Kodi Exodus Forks: Care sunt ele și puteți avea încredere în ele?

Ghid pentru furculiță Exodus Kodi addon

Există câteva adonamente Kodi foarte populare care sunt furculițe ale addonului Exodus. Sunt de încredere? Sunt în siguranță? Am aruncat o privire mai atentă pentru a afla.

Kodi este un software gratuit, open source, care face foarte ușor să configurați propriul sistem de home theater. Este incredibil de versatil și poate fi instalat pe o gamă uriașă de platforme, inclusiv Windows, Mac și Linux PC, unitate USB Flash, Amazon Fire TV, iOS, Android, Apple TV, Roku, Raspberry Pi și Amazon Firestick sau Fire TV.

Deși Kodi vă permite să redați orice fișiere audio sau video salvate pe dispozitivul dvs., aceasta nu este o metodă de redare ideală pentru platformele mobile, din cauza spațiului lor intern de stocare. Utilizatorii Kodi pot instala, de asemenea, plugin-uri numite suplimente. Aceste suplimente creează biblioteci media din conținutul găsit online și ocupă mult mai puțin spațiu decât media în sine. Cu toate acestea, aveți nevoie de o conexiune la internet pentru a le utiliza.

Exodul este un adjunct foarte popular pentru terți. Acesta oferă acces la emisiuni TV și filme, dar, deoarece nu mai este sprijinit de dezvoltatorii săi, au apărut mai multe „furci”. Pur și simplu, o furculiță este doar un alt addon care folosește codul Exodus ca bază pentru dezvoltarea ulterioară. Problema este că aceste furci sunt adesea slab documentate sau găzduite în depozite puțin cunoscute, ceea ce le face mai riscante de utilizat.

Kodi în sine este complet legal de utilizat, cu toate acestea, unele suplimente terțe precum Exodus și furculițele sale oferă acces fără restricții la conținutul licențiat. Acest lucru a contribuit la reputația negativă pe care o are Kodi și poate duce la probleme legale pentru utilizator. Utilizatorii Kodi ar trebui să cerceteze temeinic legile din locația lor cu privire la streamingul de conținut online înainte de a încerca să instaleze sau să utilizeze astfel de suplimente în acest scop.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune. Dețineți întotdeauna cercetarea înainte de a accesa orice add-on, flux sau depozit Kodi.

Cum să vă protejați atunci când utilizați un supliment de furcă Exodus

Toate addon-urile Kodi sunt vulnerabile la deturnare, indiferent dacă sunt oficiale sau terțe. Acest risc se agravează atunci când se utilizează un addon dintr-o singură sursă. Din acest motiv, este important să știi cum să te păstrezi pe tine, pe sistemul tău și pe datele confidențiale în siguranță atunci când folosești Kodi.

După ce un addon a fost compromis, un atacator poate utiliza un atac Man-in-the-Middle (MitM) pentru a monitoriza traficul din rețea și pentru a vă fura datele de autentificare. De asemenea, au libertatea completă de a instala orice program dorit pe sistemul tău.

Chiar și propriul dvs. furnizor de servicii de internet (ISP) este interesat de obiceiurile dvs. de navigare. ISP-urile americane au voie să vândă detalii despre activitățile dvs. către părți externe. Mai multe ISP-uri majore au admis sau au fost surprinse limitând intenționat viteza de internet a clienților lor. Acest lucru este făcut pentru a descuraja fluxul video online, chiar dacă tu, în calitate de consumator, nu faci nimic greșit.

Un VPN vă poate proteja de aceste amenințări. VPN-urile criptează tot traficul de rețea și vă protejează activitățile de orice observator extern. Acest lucru împiedică majoritatea MitM și, deoarece ISP-ul dvs. nu vă poate spune dacă vizionați videoclipuri, este mai puțin probabil să vă accelereze automat viteza de internet. Acest lucru poate rezolva problemele de bâlbâială sau de tamponare cu care se confruntă mulți utilizatori Kodi.

Vă recomandăm să utilizați IPVanish. Este o alegere populară printre utilizatorii Kodi datorită conexiunilor sale stabile și de mare viteză. IPVanish își construiește și menține propriile servere în mai mult de 50 de țări, astfel încât este foarte simplu să ocoliți blocarea regiunii și să urmăriți orice doriți. Este important să fie unul dintre un lot selectat de VPN-uri care nu păstrează jurnalele de activitate ale clienților.

IPVanish este unul dintre cele mai portabile VPN-uri disponibile. Are software dedicat pentru toate sistemele de operare majore și este, de asemenea, singurul VPN de renume inclus în magazinul de aplicații Amazon Fire Stick.

Ofertă pentru cititor: economisiți 60% la un plan anual IPVanish aici.

Ce sunt suplimentele Kodi furculiță Exodus?

Ce sunt suplimentele cu furculita Exodus?

În dezvoltarea de software, o furculiță este atunci când cineva ia o copie a codului sursă al unui program și îl folosește ca bază pentru o dezvoltare ulterioară, adesea fără sprijinul creatorului inițial. Ca atare, o furculiță Exodus este pur și simplu un addon care a fost inițial bazat pe popularul adjunct al terței părți Exodus Kodi.

Întrucât Exodus nu mai este acceptat, au apărut mai multe furci. Cel mai popular dintre acestea, Covenant, este acum înlocuitorul „oficial” și primește actualizări de la echipa de dezvoltare originală Exodus.

Furcile de exod sunt de obicei doar clone Exodus, menținând funcționalitatea addonului original. Acestea sunt destinate să ofere un alt mod de a accesa conținutul în cazul în care Exodul va fi eliminat. Cu toate acestea, unele, cum ar fi suplimentele Gurzil sau No Name, adaugă funcționalități sau teme noi.

Problema cu Exodus și cu furculițele sale este că conținutul pe care îl oferă este fără licență. În ciuda numeroaselor furci disponibile, niciuna dintre ele nu oferă decât acces la conținut legitim de aprovizionare. Aceste furculițe prezintă, de asemenea, un risc mai mare decât unele alte suplimente terțe. Întrucât unele dintre aceste furci se găsesc doar într-un singur mic depozit, un atacator trebuie să compromită o singură locație pentru a afecta toți utilizatorii addonului. Deoarece unele dintre aceste furci nu sunt cunoscute pe scară largă, există foarte puține surse de informații de încredere în cazul în care suplimentul ar trebui să fie deturnat.  

Adodele populare Kodi furculiță addon

Există mai multe suplimente populare Kodi care sunt furculițele Exodus. În timp ce îndemnăm cititorii să caute surse oficiale de conținut, este posibil să vadă următoarele suplimente recomandate în altă parte. Ca atare, considerăm că este important să oferim o imagine de ansamblu asupra a ceea ce fac aceste suplimente și a dezavantajelor pe care le au.

Legământ

Legământ

Ce este? Legământul este înlocuitorul „oficial” al Exodus și este actualizat de echipa Exodus. Are exact aceeași funcționalitate și un aspect similar cu Exodus.

De ce ar trebui să o evitați? Pactul împărtășește toate problemele principale pe care le-a avut Exodus. Majoritatea conținutului său este fără licență și nu există nicio modalitate de a căuta doar titluri oficiale. În plus, există doar câteva surse legitime, dar zeci de nelegitime. Aceasta înseamnă că utilizatorii care caută conținut licențiat oficial ar trebui să cerceteze fiecare titlu individual și, pur și simplu, există alternative legale mai bune.  

SPECTO

Specto Forchet Exodus

Ce este? Specto nu este o adevărată furcă Exodus. Mai degrabă, se bazează pe Geneza, suplimentul care a precedat Exodul. Are o aceeași funcționalitate, dar include și unele caracteristici care au fost eliminate în Exodus, cum ar fi favoritele și integrarea în bibliotecă.

De ce ar trebui să o evitați? Specto este de peste un an, ceea ce înseamnă că atacatorii au avut destul timp pentru a găsi orice vulnerabilități. De asemenea, de când instalatorul Fusion a încetat să funcționeze în iunie, Specto poate fi găsit doar în depozite mici. Acestea sunt mai ușor de deturnat, deoarece de obicei au doar unul sau doi dezvoltatori, spre deosebire de o întreagă echipă. Având în vedere că Specto se bazează pe ceea ce este esențial codul Exodus, există un risc prea mare pentru a fi considerat demn.

Gurzil

Gurzil Kodi addon

Ce este? Gurzil este aproape exact același ca Exodus, dar sursele sale au fost actualizate și există un nou design pe teme de lup.

De ce ar trebui să o evitați? Întrebarea reală este „de ce-ți asumi un risc pentru un addon care este aproape identic cu Exodus, dar mai puțin cunoscut?”. Dezvoltatorul lui Gurzil, SMASH, are un cont Twitter destul de activ, dar ai fi mult mai probabil să primești avertisment rapid despre orice tentativă de deturnare atunci când folosești Exodus, deoarece este mult mai popular. Chiar dacă găsiți tema lupului atractivă, există alte modalități de a realiza acest lucru fără să instalați suplimente care să ofere conținut fără licență.

Dacă folosiți suplimente Kodi furculiță Exodus?

Un lucru pe care Exodus și toate furcile sale îl au în comun este că aceștia se adresează în primul rând utilizatorilor Kodi care caută să urmărească gratuit conținutul licențiat. Cu toate acestea, aceste suplimente nu vă permit să sprijiniți persoanele sau organizațiile care au creat conținutul în primul rând. Acest lucru reduce stimulentul pentru crearea de conținut similar în viitor.

De asemenea, cu reputația negativă pe care acești aditivi i-au adus-o Kodi, deținătorii de drepturi de autor sunt din ce în ce mai dure. Acest lucru înseamnă că legăturile vor scădea mai repede și pot fi aplicate sancțiuni mai dure persoanelor prinse în flux de conținut licențiat.

Există și alte probleme. Acești aditivi furcați nu au siguranța suplimentelor oficiale, deoarece probabil nu au fost supuși la același nivel de validare tehnică în timpul dezvoltării. Acest lucru înseamnă că, probabil, aceste suplimente au vulnerabilități nepatrimate și pot fi mai degrabă deturnate. Deoarece majoritatea forumurilor Kodi nu permit discuția cu suplimente terțe, există un număr foarte limitat de surse de informație de încredere. Dacă una dintre furculițele dvs. Kodi instalate ar fi fost deturnată, probabil că nu veți ști până nu va fi prea târziu.

Din motivele de mai sus, NU recomandăm cititorilor noștri să utilizeze suplimente de furcă Exodus pentru a transmite sau partaja conținut.

Alternative la suplimentele Kodi furculiță Exodus

Complexele de furcă Exodus oferă puțin pentru utilizatorii Kodi care caută surse legitime de conținut. Fără a adăuga noi furnizori de conținut, opțiunile dvs. sunt foarte limitate. Cu toate acestea, există mai multe suplimente oficiale care oferă biblioteci de conținut de dimensiuni similare, în timp ce sunt mai sigure de utilizat. Am descris mai jos câteva dintre acestea.

Browser PlayOn

Alternative la suplimentele de furcă Exodus

PlayOn este un serviciu care vă permite să vă conectați la toate abonamentele de streaming online și să vizualizați conținutul într-un singur loc. În Kodi, acest lucru se face cu ajutorul addon-ului Browser PlayOn. Întrucât nu există niciun supliment oficial oficial Netflix sau Amazon Video, PlayOn este singura modalitate de a accesa acest conținut fără a instala suplimente terțe.

Pentru a utiliza browserul PlayOn, va trebui să vă faceți un cont. Nivelul gratuit oferă o serie de surse, inclusiv YouTube și VH1, dar pentru a conecta surse suplimentare sau pentru a utiliza funcționalitatea DVR, trebuie să plătiți 2,50 USD pe lună. PlayOn oferă o garanție de restituire a banilor de 30 de zile, astfel încât să nu pierdeți nimic, încercând.

Browserul PlayOn poate fi găsit în depozitul oficial Kodi addon.

ÎNCERCAȚI GRATUIT: Puteți încerca Playon gratuit timp de 7 zile aici

iPlayer WWW

Alternative iPlayer la Exodus

În Marea Britanie, BBC pune la dispoziție emisiuni TV și filme de pe canalele sale pe serviciul său de streaming online, iPlayer. Există mai multe posturi de televiziune și radio în direct disponibile, precum și o bibliotecă extinsă de conținut la cerere.

Spectacolele sunt adăugate la câteva ore de la difuzare, deși veți avea nevoie de o licență TV UK valabilă pentru a le urmări legal. Dacă sunteți titular de licență, puteți viziona din străinătate, dar va trebui să utilizați un VPN pentru a vă conecta la un server britanic, deoarece regiunea BBC-blochează conținutul acestora. Pentru un ghid pe care vor funcționa VPN-urile, faceți clic aici.

iPlayer WWW poate fi găsit în depozitul oficial Kodi addon.

FilmOn.TV

FilmOn alternativă la Exodus

FilmOn este un serviciu online care oferă acces la zeci de canale TV gratuite din întreaga lume. Puteți plăti lunar pentru a debloca canale suplimentare, dar acest lucru este complet opțional.

Adăugarea FilmOn.TV Kodi oferă o selecție largă de canale TV live, organizate perfect pe categorii și țări. Acest lucru vă permite să găsiți rapid ceea ce căutați fără să parcurgeți paginile cu rezultate în limbi străine. Există, de asemenea, o mică selecție de conținut la cerere și, dacă sunteți interesat de acoperirea radio, acesta poate fi accesat prin intermediul suplimentului FilmOn Simple, situat în același loc - depozitul SuperRepo.

Concluzie

La prima vedere, Exodus și diversele sale furci, cu siguranță, par atractive. Cu toate acestea, zgârieți suprafața și veți constata că lasă multe de dorit. Există multe suplimente disponibile, care sunt mai sigure, mai sigure și, cel mai important, legal de utilizat. Indiferent dacă este vorba despre filme, radio sau sport care vă interesează, suntem siguri că majoritatea utilizatorilor Kodi pot găsi un addon care le va potrivi mai bine.

Vezi si: Cele mai bune Kodi construiește

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 80 =

Adblock
detector