Kodi Elysium Addon, ar trebui să-l utilizați, este sigur, care sunt alternativele?

Kodi_elysium_addon_main

Dacă te-ai întrebat despre ce este vorba despre Elysium Kodi addon, atunci nu te mai uita. În acest articol vom acoperi capabilitățile addonului Elysium, în timp ce vom evidenția unele alternative.

Kodi este un software open-media player care ajută la redarea diferitelor tipuri de suporturi digitale, cum ar fi fișiere audio și video. Utilizatorii pot reda fișiere din stocarea lor locală sau din suplimente care transmit conținut din surse de internet.

Acest software puternic este disponibil pe o serie de dispozitive, incluzând, dar fără a se limita la Amazon Fire TV Stick și Fire TV, Nvidia Shield unic, diversele versiuni ale Raspberry Pi, cele mai multe iPhone, dispozitive Android, computere Windows și computere Mac.

Cea mai recentă versiune stabilă de Kodi este Kodi v17.6 „Krypton”.

Kodi în sine este complet legal și liber de utilizat. Cu toate acestea, trebuie să abordăm completări, în special cele terțe, cu prudență.

Trebuie menționat faptul că aceste suplimente terțe sunt in cea mai mare parte inofensive. Dezvoltatorii de terțe părți adoni lucrează din greu pentru a face suplimente bine construite, cu tone de funcții excelente. Cu toate acestea, deși aceste suplimente sunt inofensive în mare parte, există un risc crescut de activități dăunătoare pe dispozitivul dvs. în comparație cu suplimentele oficiale.

Din păcate, addon-urile au fost folosite greșit de dezvoltatori cu intenție rău intenționată în trecut. Ar trebui să fiți conștienți de acest lucru înainte de a lua decizia de a instala orice addon. Există, de asemenea, mai multe suplimente terțe care oferă streaming video fără licență. Echipa oficială de dezvoltare Kodi a mers chiar până la decriptarea personală a acestor suplimente.

Datorită problemelor legate de suplimente terțe, vă recomandăm să cercetați amănunțit orice suplimente pe care intenționați să le instalați pentru a vă asigura că conținutul furnizat este provocat prin mijloace legale, oficiale.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: Utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

O rețea privată virtuală (VPN) poate fi utilizată în mai multe scopuri. O astfel de utilizare este de a ascunde fluxul de conținut nellicențiat de furnizorii de servicii Internet (ISP). Cu toate acestea, VPN-urile pot fi utilizate pentru a proteja multe probleme de streaming și confidențialitate.

Unul dintre motivele principale pentru utilizarea unui VPN este să profitați de securitatea sporită pe care o oferă. VPN-urile vă maschează activitatea online și vă criptați conexiunea. Aceasta înseamnă că sunt capabili să prevină atacurile rău intenționate, cum ar fi unele atacuri ale omului în mijloc. Aceste atacuri permit hackerilor să ascundă pe conexiunea dvs. de internet, oferindu-le acces la datele dvs. personale.

În plus, ISP-urile au fost cunoscute pentru a accelera conexiunea utilizatorilor care, de obicei, transmit mult conținut prin surse online. În plus, ISP-urile din SUA pot vinde acum informațiile dvs. către agenții de publicitate.

Vă recomandăm IPVanish, care este bine cunoscut în cadrul comunității Kodi. Acesta va oferi conexiunea robustă de care aveți nevoie și are servere localizate în toată lumea. Cu IPVanish puteți accesa cu ușurință acces la conținut blocat din punct de vedere geografic și puteți obține confidențialitate de la ISP.

IPVanish este compatibil cu toate suplimentele Kodi pe care le-am testat și este disponibil pentru mai multe platforme, cum ar fi dispozitive iOS, dispozitive Android, computere Windows, computere Mac și chiar computere Linux.

LECTURĂ DE CITIRE: Economisiți 60% pe IPVanish

Care este Kodi Elysium Addon

Elysium_section_pic

Elysium, care a fost cunoscut anterior Zen, este umplut cu o gamă largă de conținut. Puteți găsi emisiuni TV, filme și canale TV în direct printre selecțiile de media ale Elysium. Elysium are propria sa listă de vizionare încorporată, permițând utilizatorilor să semnalizeze emisiunile TV și filmele de care sunt interesați. Elizeu are deasemenea Trakt integrat în el. Trakt funcționează în mod similar cu lista de vizionări Elysium, deoarece vă permite să urmăriți media pe care o vizionați și astfel sunteți interesat. Cu toate acestea, Trakt este disponibil pe mai multe suplimente și nu se limitează doar la Elysium. Aceasta înseamnă că, cu Trakt, puteți urmări suplimentele preferate în cadrul tuturor spectacolelor, folosind o singură soluție.

O altă caracteristică notabilă în Elysium este calendarul său TV. Afișează emisiunile difuzate la o anumită dată. Dacă spectacolul este în prezent difuzat, acesta poate fi selectat și urmărit.

Elysium oferă acces la cea mai mare parte a conținutului său prin fluxuri piratate. Astfel de fluxuri reprezintă o problemă legală în anumite țări în care streaming-ul din astfel de surse nu este permis. Datorită acestei îngrijorări legale, nu vă recomandăm să utilizați addonul Elysium și să vă sugerați să utilizați un addon oficial.

Cea mai bună alternativă Elysium: TubiTV

Tubi_TV_main

TubiTV oferă acces la o mare bibliotecă de emisiuni TV și filme gratuite și legale. TubiTV oferă o varietate de conținut diferit de la studiouri mari, precum Paramount, Lionsgate și MGM, pentru a numi câteva. Conținutul disponibil prin TubiTV nu este în niciun caz plictisitor. Titluri precum Snitch și The Pink Panther 2 pot fi găsite pe TubiTV. Veți aprecia, de asemenea, că unele titluri sunt furnizate în format HD.

TubiTV este disponibil pe dispozitive precum Roku și există, de asemenea, un addon disponibil pentru Kodi, care este disponibil de la SuperRepo Repository. În timp ce conținutul de pe TubiTV nu este întotdeauna cel mai recent, puteți găsi o selecție bună de filme noi care tocmai au părăsit teatrele oferite în mod legal spectatorilor. Echipa TubiTV parcurge, de asemenea, mile suplimentare în ceea ce privește curatarea conținutului. Categorii precum Interes special permite utilizatorilor să răsfoiască conținut pe care este posibil să nu îl fi căutat în mod necesar dacă nu a fost ghidat către acesta. Alte categorii unice disponibile prin intermediul serviciului includ Nu pe Netflix, și Foarte evaluat pe roșiile putrede. TubiTV are, de asemenea, o bibliotecă extinsă de anime cu peste 100 de titluri.

În general, serviciul are câteva mii de titluri de filme și emisiuni TV, deși nu veți primi același conținut peste tot. Ca și în cazul majorității serviciilor de streaming, TubiTV blochează conținutul bazat geografic pe diferite licențe de streaming de conținut. Cu toate acestea, puteți evita aceste blocuri utilizând o VPN, oferindu-vă acces la biblioteca mondială completă a TubiTV.

Alte alternative Elysium

TubiTV nu este singura opțiune care poate completa spațiul pentru Elysium. Următoarele opțiuni sunt disponibile legal pentru utilizatorii Kodi și oferă mii de titluri de filme și emisiuni TV.

Youtube

YouTube Kodi addon

YouTube este unul dintre cele mai cunoscute servicii video de streaming acolo, în special pentru videoclipuri muzicale. Din fericire, există un addon oficial Kodi pentru YouTube, situat în depozitul oficial Kodi.

Mai multe YouTubers au chiar și sesiuni video în direct și există chiar și un număr mare de fluxuri live „radio” care pot fi găsite unde gazda cântă dintr-o mare selecție de muzică. Aceste fluxuri de radio sunt de obicei online 24/7. Multe sporturi populare, în special sporturile cu motor, încarcă conținut pentru a suplimenta emisiile de televiziune. Luați de exemplu canalul YouTube oficial al Campionatului Mondial de Raliuri. Acolo veți găsi cele mai importante momente din cele mai recente raliuri, precum și conținut special legat de legendele sportului. Acest tip de activitate nu se limitează numai la sporturile cu motor. Pentru fanii de fotbal de acolo, canalul oficial UEFA YouTube, are mult conținut pentru plăcerea ta. Aceasta include jocuri transmise în direct în UEFA Youth League.

Vimeo

Vimeo Kodi addon

Cu toate că Vimeo nu este la fel de popular pentru un serviciu de streaming precum YouTube, este totuși o opțiune viabilă. De fapt, în comparație cu Youtube, veți constata că un procent mai mare din videoclipurile disponibile pe Vimeo sunt produse cu o calitate foarte înaltă. Utilizatorii Kodi pot profita de biblioteca Vimeo prin intermediul acestui addon disponibil în depozitul oficial Kodi. Sunt disponibile atât conținut gratuit, cât și plătit. Cu toate acestea, calitatea înaltă a conținutului nu se limitează la conținutul plătit. Aruncați o privire la selecțiile personalului Vimeo și veți obține o imagine a nivelului de calitate care se realizează pe tot parcursul Vimeo.

pârâi

Adăugarea oficială a Crackle Kodi

pârâi este un serviciu video la cerere complet gratuit (VOD). Nu veți găsi cele mai noi și mai bune filme și emisiuni TV prin Crackle, dar există un conținut distractiv disponibil prin intermediul serviciului. Filme precum Omul Paianjen poate fi găsit prin intermediul serviciului, pe lângă emisiuni TV cum ar fi Dr. Ken. Descărcați addonul Crackle din eracknaphobia pentru a accesa Crackle prin Kodi.

Filmon Simplu

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn Simple este un addon găsit în depozitul oficial Kodi care oferă utilizatorilor acces la FilmOn TV servicii de streaming video. FilmOn TV are o mare varietate de conținut, inclusiv emisiuni TV și canale de știri. Există o mulțime de opțiuni gratuite disponibile prin FilmOn TV și prin extensie FilmOn Simple. Cu toate acestea, dacă doriți să accesați mai multe fluxuri de conținut și calitate HD, va trebui să luați în considerare achiziționarea unui abonament TV Film.

PS Vue

PS Vue Kodi addon

PS Vue este asigurat de Sony. Nu mai este doar pentru utilizatorii Playstation, PS Vue este un serviciu plătit, care oferă acces la rețele mari, bine stabilite, cum ar fi ESPN, AMC și Turner. Rețineți că un anumit conținut nu este permis în anumite locații. Lista pachetelor de abonamente poate fi vizualizată pe site-ul Playstation.

Gânduri finale

În timp ce Elysium oferă un singur ghișeu pentru filme, emisiuni TV și canale TV în direct, luați în considerare riscurile legale înainte de a descărca acest addon. Deși mai incomod, dacă ar fi să aliniați doar versiunile gratuite ale alternativelor sugerate mai sus, veți avea acces la o varietate destul de largă de media.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 12

Adblock
detector