Kodi Bennu Addon: Biztonságos? Melyek az alternatívák?

Gondolod a Kodi Benuu kiegészítő telepítését? Megmutatjuk, mi az, ha biztonságos használni, és vannak-e jobb alternatívák.Frissítés, 2017. november 21 .: Olvassa el, miért nem működik Kodi Bennu és nem lehet telepíteni.bennu 1

A népszerű harmadik fél által készített Phoenix kiegészítő júniusban leállt, ami sok Kodi-felhasználó számára azt hitte, hogy az írás a népszerű médialejátszó falán is található. Alig két hónappal később a Fenixot újjáéledték és „Bennu” -nek nevezték el az újjászületés egyiptomi istenségét követően. Ez költői, de biztonságos és legálisan használható ez a frissített kiegészítő?

Ebben az útmutatóban áttekintést adunk arról, hogy mi a Bennu és hogyan működik. A Kodi kiegészítőket nem támadhatja meg, függetlenül attól, hogy Amazon Fire TV-n, Roku, iPhone, iPad, Apple TV, USB flash meghajtón, Windows, Mac, Android TV dobozban vagy más streaming eszközön futtatja-e. Harmadik féltől származó kiegészítőként a Bennu minden termékkel kapcsolatban komoly adatvédelmi aggályokkal jár. Azt is fedezzük, hogy milyen kockázatok merülnek fel bármilyen Kodi kiegészítő hivatalos vagy egyéb használatával.

Figyelembe véve a média figyelmét, amelyet az elmúlt hónapokban a streaming szolgáltatások és különösen a Kodi kaptak, elengedhetetlen, hogy megértsék országa törvényeit a tartalom online streamingjével kapcsolatban. Egyes országokban, például Indiában, nem büntetik Önt a nem hivatalos tartalom megtekintéséért, másutt pedig a törvény sokkal bonyolultabb, és mint ilyen, ennek ismerete segít minimalizálni a bajba kerülésének kockázatát..  

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

Hogyan kell biztonságosan használni a Kodi-t?

Bennu, akárcsak a Phoenix előtte, egy harmadik fél kiegészítője. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg nem volt alávetve a hivatalos riválisainak szigorú ellenőrzési és tesztelési folyamatának. Noha a Kodi kiegészítőket nem akadályozzák meg az eltérések, a külső gyártók kiegészítőinek potenciálisan nagyobb sebezhetősége van arra, hogy egy rosszindulatú harmadik fél kihasználja a.

Valójában van egy esély arra, hogy saját internetszolgáltató figyeli tevékenységeit. A múltban számos internetszolgáltatót azzal vádoltak, hogy lelassítják ügyfeleik hálózatát, hogy nyomást gyakoroljon az olyan streaming szolgáltatásokra, mint a Netflix. Ön, az ügyfél, azzal a kockázattal jár, hogy teljesen törvényes tevékenységek és politikai ügyek miatt megbüntetik Önt, amelyek az Ön ellenőrzése alatt állnak. Legalább a Kodi felhasználók pufferproblémákkal nézhetnek szembe.

Van azonban mód arra, hogy megállítsuk ezt. Ha virtuális magánhálózatot (VPN) használ az internethez való kapcsolódáshoz, akkor a számítógépről érkező és onnan érkező összes forgalom titkosítva és haszontalan, bárki számára, aki kívülről néz rá. Ezenkívül a VPN lehetővé teszi a közép-támadások megakadályozását, amikor egy hacker elfogja az Ön kommunikációját az adatok ellopása céljából..

Egyes tartalomszolgáltatók geo-lock funkcióval ellenőrzik, hogy ki tekintheti meg tartalmát. VPN esetén a helyzet megváltoztatása ugyanolyan egyszerű, mint egy másik szerverhez történő csatlakozás, amely lehetővé teszi a régióhoz rögzített média megnézését, függetlenül a fizikai helyétől..  

Vannak ingyenes VPN-szolgáltatások, de nem javasoljuk azok használatát. Semmilyen módon nem tudhatjuk, hogy az adatai biztonságosabb velük, mint az internetszolgáltatónál, és közülük több tartalmaz hirdető vagy rosszindulatú szoftvereket. Ehelyett az IPVanish-ot javasoljuk. Ez egy olcsó szolgáltatás, amely nem jelenti a tevékenységeinek naplózását vagy észrevehetően befolyásolja a hálózati sebességet. Kiegészítő bónuszként telepítheti még Fire Stick-re vagy Fire TV-re.

Olvasó üzlet: Itt megtakaríthat 60% -ot egy IPVanish éves terv alapján. Ez a kevés VPN egyike, amely elég gyors ahhoz, hogy jól működjön a Kodi-val, könnyen telepíthető minden népszerű eszközre, beleértve az Amazon Fire TV-t és a TV Stick-t, és nem tart naplófájlokat, így a tevékenysége valóban privát.

Mi a Bennu Kodi kiegészítő??

bennu 2

A Bennu a népszerű harmadik fél Kodi kiegészítő Phoenix új iterációja. Összegyűjti a különböző tartalomszolgáltatók linkeit, és ezeket a felhasználóhoz továbbítja, hogy könnyebben megtalálhassák azt, amit keresnek.

A Bennu problémája az, hogy annak a tartalomnak a nagy része, amelyhez hozzáférést biztosít, engedély nélküli. Biztosít linkeket néhány hivatalos élő TV-csatornához, amelyeket engedélyezési követelmények hiánya miatt legálisan nézhetnek meg bárki, ám ezek csak a rendelkezésre álló termékek rendkívül kis részét képviselik.  

Ugyanakkor annak ellenére, hogy a Bennu révén elérhető nagy mennyiségű tartalom, semmiféle konkrét keresésre nincs lehetőség. A teljes menürendszere nagyon rendezetlen, és nincs mód a legális tartalom keresésére. Noha van kis mennyiségű köztulajdonban lévő tartalom (például a The Phantom of the Opera 1925-ös verziója), ezt megfosztja a pusztán kalóz anyag tartalma, és több menüt rejteget.

Azt is érdemes megfontolni, hogy miért indult Phoenix offline módban. Eredeti alkotói egy olyan pert indítottak, amelyben őket, valamint számos hasonló kiegészítő alkotóját célozták meg. Nincs garancia arra, hogy a Bennu bármikor elérhető lesz, és ennek önmagában is elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy megakadályozzuk, hogy ezt a kiegészítőt javasoljuk. 

A fenti okok miatt nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsenek vagy folytassanak tartalmat a Bennu céggel.

Alternatívák a Bennu Kodi kiegészítő számára

A Bennu valószínűleg hozzáférést biztosít a megfelelő tartalomhoz, de nagyon kevés olyan, amely hivatalos és legitim. Akár kiváló minőségű TV-streameket, filmeket vagy zenét keres, vannak olyan kiegészítők, amelyek jobban megfelelnek neked, mint a Bennu.

PlayOn böngésző

bennu 3

A PlayOn böngésző a Kodi hivatalos kiegészítője, amely lehetővé teszi, hogy az összes online streaming szolgáltatás tartalma egy helyen megnézhető legyen. A kezdéshez PlayOn-fiókra van szüksége (amelyre feliratkozhat a https://www.playon.tv/ oldalon). A médiakönyvtárból származó tartalmakat egy ingyenes PlayOn-fiókkal töltheti le, de a támogatott streaming szolgáltatásaik egyikének (például Netflix, Hulu vagy HBO Now) megtekintéséhez vagy rögzítéséhez frissítenie kell fiókját, amely havonta 1,50 dollárba kerül..

A PlayOn böngésző kiváló hivatalos kiegészítő egy konkrét ok miatt: nincs hivatalos Netflix vagy Amazon Prime Video kiegészítő, és ez lehetővé teszi a tartalom legális megtekintését a Kodi-n keresztül anélkül, hogy esetlegesen nem biztonságos harmadik fél kiegészítőket telepítne..

A PlayOn böngésző megtalálható a hivatalos Kodi lerakatban.

FilmOn.TV

bennu4
Ha az élő TV-közvetítés érdekel, akkor ne keresse tovább a Kodi FilmOn.TV kiegészítőjét. Ez alapvetően a www.filmon.tv webhelyről veszi a stream-eket, és lehetővé teszi, hogy a Kodi-n keresztül nézzék azokat, feltételezve, hogy van FilmOn előfizetése.

Ez alig havi 20 dollárba kerül, és hozzáférést biztosít mind az élő TV-hez, mind az előzetesen felvett tartalmakhoz a világ minden tájáról. A tartalmat szépen kategóriák és országok szerint csoportosítják, ami azt jelenti, hogy nem kell görgetnie az orosz TV-műsorok több oldalát, hogy megtalálja azt, amelyet meg szeretne nézni..

A legjobb dolog a FilmOn.TV-nél, hogy teljesen legitim. 

A FilmOn.TV megtalálható a SuperRepo lerakatban.

Youtube

bennu5

Hidd el vagy sem, a videótartalom egyik legjobb Kodi-kiegészítője a YouTube. A közhiedelemmel ellentétben, sokkal többet kínál, mint a macska videók. Évek óta érdemes a tartalom: a barkácsnoki oktatóktól az E-sportig minden lehetséges témát lefednek, és új videókat egészítenek be minden nap. A jogi tartalom széles köre önmagában teszi a Bennu kiváló kiegészítését, de vannak más okok is a kipróbálásra..

Amint a YouTube-ot használja, figyelembe veszi a megtekintett videókat, és másokat ajánl, amelyek tetszhetnek Önnek. Tekintettel a meglehetősen nagy mennyiségű tartalomra, soha nem lesz hiányos valamit megnézni, és az ajánlás funkció nagyszerűséget nyújt azokban az időkben, amikor nem tudja, mi van a hangulatában..

A YouTube könnyű és legális módot kínál filmek kölcsönzésére vagy megvásárlására is. Az idő nagy részében klipek vagy előzetesek is megtalálhatók a keresett filmhez, ami megkönnyíti annak eldöntését, hogy valóban megnézné-e vagy sem..

A YouTube-kiegészítő megtalálható a hivatalos Kodi-kiegészítő tárházban.

Áttekintés és adatvédelmi aggályok

A Phoenix nagyon korán népszerű kiegészítő volt, és Bennu egyértelműen reméli, hogy tartalomkönyvtára elősegíti az elődjének sikerességét. Azonban az egyik dolog, amely mindkettő közös, az, hogy a legtöbb tartalom, amelyre hivatkoznak, kalóz. Mivel nincs valódi módja annak, hogy megkülönböztessük a jogszerű tartalmat a többitől, Bennu veszélybe sodorja a felhasználót azzal, hogy felkéri őket, hogy maguk találják meg őket.

Ez egy harmadik féltől származó kiegészítő, és noha a hivatalos kiegészítőket is eltéríthetjük, a harmadik félnek valószínűleg több sebezhetősége van a kisebb fejlesztőcsoportok és a csapatok erőforráshiánya miatt. Ha ez megtörténik, nagyon keveset lehet tenni annak érdekében, hogy a hackerek megakadályozzák az adatok ellopását vagy rosszindulatú kódok futtatását a számítógépen. Valójában van egy nagy esély arra, hogy nem fogja tudni, hogy valami baj van, amíg túl késő van. Ez a támadás alacsonyabb kockázata az egyik oka annak, hogy a lehető legnagyobb mértékben használjanak a hivatalos kiegészítőket.

Igen, a Bennu széles körű hozzáférést biztosít a tartalomhoz, de tekintettel arra, hogy bármikor offline módban is elérhetővé válhat jogi kihívással, ez messze nem megbízható. Függetlenül attól, hogy milyen médiumot keres, jobb, biztonságosabb, megbízhatóbb és ami a legfontosabb - egyértelműen legális alternatívák vannak odakint.

Népszerű: Hogyan nézhetem online a Mayweather és a McGregor eseményeket.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − 93 =

Adblock
detector