Kodi Elysium Addon, trebate li ga koristiti, je li sigurno, koje su alternative?

Kodi_elysium_addon_main

Ako se pitate o čemu se radi u dodatku Elysium Kodi onda ne tražite dalje. U ovom ćemo članku biti riječ o mogućnostima dodatka Elysium, istovremeno naglašavajući neke alternative.

Kodi je softver otvorenog izvornog medija za reprodukciju koji pomaže pri izradi različitih digitalnih medija poput audio i video datoteka. Korisnici mogu reproducirati datoteke iz svoje lokalne pohrane ili iz adona koji struju sadržaje iz internetskih izvora.

Ovaj moćan softver dostupan je na brojnim uređajima, uključujući Amazon Fire TV Stick i Fire TV, jedinstveni Nvidia Shield, različite verzije Raspberry Pi, većinu iPhonea, Android uređaja, Windows računala i Mac računala.

Najnovija stabilna verzija je Kodi Kodi v17.6 “Krypton”.

Sama Kodi je potpuno legalna i besplatna za upotrebu. Međutim, dodatcima, posebno onima treće strane, treba pristupiti s oprezom.

Treba napomenuti da su ovi dodaci trećih strana uglavnom bezopasni. Neovisni programeri adona rade naporno na izradi dobro izgrađenih addon-ova sa tonama sjajnih značajki. Međutim, iako su ti dodaci uglavnom bezopasni, postoji veći rizik od zlonamjerne aktivnosti na vašem uređaju u odnosu na službene dodatke.

Nažalost, dodaci su u prošlosti zloupotrijebili programere sa zlonamjernom namjerom. To biste trebali imati na umu prije nego što donesete odluku o instaliranju bilo kojeg dodatka. Dostupno je i nekoliko dodataka treće strane koji nude nelicencirano strujanje videa. Službeni Kodijev razvojni tim čak je otišao toliko daleko da je osobno dešifrirao takve dodatke.

Zbog problema oko dodavanja treće strane, preporučujemo vam da temeljito istražite sve dodatke koje namjeravate instalirati kako biste osigurali da se ponuđeni sadržaj emitira na legalni, službeni način.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Virtualna privatna mreža (VPN) može se koristiti u više svrha. Jedna takva upotreba je sakriti strujanje nelicenciranog sadržaja od davatelja internetskih usluga (ISP). Međutim, VPN-ovi mogu se koristiti za zaštitu mnogih strujanja i problema s privatnošću.

Jedan od glavnih razloga korištenja VPN-a je iskoristiti povećanu sigurnost koju pruža. VPN-ovi maskiraju vašu internetsku aktivnost i kriptiraju vašu vezu. To znači da su sposobni spriječiti zlonamjerne napade poput nekih napada Man-in-the-Middle. Ovi napadi omogućavaju hakerima da prisluškuju vašu internetsku vezu, omogućujući im pristup vašim osobnim podacima.

Pored toga, poznato je da su ISP-ovi koji koče veze korisnika koji obično prenose puno sadržaja putem mrežnih izvora. Nadalje, američki davatelji internetskih usluga sada mogu prodavati vaše podatke oglašivačima.

Preporučujemo IPVanish koji je dobro poznat u Kodi zajednici. Omogućit će vam čvrstu vezu i poslužitelje koji se nalaze širom svijeta. Pomoću IPVanish-a lako možete dobiti pristup zemljopisno zaključanom sadržaju i steći privatnost svog davatelja internetskih usluga.

IPVanish kompatibilan je sa svim Kodi dodacima koje smo testirali i dostupan je za nekoliko platformi, poput iOS uređaja, Android uređaja, Windows računala, Mac računala, pa čak i Linux računala.

PROČITANJE ČITAČA: uštedite 60% na IPVanish-u

Što je Kodi Elysium Addon

Elysium_section_pic

Elysium, koji je ranije bio poznat kao Zen, ispunjen je širokim rasponom sadržaja. TV emisije, filmove i TV kanale uživo možete pronaći među Elysiumovim izborom medija. Elysium ima vlastiti ugrađeni popis gledatelja koji korisnicima omogućuje označavanje TV emisija i filmova koji ih zanimaju. raj također ima Trakt integriran u nju. Trakt djeluje slično kao popis Elysium gledatelja, jer vam omogućuje da pratite medije koje gledate i na taj način ih zanimate. Međutim, Trakt je dostupan u više dodataka, a nije ograničen samo na Elysium. To znači da s Traktom možete pratiti svoje omiljene dodatke putem emisija, koristeći jedno rješenje.

Još jedna značajna značajka Elysium je TV kalendar. Prikazuje emisije koje se emitiraju na određeni datum. Ako emisija trenutno emitira, može se odabrati i gledati.

Elysium omogućuje pristup većem dijelu svog sadržaja piratskim protocima. Takvi potoci predstavljaju pravno pitanje u nekim zemljama u kojima strujanje iz takvih izvora nije dopušteno. Zbog ove pravne zabrinutosti, ne preporučujemo da koristite dodatak Elysium i predlažemo da umjesto njega koristite službeni dodatak.

Najbolja alternativa Elysium: TubiTV

Tubi_TV_main

TubiTV omogućuje pristup velikoj knjižnici besplatnih i legalnih TV emisija i filmova. TubiTV nudi niz različitih sadržaja od velikih studija poput Paramounta, Lionsgatea i MGM-a. Sadržaj dostupan putem TubiTV-a nikako nije dosadan. Naslove poput Snitch i The Pink Panther 2 možete naći na TubiTV-u. Također ćete shvatiti da su neki naslovi dostupni u HD-u.

TubiTV dostupan je na uređajima poput Rokua, a dostupan je i dodatak za Kodi koji je dostupan iz SuperRepo Repozitorija. Iako sadržaj na TubiTV-u nije uvijek najnoviji, možete pronaći dobar izbor novih filmova koji su upravo napustili kina koja su legalno ponuđena gledateljima. Tim TubiTV također ide dodatnu milju u smislu sadržaja sadržaja. Kategorije kao što su Poseban interes dopustiti korisnicima da pregledavaju sadržaj koji možda nisu nužno tražili ako ga ne vode prema njemu. Ostale jedinstvene kategorije dostupne putem usluge uključuju Ne na Netflixu, i Visoko ocjenjeno na trulim rajčicama. TubiTV također ima veliku biblioteku animea s više od 100 naslova.

Usluga u cjelini ima nekoliko tisuća naslova filmova i TV emisija, iako nećete svugdje dobiti isti sadržaj. Kao i kod većine servisa za streaming, TubiTV zaključava sadržaj geografski na temelju različitih licenci za streaming sadržaja. Međutim, te blokove možete zaobići upotrebom VPN-a i pristupiti punoj svjetskoj biblioteci TubiTV-a.

Ostale mogućnosti Elysium-a

TubiTV nije jedina opcija koja može popuniti prazninu za Elysium. Sljedeće su opcije zakonski dostupne za Kodi korisnike i nude tisuće naslova filmova i TV emisija.

Youtube

YouTubeov dodatak Kodi

YouTube je jedna od najpoznatijih video streaming usluga vani, posebno za glazbene spotove. Srećom, u službenom spremištu Kodi postoji službeni dodatak Kodi za YouTube.

Nekoliko YouTubbera čak ima i video sesije uživo, a čak je i veliki broj „radijskih“ streaminga uživo koji se mogu naći tamo gdje domaćin svira iz velikog broja glazbe. Ti radio streamovi su obično online 24/7. Mnogi popularni sportovi, posebno moto sportovi, prenose sadržaje kako bi nadopunili televizijske emisije. Pogledajte primjerice službeni YouTube Rally Championship. Tamo ćete naći istaknute rezultate s najnovijih skupova, kao i posebne sadržaje vezane za legende sporta. Ova vrsta aktivnosti nije ograničena samo na moto-sport. Za nogometne navijače vani, službeni kanal UEFA YouTube, ima obilje sadržaja za vaš užitak. To uključuje i prijenos uživo UEFA-ovih utakmica Omladinske lige.

Vimeo

Vimeo Kodi addon

Iako Vimeo nije tako popularan od usluge streaminga kao što je YouTube, ali još uvijek je održiva opcija. Zapravo, u usporedbi s Youtubeom, ustanovit ćete da je veći postotak videozapisa dostupnih na Vimeu proizveden s vrlo visokom kvalitetom. Korisnici Kodija mogu iskoristiti Vimeovu biblioteku putem ovog dodatka koji je dostupan u službenom spremištu Kodi. Na raspolaganju su besplatni i plaćeni sadržaji. No, visoka kvaliteta sadržaja nije ograničena na plaćeni sadržaj. Pogledajte snimke zaposlenika Vimeo i dobit ćete sliku razine kvalitete koja se prenosi u Vimeu.

Pucketanje

Službeni Crackle Kodi addon

Pucketanje je potpuno besplatna usluga videozapisa na zahtjev (VOD). Nećete pronaći najnovije i najveće filmove i TV emisije putem Cracklea, ali dostupan je neki zabavni sadržaj putem usluge. Filmovi poput Čovjek pauk mogu se pronaći putem usluge, pored TV emisija kao što su Dr. Ken. Preuzmite dodatak Crackle iz eracknaphobia skladište kako bi se pristupilo Crackleu putem Kodi-ja.

Filmonski jednostavan

FilmOn Simple Kodi addon

Film jednostavno je dodatak koji se nalazi u službenom spremištu Kodi koji korisnicima omogućuje pristup FilmOn TV usluga streaminga videa. FilmOn TV ima širok izbor sadržaja, uključujući TV emisije i vijesti. Puno je besplatnih opcija dostupnih putem FilmOn TV-a i produžetkom FilmOn Simple. Međutim, ako želite pristupiti više sadržaja i HD kvalitetnih tokova, morat ćete razmisliti o kupovini pretplate na FilmOn TV.

PS Vue

PS Vue Kodi addon

PS Vue nudi Sony. PS Vue više nije samo za Playstation korisnike usluga s plaćanjem koja nudi pristup velikim, dobro uspostavljenim mrežama poput ESPN, AMC i Turner. Imajte na umu da neki sadržaj nije dopušten na određenim lokacijama. Popis pretplatničkih paketa može se pogledati na web mjestu Playstation.

Završne misli

Dok Elysium pruža uslugu one stop za filmove, TV emisije i TV kanale uživo, razmotrite pravne rizike prije preuzimanja ovog dodatka. Iako je nezgodnije, kada biste spojili samo besplatne verzije gore navedenih alternativa, imali biste pristup prilično širokom rasponu medija.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − = 89

Adblock
detector