Kodi Bennu Addon: Este în siguranță? Care sunt alternativele?

Vă gândiți să instalați addonul Kodi Benuu? Vă vom parcurge ce este, dacă este sigur de utilizat și dacă există alternative mai bune.Actualizare, 21 noiembrie 2017: Citiți de ce Kodi Bennu nu funcționează și nu poate fi instalat.bennu 1


Cele mai populare aplicații terță parte s-au închis în iunie, ceea ce i-a determinat pe mulți dintre utilizatorii lui Kodi să creadă că scrisul a fost pe peretele publicului popular. La doar două luni mai târziu, însă, Phoenix a fost reînviat și redenumit „Bennu” după zeitatea egipteană a renașterii. Este poetic, dar este acest complement actualizat sigur și legal de utilizat?

În acest ghid, vom oferi o imagine de ansamblu despre ce este Bennu și cum funcționează. Nici un complement Kodi nu este rezistent la atac, indiferent dacă îl executați pe un Amazon Fire TV, Roku, iPhone, iPad, Apple TV, unitatea flash USB, Windows, Mac, Android TV sau un alt dispozitiv de streaming. Ca un supliment terț, Bennu vine cu câteva preocupări semnificative privind confidențialitatea pentru fiecare dispozitiv. De asemenea, vom acoperi riscurile care implică utilizarea oricărui supliment Kodi, oficial sau altfel.

Cu toată atenția mass-media pe care serviciile de streaming și Kodi, în special, le-au primit în ultimele luni, este imperativ să înțelegeți legile țării dvs. cu privire la streamingul de conținut online. Unele țări precum India nu te vor pedepsi pentru că urmărești conținut neoficial, dar în alte locuri, legea este mult mai complicată și, ca atare, știind că te va ajuta să minimizezi riscul de a te confrunta cu probleme.  

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Cum să folosiți Kodi în siguranță

Bennu, ca și Phoenix înainte, este un terț suplimentar. Aceasta înseamnă că probabil nu a fost supusă procesului riguros de verificare și testare pe care au fost rivalii săi oficiali. Deși niciun adaos Kodi nu este imperios pentru deturnarea de rapoarte, accesorii terți pot avea mai multe vulnerabilități pentru ca un terț dăunător să profite.

De fapt, există șansa ca propriul dvs. ISP să vă monitorizeze activitățile. În trecut, mai mulți furnizori de servicii de internet au fost acuzați de încetinirea rețelelor clienților pentru a face presiune asupra serviciilor de streaming precum Netflix. Dvs., clientul, riscați să fiți pedepsiți pentru activități complet legale și chestiuni politice care nu vă sunt sub control. Cel puțin utilizatorii Kodi se pot confrunta cu probleme de tamponare.

Există totuși un mod prin care poți opri acest lucru. Dacă utilizați o rețea privată virtuală (VPN) pentru a vă conecta la internet, tot traficul care vine și pleacă de pe computer este criptat și inutil pentru oricine îl privește din exterior. În plus, o VPN vă permite să preveniți atacurile omului în mijloc în care un hacker vă interceptează comunicările cu scopul de a vă fura datele.

Unii gazderi de conținut utilizează geo-blocarea pentru a controla cine poate vizualiza conținutul lor. Cu un VPN, schimbarea locației dvs. este la fel de simplă ca conectarea la un server diferit, ceea ce vă permite să urmăriți media blocată în regiune, indiferent de locația dvs. fizică.  

Există servicii VPN gratuite, dar nu recomandăm utilizarea acestora. Nu există nicio modalitate de a ști că datele dvs. sunt mai sigure cu ele decât cu ISP-ul dvs., iar multe dintre ele conțin adware sau malware. În schimb, vă recomandăm IPVanish. Este un serviciu ieftin care nu vă înregistrează activitățile și nu afectează în mod vizibil viteza rețelei dvs. Ca bonus suplimentar, puteți chiar să îl instalați pe un Fire Stick sau Fire TV.

Ofertă pentru cititor: Puteți economisi 60% pe un plan anual IPVanish aici. Este unul dintre puținele VPN-uri suficient de rapid pentru a funcționa bine cu Kodi, este ușor de instalat pe toate dispozitivele populare, inclusiv Amazon Fire TV și TV Stick și nu păstrează fișiere de jurnal, astfel încât activitatea dvs. este cu adevărat privată.

Care este suplimentul Bennu Kodi?

bennu 2

Bennu este o nouă iterație a popularului add-on Kodi de la terții Phoenix. Agregă legături de la mai multe gazde de conținut diferite și le oferă utilizatorului pentru a facilita găsirea a ceea ce caută.

Problema cu Bennu este că cea mai mare parte a conținutului la care oferă acces este fără licență. Oferă link-uri către unele canale oficiale de televiziune în direct, care sunt legale pentru oricine din cauza lipsei cerințelor de autorizare, cu toate acestea, acestea reprezintă doar o porțiune extrem de mică din ceea ce este disponibil.  

De asemenea, în ciuda cantității mari de conținut disponibile prin Bennu, nu există nicio modalitate de a căuta ceva specific. Întregul său sistem de meniu este foarte dezorganizat și nu există nicio modalitate de a căuta doar conținutul legitim. Deși există o cantitate mică de conținut de domeniu public (cum ar fi versiunea din 1925 a The Phantom of the Opera), aceasta este înnegrită de cantitatea pură de material piratat și ascunsă mai multe meniuri adânci.

De asemenea, merită să luăm în considerare motivul pentru care Phoenix a ieșit offline în primul rând. Creatorii originali au eliminat-o în fața unui proces care i-a vizat, precum și creatorii mai multor suplimente similare. Nu există nicio garanție că Bennu va rămâne disponibil pentru o perioadă lungă de timp și că singura ar trebui să fie suficientă pentru a ne împiedica să recomandăm acest supliment. 

Din motivele de mai sus, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze sau să transmită flux de conținut cu Bennu.

Alternative la suplimentul Bennu Kodi

Bennu poate oferi acces la o gamă decentă de conținut, dar există foarte puține dintre acestea care sunt oficiale și legitime. Indiferent dacă căutați fluxuri TV, filme sau muzică de înaltă calitate, există accesorii disponibile care vă sunt mai potrivite decât Bennu este.

Browser PlayOn

bennu 3

Browserul PlayOn este un add-on oficial pentru Kodi care vă permite să vizionați conținut de la toate serviciile de streaming online într-un singur loc. Pentru început, veți avea nevoie de un cont PlayOn (pe care îl puteți înscrie la https://www.playon.tv/). Puteți transmite conținut din biblioteca media cu un cont PlayOn gratuit, dar pentru a viziona sau înregistra conținut de la unul dintre serviciile de streaming acceptate precum Netflix, Hulu sau HBO Acum, va trebui să vă actualizați contul, care costă 1,50 USD pe lună..

Browser-ul PlayOn este un add-on oficial excelent dintr-un motiv specific: nu există niciun supliment oficial oficial Netflix sau Amazon Prime Video, iar acest lucru oferă o modalitate de a viziona conținutul lor legal prin Kodi, fără să instalați suplimente terțe potențial nesigure..

Browserul PlayOn poate fi găsit în depozitul oficial Kodi.

FilmOn.TV

bennu4
Dacă transmisia în direct a televiziunii este ceva care te interesează, atunci nu te uita mai departe decât suplimentul FilmOn.TV pentru Kodi. În esență, preia fluxurile de pe site-ul www.filmon.tv și vă permite să le urmăriți prin Kodi, presupunând că aveți un abonament FilmOn.

Acest lucru costă puțin sub 20 de dolari pe lună și vă oferă acces atât la TV live cât și la conținut preînregistrat din întreaga lume. Conținutul este perfect grupat pe categorii și țări, ceea ce înseamnă că nu trebuie să parcurgeți mai multe pagini de emisiuni TV ruse pentru a găsi cel pe care doriți să îl urmăriți.

Cel mai bun lucru despre FilmOn.TV este că este complet legitim. 

FilmOn.TV poate fi găsit în depozitul SuperRepo.

YouTube

bennu5

Credeți sau nu, unul dintre cele mai bune suplimente Kodi pentru conținut video este YouTube. Contrar credinței populare, acesta oferă mult mai mult decât doar videoclipuri pentru pisici. Sunt mulți ani de conținut: fiecare subiect posibil de la tutoriale DIY la E-Sports este acoperit și videoclipuri noi sunt adăugate în mii de oameni în fiecare zi. Gama largă de conținut legal face ca acesta să fie un supliment suplimentar la Bennu, dar există și alte motive pentru a încerca și el.

Pe măsură ce utilizați YouTube, acesta ia în considerare tipul de videoclipuri pe care le vizionați și recomandă altele pe care le-ați putea dori. Având în vedere cantitatea mare de conținut oferit, nu veți fi niciodată lipsiți de ceva de urmărit, iar funcția de recomandări o face excelentă pentru acele momente în care nu știți ce aveți chef.

De asemenea, YouTube oferă un mod ușor și legal de a închiria sau de a cumpăra filme. În marea majoritate a timpului, veți putea găsi clipuri sau trailere pentru filmul pe care îl căutați, ceea ce face mai ușor să vă decideți dacă doriți cu adevărat să îl vizionați sau nu.

Adăugarea YouTube poate fi găsită în depozitul oficial de suplimente Kodi.

Prezentare generală și probleme de confidențialitate

Phoenix a fost un add-on foarte popular la vremea sa, iar Bennu speră clar că biblioteca sa de conținut o va ajuta să aibă succes la fel ca predecesorul său. Cu toate acestea, un lucru la care ambele suplimente au în comun este faptul că cea mai mare parte a conținutului la care se leagă este piratat. Fără un mod real de a distinge conținutul legitim de restul, Bennu pune riscul utilizatorului, cerându-i să îl găsească.

Este de asemenea un supliment terț și, deși chiar și suplimentele oficiale pot fi deturnate, este posibil ca un terț să aibă mai multe vulnerabilități din cauza echipelor mai mici de dezvoltare și a lipsei de resurse de care dispun echipele. Dacă se întâmplă acest lucru, există foarte puține lucruri care pot fi făcute pentru a împiedica un hacker să-ți fure datele sau să ruleze cod rău intenționat pe computer. De fapt, există șanse mari să nu știi că ceva nu este în regulă până nu era prea târziu. Acest risc mai scăzut de atac este unul dintre motivele pentru care pledăm pentru utilizarea pe cât posibil a suplimentelor oficiale.

Da, Bennu oferă acces la o gamă largă de conținut, dar având în vedere că poate fi eliminat offline de o provocare legală în orice moment, este departe de a fi fiabil. Indiferent de ce tip de media căutați, există alternative mai bune, mai sigure, mai fiabile și, cel mai important, clar juridic.

Popular: Cum să urmărești Mayweather vs McGregor online.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 20 = 23