodi за поточно нелицензирано съдържание, обикновено знаят да използват VPN, когато го правят, но много от потребителите на Kodi може да не осъзнават, че VPN се възползват от всички, които стриймират видео.

Без VPN потребител на Kodi може да бъде подложен на атаки на MiTM от злонамерени кодери, тъй като данните на потребителя може да не бъдат кодирани. Интернет доставчикът може също така да забави данните на потребителя въз основа на неговия избор на уебсайт, за да изтече, ако не се използва VPN. Това причинява буфериране и видео с ниско качество.

Би било чудесно, ако всички VPN биха могли да решат тези проблеми. За съжаление, някои от тях са много по-малко ефективни от други. Някои VPN поддържат регистрационни файлове, навлизайки в поверителността на потребителите, докато други са трудни за инсталиране или са твърде бавни, защото нямат достатъчно сървъри, които да обработват трафика си.

Препоръчваме IPVanish за потребителите на Kodi. IPVanish има над 800 сървъра, има собствено приложение за Amazon Firestick и Nvidia Shield и не поддържа регистрации. Това осигурява на потребителите висококачествено видео, като същевременно ги защитава от всякаква заплаха за поверителност или сигурност.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Читателите на Comparitech могат да спестят до 60% при планове за IPVanish.

Защо Ares Wizard не работи?

На 19 ноември 2017 г. основният разработчик на Ares Wizard заяви на форума на проекта Ares, че му е било връчено писмо за прекратяване и отказ от Асоциацията на Motion Picture (MPA). Това е според член на форума, който го е върнал на Reddit. Според този разработчик, който се казва „Tekto“, писмото за прекратяване и десистентност твърди, че нарушава и двете E.U. и американското законодателство за предлагане на добавки и репости, които съдържат връзки към съдържание, нарушаващо авторски права.

В отговор на това писмо Tekto и други разработчици, работещи върху Ares Wizard, свалиха репо и всички добавки, които се съдържаха в него. Те също обещаха, че никога няма да се върне, заявявайки: „Нека бъда 100% ясен. Никога няма да върнем магьосника на Арес, портала Ares или Ares Repo. "

В миналото хранилищата на Kodi, които държаха в нарушение на добавки на трети страни, винаги твърдяха, че не са в нарушение на закона, тъй като сами не предоставят съдържание, а само връзки към съдържанието. В писмото за прекратяване и десистентност обаче се твърди, че Бриен срещу Зиго е изяснил закона и е дал да се разбере, че Kodi repos могат да бъдат подведени под отговорност, ако не прочистят добавките, нарушаващи закона. След като беше представен с тези мотиви, Tekto се съгласи, че разработването на добавки или репости, които се свързват с нарушаване на съдържание, е незаконно. В резултат на това той затвори завинаги репото на Ares Wizard.

Алтернативи на Ares Wizard repo

Въпреки че Ares вече не е на разположение, все още има много Kodi repos онлайн. Някои от тези репозиции имат политика за прочистване на всякакви добавки, които осигуряват достъп до пиратски материали. Те не са засегнати от правните действия на MPA. Други все още предоставят някои нарушаващи добавки заедно със законни, но по някаква причина все още не са премахнати. По-долу е даден списък на репостите, които в Comparitech сме намерили за най-полезни, заедно с описание на някои от техните добавки.

SuperRepo

superrepo

За момента SuperRepo все още е достъпен на този адрес. Той обаче съдържа някои нарушаващи добавки, като например 1Channel и Icefilms. Ако решите да използвате SuperRepo, препоръчваме да инсталирате само добавките, които текат от лицензирани източници, като тези, изброени по-долу.

SuperRepo разполага с най-големия каталог от всички Kodi repo. Ето някои от най-добрите добавки, които съдържа.

 • Филми за големи звезди & телевизия - Дава ви достъп до стотици независими филми и нишови телевизионни предавания, включително филми на ужасите като Нещото на The Doorstep, Psychos и Forever Your, както и предавания като Sailing Doodles и Куир като фолк
 • FilmRise - Друг страхотен добавка за филми и сериали, FilmRise ви позволява да гледате целия каталог на YouTube канала FilmRise, включително филми като Devil in The Flesh (с участието на Роуз МакГоуън) и My Brother The Pig (с участието на Скарлет Йохансон) и показва като Forensic Files и Светът на откритията
 • YouTube Vault - Потокови предавания от YouTube, категоризирани по серии и епизоди

ВИЖТЕ СЪЩО: Как да инсталирате SuperRepo

Търсите стъкло репо

Kodi изглежда стъклено репо

Понастоящем търсенето на Glass Repo е достъпно тук. Имайте предвид обаче, че той съдържа някои нарушаващи добавки, като Serendipity. Препоръчваме само добавките от това репо, които поток от лицензирани източници.

Look Glass repo има доста полезни Kodi добавки. Ето някои, които са забележителни.

  • Фантастични зверове - Коди добавка за любителите на природни документални филми. Предоставя безплатни документални филми от Animal Planet, National Geographic и други.
  • Време на чук - Предоставя достъп до колекция от домашни подобрения и направете видеоклипове от домашни любимци от Homes.com, Buildipedia и други.
  • Златното кино - Позволява ви да гледате филми от филма „Златен век“ (1920-1960). Включва Робин Худ (1922 г.), Изгубеният свят (1925 г.), Последният от мохиканците (1920 г.) и други.

Прочетете още: Най-добрият Kodi repos

Kodinerds.net repo

Репото на Kodinerd

Ако искате да намерите музикални видеоклипове или спортни добавки, Kodinerds.net е едно от най-добрите места за разглеждане. Ето някои от най-добрите добавки, които предлага.

 • SoundCloud - Осигурява достъп до цялата музика, налична на SoundCloud.com
 • DailyMotion - Позволява ви да гледате някой от хилядите видеоклипове, достъпни на сайта за видео споделяне DailyMotion.com
 • DAZN - Изисква платен абонамент. Дава достъп до денонощни спортни събития от услугата за стрийминг DAZN. Предлага се в Австрия, Германия, Япония, Швейцария и Канада.

Свързана статия: Най-добрите 105 Kodi добавки и как да гледате филми на Kodi.

Репото на Eracknaphobia

Екранен екран за информация за репортажи

Репото на Eracknaphobia има строга политика срещу пиратството. Той трябва да бъде достъпен в мрежата за много години напред. Понастоящем репото се намира на тази страница на Github. Ето няколко от най-добрите му добавки.

  • пукане - Позволява ви да гледате стотици безплатни телевизионни предавания и филми от поточната услуга Crackle, включително оригинални предавания като Започвам и Гепи, както и хитови филми като Мъже в черно и Супер лош.
  • NHL.TV - Изисква абонамент. Дава на потребителите достъп до пазарни NHL игри.
  • MLB.TV - Предоставя на абонатите на MLB.TV достъп до мачовете на бейзбола в Major League чрез Kodi
  • AMA Pro Racing - Позволява ви да гледате AMA мотокрос екшън на вашия Kodi

ВИЖТЕ СЪЩО: Как да инсталирате Crackle Kodi addon

заключение

Помощникът на Kodi Ares липсва, тъй като срещу неговия предприемач са предприети правни действия за предполагаемо предоставяне на връзки към материали, нарушаващи авторски права. Неговият предприемач доброволно затвори репото, за да се съобрази със закона. Въпреки това има много страхотни Kodi repos все още на разположение онлайн. Следвайте това ръководство, за да намерите репостите, които ще ви предоставят необходимото ви съдържание.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 48 = 54

Adblock
detector