Kodi Goodfellas 2.0 addon: ar trebui să-l instalați, este sigur, care sunt alternativele?

goodfellas 2.0

Vrei să folosești addonul Kodi Goodfellas 2.0? Acest ghid aruncă o privire către suplimentul Goodfellas 2.0, descompune ceea ce veți găsi în interior și explorează câteva alternative notabile ale Goodfellas.

Kodi este un software media gratuit pe care îl puteți utiliza pentru a configura propriul sistem de home theater. Are tone de funcții care permit o plăcere maximă a mass-media. Poate reda media locală, precum și media provenită din surse online prin diferite adaosuri.

Poate unul dintre cele mai bune atribute ale lui Kodi este natura sa de platformă multiplă. Indiferent dacă aveți un dispozitiv iOS, Android TV Box, Raspberry Pi sau un Amazon Fire Stick / Fire TV, veți putea să vă bucurați de media dvs. preferată prin Kodi. Există multe alte dispozitive acceptate.

Una dintre cele mai obișnuite utilizări pentru Kodi este de a lua în emisiuni TV și filme. Există mai multe suplimente care permit acest lucru, inclusiv Goodfellas 2.0.

Cea mai recentă versiune stabilă de Kodi este Kodi v17.4 „Krypton”.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Notă importantă: Utilizarea Kodi în siguranță și în mod privat

Kodi poate fi o aplicație excelentă, dar utilizatorii ar trebui să fie conștienți de riscurile asociate cu Kodi și să ia măsuri pentru a-și proteja confidențialitatea și securitatea. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este cu o rețea privată virtuală (VPN). Deși VPN-urile sunt adesea asociate cu utilizatorii Kodi care doresc să acceseze materiale piratate fără ca ISP-ul lor să știe, există multe motive legitime pentru care toți utilizatorii Kodi ar trebui să utilizeze unul.

Fără VPN, ISP-ul dvs. ar putea vedea și urmări cu ușurință activitățile online; departe de ideal din punct de vedere al vieții private. Unii ISP au fost acuzați de accelerarea conexiunii utilizatorilor care transmit în mod regulat o mulțime de videoclipuri online. Acest lucru încetinește întreaga activitate online. Dacă întâmpinați probleme de tamponare Kodi, vă poate ajuta un VPN.

Mai mult, VPN-urile vă permit să accesați conținut care ar putea fi blocat în mod normal din cauza locației dvs. Acest lucru este posibil, deoarece un VPN vă poate re-conecta conexiunea la internet printr-un server dintr-o altă țară, deschizându-se în mod normal exclusiv pentru țara respectivă. Dacă călătoriți în străinătate, acest lucru face din VPN o soluție software ideală.

Alegerea VPN-ului potrivit este importantă sau s-ar putea să te simți frustrat și chiar cu mai mult risc decât înainte. Toate VPN-urile încetinesc conexiunea, unele atât de mult încât Kodi va deveni inutilizabil. Vă recomandăm IPVanish, care este proiectat cu Kodi în minte. Este printre cele mai rapide VPN-uri disponibile și este ușor de instalat pe toate dispozitivele populare, inclusiv pe Fire Stick. Spre deosebire de multe VPN-uri, IPVanish nu păstrează jurnalele de activitate, astfel încât câștigă notele de top pentru confidențialitate.

Ofertă pentru cititor: Cititorii noștri pot economisi până la 60% din planurile IPVanish aici, aceasta include o garanție de returnare de 7 zile în cazul în care nu sunteți mulțumit cu serviciul.

Goodfellas 2.0

kodi goodfellas 2.0

Ce este? Goodfellas 2.0 este un punct de topire atât al conținutului la cerere cât și al conținutului live. În Goodfellas veți găsi peste 20 de categorii de conținut pentru a alege dintre fluxurile live prezente în multe dintre categoriile de conținut. Goodfellas 2.0 oferă acces la orice, de la știri live și evenimente sportive, la filme și emisiuni TV. Puteți găsi chiar și conținut Bollywood prin Goodfellas 2.0 dacă sunteți fan.

De ce ar trebui să o evitați Din păcate Goodfellas 2.0 folosește fluxurile în mare parte ilegale pentru a oferi conținut utilizatorilor și v-ar putea ateriza în apă caldă cu furnizorul dvs. de internet. Vă rugăm să luați în considerare utilizarea unui addon oficial pentru a urmări conținutul. Datorită utilizării pe scară largă a fluxurilor piratate, nu recomandăm utilizarea Goodfellas 2.0.

Alternative la Goodfellas 2.0

În loc să apeleze la addonul Kodi Goodfellas 2.0, următoarele opțiuni vor oferi un potențial de streaming excelent.

YouTube

kodi goodfellas 2.0 altermativ

YouTube mereu de încredere este de fapt o alternativă minunată. Puteți accesa tot conținutul YouTube prin intermediul addonului Kodi. În aceste zile puteți găsi o mulțime de emisiuni TV de lungă durată și chiar filme pe YouTube, multe dintre ele fiind gratuite. Există, de asemenea, un număr mare de clipuri mai scurte, așa cum vă așteptați.

Unele emisiuni TV au chiar și conținut pornit, exclusiv pe web, pe canalul lor YouTube. Un exemplu clasic în acest sens este Chris Harris conduce conținut găsit pe canalul oficial Top Gear YouTube.

Puteți găsi addonul YouTube Kodi în depozitul oficial Kodi.

Vă recomandăm YouTube, deoarece oferă acces la conținut în mod legal. Apariția ciudată a conținutului ilegal este de obicei ștersă rapid.

FilmOn TV

FilmOn

FilmOn TV oferă utilizatorilor acces la mai multe categorii diferite de conținut video. Utilizarea suplimentului FIlmOn Kodi vă oferă acces la această bibliotecă extinsă. Sport, știri sau chiar muzică pot fi găsite pe FilmOn. În timp ce veți avea mai multe opțiuni cu un abonament la FilmOn TV, puteți găsi totuși mult conținut gratuit.

Adăugarea FilmOn TV Kodi poate fi obținută din depozitul SuperRepo.

FilmOn oferă conținut prin fluxuri legale și este unul dintre suplimentele pe care le avem recomanda pe care îl utilizați în locul Goodfellas 2.0.

pârâi

alternativă crackle goodfellas kodi addon

Crackle oferă utilizatorilor acces la biblioteca de conținut gratuit. Puteți accesa Kodi folosind addonul Crackler. Cu Crackle, veți găsi spectacole populare, cum ar fi Eroii renascuti, și filme precum Ali. Există, de asemenea, mai multe originale Crackle disponibile. Dezavantajul lui Crackle este însă că nu există conținut HD disponibil.

Veți găsi Crackle în depozitul de epocuri eracknaphobia.

Crackle oferă acces gratuit la conținutul legal și este ușor de utilizat. Acesta este motivul pentru care este unul dintre suplimentele noastre recomandate.

Viewster

kodi_viewster

Viewster este un addon Kodi cu o mare bibliotecă de conținut. Puteți parcurge lista de categorii pentru a găsi conținut cum ar fi Documentare sau Anime. În mod alternativ, puteți utiliza pur și simplu funcția de căutare pentru a găsi conținutul de care vă bucurați. Hooray Bugs Bunny!

Viewster poate fi găsit în depozitul oficial Kodi addon.

Gânduri finale

În timp ce Goodfellas 2.0 are o bibliotecă impresionantă, ia în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau transmite materiale cu drepturi de autor fără permisiune.

Componente oficiale precum Crackle sunt mijloace viabile de accesare a conținutului. Dacă sunteți în căutarea de freebies, poate fi posibil să găsiți multe dintre show-urile dvs. preferate dacă folosiți toate suplimentele de mai sus.

Desigur, folosirea doar a unuia dintre aceste suplimente oficiale poate să nu vă ofere acces la toate emisiunile preferate. Acesta este probabil cel puțin fără abonament. Norocul tău se va îmbunătăți cu servicii precum FilmOn TV, dacă ai un abonament plătit.

Luați în considerare toate opțiunile dvs. înainte de a alege o selecție pentru suplimentele cu care veți continua. Sperăm cu siguranță că am putut să vă ajutăm să luați o decizie în cunoștință de cauză.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 + = 92

Adblock
detector