Kodi Goodfellas 2.0 addon: telepítenie kell, biztonságos-e, milyen alternatívák vannak?

goodfellas 2.0

A Kodi Goodfellas 2.0 bővítményt szeretné használni? Ez az útmutató áttekintést nyújt a Goodfellas 2.0 kiegészítéséről, lebontja a benne található dolgokat, és feltár néhány érdekes Goodfellas alternatívát.

A Kodi egy ingyenes médiaszoftver, amelyet saját házimozi rendszerének felállításához használhat. Rengeteg funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a média maximális élvezetét. Lejátszhatja a helyi médiát, valamint az online forrásokból származó forrásokat különféle kiegészítők segítségével.

Talán Kodi egyik legjobb tulajdonsága a platformközi jellege. Függetlenül attól, hogy van-e iOS készüléke, Android TV Box, Raspberry Pi vagy egy Amazon Fire Stick / Fire TV, akkor a Kodi segítségével élvezheti kedvenc médiaadatait. Sokkal több támogatott eszköz létezik.

A Kodi egyik leggyakoribb felhasználása a TV-műsorok és filmek készítése. Számos kiegészítő lehetővé teszi ezt, beleértve Goodfellas 2.0.

A Kodi legújabb stabil változata Kodi v17.4 “Krypton”.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

Fontos megjegyzés: A Kodi biztonságos és magáncélú használata

A Kodi nagyszerű alkalmazás lehet, de a felhasználóknak tisztában kell lenniük a Kodi-val kapcsolatos kockázatokkal, és lépéseket kell tenniük magánéletük és biztonságuk védelme érdekében. Ennek legegyszerűbb módja a virtuális magánhálózat (VPN) használata. Noha a VPN-ket gyakran társítják a Kodi-felhasználókkal, akik kalóz anyaghoz akarnak hozzáférni anélkül, hogy az ISP tudnának, sok legitim ok létezik minden Kodi-felhasználónak.

VPN nélkül az internetszolgáltató könnyen megtekintheti és nyomon tudja követni online tevékenységeit; adatvédelmi szempontból messze ideális. Néhány internetszolgáltatót azzal vádoltak, hogy gátolják a felhasználók kapcsolatát, akik rendszeresen streaming sok online videót. Ez lelassítja az összes online tevékenységet. Ha Kodi pufferelési problémákat tapasztal, egy VPN segíthet.

Ezenkívül a VPN-k lehetővé teszik a tartalom elérését, amelyet általában a tartózkodási helyed miatt blokkolhatnak. Ez azért lehetséges, mert egy VPN egy másik ország szerverén keresztül átirányíthatja internetkapcsolatát, és általában csak az adott ország számára nyitható meg. Ha külföldre utazik, ez a VPN ideális szoftvermegoldást jelent.

Fontos a megfelelő VPN kiválasztása, különben csalódott lehet, és még nagyobb kockázattal járhat, mint korábban. Az összes VPN lelassítja a kapcsolatot, néhány olyannyira, hogy a Kodi használhatatlanná válik. Javasoljuk az IPVanish alkalmazását, amelyet a Kodi szem előtt tartásával terveztek. Ez a leggyorsabb elérhető VPN-k között, és könnyen telepíthető minden népszerű eszközre, beleértve a Fire Stick-et is. Számos VPN-től eltérően az IPVanish nem tart nyilvántartást tevékenységeiről, így a magánélet védelme érdekében csúcspontot nyer.

Olvasó üzlet: Olvasóink akár 60% -ot spórolhatnak meg itt az IPVanish terveken, ez magában foglal egy 7 napos pénz-visszafizetési garanciát, ha nem elégedett a szolgáltatással.

Goodfellas 2.0

kodi goodfellas 2.0

Mi az? A Goodfellas 2.0 olvadáspontja mind az igény, mind az élő tartalom számára. A Goodfellason belül több mint 20 tartalomkategóriát találhat, amelyek közül sok a tartalomkategória alatt jelen lévő élő közvetítésekkel. A Goodfellas 2.0 hozzáférést biztosít mindenkihez, az élő hírekhez és a sporteseményekhez, a filmekhez és a TV-műsorokhoz. Még rajongói számára is megtalálhatja a Bollywood-tartalmat a Goodfellas 2.0-on keresztül.

Miért kellene elkerülni? Sajnos a Goodfellas 2.0 elsősorban illegális adatfolyamokat használ a tartalom szolgáltatására a felhasználók számára, és meleg vízbe engedheti az internetet az internetszolgáltatójával. Kérjük, fontolja meg a hivatalos kiegészítő használatát a tartalom megnézéséhez. A kalóz patakok széles körű használata miatt nem javasoljuk a Goodfellas 2.0 használatát.

Alternatívák a Goodfellas 2.0-hoz

Ahelyett, hogy a Kodi Goodfellas 2.0 kiegészítőhöz fordulna, a következő lehetőségek kiváló streaming lehetőségeket kínálnak.

Youtube

kodi goodfellas 2.0 alternatív

Az egyre megbízható YouTube valóban kiváló alternatíva. Az összes YouTube-tartalomhoz a Kodi addon keresztül férhet hozzá. Manapság sok teljes hosszúságú TV-műsor és még film is megtalálható a YouTube-on, amelyek közül sok ingyenes. Rengeteg rövidebb klip is elérhető, amire számíthat.

Egyes TV-műsorok YouTube-csatornájukon még spin-off, csak webes tartalom is található. Erre egy klasszikus példa Chris Harris vezet a Top Gear YouTube hivatalos csatornáján található tartalom.

A YouTube Kodi-kiegészítő megtalálható a hivatalos Kodi-lerakatban.

Javasoljuk a YouTube-ot, mivel ez jogszerűen nyújt hozzáférést a tartalomhoz. Az illegális tartalom furcsa előfordulását általában gyorsan törlik.

FilmOn TV

filmon

A FilmOn TV hozzáférést biztosít a felhasználók számára a videotartalom különböző kategóriáihoz. A FIlmOn Kodi kiegészítő használatával hozzáférhet ehhez a kiterjedt könyvtárhoz. Sport, hírek vagy akár zene is megtalálható a FilmOn oldalon. Noha a FilmOn TV előfizetésével több választási lehetősége van, továbbra is rengeteg ingyenes tartalmat találhat.

A FilmOn TV Kodi addon a SuperRepo tárolóból szerezhető be.

A FilmOn legális folyamokon keresztül nyújt tartalmat és egyike azoknak a kiegészítéseknek, amelyeket mi vagyunk ajánl amelyet a Goodfellas 2.0 helyett használsz.

Ropogás

crackle goodfellas kodi addon alternatíva

A Crackle hozzáférést biztosít a felhasználóknak ingyenesen a tartalomkönyvtárhoz. A Kodi-on a Crackler addon segítségével férhet hozzá. A Crackle segítségével olyan népszerű műsorokat találhat, mint például Hősök újjászületnek, és olyan filmek, mint a Ali. Számos Crackle eredeti található. A Crackle hátránya azonban, hogy nincs elérhető HD tartalom.

A Crackle-t megtalálja az eranaphobia-addon tárolóban.

A Crackle ingyenes hozzáférést biztosít a legális tartalmakhoz, és könnyen kezelhető. Ez az oka annak az egyik ajánlott kiegészítésünk.

Viewster

kodi_viewster

A Viewster egy Kodi kiegészítő, nagy tartalomkönyvtárral. Böngészhet a kategóriák listájában olyan tartalom keresésére, mint például dokumentumfilmek vagy Anime. Alternatív megoldásként egyszerűen a keresési funkció segítségével is megtalálhatja az Ön által élvezett tartalmat. Hooray Bugs Bunny!

A Viewster a hivatalos Kodi addon lerakatban található.

Végső gondolatok

Míg a Goodfellas 2.0-nak van egy lenyűgöző könyvtára, ismételje meg a törvényt, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy streami..

A hivatalos kiegészítők, például a Crackle, megfelelő eszközök a tartalom eléréséhez. Ha ingyenes ajándékokat keres, akkor valószínűleg sok kedvenc műsorát megtalálja, ha a fenti kiegészítőket használja.

Igaz, hogy ezeknek a hivatalos kiegészítőknek az egyikével valószínűleg nem fér hozzá minden kedvenc műsorához. Valószínűleg ez a helyzet legalább előfizetés nélkül. Fizetős előfizetése esetén szerencséje javul az olyan szolgáltatásokkal, mint például a FilmOn TV.

Mielőtt megválasztaná a kiegészítőt (kiegészítőket), fontolja meg az összes lehetőséget, mielőtt továbblépne. Reméljük, hogy tudtunk segíteni abban, hogy megalapozott döntést hozzon.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 4 = 14

Adblock
detector