Kodi Elysium Addon, ha használnád, biztonságos, milyen alternatívák vannak?

Kodi_elysium_addon_main

Ha azon kíváncsi vagy, hogy mi az Elysium Kodi kiegészítés, akkor ne keresse tovább. Ebben a cikkben az Elysium addon képességeit fedjük le, miközben kiemelünk néhány alternatívát.

A Kodi egy nyílt forráskódú médialejátszó szoftver, amely különféle típusú digitális médiumok, például audio- és videofájlok előállítását segíti elő. A felhasználók fájlokat játszhatnak le a helyi tárolóhelyükről vagy olyan kiegészítőkből, amelyek internetes forrásokból folyósítják a tartalmat.

Ez a nagy teljesítményű szoftver számos eszközön elérhető, ideértve, de nem korlátozva az Amazon Fire TV Stick és Fire TV készülékekre, az egyedi Nvidia pajzsot, a Raspberry Pi különféle verzióit, a legtöbb iPhone készüléket, Android készüléket, Windows számítógépeket és Mac számítógépeket..

A Kodi legújabb stabil változata Kodi v17.6 “Krypton”.

Maga a Kodi teljesen legális és szabadon használható. Ugyanakkor óvatosan kell megközelíteni a kiegészítőket, különösen a külső gyártókat.

Meg kell jegyezni, hogy ezek a harmadik féltől származó kiegészítők általában ártalmatlanok. A harmadik féltől származó kiegészítő fejlesztők keményen dolgoznak, hogy jól felépített kiegészítőket készítsenek rengeteg nagyszerű funkcióval. Noha ezek a kiegészítők többnyire ártalmatlanok, megnövekszik a rosszindulatú tevékenységek kockázata az eszközön a hivatalos kiegészítőkhöz képest.

Sajnos a fejlesztőket a múltban rosszindulatú szándékkal visszaéltek már a kiegészítőkkel. Ezt figyelembe kell vennie, mielőtt bármilyen kiegészítő telepítéséről dönt. Számos olyan harmadik féltől származó bővítmény is elérhető, amely engedély nélküli video streaming-et kínál fel. A hivatalos Kodi fejlesztőcsapat még olyan messzire ment, hogy személyesen elutasította az ilyen kiegészítőket.

A harmadik féltől származó kiegészítőkkel kapcsolatos problémák miatt azt javasoljuk, hogy alaposan vizsgálja meg az összes telepítést, amelyet telepíteni kíván, annak biztosítása érdekében, hogy a biztosított tartalom törvényes, hivatalos eszközökkel származzon..

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

A virtuális magánhálózat (VPN) többféle célra felhasználható. Az egyik ilyen alkalmazás az engedély nélküli tartalom streamingjének elrejtése az internetszolgáltatók (ISP) ellen. A VPN-k azonban felhasználhatók számos adatfolyamokkal és adatvédelemmel kapcsolatos aggályok védelmére.

A VPN használatának egyik fő oka az általa nyújtott fokozott biztonság kihasználása. A VPN-k elrejtik az online tevékenységet, és titkosítják a kapcsolatot. Ez azt jelenti, hogy képesek megakadályozni a rosszindulatú támadásokat, például néhány közép-ember támadást. Ezek a támadások lehetővé teszik a hackerek számára, hogy hallgassák meg az internetkapcsolatot, és hozzáférést biztosítanak személyes adataihoz.

Ezenkívül ismert, hogy az internetszolgáltatók gátolják a felhasználók kapcsolatát, akik általában sok tartalmat közvetítenek online forrásokon keresztül. Ezenkívül az amerikai székhelyű internetszolgáltatók eladhatják az Ön adatait a hirdetők számára.

Javasoljuk az IPVanish használatát, amely a Kodi közösségben jól ismert. Ez biztosítja a szükséges csatlakozást, és szerverei világszerte találhatók. Az IPVanish segítségével könnyen hozzáférhet a földrajzilag zárt tartalmakhoz, és magánélethez juthat az internetszolgáltatójától.

Az IPVanish kompatibilis az összes tesztelt Kodi-kiegészítővel, és számos platformon elérhető, például iOS-eszközök, Android-eszközök, Windows-számítógépek, Mac-számítógépek és még Linux-számítógépek számára is..

READER DEAL: Takarítson meg 60% -ot az IPVanish-on

Mi a Kodi Elysium Addon?

Elysium_section_pic

Elysium, amelyet korábban a zen, sokféle tartalommal rendelkezik. TV-műsorokat, filmeket és élő TV-csatornákat találhat az Elysium médiaválasztékában. Az Elysium saját beépített figyelési listával rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megjelöljék az érdeklődő TV-műsorokat és filmeket. Elízium szintén van Trakt integrálva bele. Trakt hasonlóan működik, mint az Elysium figyelőlista, mivel lehetővé teszi, hogy nyomon tudja követni a megtekintett médiát, és ennélfogva érdekli. A Trakt azonban többféle kiegészítéssel elérhető, és nem korlátozódik csak az Elysium-ra. Ez azt jelenti, hogy a Trakt segítségével egy megoldás segítségével nyomon követheti kedvenc addonjait a műsorok között.

Az Elysium másik figyelemre méltó tulajdonsága a TV-naptár. Megjeleníti az adott napon megjelenített műsorokat. Ha a műsor jelenleg műsor alatt áll, kiválasztható és megnézhető.

Az Elysium tartalmának nagy részéhez kalóz patakok révén fér hozzá. Az ilyen adatfolyamok bizonyos országokban jogi kérdést vetnek fel, ahol az ilyen forrásokból történő streaming nem engedélyezett. Ezen jogi aggályok miatt nem javasoljuk, hogy használja az Elysium-kiegészítőt, és javasoljuk, hogy használjon hivatalos kiegészítőt.

Legjobb alternatív Elysium: TubiTV

Tubi_TV_main

A TubiTV hozzáférést biztosít egy ingyenes és legális TV-műsorok és filmek nagy könyvtárához. A TubiTV különféle tartalmak széles választékát kínálja a nagy stúdióktól, mint például a Paramount, a Lionsgate és az MGM. A TubiTV-n keresztül elérhető tartalom egyáltalán nem unalmas. Az olyan címek, mint a Snitch és a The Pink Panther 2, megtalálhatók a TubiTV oldalon. Azt is értékelni fogja, hogy néhány címet HD formátumban nyújtanak.

A TubiTV elérhető olyan eszközökön, mint például a Roku, és a Kodi számára elérhető egy kiegészítő, amely elérhető a SuperRepo tárolóból. Noha a TubiTV tartalma nem mindig a legfrissebb, jó választékban találhat olyan új filmeket, amelyek éppen elhagyták a színészeket a nézők számára. A TubiTV csapata a mérföldkövet is megteszi a tartalomvédelem szempontjából. Olyan kategóriák, mint a Különleges érdeklődés lehetővé tegyék a felhasználók számára, hogy böngészjenek olyan tartalmak között, amelyeket nem feltétlenül kerestek meg, ha nem irányítják az irányába. A szolgáltatáson keresztül elérhető további egyedi kategóriák közé tartozik Nem a Netflix-en, és Magasan korhadt paradicsomon. A TubiTV-nek kiterjedt anime könyvtára is van, több mint 100 címmel.

A szolgáltatás egésze több ezer film- és TV-műsorral büszkélkedhet, bár nem fogod mindenhol ugyanazt a tartalmat elérni. A legtöbb streaming szolgáltatáshoz hasonlóan a TubiTV a tartalmat földrajzilag is lezárja, különféle streaming licencek alapján. Ezeket a blokkokat azonban megkerülheti egy VPN használatával, amely hozzáférést biztosít a TubiTV teljes világméretű könyvtárához.

Egyéb Elysium alternatívák

A TubiTV nem az egyetlen lehetőség, amely kitölti az Elysium hiányát. A következő lehetőségek mind jogilag elérhetők a Kodi felhasználók számára, és több ezer film- és TV-műsor címet kínálnak.

Youtube

YouTube Kodi kiegészítő

Youtube az egyik legismertebb streaming video szolgáltatás, különösen a zenei videók esetében. Szerencsére van egy hivatalos Kodi-kiegészítő a YouTube-hoz, amely a hivatalos Kodi-lerakatban található.

Több YouTubernek élő video-ülése is van, és nagyszámú „rádió” élő közvetítés is megtalálható, ahol a házigazda a nagy zenei választék alapján játszik. Ezek a rádióműsorok általában online a nap 24 órájában. Számos népszerű sport, különösen a motorsport tölt fel tartalmat a televíziós adások kiegészítéseként. Vegyük például a rali világbajnokság hivatalos YouTube-csatornáját. Itt talál a legfrissebb események kiemelt eseményeit, valamint a sport legendáival kapcsolatos különleges tartalmakat. Ez a fajta tevékenység nem csak a motorsportra korlátozódik. Az ottani futballszurkolók, az UEFA hivatalos YouTube-csatornája rengeteg tartalommal rendelkezik az Ön élvezete érdekében. Ide tartoznak az élő közvetített UEFA Ifjúsági bajnokság játékai.

Vimeo

Vimeo Kodi addon

Habár Vimeo nem olyan népszerű a streaming szolgáltatásban, mint a YouTube, ez továbbra is életképes lehetőség. Valójában, a Youtube-hoz képest, azt tapasztalja, hogy a Vimeo-on elérhető videók nagyobb hányada nagyon jó minőségű. A Kodi-felhasználók kihasználhatják a Vimeo könyvtárának előnyeit a hivatalos Kodi-tárházban elérhető kiegészítő segítségével. Ingyenes és fizetős tartalom is elérhető. A magas színvonalú tartalom azonban nem korlátozódik a fizetett tartalomra. Vessen egy pillantást a Vimeo munkatársainak válogatására, és képet kap a Vimeo egész területén szállított minőségről.

Ropogás

Hivatalos Crackle Kodi addon

Ropogás egy teljesen ingyenes video on demand (VOD) szolgáltatás. Nem fogja megtalálni a legújabb és a legjobb filmeket és TV-műsorokat a Crackle-n keresztül, de van néhány szórakoztató tartalom, amely a szolgáltatáson keresztül érhető el. Olyan filmek, mint a Pókember megtalálható a szolgáltatáson keresztül, olyan televíziós műsorok mellett, mint például Dr. Ken. Töltse le a Crackle addon a eracknaphobia tároló a Crackle eléréséhez a Kodi-n keresztül.

Filmon Simple

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn Simple egy a Kodi hivatalos lerakatában található kiegészítő, amely hozzáférést biztosít a felhasználókhoz FilmOn TV video streaming szolgáltatás. A FilmOn TV nagyon sokféle tartalommal rendelkezik, beleértve a TV-műsorokat és a hírcsatornákat. Rengeteg ingyenes lehetőség érhető el a FilmOn TV-n keresztül, és kiterjesztéssel a FilmOn Simple-n keresztül. Ha azonban több tartalomhoz és HD minőségű adatfolyamhoz szeretne hozzáférni, akkor fontolóra kell vennie a FilmOn TV előfizetés megvásárlását.

PS Vue

PS Vue Kodi addon

A PS Vue szolgáltatást a Sony biztosítja. A PS Vue nem csak a Playstation felhasználók számára, hanem egy fizetett szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít nagy, jól megalapozott hálózatokhoz, mint például az ESPN, AMC és Turner. Vegye figyelembe, hogy bizonyos helyeken bizonyos tartalom nem engedélyezett. Az előfizetési csomagok listája a Playstation webhelyen tekinthető meg.

Végső gondolatok

Míg az Elysium egyablakos ügyintézési lehetőséget kínál filmek, TV-műsorok és élő TV-csatornák számára, fontolja meg a kiegészítő kockázatok letöltése előtt a jogi kockázatokat. Bár kényelmesebb, ha a fent javasolt alternatíváknak csak a szabad verzióit köti össze, akkor hozzáférhet a média nagyon sokféle változatához..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 58

Adblock
detector